פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי,קניתי סוזוקי אלטו 2015 וזה המערכת שיש באוטו - https://prnt.sc/kkvptv ואני מעוניין במערכת עם בלוטוס יואסבי ואוקס ואפשרות לענות לשיחה ולנתק. חשבתי על או מערכת רגילה שיש בה תדברים האלה או מולטימדיה ורציתי להתייעץ איתכם לגבי זה מה אתם ממליצים 1DIN או 2DIN ? ואם 2DIN מישהו יכול להגיד לי כמה בערך יעלה לי למולטימדיה כולל מתאם לקנות איפה שהכי זול (מחפש משהו פשוט שיעשה תעבודה ) ? תודה.
הודעה אחרונה מאת kfirsarusi, -
- 2 תגובות
- 819 צפיות
שלום, יש לי מערכת הכוללת קומפוננט של רוקפורד, מגבר של רוקפורד rockford r300x4 ,סאבוופר של פיוניר 12 אינץ' ומכשיר של kenwood ddx4018. הקומפוננט מתחיל להיות צרוד והוא גם ישן(נקנה לפני בערך חמש שנים). בקיצור החלטתי להתחדש בקומפוננט חדש. אשמח להמלצות לקומפוננט שיתאים למערכת והרכב הנ"ל. תודה!
הודעה אחרונה מאת yarin771, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מתקין בעצמי סאב מוגבר ברכב, focal p20 Bomba. את הסאונד אני מעביר לסאב דרך חיבורי הרמקולים בדלתות האחוריות, והתוכנית היתה להתחבר לחיבור high level input בסאב. רכשתי באמאזון מתאם שיתחבר לכניסה בסאב (שנראה זהה לכל מתאם אחר באיביי שראיתי) אבל כשבאתי לחבר מסתבר שהמתאם שרכשתי גדול מידי לכניסה בסאב. אני מפספס משהו? מצורפת תמונה של הכניסה בסאב וופר מהאתר. תודה Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת מולטימדיה סינית על הרכב שלי שברולט ספארק 2014 LT. שמתי לב שיש גרסאות של הרכב בעולם שמגיעות עם מקשי שליטה למערכת. (פה בארץ משום מה היבואן החליט שלא יהיה). לכן מצאתי באמזון את הכפתורי שליטה האלה(מקוריים של שברולט) :https://www.amazon.com/CHEVROLET-Steering-Remote-Control-Switch/dp/B00IUAPT1C אך אני רואה שאינם מגיעים עם כבלים או חיווטים מסויימים. יש לציין שהמערכת שלי כן תומכת בשליטה מההגה. זה החיבור : המלצותכם איך לחבר את החלק הזה למערכת? לצערי לא מצאתי בשום מקום כבלים שמתאימים לכך. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
ערב טוב,ברשותי HU DIN 2 של פיוניר מדגם 2750BT ואני מעוניין לשדרג אותו כדי להשיג סיגנל טוב ואיכותי יותר וחשבתי על פיוניר מדגם PRS80 מה דעתכם עליו והאם השיפור יהיה ממש משמעותי ממה שיש לי עכשיו או שיש הצעות נוספות?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי לכולם, יש לי טויוטה קורולה ראנקס 2003, אני בודקת לגבי חיבור של מתאם בכדי שיהיה לי USB +AUX אבל הבעיה שבכל הרשימות דגמים אני לא רואה את הדגם המדוייק שלי אל אף שבסקרטונים שונים ביוטיוב ראיתי שזה עובד.. איך אני יכולה לוודא שזה יעבוד, לא בא לי להזמין ולהתבאס.. האם מישהו יכול לכוון אותי לקישור באיביי? זה מה שמצאתיאבל ברשימת דגמים הרכב שלי לא מופיע https://www.ebay.com/itm/Car-CD-USB-SD-Aux-in-Adapter-MP3-Player-Radio-Interface-for-Toyota-Camry-Corolla/361110490832?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D52935%26meid%3Db65f5e9ba2c942a788a8ee228808f795%26pid%3D100012%26rk%3D1%26rkt%3D8%26mehot%3Dag%26sd%3D130753109635%26itm%3D361110490832&am…
הודעה אחרונה מאת ferrytale, -
-
- 2 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
אהלן, אימי רכשה לאחרונה שברולט קרוז חדשה מהיבואן. הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה מובנית של חברת Road Rover (מדגם C7012CC). הפיצ'רים העיקריים שמציע המכשיר בגרסתו הנוכחית הם מערכת ניווט של igo, מערכת שמע אליה ניתן לחבר USB ודיבורית בלוטות'. באופן כללי המכשיר די מבאס, בעיקר בגלל איכות חיישני המגע, אבל הבעיה העיקרית איתו טמונה בתקשורת לקויה בין הדיבורית לבין הפלאפונים אליהם היא אמורה להתחבר באמצעות הבלוטות', פעם מתחברת ופעם לא. לא משהו שאפשר לסמוך עליו. בכל אופן, תהיתי אם קיימת אפשרות להתקין מערכת הפעלה שונה על המכשיר. חשוב לי שאוכל להתקין גם עליה את תוכנת הניווט ושתהיה דיבורית נורמלית. תודה …
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום , אבקש את עזרתכם בהכוונה לגבי הזנה למספר צרכנים באוטו. לחבר יש vw טרנספורטר t5 כיום ישנה מערכת שמורכבת משני מגברים cardinal v15 אליה מחוברים 4 רמקולים 6/9 ו 2 יחידות סאב. העבודה של המתקין זוועה, הכל מחובר בלי סופיות והפיוז הותקן לפני המגבר ,כמו כן לא ידוע לאן התחבר המתקין ,כי אין על המצבר שום סימן לכבל. (יכול להיות התחבר איך שהו לצמות שהיו לפני,היה רכב נכה בזמנו) הייתי רוצה לקבל הכוונה ,אני רוצה לשפץ את כל החיווט בנוסף לשני המגברים להוסיף ממיר מתח ל 220 בעוצמה של 1000w אני חושב להזין את הכל על ידי כבל רתכת להוסיפ פיוז פיצול anl . השאלה העיקרית היא באיזה קוטר כבל לבחור על מנת לספק את הנדרש ובאיזה להישתמש לפיצולים ואף לקחת אקסטרה לשידרוגים ב…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני רוצה לשדרג את המערכת ברכב שלי, מאזדה 3 2010, אני באמת בהתלבטות בין דאבל דין אנדרואיד לבין דאבל דין פיוניר. לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו. עברתי קצת על הנושא הזה, https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?657897-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%94 לא מחמיאים שם על האנדרואיד. בכל אופן מה שלי חשוב במערכת, זה מוזיקה איכותית ככל הניתן (כמובן לא כמו PRS80), אפשרות לראות את הוויז במסך. איך המערכת AVH-X8750BT? ואם אתם מכירים דגמים של אנדרואיד אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת Crosswind, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים בסט קומפוננט, יש איזה דגם מומלץ שנשמע טוב שיודעים שיעבוד טוב עם HU מקורי של הונדה סיוויק ספורט? (פחות מעוניין בהתקנה של מגבר בשלב זה אולי בעתיד). האמת היא שווליום ברמקולים המקוריים לא חסר, חסר לי קצת נפח בנמוכים, המיד נשמע קצת פלסטי ווהגבוהים חסרי פירוט. שוקל גם אפשרות של התקנת סאב מתחת לכסא, באמזון ה kicker מקבל ביקורות טובות אבל הוא קצת יקר, האם שווה את הההשקעה. בהנחה וקונה סאב אקטיבי ורמקולים מחול, כמה תעלה לי התקנה בארץ? (לא אחד חאפר). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 948 צפיות
אחותי לקראת רכישה של סיאט איביזה 2015 אוטומטית. חשוב לה להתקין מערכת מולטימדיה עבור הווייז. כמה בערך עולה מערכת מתאימה כולל התקנה?
הודעה אחרונה מאת neta0010, -
- 0 תגובות
- 709 צפיות
היי שלום חבריםאשמח לעזרתכם ראשית אספר לכם בקצרה את הציוד שיש לי ברכב 4 קומפוננטים מוגברים של FOCAL זוג KENWOOD 750W במגש האחורי סאב כפול JBL על הרמקולים אחראים 2 מגברים של FOCAL - מגבר אחד ל4 הרמקוקלים - מגבר נוסף להגברה של ה6X9 במגש האחורי - המגבר מקבל את אות הRCA שלו בשירשור מהמגבר הראשון - מגבר מונובלוק עבור הסאב הכפול מבחינת כבלי RCA המערכת שלי היא דאבל דין של JVC AV70BT ויוצאים ממנה זוג RCA למגבר הראשון עבור הרמקולים הקידמיים עוד זוג RCA עבור הרמוקלים האחוריים ( שמהם אני משרשר למגבר שמגביר את הרמקולים במגש) ועוד יציאה בודדת של RCA ייעודית לסאב שמשמשת את המונו בלוק. ג מזה הרבה זמן שאני חושב להביא מערכת מולטימדיה אנדרואיד…
הודעה אחרונה מאת oorenn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
וכמה צריך כדי לאטום 4 דלתות
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ברצוני לחבר מיקרו סאב 220v למגבר ברכב. הוא מאוד איכותי ואין לו שימוש. פרטים טכניים בהמשך. השאלה האם שווה להתעסק עם שנאי או לקנות כבר סאב ייעודי לרכב? תודה!
הודעה אחרונה מאת Roi Meir, -
- 2 תגובות
- 887 צפיות
שלום לכולם . אז ככה , יצא לי לבצע כמה התקנות ברכבים ישנים פשוטים כמו הונדה סיוויק , לאנטיס וכו/ ... היום באתי להתקין מכשיר ALPINE CDE 173 BT ברכב CITROEN C3 . הוצאתי את היחידה הקיימית ועם קאטר הוצאתי את המתאים המקורי . לא הצלחתי להבין איפה ובאיזה צבעים החיבורים הראשיים , מינוס פלוס קבוע ופלוס סוויץ החיווט המקורי ברכב , לא מראה את כל הצבעים בבירור לעיין , 2 צהובים כאשר שניהם דקים , 2 אדומים דקים , רימוט עבה אחד , ושחור שגם הוא הופך לחום ולא מוסבר , אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איזה צבע הולך לאן אני אשמח . אני בא לכאן לאחר חיפוש באינטרנט . CITROEN C3 2013 1DIN ORIGINAL TAPE
הודעה אחרונה מאת Eli_1997, -
- 2 תגובות
- 957 צפיות
שלום אולי מישהו יכול לעזור לי כמעט כל יום הדיסק און קי מתחיל מהתחלה ולא ממשיך מנקודת העצירה שלו!!! הייתי במוסך תכלת אמרו להחליף דיסק און קי החלפתי לחדש ועדיין ממשיך בתקלה מה עושים????
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
היי, יש לי סונטה 2018 ואתמול המערכת שלה עברה עדכון FOTA. בגדול העדכון הביא איתו כמה אפליקציות חדשות (של רדיו נראה לי) ועוד איז התוסף ל WAZE שגם כשהוא עובד מאחורי הקלעים עדין יש חלון צף שמראה הוראות דרך. אבל עם העדכון הגיע גם באג, אחרי שעושים MUTE למערכת, הקול לא חוזר אלא רק לאחר דפדוף בין אפשרויות מדיה שונות. אני אסביר: שמעתי רדיו, עשיתי MUTE, לחצי וליום למעלה/למטה כדי לצאת מה MUTE, הוא יצא מה MUTE אבל אין סאונד, רק אחרי שאני הולך נגיד ל BLUETOOTH ואז חוזר לרדיו יש קול. קורה לעוד מישהו אחרי העדכון האחרון? תודה
הודעה אחרונה מאת stas12, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים, לקחתי בליסינג תפעולי פרטי דרך העסק קארוק 1.5 אמבישן והאמת שאני קצת מאוכזב מהמערכת (הרכב עצמו מושלם בכל קנה מידה) מה האופציות שלי לשיפור? אני לא רוצה להשכיב כמה אלפים טובים על לשדרג, בדול מרגיש שבעיקר חסר נמוכים מה האופציות שלי?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, מחפש המלצה למגבר דיגיטלי להגביר 8 רמקולים מקוריים (4 וואפרים 4 טוויטרים) ברכב חדש סיאט אטקה. המלצה למגבר דיגיטלי עד 1000 שקלים בבקשה תודה ברוכים תהיו..
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הטעינה מאוד איטית. אם אקנה מתאם שקע מצת לUSB האם הוא יהיה חזק יותר? וגם אז, משנה סוג המתאם? הטלפון הוא LG G6 טעינת טלפון איטית משקע USB של הרכב. האם כדאי לחבר לשקע המצת?
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לא מבין כ''כ את המושגים בתחום. המערכת המקורית ברכבי (שברולט ספארק) מאוד בסיסית ואני רוצה להחליף את הרמקולים לפחות. מדובר במערכת מובנית אז התקציב הוא רק לרמקולים אם קיימים רמקולים שיוציאו באס טוב ללא צריך בסאבוופאר זה בכלל מצויין. מודע לזה שהתקציב נמוך מאוד, אבל כל שיפור הוא מבורך ואני מעוניין למקסם את האיכות שאפשר להוציא בתקציב הנ''ל.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 810 צפיות
נגיד ואני קונה מולטימדיה לרכב מאליקספרס במחיר של 200$, כמה הוא יעלה לי אחרי מעמ,מס קנייה וכולי?
הודעה אחרונה מאת emanueld, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם הזמנתי כבל AUX מ EBAY. זה הכבל https://www.ebay.com/itm/C%C3%A2ble-AUX-MP3-Auxiliaire-Jack-3-5mm-Fiat-Punto-500-EVO-Panda-Qubo-Fiorino-Croma/253014638474?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 הגיע הכבל חיברתי אותו למקום שלו איפה שרשום AUX אבל אין תגובה ממערכת שאני לוחץ על מדיה. תמונה מהרשת לאן שחיברתי כלומר לא מזהה את הכבל, מה יכול להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 825 צפיות
אני מעוניין לשדרג את מערכת המולטימדיה (המסך) של הרכב שלי לחדיש יותר שכולל מסך מאוד גדול ויפה עם אנדרואיד שכולל WAZE ועוד המון דברים ממש טובים שבאלי שיהיו לי ברכב. המערכת שאני מדבר עליה זו המערכת שמותקנת החל מTOYOTA AURIS 2015 השאלה אם יש מקום שאפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות? (סוכנויות של טויוטה לא מסכימים לעשות את זה בגלל שהם טוענים שהחברה לא מאשרת לעשות את זה אבל שאני יכול לעשות את זה במקום חיצוני). אני לא כל כך מבין בתחום אשמח להצעות. תודה !
הודעה אחרונה מאת PerkiN, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברים עזרה... יש לי מערכת מולטימדיה ואין לי מושג איזה חברה או גרסה יש בה והאם בכלל אפשר לעדכן אותה ( גרסה מעצבנת ) .מצורפות תמונות תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Vorlorg, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 958 צפיות
שלום לכולם, יש לי סקודה ספייסבק (האצ'בק), צריך את עצתכם בפיתרון לוגיסטי. מבדיקה שעשיתי הבנתי שאין לי מקום, לא למגבר ולא לסאב בבגאז'. המגבר הבא ייכנס מתחת למושב: AMP: FOCAL FD4.50 / 4X85 RMS http://www.bombuy.co.il/%D7%9E%D7%92...%A4%D7%A8-2985 עליו אלביש קומפוננט קדמיים (לא מעוניין בבמה אחורית): COMPONENT 6.5: Infinity PRIMUS PR6500cs387 / 80RMS http://www.bombuy.co.il/רמקולים-לרכב/קומפוננט/מוצר-מספר-2513 SUB: ? לגבי הבאסים הפיתרון היחיד שלי זה סאב קטן. כיוון שאין לי מקום בבאגאז' חשבתי שישב על המגש מאחורה. השאלה שלי האם זה לא יפריע ליושבים מאחורה (אישתי והבן שלי בין השנתייים)? ואם כן האם יש אלטרנטיבה אחרת? תודה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכשתי מאזדה CX5 ויש לי שאלה לפני התקנת המגבר 1. האם בגלל שיש מערכת I STOP ההתקנה צריכה להיות בצורה שונה מרכב ללא מערכת דימום מנוע? אני שואל כי כל מתקין אומר משהו אחר: אחד אמר לי שצריך מגבר דיגיטלי \אחר אמר לי שאין שום בעיה \ שלישי אמר לי שכנראה צריך להוסיף רכיב מיוחד. 2. מה גודל הרמקולים ברכב זה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, יש לי מערכת מולטימדיה של syncope מסך 7", והמסך שבק חיים ככל הנראה נשרף. אני לא מבין כל כך בהחלפות מערכות, וחיפשתי מערכות באינטרנט מצאתי מערכות ספציפיים של מיצובישי לנסר שהם כוללים את כל הפלסטיקה שמחליפה את הדשבורד המקורי. (מה שכבר הוחלף אצלי) לדוגמא: השאלה שלי היא כזאת, האם אני יכול לקנות כל מערכת שהיא בגודל של המערכת שלי והיא תתאים לרכב? לדוגמא: אני שואל כי יש הפרשי מחיר בין מערכת עם הפלסטיקה למערכת בלי.
הודעה אחרונה מאת emanueld, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כלומר בבית, שהרמקול אינו מחובר למערכת ברכב,אני מעוניין לבדוק אותם לפניי ההרכבה ברכב,אפשרי?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי כרגע מורכבת אצלי מערכת חמודה של HU, קומפוננט קדימה וסאב. העסק פועל על מגבר 4 ערוצים. האם רכישה של כבל איכותי והעברה מהרמקולים ל-HU (דרך הדלתות) יעשה הבדל משמעותי באיכות הסאונד? כרגע מחוברים כבלים איכותיים (עבים) אבל בתוך הדלת, משמע שהכל מתחבר לחיווט המקורי של הרכב. חשבתי לעשות פרויקט חמוד ולהעביר חיווט מחדש לאיכותי יותר כדי להוציא סאונד נקי. דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.