פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 715 צפיות
שואל בשביל חבר עם הרכב. יש לו את הרכב הנל עלה לכביש בפברואר 2018. מותקנת גרסא המובנת במערכת של וויז מלפני שנה בערך. האם יש דרך לעדכן את הוויז? זאת כאמור לא מערכת אנדרואיד אז אין גישה לחנות אפליקציות או דפדפן כדי להוריד תוכנה עדכנית. (בטח גם לא תומל בהתקנת apk)
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
היי רכשתי השבוע פורד פוקוס 2012 ונתקלתי בבעיה העת חיבור הטלפון למערכת בלוטוס הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי מקרה דומה המערכת מציגה שיש בלוטוס אבל כשאני לוחץ כל מה שאני רואה זה שאין מכשירים מחוברים ולמטה רשום לי Bt off בכפתור הימני למטה לחצתי עליו מספר פעמים אך המערכת נשארה ללא שינוי בנוסף לכך כשאני לוחץ על כפתור הphone במערכת על מה שקורה זה שהמערכת מושתקת ניסתי לפחות לבצע חיבור למערכת עם aux אבל גם זה לא עובד אני מניח שזה קשור אחד לשני מישהו קרה לו או נתקל במקרה דומה?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 1 תגובות
- 612 צפיות
אהלן, ברשותי הרכב הנ"ל ומזה כמה חודשים חוגת עוצמת הווליום מגיבה לסירוגין ז"א לפעמים אני מנסה להחליש או להגביר ואין תגובה. ראוי לציין שדרך הכפתורים על ההגה הכל עובד תמיד. חשמלאי רכב שביקרתי אצלו אמר שהבעיה זה בפוטנציומטר ויש להחליפו, נתן לי הצעה של 400 שח לפני מע"מ. עבורי זה קצת יקר, האם אני יכול לתקן בעצמי או לקבל המלצה למישהו באיזור כפר סבא שייקח קצת פחות (הייתי מוכן לשלם 250 ש"ח בערך)? תודה.
הודעה אחרונה מאת saay222, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 23.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מערכת מולטימדיה s100 עם מערכת הפעלה windows CE 6.0. מישהו מכיר דרך להתקין WAZE במערכת הזו?
הודעה אחרונה מאת asan24, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה גרסה E7578-10-12-11-C2 מנסה להיכנס לניווט ומקבל הודעת שגיאה the specified path does not exist ואז מעביר אותי לדף המצורף.. יש אפשרות לפרוץ את המערכת כדי להתקין את הקובץ הדרוש? כמה עולה לתקן את זה בגיל קאר? יש למישהו המלצות מה עושים?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם צריך עזרה פרצתי את המערכת מולטימדיה של הרכב לפי ההוראות ברשת (קוד טכנאי) אני מצליח להגיע לכל התפריטים החסומים, אך תפריט NETWORK SETTING נשאר באפור ולא ניתן לעדכן בו את ה- APN הורדתי את האפליקציה :MOBILE NETWORK SETTING, התקנתי אותה מה APK וכאשר אני נכנס דרכה, עדיין מסך ההגדרות באפור. הדונגל שאני משתמש בו נראה כך : https://www.ebay.com/itm/Wireless-Modem-3G-WIFI-7-2Mbps-USB-2-0-Dongle-Support-Android-Tablet-For-HSDPA/131868163271?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 אמור לעבוד עם אנדרואיד. למישהו יש רעיון ? תודה
הודעה אחרונה מאת Ib1709, -
- 3 תגובות
- 887 צפיות
שלום רב, רכשתי את הרכב הנ"ל והוא יהיה ברשותי עוד מספר ימים. רציתי לדעת מה המערכת מאפשרת לי מלבד מצלמת רוורס ורדיו? האם יש בה ניווט או דרך כלשהי לנווט? האם אתם ממליצים להחליף אותה ואם כן למה במידה ואני רוצה שיהיה לי ווייז? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת TzurY, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה לשדרג את הסאונד ברכב, אשמח להמלצות כי אין לי ממש מושג מה כדאי ומה טווחי המחירים למשהו איכותי ומה כדאי להחליף ? את כל הרמקולים ברכב? רק מקדימה? התקציב שלי הוא :3000 שח
הודעה אחרונה מאת guybenza, -
-
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום ברשותי מאזדה 3 2008 התקנתי עצמאית קומפוננט קדימה אחורה הקומפוננט של אינפיניטי יושב על מגבר jbl gto754 הסאב יושב על מגבר קנווד כאדר אני מפעיל את המערכת, אני מחליש אותה עד הסוף, ויש זימזומים חלשים מאיזור הטוויטרים. הוצאתי את הrca שנכנס למגבר כדי לשלול אם סה קשור אליו ועדיין יש רעש. הארקתי את גוף המערכת לפח הרכב ועדיין יש רעש. הארקתי את המינוס הקיים לפח הרכב גם יש רעש. האם קיימת אפשרות שזה קשור לכך שהשחלתי את הרימוט בצד של האודיו ולא בצד של החשמל? מה עוד יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 758 צפיות
שלום לכולם. מדובר על הדגם החדש של איביזה 2018 FR. מאוד רוצה להוסיף HU של ALPINE ,כולל קומפוננט קדמי,סאב ומגברים בלי לפגוע בדאשבורד קדמי. איפה ואיך ניתן להתקין דבר כזה , למישהו יש ניסיון , המלצות על מקומות התקנה ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי 3 שאלות: קניתי קרוז 2015 מאחת החבורת ליסינג . במרכב מותקנת מולטימדיה מהסוג הבא: http://adi-system.co.il/blog/portfol...8%D7%95%D7%96/ 1-איך אפשר לדעת אם מותכן אצלי WAZE או IGO? בלחיצה על NAV נדלק מסך הגדרות (DIAL UP/USERNAME/PASWORD) 2-ברכב קיימת מצלמה אחורית, ברגע שאני מעביר לרוורס המצלמה נדלקת אך אין קווים מנחים לחניה כך שלפי המצלמה אני לא יודע כמה קרוב אני לרכבים. יש אופציה להוספת הקווים האלה דרך ההגדרות? 3-האם אפשר לחבר אינטרנט גם לא לצורך ניווט? אני לא מוצא את המיקום של הסים ואין אופציה לחיבור וויפיי תודה
הודעה אחרונה מאת asan24, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, קניתי לפני כחצי שנה איביזה ברמת גימור סטייל, עכשיו שסוף סוף וויז מגיע לאייפון הייתי רוצה לשדרג את המערכת כדי שיהיה לה Carplay. צ'מפיון מציעים התקנה ב-1500 שקל, ראיתי חנות בשם היילד שמציע ב-1400... זה נשמע קצת גבוהה לשדרוג תוכנתי שבסך הכל דורש מהם לשלוח מייל ולקבל קוד (ונראה שהוא עולה רק 150 פאונד באנגליה). השאלה שלי כמובן היא, האם יש דרך יותר זולה להשיג את זה? או אולי אני מפספס משהו וזה מחיר סביר? תודה!
הודעה אחרונה מאת popop1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים,רכשנו במשפחה טוסון 2016 פריים.אני מנסה לחבר את הבלוטוס, אבל אין הצלחה.מראה שיש סימן B (בלוטוס) באנדרואיד אבל כשמנסים לסרוק אין שום דבר.מישהו נתקל בבעיה?ביונדאי יש רכיב בלוטוס בנפרד מהמערכת אנדרואיד שלהם?
הודעה אחרונה מאת matan572, -
- 0 תגובות
- 919 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מערכת מולטימדיה לרכב, רצ"ב לינק: עלי: https://he.aliexpress.com/store/product/JOYING-Latest-4GB-RAM-8-CORE-HD-2-Din-Universal-7-Android-8-0-Car-autoradio/2227061_32855006122.html?spm=2114.12010612%2Fitm2home-1.8148356.22.1c1a1c71EZ4EUD EBAY: https://www.ebay.com.au/itm/332702831872?ul_noapp=true שאלות: 1. מה דעתכם על המערכת? 2. הבנתי שאין לה חריץ לסים - אים מחברים? האם צריך דונגל? אם כן, איזה דונגל מומלץ (אפשר קישור?) 3. איפה עדיף לקנות? מעלי או מאיביי? ומה לגבי מכס? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת מוטי אשור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, כמתואר בכותרת, כרגע מותקנים על הרכב רמקולים מקוריים עם מולטימדיה סינית שהרכיבו בא.ד.י (הגיעה עם הרכב ביום המסירה). הסאונד שמופק כרגע סביר. אך אני מעוניין לשדרג אותו לצלילים נקיים יותר בעוצמה גבוהה יותר. בשיחה עם אחד ממתקיני המערכות ה"מוכרים" נאמר לי שיש רכיב שנקרא מעבד סאונד שאמור לשפר מאד את שידור הסאונד מהנגן עצמו לרמקולים + להוסיף Rms לכל רמקול. (בעלות של 1400 ש"ח +-) אשמח לשמוע מה דעתכם בעניין ומה כדאי לשדרג. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת L25, -
-
כיוון מערכת 1 2
מאת Dor Avramov-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מערכת די רצינית שצריכה כיוון rta ו- time correcion. למערכת מחובר פרוססור - אודיסון ביט טן למולטימדיה המקורית של הרכב. מישהו יודע על מקום או מישהו שעושה את הכיוונים האלו למערכות מורכבות במחיר לא מוגזם (חייב שיהיה לו מכשיר rta). באזור המרכז או הצפון? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
NY 800 בלוטוס
מאת Evim123-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 882 צפיות
שלום לכולם, יש לי את הדגם [h=3]Blaupunkt NY800 ברכב.[/h] העניין הוא שיש לי שם קישורית בלוטוס אבל אני מצליח רק לבצע שיחות דרך הנייד. יש למישהו מושג האם יש אפשרות גם לשמוע מוסיקה? יש סיכוי שאפשר רק לבצע שיחות דרך הבלוטוס?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם , אתמול פתחתי את המערכת שלי לפי המדריך הזה: http://forum.iandroid.co.il/viewtopic.php?f=41&t=220072 הדבר עובד ואכן יש את חנות האפליקציות והכל טוב ויפה אבל!! כאשר מפעילים למשל יוטיוב ומשמיעים שירים ומתחילים לנהוג ישר האפליקציה נסגרת ויש התראה שאומרת "יישום זה זמין כשבלם היד מורם! " כיצד מבטלים את זה? אחרת הפתיחה לא שווה כלום
הודעה אחרונה מאת TheQ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לרובנו ! יש ציוד בבית ששוכב ללא שימוש. חלקנו מפרסם למכירה. וחלק גדול הוא סתם שוכב. ואנחנו לפעמים מחפשים משהוא. או סתם רוצים לשדרג. ונראה משהו שבא לנו. אני מציע שרשור יש לי בבית. כל אחד יכותב מה יש לו בבית שוכב. ולמי שיש רצון לקנות. יפנה בפרטי. לדוגמא. אני כרגע מחפש טיווטרים. של פוקל. NT52. אני בטוח שיש ללא פחות מ3 חברים בבית כאלו שוכבים ללא שימוש. (מנהלים במידה ולא זורם לכם. תמחקו) נ.ב. זה לא שרשור דיונים. זה תעשו בפרטי. אני יתחיל. יש לי בבית סאבים. XETEC XLS 12 X2 לאנזר SE12 מגברים אינפיניטי 52A אודיסון LR22 LOGIC PLX22 קומפוננטים MBQ 6.5 לא זוכר את הסדרה. X2 מעבדי קול. אוד…
הודעה אחרונה מאת asmily, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, כרגע אני לקראת קניית רכב חדש ובלית ברירה אצטרך להתקין בו דאבל דין. עד עכשיו השתמשי ב1DIN JVC KDX-340 (שזול בצורה לא יאומנת) והוא סיפק לי את כל מה שהייתי צריך - 3 זוגות יציאות 4V, קרוס נפרד לכל זוג, שליטה בתזמוני רמקולים וגיינים של כל רמקול, אקווליזר 11 ערוצים וכמובן תיקוני אודיו של JVC לשיפור הסאונד שאכן עזרו קצת. אשמח שתמליצו לי על דאבל דין שיוכל לספק לי את כל אלה. אני לא מחפש דאבל לאודיופיילים, רק עם האופציות הנכונות ובמחיר שפוי - העדפה פחות מה1000 אבל אוכל להשקיע אם צריך יותר. בנוסף אשמח לגלות איך עניין תואמי המקורי עובד - אקנה מאזדה 3 2009-2012 - ישנה מסגרת אחת שתתאים לכל הדאבלדינים? או שלכל רדיו אצטרך להתאים את המסגרת? תודה ♥
הודעה אחרונה מאת Arikk68, -
- 0 תגובות
- 769 צפיות
היי חברים, האם ניתן לפתוח את המסך לשיקוף האייפון? המטרה היא עבור שיקוף הוויז על מסך המולטימידיה. שאלה נוספת שהעלתי בעבר אך טרם קיבלתי תשובה היא האם ניתן לחבר בנוסף למצלמת רוורס הקיימת גם מצלמת חניה קדמית (לא מצלמת דרך לתיעוד נסיעה). תודה.
הודעה אחרונה מאת shahar, -
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אני מעוניין להתקין במיצובישי לנסר 2007 מערכת מולטימדיה. האם ישנו איזה מתאם שמאפשר להתקין דאבל דין? במידה ואין האם יש מערכות נורמליות סינגל דין עם מסך נשלף?
הודעה אחרונה מאת asvorz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
רכשתי שברולט ספארק 2018. לקחתי את ה LT שכוללת רדיו דיסק רגיל ללא מסך מולטימדיה. יש שם מקום להוציא את המקורי ולהכניס מערכת חליפית עם מסך וכדומה. אני מחפש מערכת כזאת בתקציב של עד 2500 ש"ח. חשוב לי שתכלול CAR PLAY, WAZE וכמה שיותר יכולות מתקדמות. מישהו כאן שדרג את הרדיו בספארק? חיפוש שלי ברשת העלה את המערכת הזאת של אדי מערכות אבל היא רק כמעט מתאימה לי. מכירים אפשרויות נוספות?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ברכב שלי מותקנת מערכת מולטימדיה מדגם פיוניר X2650BT. מצלמת הרוורס מחוברת למערכת זו אבל לפתע פתאום הסאונד של המצלמה בנסיעה לרוורס לא עובד. אשמח לקבל עזרה.
הודעה אחרונה מאת eyalyi, -
מגברים של מורל 1 2
מאת RoNeR-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום לכולם היום נכנסתי לאתר של מורל, מאוד הופתעתי לגלות סדרת מגברים. מישהו שמע מגבר של מורל ויודע לתת חוות דעת? https://www.morelhifi.com/product/mps-amplifiers
הודעה אחרונה מאת gango1982, -
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
לנד קרוזר 2010 מערכת ניפון מקורית, הטלויזיה מחוברת לאחת היציאות אך לא עובדת, כול שאר הרכיבים עובדים מצוין מה ניתן לעשות?
הודעה אחרונה מאת Mayan123, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המערכת הותקנה על ידי "אדי מערכות" תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת 007me, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, לאחרונה התקנתי ברכב מערכת מולטימדיה. אני מחפש ספק אינטרנט הגיוני וסביר בשביל הדרישה הזו. כמו כן, אני מחפש דונגל טוב במחיר סביר שיוכל להתחבר לסים של הנ"ל, איביי ואליאקספרס באים בחשבון. תודה.
הודעה אחרונה מאת dima_vy, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
עשיתי התקנה בארט סאונד בראש לציון מכרו לי מותג שאף אחד לא מוכר חוץ ממנו אחרי שהוא השמיץ את הקופמננטים שהיו לי ואמר שהם זבל gbl 609c והם טובים לא פחות מה phd ,ועשו לי פלוס מינוס הפוך ועיקמו לי פלסטיק בדלת. (לקח יום שלם להתקין את המערכת ולא סיימו הייתי צריך להגיע עוד הפעם שימשיכו לסיים,ויש שם מתקין די צעיר שלא כל כך התלוו אליו כמו שצריך ויצא לי בדלת אחת + ומינוס הפוכים ) שומעים צליל דק מאוד,ולא מהנה ברמקולם המקוריים שמעו צליל יותר עבה בלי הגברה ושאר הדברים. המערכת שלי היא מקורית בילט אין מגבר של בוסס pv3700 מנחת של אודיסון sli4 קומפננט phd 6.1 cf מקדימה ומאחורה קומפננט של gbl 609c והותקנו חוטים של 8 גייג אחרי שדיברתי איתו על 4 גייג לא יודע כמה…
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אולי אוכל להיעזר בידע פה ולפשט לעצמי את החיפוש. אני מחפש HU לרכב שיענה על כמה דרישות די פשוטות, באופן מפתיע קצת קשה לי למצוא. 1) single DIN, זה מה שיש. 2) ממש לא נחוץ CD, עדיף אפילו שלא יהיה. 3) חיבור פשוט ל-4 רמקולים המובנים ברכב, לא יתחבר למגברים ושום דבר אבל צריך ווליום סביר בלי עיוותים כי הרכב די רועש. 4) חיבור BT, לניגון מדיה ודיבורית. חשוב לי מאוד שיעבוד טוב. בנקמיצ'י שיש לי עכשיו יש עיכוב לא קטן ביציאה של רכיב ה-BT ממיוט, כלומר אם לא מתנגן סאונד ברקע ופתאום יש התראה בוויז, אני שומע רק את הסוף שלה. לא ברור לי אם זו בעיה בעוד מכשירים. 5) כניסה למיקרופון חיצוני לדיבורית. במכשיר שיש לי עכשיו לא הייתה, אז הוספתי בעצמי חיבור 3.5 בגב המכשיר במקו…
הודעה אחרונה מאת calltor,