פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לשתף בפרויקט קטן שעשיתי, כבר הרבה זמן רציתי בסאב לרכב, אפילו קניתי אחד יד שנייה שהסתבר שכלל לא עובד ואח"כ התארגנתי על אחד, הבעייה שהוא היה גדול, תפס הרבה מקום, התגלגל מצד לצד ובנוסף דפק בראש לי ולצודקת שהוחלט למכור אותו והוא כבר לא איתנו, בטח מרעיד רכב אחר. אז איזה יום אחד החלטתי שגם לי מגיע אבל משהו קטן שקצת יתן תוספת לסאונד ברכב אבל לא יותר מדי , ואני אוכל לשים אותו מתחת למושב הנהג ולא יתפוס מקום. מקווה שחובבי הסאונד פה לא יתפלצו אבל מצאתי רמקול 5 אינטש ב Ebay, עלה בסה"כ 32 שקל, ורשת שעלתה 12 שקל ועם דיקט אבא של הצודקת בנה לי תיבה קטנה ואני חיווטתי ברכב. התוצאה נחמדה, לא מפוצצת ראשים אבל מורגשת בעיקר בויברציות במושב ובבאסים עדינים. לינק לרמקול: https:/…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
קרוסאובר 1 2
מאת TILBALISTI-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי אני צריך קרוס אובר תחתון לוופר. סביבות 50-4000 hz https://www.parts-express.com/cat/assembled-passive-crossovers/308?N=19856+4294967118+4294965804+22039+22040&Ne=10166&Nrs=collection%28%29%2Frecord%5Bendeca%3Amatches%28.%2C%22P_PortalID%22%2C%221%22%29+and+endeca%3Amatches%28.%2C%22P_Searchable%22%2C%221%22%29%5D&PortalID=1 באתר כאן יש לכל טווח תדרים שני דגמים. אחד 8 low pass והשני 4 low pass מה ההבדל? והאם מישהו מכיר אתר יותר זול מאתר זה ? מעט יקר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, ברשותי פולו 2013 עם מערכת מולטימדיה תואם מקור מהיבואן עם הרמקולים הבסיסיים שבאו עם הרכב. איכות השמע לא טובה בלשון המעטה, הסאונד חלש,חסר עומק,MIDS באס ובכללי פשוט חסר. אני רוצה לשפר את איכות השמע ברמה מספקת אבל בלי לשבור את הכיס, תקציב אזור ה1500-2000 שקל גג כולל התקנה. מה אני מחפש? בראש ובראשונה מישהו מבין עניין בארץ , סדנא שלא רק המחיר יהיה סביר אלא גם איכות ההתקנה,הידע והמקצוענות יהיו ברמה גבוהה, גר באזור זיכרון יכול להצפין לחיפה ולהדרים לחדרה בעת הצורך. ברמת הרכיבים מחפש זוג טוויטרים ורמקולים קדמיים ואם נכנס בתקציב אחוריים לרכב, הבנתי שגם בידוד יכול לשפר פלאים את הבאס אפילו בידוד בסיסי ביותר, לצערי לא מבין מספיק בשביל לדעת מה בדיוק צריך ומה לא ולכן אשמח…
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה מהמצלמה שלי בכביש 6 בחלק החשוך יש מצלמות שרואים יותר טוב ? https://streamable.com/6o4vm ביום אני מאוד אוהב את הסרטים שלה https://streamable.com/g48er
הודעה אחרונה מאת Alex Not-Exist, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה הרדיו דיסק SONY MEX-XB-120BT נותן כ50 RMS לכל ערוץ צריך קומפוננט 6.5 אינצ' מאייבאי, עד גג שבגג 700 שקל ללא מיסים. לא יהיה סאב בעתיד הקרוב אם בכלל, לכן צריך ליהית להם קצת באס
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התקנתי לפני כ3 שבועות דיבורית של samsonix דגם bt9000. הכל עבד פיקס גם קבלת שיחות וגם הזרמת מוזיקה בa2dp . לפני יומיים ההזרמת מוזיקה התחילה לקרטע , כלצ10 שניות מוזיקה יש קפיצה של חצי שניה וחוזר חלילה. מזה יכול להיות? ניסיתי לבדוק עם מוזיקה מהיוטיוב ואותה בעיה.
הודעה אחרונה מאת Oren Amrani, -
- 1 תגובות
- 685 צפיות
היי.. קניתי פריוס 2009 ברדיו המקורי אין Bluetooth... איזה אופציות יש להחלפה שיראה ממש כמו האורגנלי שמגיע עם מסך.... תודה
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בשעה טובה התחדשנו ברכב, אבל מערכת המולטימדיה המקורית איתה הוא מגיע מאכזבת. מבקש המלצה למערכת חלופית עם דונגל סים על-מנת שלא להיות כבול לפלאפון כל הזמן. כמו כן רצוי מסך בגודל של לפחות 7". תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ozzz, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי רוצה להתייעץ איתכם על בחירת מגבר למערכת שלי ברכב כרגע מותקן אצלי מקדימה זוג רמקולים של Hertz דגם ESK 165.5 ומאחורה אני מתכוון לשים JBL GTO 939 כרגע לא מעוניין לחבר סאב וופר רק לחבר את ארבעת הרמקולים למגבר איזה מגבר ממליצים ? האם JBL GX-A604 או Pioneer GM-A6704 מתאימים ? אני מעוניין לנצל את כל היכולת של הרמקולים האלה תודה לעוזרים עריכה: רדיו דיסק של Pioneer DEH-X4850FD ואין כל כך מגבלה של תקציב פשוט מחפש את המדבר הכי מומלץ לקטגוריית רמקולים שיש לי כרגע
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מותקנת אצלי ברכב מערכת שמע וברצוני להחליף את הרמקולים האחוריים שעל המדף בבגאז'. להלן המערכת רדיו דיסק של קנווד (לא מחובר לרמקולים) מגבר jbl gxa 604 60 RMS לערוץ מחובר לקומפוננט קידמי (kicker css68 (6x8 75 RMS ובגישור לסאב jbl GT series 275 RMS בנוסף עוד מגבר ישן 2 ערוצים JBL P80.2 אליו מחוברים הרמקולים האחוריים 6.5 אינץ' סטנדרטים שהגיעו עם הרכב ואני מעוניין להחליף אותם אני יכול בקלות לעשות בנייה גם ל6X9 אינץ' . אשמח לקבל המלצות תקציב עד 600 שקלים תודה מראש לעונים
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי סוזוקי אלטו אשר בניתי לה מערכת סטריאו נפרדת המערכת מבוססת על רמקולים של מחשב מדגם Altec Lansing VS2421 וזוג אלמנטים של KOSS (הרמקולים של KOSS הורכבו עכב פגיע ברמקולים המקוריים במהלך הבניה...) מחוברת למצבר 12V שאותו אני מטעין בביתי על מנת לא להיות תלוי מבצבר הרכב, החיבור התצבע על ידי הלחמה במעגל כוח של המגבר אשר נמצא בסאב לאחר הגשר דיודות והקבלים . מכיוון שאין רמקולים לרכב מאחורה החלטתי לתכנן את הרמקולים לשבת בדופן שבין התא מטען ודלתות נוסעים אחוריות. בעקבות זאת נדרש לבנות תיבה במידות המתאימות, לקחתי נייר כסף ודחפתי אותו לפינה על מנת לשמור על המבנה ולקחת מידות בהתאם. לאחר מכן ביצעתי מדידות וניסיתי לאחד את האלמנט של הרמקול בתיבה …
הודעה אחרונה מאת poune, -
-
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
איזה מגבר אתם ממליצים למאזדה 3 דור 3 שנת 2013 ACTIVE המערכת המקורית לא שומעים ממש חזק ואיכותי אני צריך הצעה בערך עד 1000 שקל על מה אתם ממליצים אולי משהו של JBL ותגידו רמקולים מאחורה כמו במכוניות ישנות לא צריך להשים כי זה לעשות חורים הבנתי
- 0 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. - ברצוני לשדרג את הסאונד בטויוטה קורולה 2014. - הרכב מכיל רדיו דיסק מקורי של היצרן - אותו אני לא מעונין להחליף. - ברכב 2 רמקולים קדמיים, 2 אחוריים, 2 - 6.9 (כולם מקוריים) + זוג טוויטרים שהוספתי לאחרונה של הרץ. - תקציב: עד 2250 ש"ח כולל התקנה. אפשרויות שהוצעו לי: 1) להוסיף רק סאב דיגיטלי שיושב מתחת למושב הרכב, הומלץ לי על - Nakamichi NBF80A 8" 2) להוסיף: מגבר + סאב + מנחת, (ללא רמקולים קדמיים) * נאמר לי שהרמקולים הקדמיים המקוריים נחשבים לסבירים ושבהוספת רמקולים קדמיים פשוטים יחסית - מורל MAXIMO לא ארגיש הבדל משמעותי, אלא אם כן אעשה אטימת דלתות שהיא מחוץ לתקציב שלי. 3) על גבי סעיף 2, להחליף גם את הרמקולים הקד…
הודעה אחרונה מאת Goldfing3r, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי, אני מעוניין בהמלצה למצלמה רוורס כולל מסך, לא מעוניין להחליף את המערכת הקיימת - מדובר במיצובישי לנסר 2013 . מה היתרונות והחסרונות של מסך למצלמה במראה הקידמית ? למי יש נסיון לכך, מה לגבי מסך שיהיה מחובר כמו הטלפון הנייד למפתחי האוורור עם מגנט ? מחכה לנסיונכם או הצעתכם.
הודעה אחרונה מאת hakarnaf, -
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש לי רנו פלואנס דיזל שרכשתי מקרסו לפני כשנתיים, הרכב עצמו הוא שנת 2013. הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה מובנת. המערכת כולה עובדת הבלוטוס לפלאפון הרדיו והכל חוץ מזה שהמסך עצמו כבוי ובגלל זה גם אין מצלמת רוורס . מישהו מכי את התקלה או נתקל בה בעבר ויודע איך לפתור את התקלה.
הודעה אחרונה מאת zemer, -
שלום לכולם, ברכב שלי יש מערכת מולטימדיה פשוטה של טרגט ויש בה GPS של איתוראן, המפות שם ממש לא מעודכנות, התקשרתי לשאול אותם והם אומרים שהםם כבר לא מעדכנים בעידן הWAZE לא אין גישה לWAZE לכן אני מנסה לברר האם אפשר לעדכן את המפות דרך מקור חיצוני?
הודעה אחרונה מאת b-e-n-n-y, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 893 צפיות
הי כולם, אני מעוניין להרחיב את ידיעותיי בנושא ואשמח לקישורים למדריכים המסבירים את המושגים הבסיסיים בתחום וכו'. לצערי החיפוש בפורום וגם בגוגל לא צלח (לאו דווקא כי אין, אלא כי יכולות החיפוש לא משהו ) אודה לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, איך מחשבים נפח תיבה אטומה בצורת טרפז ישר זווית?
הודעה אחרונה מאת DB9, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
שלום וברכה. אז כך הגיע העת להחליף את הרדיודיסק למערכת נורמלית. בתחילה חשבתי על מערכת מולטימדיה רגילה עד שגיליתי שבאליאקספרס אפשר לקנות גם ב100$ מערכות אנדרואיד מתקדמות הרבה יותר. ראיתי שכאן זה לא ממש נושא מדובר אשמח למקור מידע מה קונים ריך בוחרים מכל ההיצע וכל מידע בעניין......
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם. מעוניין להוסיף דונגל וסים עם קו נוסף אשר יהיה מחובר ישירות למערכת, נמאס לי להתחבר לפל כל פעם מחדש. מבירורים שעשיתי, המליצו לי על סים דאטה בחברה אחת אומרים שהרבה יותר טוב לגלישה ובחברה אחרת אומרים שההבדל בים סים דאטה לרגיל זה רק העלות. מה מומלץ מבחינת איכות ומהירות, דאטה/רגיל או שכלל אין הבדל? בנוסף, יש הבדל בין הדונגלים מבחינת איכות או שזה רק חיבור ותו לא? חברה מומלצת יש? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! סליחה, שנתון 2017: הרכב עם מולטימדיה בהתקנה מקומית. היבואן הציע לי חיבור אינטרנט (אני מניח באמצעות הופסת סים) ב-5,000 ש"ח. יש דרך להתקין לבד? אם כן, מה החלק שאני צריך לרכוש? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
היי, בעקבות החלפת מצבר ברכב, ננעלה לי המערכת שמע ברכב פורד פוקוס 2011 - מי יכול לעזור לי באיתור הקוד?
הודעה אחרונה מאת mitsugli, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
המחיר של זה כולל פוינטר מקס הוא 4000 שח השאלה אם זה שווה? ואם לא אז מה בעצם יגיע לי עם המסך איזה מערכת הפעלה?
הודעה אחרונה מאת guybenza, -
- 2 תגובות
- 864 צפיות
שלום אשמח להמלצות לחנות באיזור רמת גן והסביבה או רחובות והסביבה. חמות אמינה כמובן עם מחירים הוגנים תודה
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע מה הגודל של הרמקולים ברכב ואמרו שאצטרך להתקין מנחתים,ובן אדם אחר אמר לי שבמגבר שלי יש יציאות HU אז לא אצטרך אפשר חוות דעת + מה הטווח מחירים ל התקנה של סאב שני קומפוננטים קדימה אחורה ומגבר
הודעה אחרונה מאת Rotem Zano, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום אנו עומדים לקבל את הקודיאק החדש שהזמנו. יש לי מספר שאלות בנושא Mirror Link או Android Auto (להבנתי יש את שניהם ברכב). 1. האם בזמן השימוש בהם (למשל לצרכי ניווט) אפשר להשתמש ברדיו/נגן מדיה של הרכב או שזה בא אחד על חשבון השני ובשביל מוזיקה צריך אפליקציה בטלפון? 2. אם השימוש הצפוי שלנו בישומים הוא לניווט (Waze) ושיחות טלפון - האם יש עדיפות לאיזו מהמערכות? 3. האם יש אפשרות להתחבר ולשקף דרך Blutooth או רק באמצעות כבל USB? 4. האם הבנתי נכון שעל מנת להתחבר למערכת צריך להתקין אפליקציות ייעודיות על הטלפון (כך לפחות הבנתי מסרטונים ביוטיוב שמצאתי)? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 861 צפיות
אהלן חברים אני יודע שהשאלה תהייה מעט מוזרה אבל יש לי סאב ישן של חברת klipsch ksw-10 10" אני כבר לא משתמש בו - וחשבתי על לשים אותו ברכב. התכנון הוא לפרק את כל ההגברה שיש בתוכו , לפרק את הרגליים שלו, ורק להשאיר את הסאב עצמו והקופסא- ובכך חסכתי לעצמי מלקנות סאב כל מה שאצטרך זה מגבר ( מונובלוק ) וזהו האם אפשרי? אגב : זה המפרט שלו https://www.cnet.com/products/klipsch-ksw-10/specs/ תודה חברים!
הודעה אחרונה מאת רועי34, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום האם יש דרך לשקף את מסך האייפון במסך של הרכב , וולוו V40 - T3 . אין ברכב פונקציית APPLE CAR תודה
הודעה אחרונה מאת hezysp, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חזרתי לא מזמן לישראל אחרי כמה שנים של רילוקיישן בארה״ב והתחלנו לחפש רכב חדש. להפתעתי נראה שכל הרכבים בישראל עוברים ״עיברות״ ומערכות המדיה המקוריות (שתומכות ב-Car Play ו-Android Auto) מוחלפות בהתקנות ״מקומיות״ (אנדרויד סיני חסום?). יש סיבה אמיתית/רישמית לזה? חוסר תמיכה בעברית? משרד התחבורה? יבואנים תאבי בצע? ברמה הספציפית - יש אפשרות לקנות קיה נירו/ריו עם המערכות מולטימדיה שנמכרות בחו״ל? https://www.kia.com/us/en/vehicle/rio/2018/technology (האם יש רכבים כלשהם שנמכרים בארץ ותומכים ב-Car Play מהקופסא?) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה לשדרג את המערכת באוטו פאנל אני מתכנן להביא דאבל דין של פיוניר אחד הדגמים החדשים שיוכל להתחבר למכשירי סמסונג (mirrorlink) ולהוסיף גם קומפוננט קידמי סאב ומגבר ואם יש עוד איזה משהו מומלץ להוסיף אשמח להמלצות אין כרגע תקציב מדויק מחפש ציוד טוב שיחזיק זמן ולא הכי יקר אשמח להמלצות תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.