פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אנחנו מעוניינים להוסיף מצלמת רוורס לרכב שלנו. יש אפשרות לשלב את זה במולטימדיה הקיימת או שחייבים להוסיף מסך נוסף? כמה עולה מערכת כזו, והתקנה?
הודעה אחרונה מאת ToolTool, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
היי. אני רוצה לקנות מערכת מולטימדיה לרכב שעולה 600 דולר כמה מכס ייקחו לי על זה? האם משלמים גם מע"מ? אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת Alex Not-Exist, -
- 2 תגובות
- 752 צפיות
היי חברים מעוניין לשדרג את הרדיו דיסק אצלי גטס, ואם כבר לשדרג אז להחליף לכזה עם bluetooth. התקציב שלי עד 500 ש"ח, מצאתי את שני הדגמים האלה ואשמח לשמוע את דעתכם איזה מהם מומלץ, אם בכלל... הראשון: https://www.alexsander.co.il/product/7808/pioneer-deh-x6850bt השני: https://www.alexsander.co.il/product/9660/pioneer-deh-s4050bt ממה שהבנתי הדגם השני הוא יותר חדש, תקנו אותי אם אני טועה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Outlook, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לקנות סאב 10 אינץ׳ של חברת פולק אודיו מדגם DB1040 חשוב לציין שאני לא מחפש להרעיד את הרכב אלא להוסיף מעט באס חשוב שיהיה מדויק ואיכותי עד כמה שאפשר במגבלת התקציב הסאב אמור לקבל לפי נתוני המגבר כ 250w rms בגישור ב 4 אום. אשמח לתגובות בנושא האם הסאב הזה נחשב למדויק ואיך הוא ביחס לכל הפיונירים וה jbl שיש בשוק נתוני הסאב נמצאים בתמונה השלישית תודה לעוזרי.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
לפי הספר רכב והמדריך הזה https://www.youtube.com/watch?v=E5Qyb1BOToQ, מפעילים את הבלוטות' דרך התפריט. אבל כשנכנסתי לתפריט לא היו בו 4 אופציות כמו במדריך, אלא רק 3 - בלי הבלוטות'. איך ניגשים לבלוטות' בכל זאת?
הודעה אחרונה מאת Yossi554, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בתכנון: 2 רמקולים אחוריים חדשים סבירים פלוס, סאב סביר ומגבר פשוט יחסית. ייתכן שאחליט לחבר את הרמקולים הצדדיים אליו גם כן. תקציב מוערך למגבר: 50$ +/- תקציב לרמקולים: 40-60$ +/- תקציב לסאב: לא ידוע הטווח עלויות... מאחר ואני לא מבין בתחום, אבקש את עזרתכם והכוונתכם. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי קיה פיקנטו 2014 ואני מעוניין להחליף את המערכת המקורית (רדיו-דיסק בלבד) למערכת מבוססת אנדרואיד. האם יש מערכות ממולצות לרכוש בחול ולהתקין לבד? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת newhere12, -
- 1 תגובות
- 744 צפיות
יש לי במערכת אפשרות לAUX וראיתי שאיפה שהחיבור שלי צריך להיות פשוט אין שם כלום. אני יכול פשוט ללכת לכל מקום של איבזורים ולבקש שיתקין לי חיבור? תודה.
הודעה אחרונה מאת StasSik, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
היי, חיפשתי מדריכים לפתיחת מולטימדיה ברכבי יונדאי כדי לפתוח את המערכת ב I20 שיש לי. מצאתי כאן בפורום קישור למדריך הנ"ל: http://forum.iandroid.co.il/viewtopic.php?f=41&t=220072 הבעיה היא שאין שם קישור הורדה לאף אחד מהקבצים הנדרשים. יש כאן מישהו שיצא לו לבצע פריצת מולטימדיה ביונדאי/מיצובישי לפי המדריך הזה (או מדריך אחר), במקרה שמר את הקבצים ויכול לשלוח אותם או להעלות לכאן? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת guy1991, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 709 צפיות
אחרי כמעט שנתיים שלא הייתה לי מערכת אמיתית, וגם לא הייתי פעיל כאן - חזרתי! אתחיל מההתחלה, לאישתי () נמאס מהרדיו המקורי של הרכב, מהעוצמה שאין בו, מהאיכות שאין, ומהחוסר בדיבורית, אמרתי לה מה הבעיה? תלכי תקני לי ערכת התקנה אני ארכיב מערכת מה הבעיה? מפה לשם (יום חמישי ב12 בצהריים) הלכה לאיזה מתקין, הציע מה שהציע אמרה יאללה שהוא יחבר אמרתי סבבה, נסעה למחסן הוציאה את הסאב שלי (P1), יחידת ראש אקליפס 5030BT (שאיתי קרוב ל10 שנים!) מגבר jbl 75.4 ולא היה לי סט קומפוננט שלם אז אילתרתי לה סט (מידבאס של פנסוניק שחבר הביא לי לפני שבועיים, וטוויטר של MBQ סדרת רפרנס שהיה לי במחסן - יש גם את הקרוס והמיד שלו אבל הוא 4" אז העדפתי לאלתר עם הפנסוניק עד שאקנה סט חדש) אחרי שעתיים…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם . לצערי חלק מהמערכת שהייתה מורכת ברכב פורקה אך עדיין נשארו הרמקולים. הסט נ"ל eton srs/sre 160 אם אני לא טועה בדגם . אשמח להמלצתכם למגברים קטנים כמה שיותר בגלל חוסר במקום אבל שיהיו מספיק איכותיים כדי שיוכל להנות מהסט ,מאמין שהאיכות באה גם בקצת ווליום וזה משהו שאשמח לקבל גם. עוד לא החלטץי עם יוגבר אקטיבי או פסיבי תקציב כרגע אין לי משהו מוגדר ואני יחשוב על זה תוך כדי ההצעות שיגיעו . הרדיו שלי כרגע הוא משהו יחסית פשוט מצב גדול שגם יוחלף בהמשך . תודה רבה ומחכה לשמוע מנסיונכם
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 590 צפיות
שלום, עבור פג'ו 206 - אני מחפש פתרון לדיבורית לטלפון ובחרתי ברדיו BT. אין רדיו מקורי לרכב בכל מקרה. מעוניין ביצרן מוכר ואמין. אני לא אודיופיל, לא צריך מערכות מפוצצות ולא מתכוון להחליף רמקולים מקוריים של הרכב. מתלבט בין 3 האופציות הבאות: 1. Nakamichi NA205 2. Kenwood KMM-BT203 3. Pioneer MVH-295B כולן סביב ה-400ש"ח. אשמח לשמוע חוות דעת על המכשירים - האם מתאימים לצרכיי, מי המשתלם ביותר ומדוע ואם יש אופציות סבירות סביב המחיר הזה. תודה רבה!
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, קראתי פה בפורום לא מעט על שילוב סמארטפון/טאבלט במערכת לרכב כשהוא משמש כיחידת ראש. הבנתי שהוא הפיתרון היום להוצאת אות מקור איכותי לשאר רכיבי המערכת, כאשר אין אפשרות לשלב HU ישן וטוב. השאלה היא, האם יש דרך לשלוט על הטלפון הנייד/טאבלט, כלומר: להעביר שירים, תיקיות, להריץ קדימה/אחורה, כל זאת מבלי לגעת במסך? האם ישנו איזה מודול (או כל דבר אחר) שיכול להתחבר לטלפון הנייד שמאפשר לשלוט בו עם שלט רחוק, בדיוק כמו ששלט שולט על רדיו דיסק? ללא האופציה הזו, עבורי לפחות, זה די מייתר את השימוש בטלפון כיחידת ראש, לאור סכנות בטיחותיות מובנות בצפייה והתמקדות בטלפון נייד תוך כדי נהיגה, שלא לדבר על קנסות, נקודות וכו'. רעיונות/הארות למישהו?
הודעה אחרונה מאת LV2XLR8, -
-
מערכת ליונדאי i10 1 2
מאת פפוק- 18 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, בבעלותי יונדאי i10 שנת 2010, מערכת מקורית. מפריע לי ששירים בוויליום מסויים ממש צורמים ואני מעריך שזה בגלל שזו מערכת די פשוטה. אז אני מחפש להחליף אותה ולהתקין בדלתות (לא על המגש שמאחורה). תקציב - עד 1500 כולל חריגה. חייב שיהיה: רדיו עם Bluetooth. לא חייב שיהיה: מגבר/סאבוופר. המליצו לי לשלב קומפוננט ורמקולים ואני לא בטוח מה עדיף מבחינת חברות jbl, אלטק לנסינג, פיוניר וכו'. בקיצור חברים, מחפש סה"כ 4 רמקולים/קומפוננטים ורדיו דיסק (כל עוד לא צריך מגבר בשביל כל החבילה הזאת) באיזור ה 1500 ש"ח. בנוסף אם יש הצעות להתקנה באיזור יבנה-ראשון לציון?
הודעה אחרונה מאת פפוק, -
- 2 תגובות
- 541 צפיות
נא | לקרוא | פה | https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?194440-%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90-%D7%91%D7%98%D7%A8%D7%9D-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%94%D7%95%D7%93%D7%A2%D7%94!
הודעה אחרונה מאת iliya8801, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי קרוסאובר שנת 2014. מערכת ה"מולטימדיה" שם מאוד בסיסית ואין שום אפשרות לחבר דיבורית (אין כניסת aux) או אפשרות נוספת. דיבוריות הבלוטות' שניסינו לא היו משהו, ואני מנסה לחשוב על להחליף את המערכת בחדשה ועדכנית יותר. מכירים אתר שדרכו אפשר לקנות מערכות תואמות לרכב במחיר אטרקטיבי? צריך משהו ממש בסיסי? סיני, אבל שעובד סבבה. לחילופין, מכירים דיבורית שכן אפשר לחבר לרכב הזה ושיישמעו איתה כמו שצריך? אולי יש פתרון לחבר דיבורית שהוא לא דרך הערוצים ברדיו? אולי דיבורית אוניברסלית מומלצת (ניסינו לא מעט, אולי בכל זאת יש אחת שלא הכרנו). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת dovikina, -
- 0 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן, חיפשתי שרשורים בנושא ולא מצאתי. הגרסא המותקנת ברכב היא toyota touch. כמובן שלא תומכת בmirror link /waze או כל דבר בסגנון.. האם יש דרך לעדכן אותה לtouch2 , או לחלופין להוסיף תמיכה של פיצ'רים נוספים לגרסא הזו? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת tal_p, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מחפש דרך לשינוי תחנות הרדיו ברכב שיובא מארהב (volvo xc90), כיוון שבארה״ב התחנות הן אי-זוגיות (91.3, 91.5, 91.7...) יוצא מצב שכמעט ולא קולטים תחנות בישראל, האם ישנה דרך לשנות את ההגדרות של הרדיו לקליטת תחנות זוגיות (91.2, 91.4, 91.6...) חיפשנו בהגדרות מספר פעמים ולא מצאנו כלום, תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, ברצוני לרכוש ממיר מתח מ 12V ל 220V לצורך הטענת סוללות של רחפן. המטען הינו שנאי בדומה לשנאי לפטופ 50W אשר מחובר לקונסולה של הטענת 3 סוללות יחד. לאחר קריאה ברשת ראיתי שיש ממירים זולים ופשוטים ויש ממירים בעלי גל סינוס טהור יקרים משמעותית. קצת הלכתי לאיבוד, האם ממיר מתח של 200W מחנות מוכרת בארץ יעשה את העבודה או שאסור להטעין סוללות מסוג זה? למשל הממיר הזה http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=5896 אשמח לתשובה מקצועית. תודה
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 920 צפיות
האם יש דרך להוציא סאונד דיגיטלי ממולטימדיה סינית זולה? לפרוססור שלי יש כניסה דיגיטלית S/PDIF COAX, במערכת מולטימדיה יש מחבר USB, האם עקרונית אפשר להוציא את הסאונד לשם,ואז להפוך אותו ל S/PDIF ? האם מישהו ניסה USB to S/PDIF כזה? https://www.minidsp.com/products/usb-audio-interface/ministreamer
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מנסה לשווא לקבל תשובה מקראסו על כל מוסכיו ונותני השירות . לא יודעים ! ניסיתי להתקשר ל"א.ד.י. מערכות" לקבל מענה (נאמר שהם המתקינים המורשים ) גם שם אין מענה . האם מישהו יודע ? תודה מראש , המיואש חלקית
הודעה אחרונה מאת micha, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
כיצד ניתן להתקין אפל קאר פליי בקיה ספורטאז חדשה עם מערכת מקורית, אני מנסה להצמיד לפי ההוראות ולא מצליח, משהו יודע? Sent from my MI 5 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא מצליח למצוא.. תודה...
הודעה אחרונה מאת Motixlost123, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת איזה קבל מתח אני צריך,יש לי 2 מגברים 4 ערוצים כל מגבר: למגבר אחד מחובר סאב כפול הסאבים ביחד הם 600rms. למגבר השני מחובר 2 רמקולים של פיוניר כל רמקול מוציא 90 RMS ועוד שני רמקולים שאני יחבר בהמשך המליצו לי על קבל של 3.5 FARAD רציתי לדעת אם זה יעשה תעבודה כי יש לי נפילות מתח והמצבר והאלטרנטור מתחממים מאוד תודה לעוזרים.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בזמן שיחה תמיד יש לי הפרעות, כאילו חוסר קליטה ואני מפסיק לשמוע את הצד השני לכמה שניות, זה קורה קבוע ברמה שאי אפשר באמת לעשות שיחת טלפון כי אני לא מפסיק לשאול "מה?" כל פעם. הצד השני שומר אותי טוב ממה שאמרו לי. אתמול הטלפון גם התנתק לשניה מהבלוטות' וחזר בזמן שיחה. חשוב לציין שאני שומע מוזיקה מהטלפון דרך בלוטות' באופן קבוע באוטו ואין בעיות עם זה. חשבתי אולי הבעיה בטלפון אבל דיברתי בו כמה פעמים מדיבורית באוטו אחר ולא היו שום בעיות. יש מה לעשות או לבדוק חוץ מלהחליף את הטייפ בחדש? אולי איזה חיבור לאנטנה או משהו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yujinius, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 924 צפיות
בשעה טובה עומד להצטרף מגבר שלישי למשפחה. אל שני האודיסונים מצטרף זפקו מסדרת reference 2 ערוצים. כרגע אני עם 2 המגברים ללא שום שדרוג מיוחד במערכת חשמל,כבל מתח 4 גייג׳ שמתפצל ל-2 של 8 גייג׳ לכל מגבר ופיוז זול של 80 אמפר. עכשיו לפני שאני הולך להתקנה הייתי רוצה לקנות ולהחליט בדיוק מה ירוץ לי ברכב מבחינת חשמל ולא להסתפק רק בציוד וברצון של המתקין. שלושת הגדולים-מעוניין לשדרג, באיזה כבלים מומלץ להשתמש ובאיזה מידות? כבל מתח-האם יספיק להשאיר את ה-4 גייג׳ וממנו להוציא פיצול ל3 של 8 או שעדיף כבר להחליף ל2/0?? * לפי מה שהבנתי כבל 4 גייג׳ יכול לעמוד במתח של עד 150 אמפר,חיברתי את הצריכה המקסימלית של שלושת המגברים והגעתי ל136. פיוז- אחליף ל- 150 אמפר. Rca-…
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
- 6 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
אהלן, מעוניין להתקין מערכת אנדרואיד (לדוגמא של JOYING או חברה אחרת משלל חברות המדבקה הקיימות) ברכבי (סיוויק 15' 5דל' ידנית), מניסיון של 2 מערכות קודמות ברכב קודם (אנדרואיד 4.4, והאחרונה 6 עם מעבד אינטל) המערכת עובדת חלק אבל הבעיה שלה זה דיבורית בלוטוס' גרועה מאד! אפילו האופציה של 'שימוש במיקרופון חיצוני' לא עוזרת. המערכת הנוכחית ברכבי היא פשוטה, AUX,דיסק,רדיו לא מעניינים ואין לי שום שימוש בהם(משתמש בסטרימינג דרך בלוטוס מהנייד) היתרון היחיד בה זה הדיבורית המושלמת כולל כפתורי ההגה עם שיחת זיהוי קולית בשביל להתקשר, לא נתקלתי בדיבורית ששומעים ונשמעים באופן מושלם וחבל לי לוותר על זה. יש למישהו ניסון עם מערכת אנדרואיד סינית(או אפילו מותג אם קיים כזה) שיש בה דיבור…
הודעה אחרונה מאת ohanaohad, -
אהלן, אשמח להמלצה על מתקין/איש מקצוע בתחום המולטימדיה והאודיו.. יש לי תקלה שכבר עברה אצל 2 מתקינים אשמח למישהו ממש מומלץ(שמעתי על בקשה מחדרה רק שזה רחוק לי קצת). איזור: כפ"ס, הוד השרון, פתח תקווה, רעננה. תודה!
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 756 צפיות
אהלן אני צריך להתקין מצלמת רכב , שמתחברת לקופסת פיוזים.. מדובר במצלמה מהאינטרנט שהביאו לי, הבעיה היא כזאת יש שם שלושה חיבורים, שניים לקופסת פיוזים ואחד להארקה, השניים שמתחברים לקופסת פיוזים הם בצבע אדום וצהוב ורשום עליהם Battery + ו acc לאן אני מחבר אותם? האם את האדום לאחר הסוויץ ואת הצהוב למתח קבוע?
הודעה אחרונה מאת michael45, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני סער חדש בפורום אני זקוק לעזרתכם רכשתי איביזה קופה 2015 והחלטתי לשים לה מערכת אז הלכתי למתקין והתקין לי מגבר אודיסון sr4 קומפוננטים hertz mille pro 1650.3 סאב בהתחלה הוא שם לי jbl 1000 אחורי כמהימים הבנתי שהוא לא מה שאני מחפש החלפתי אותו לhertz es300 hu פיוניר x8550bt אז ככה חשבתי בהתחלה שאני יסתפק במערכת לא יקרה אבל מה שקרה שנדבקתי בחיידק את הסאב אני רוצה להחליף לסאב חזק יותר + מגבר מונו לגבי מגבר מונו אני פתוח להצעות יד 2 תקציב 1200 אפשר גם יותר על מגבר איכותי לגבי הסאב אני יחזיר למתקין אבל איזה סאב לשים שיהיה איכותי מדוייק וחזק 1500~ שקל תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,667 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- stx
- SlowRide
- gpm11
- שלמה האספן
- סולל הדרך
- amosbmw
- flytomars
- TheArcane
- במבליק
- Pavlik
- ezuf
- צוק