Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי פה בפורום לא מעט על שילוב סמארטפון/טאבלט במערכת לרכב כשהוא משמש כיחידת ראש.

הבנתי שהוא הפיתרון היום להוצאת אות מקור איכותי לשאר רכיבי המערכת, כאשר אין אפשרות לשלב HU ישן וטוב.

השאלה היא, האם יש דרך לשלוט על הטלפון הנייד/טאבלט, כלומר: להעביר שירים, תיקיות, להריץ קדימה/אחורה, כל זאת מבלי לגעת במסך?

האם ישנו איזה מודול (או כל דבר אחר) שיכול להתחבר לטלפון הנייד שמאפשר לשלוט בו עם שלט רחוק, בדיוק כמו ששלט שולט על רדיו דיסק?

ללא האופציה הזו, עבורי לפחות, זה די מייתר את השימוש בטלפון כיחידת ראש, לאור סכנות בטיחותיות מובנות בצפייה והתמקדות בטלפון נייד תוך כדי נהיגה, שלא לדבר על קנסות, נקודות וכו'.

רעיונות/הארות למישהו?

פורסם

קודם כל - תמיד ישנה האופציה להתקין HU ישן וטוב - זה עניין של העדפות.

אני כרגע בכלל נוסע ברכב שהHU בו מושבת ומשתמש רק בסמארטפון שלי.

ולאמר לך את האמת - יש הרבה מאוד כבוד והערכה אצלי לHU סטנדרטי על קלות ההפעלה ופשטות התפעול שלו ואני כבר קצת מתגעגע לזה ופוזל יותר לכוון של HU אנדרואיד עם מסך גדול במידה ואצליח לשלב את היכולות שלו לדרישות שלי.

לגבי שליטה - בוודאי שישנם לא מעט פתרונות - הכי פשוט וקל שבינם הוא BT BUTTON - כפתור BT שמסתנכרן לטלפון שלך ושולט על אופציות בסיסיות כמו פליי\פאוז, שיר קדימה אחורה, ווליום.

אני פשוט משתמש באפליקציה מאוד נוחה שנקראת MORT PLAYER ואני קבעתי בה מחוות יד (GESTURES) ובעזרת העברת האצבע שלי על המסך אני יכול להעביר שיר קדימה או אחורה בעזרת ימינה שמאלה או תיקיה קדימה או אחורה בעזרת למעלה למטה.

להכנס לתיקיית שירים ועץ תיקיות בעזרת נקישת אצבע על המסך.

שתי נקישות לפליי פאווז וכך הלאה - אתה יכול לקסטם את זה איך שאתה רוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני משתמש בזה:

https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Remote-Controller-Wireless-Mouse-Mini-Wireless-Joystick/361680135400?hash=item5435d0e4e8:g:JBoAAOSwtnpXpC7t

סופר זול ונוח. הדבקתי אותו ליד הבלם יד, אני שולט בו בקלות בלי להסתכל, היד מגיעה אליו באופן טבעי.

הוא נדלק אוטומטית עם האוטו ומתחבר אוטומטית לטלפון, רק צריך ללחוץ על כפתור שמעביר אותו למצב מולטימדיה בתחילת הנסיעה (ממש פשוט ולא מציק) ועובד מצויין

פורסם

תודה על ההכוונה.

על מה הוא שולט? אני מניח על העברת שירים קדימה/אחורה.

השאלה האם שולט גם על הרצת שירים, מעבר בין תיקיות, ווליום?

האם צריך תוכנה ספציפית בטלפון שרק איתה הוא עובד?

• תוכן חדש...