Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לצערי חלק מהמערכת שהייתה מורכת ברכב פורקה אך עדיין נשארו הרמקולים.

הסט נ"ל eton srs/sre 160 אם אני לא טועה בדגם .

אשמח להמלצתכם למגברים קטנים כמה שיותר בגלל חוסר במקום אבל שיהיו מספיק איכותיים כדי שיוכל להנות מהסט ,מאמין שהאיכות באה גם בקצת ווליום וזה משהו שאשמח לקבל גם.

עוד לא החלטץי עם יוגבר אקטיבי או פסיבי

תקציב כרגע אין לי משהו מוגדר ואני יחשוב על זה תוך כדי ההצעות שיגיעו .

הרדיו שלי כרגע הוא משהו יחסית פשוט מצב גדול שגם יוחלף בהמשך .

תודה רבה

ומחכה לשמוע מנסיונכם

פורסם

יש את המוסקוני D2.100 שמגיע גם עם DSP אתה יכול לעבוד איתו אקטיבי.

הסט הזה לא דורש יותר מידי אז מבחינת הספק לא הייתי דואג בהנחה ואתה מדבר על אטון RSE 160.

זה מגבר מאוד קומפקטי ואפשר לשים להחביא אותו בהרבה מקומות.

לצערי מגברים איכותיים קטנים כמעט ואי אפשר להשיג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה לא ניתן להשיג? יש בשפע, בעיקר באיביי

במכוניות שלי , יש מגבר קטן , במכונית אחת מפעיל סאב ובשניה רמקולים אחוריים, מדובר ב BOSS R1002 . צליל יפה ונקי , עושה את העבודה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יש לך בארץ את ARC AUDIO תבדוק את מגברי הKS MINI שלהם אם אתה לא זקוק לDSP מובנה.

לDSP מובנה יש לך את פרתונות סדרת הPRIMA BIT של אודיסון.

מוסקוני פשוט מעולים גם כן!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קניתי שבוע שעבר את המגבר הזה:

soundstream st4.1000db

היתרונות שלו הם:

1. קטן מאוד ואפשר להחביא אותו בתוך הדשבורד.

2. 4 יציאות 90w rms ב 4 אום.

3. בגישור לסאב נותן 250w rms ב 4 אום.

4. חיבור בלוטוס.

5. אם אתה לא צריך בלוטוס אז יש את המקביל שלו בלי הבלוטוס

שהוא יותר זול משמעותית.

BA7C88B5-6B73-462B-B31A-D547B4EF053A.png

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

זה מוצרים מעניינים - חבל שלא שילבו בו DSP כלשהוא - קצת יכולת TC וקצת איקולציה המוצרים האלה יכולים לתת תוצאה אדירה.

המזל היום הוא שבחלק מהאפליקציות בסמארטפונים יש יכולות DSP בסיסיות שיכולות לתת תוצאה נאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...