פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
אשמח לקבל המלצה למצלמת רוורס ומתקין, להתקנת מצלמת רוורס בסיטרואן C3 משנת ייצור 2017 וחיבורה למערכת מולטימדיה קיימת. וכן הערכה של עלות סבירה לכזו התקנה.
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי סוניק 2014 עם מערכת MYLINK מקורית, מגבר רוקפורד 4 ערוצים, קומפוננט 2 WAY של פוקאל שמורכב בבמה הקדמית וסאב של פוקאל, הHU מחובר דרך מנחת 2 ערוצים שמוציא מפצל RCA למגבר, העניין הוא שחיברו לי אותו אמרו לי שההתראות (פתיחת דלתות,חגורות,בלם ידני ודיבורית BT) של הרכב יוצאות מהHU ולכן אם אגביר את הרמקולים גם ההתראות יוגברו לרמה בלתי נסבלת, כרגע ההתראות עברו לרמקול שמאלי אחורי של הדלת מה שלא נוח בגלל שיוצא משם קול של הדיבורית ובמהירות בקושי שומעים משהו... האם יש דרך להגביר את הרמקולים הקדמיים למוזיקה אך שיוציאו גם את ההתראות משם בצורה לא מוגברת?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לבצע סט אפ לביט1, כנראה שדרסתי הגדרות וצריך להשיב את הסדר על כנו. אצלי הסט אפ ברכב הוא יחידת HU מקורית, מחוברת לביט1 -HI-POWER, מגבר-4ער' ל 2 סטים -קומפוננט (פאסיבי), ו 2 מגברי מונו ל-2 סאבים (מחוברים בנפרד). עכשיו איך נכון להגדיר את המערכת- קומפוננט קידמי כ L\F_MID-HI -חיתוך HI PASS? וסט אחורי FULL-RANGE עם חיתוך - 45HZ? [ATTACH=CONFIG]504826[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]504826[/ATTACH] וכן בשלב הפילטרים - כיצד כדאי לחתוך - עד 60\50 1. אני רוצה לציין שחסר לי קצת מהמיד בחיתוך 50HZ - פילטר HI PASS, 2. והסאב לא ניכנס נכון (חסר) גם כאשר נמצא בחיתוך 90HZ - LOW PASS. * יש לציין שלא ביצעתי את הכיול- איפוס המכשיר מאפס- לאחר ה…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מגבר קטן של ALPINE 1 2
מאת יניב רז-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
חברים אני מחפש מגבר קטן על מנת לחבר אליו קומפוננט של פולק אודיו אשמח אם מישהו מכיר את המגבר שבתמונה הזה ויכול להמליץ עליו. חשוב לציין שאני רוצה לחבר אותו לרדיו טייפ Jvc שמוציא בסביבות ה 25w RMS לכל ערוץ על מנת שיתן עוד בוסט קטן של עוצמה (זה רכב אספנות ולכן אני רוצה לשמור על המראה המקורי כמה שאפשר ולכן חשוב שהמגבר יהיה קטן ויוסלק בתוך הדשבורד) תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. קנית מערכת חדשה לרכב והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על קיט התקנה איכותי למגבר המערכת שלי: רדיו דיסק pioneer deh 80prs מגבר 4 יציאות alpine pdx- f6 מגבר מונו בולוק alpine mrv- m500 רמקולים אחורים 6.9 morel tempo ultra רמקולים קדמיים קומפוננט morel hybrid 602 6.5 סאבוופר Kicker 11t s10 l72 גודל 10 אינץ
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 881 צפיות
שלום חברה יש לי 80PRS וקומפוננט מורל דוטק אוביישן 6.5, בלי הקרוסים, עובד אקטיבי. והעניין הוא שאין לי מושג איך מכוונים את זה ומה שניסיתי הרסתי יותר,בגדול מאוכזב מהתוצאה ומחפש עזרה מישהו שיודע לכוון את הקרוסאובר הדיגיטלי הזה, אני מאזור ראשון לציון. נשמח לשמוע הצעות
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ברשותי מגבר מונו בלוק של jbl שמחובר ועובד כרגע ברכב שלי ומפעיל סאב, אני לא כל כך מבין מה הפונקציות שלו ומה כל אחת עושה, אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה אומר אני אשמח. אני מצרף תמונה. תודה מראש.
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת KENWOOD DDX8026BT עקב ניתוק המצבר המתאם בין שלט ההגה למערכת התאפס. האם מישהו יכול לעזור בהגדרת המתאם? האם יש מישהו בחיפה אשר מטפל במערכות KENWOOD ? תודות.
הודעה אחרונה מאת MJ01, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי אוקטביה שעלתה על הכביש בינואר 2017 ולכן סביר להניח שיוצרה חודשיים שלושה קודם. ראיתי באתר של סקודה שיש עדכון גרסה למולטימדיה Swing הבסיסית מנובמבר 2017 (מורידים קובץ לכרטיס sd). האם מישהו התנסה בזה? תודה
הודעה אחרונה מאת mottis, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, ברשותי I30 2013 (החדשה) , גירסאת פרימיום. אין בשנתון הזה עדיין מערכת מולטימדיה מובנת, אלא מערכת רגילה, עם AUX/USB , ושליטה מההגה. רציתי להחליף למערכת מולטימדיה, עם אנדרואיד שפתוח להתקנה של אפליקציות, ושתישאר לי האפשרות לחיבור USB או AUX. (בין אם זה בחיבורים הקיימים או דרך המערכת עצמה). אני לא מתמצא בכלל בתחום הזה, אז הייתי שמח לקבל המלצות , וסדר גודל כמה זה אמור לעלות כולל התקנה.(בין אם זה בארץ או על ידי הזמנה מחו"ל והתקנה בארץ) בנוסף רציתי לדעת, האם השליטה על האודיו דרך ההגה תתבטל? תודה!!
הודעה אחרונה מאת Tal1988, -
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, לאחרונה החלטתי להתחדש במערכת Android לרכב שלי, פולו 2012 עם המבנה הדי סטנדרטי של VW בשנים האלה. עברתי קצת באיביי וראיתי שיש כל מיני מוצרים שהם סיניים אך נראים ממש טוב. תמונות מצורפות להמחשה. קודם כל, רציתי לשמוע על טיב האיכות של המוצרים האלה? האם מישהו התנסה איתם? האם הם מתאימים לארץ? שנית, אני צריך בבקשה את העזרה שלכם במציאת המכשיר המתאים לי: דרישות - יצרן יחסית מוכר וטוב (במידת האפשר, בכל זאת רוב היצרנים הם סינים) מסך כמה שיותר גדול, עיצוב מגניב דיבורית ומצלמה אחורית - חובה, וכל שאר השכלולים האפשריים שניתן טיפה להתגמש במידת העניין. מחיר עד 1200 שקל כולל משלוח/מכס תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב הוא מרצדס E Class צורה W211 ולצערי בגלל המצלמה הגרועה שלי, אין לי תמונות לשתף אני חדש בתחום, ומעוניין להתייעץ בנוגע לכיוונים במערכת. הציוד: יחידת ראש: דאבל דין סיני תואם מקור של Joying Android 6.0 קומפוננט: Morel Virtus 602 מגבר: Hertz Ep4x סאב: JBL CS-1214T (בתיבת בזוקה) איטום: לא נגעתי, מסתפק כרגע באיך שהרכב יצא מהחברה יחידת הראש: קצת מידע למי שירצה בעתיד להחליף יחידת ראש ברכב הזה, לפני זה, היה לי AUDIO 50APS ששידר באמצעות סיבים אופטיים לסוג של מגבר שנמצא בבגאז' בצד שמאל מאחורי השטיחים. האפשרויות היו: החלפה של היחידת ראש בדאבל דין, הלחמה של כבל AUX למערכת המקורית, הסבה ל- LOGIC7 אבל משומש או למצוא דרך כלשהי להזין דיגיטלית את המערכת. …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
שלום חברים, הרבה זמן לא ביקרתי כאן ואני רואה שהפורום נשאר איכותי כשהיה . כמו שהכותרת מציינת קיבלתי ioniq 2018 (רכב ליסינג מהחברה), ורציתי לשדרג את המערכת ברכב אך יש לי מספר שאלות שאולי תוכלו לעזור לי בהן. ראשית אציין שיש ברשותי ציוד מהרכב הקודם שלי, לא hi end אבל לפחות משהו, מגבר + סאב וזוג קומפוננטים 6/5 די בסיסיים של rockford ( די פתוח לשדרוג ). 1. כרגע ברכב מותקנת המערכת הידוע והנעולה של כלמוביל, האם יש לה יציאה למגבר או שצריך להיות יצירתי בנושא? 2. האם יש למשהוא ניסיון בהתקנה ברכב הזה (עם כל העיניין של ההיברידי והסוללות) האם יש דברים שיש להתחשב בהם? תודה
הודעה אחרונה מאת nitzanc, -
- 1 תגובות
- 757 צפיות
רדיו דיסק הכי בסיסי עם בלוטות והחלפה של שתי רמקולים קדמיים לרנו מגאן 2008 בתלפיות מישהו יכול להמליץ על מקום מנסיון? תודה רבה. נ.ב מישהו יכול לשלוח לינקים למערכת ו/או רמקולים שיכולים להתאים לרכב? ראיתי כמה אבל לא יודע מב החיבור הנכון לי, (12 פינים או iso)
הודעה אחרונה מאת amirmoshe, -
- 0 תגובות
- 591 צפיות
אהלן, לרנו מגאן 2008. ניסיתי להסתדר אבל לא יודע איזה חיבור רדיו אני צריך (12 pins או iso) ולא יודע איזה גודל של רמקולים מתאים.. אני מעוניין להזמין ולגשת למתקין.. תודה מראש וחג שמח
הודעה אחרונה מאת tap, -
- 0 תגובות
- 680 צפיות
הי חברים! המסך של המערכת מולטימדיה שלי הפסיק להגיב, ואני מחפש מערכת חדשה. חשוב שתהיה למערכת יכולת להסתנכרן ב Bluetooth עם 2 מכשירים (כיום אני נאלץ כל פעם להתחבר מחדש לאחר שאשתי התחברה לפני, ולהיפך). אשמח להמלצות על מערכת מתאימה ועל מקומות מומלצים לקניה והתקנה. המון תודה! יניב
הודעה אחרונה מאת yaninyo, -
- 1 תגובות
- 694 צפיות
היי אני רוצה להחליף את המערכת המקורית שלי במרזדה 3 2008 למערכת מתקדמת. חשוב לי : חברה איכותית Waze מסך איכותי Wifi וגם נורא אהבתי את הקטע של ה mirroring האם כל מערכת שאני רואה באמזון (סוני , פיוניר וכו) תתאים ? מה עלות ההרכבה ? האם למישהו יש דגם מומלץ ? מיכן להשקיע סביב ה300 דולר הבנתי שבארץ המחירים נורא גבוהים תודה
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש מכשיר Bluetooth שיתחבר למערכת שלי עם חיבור AUX, על מנת שאוכל לשמוע שירים מהטלפון וגם לנהל שיחות מדי פעם. מצאתי כמה אלטרנטיבות בגיר בסט, אבל מרגיש לי שמדובר באיכות ממש נמוכה, אשמח להמלצה שלכם למכשיר טוב.
הודעה אחרונה מאת Outlook, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, אשמח להמלצות למערכות מולטימדיה טובות עם סאונד טוב ומאפשרות שליטה מההגה תודה
הודעה אחרונה מאת maz, -
- 0 תגובות
- 969 צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש אחד מהרכבים הנ"ל, ורוצה לדעת האם אפשרי ומה העלות המשוערת להתקין מערכת אנדרואיד הכוללת ווייז + שמיעת מוזיקה + מערכת מולטימדיה מתקדמת ברכבים הנ"ל? תודה
הודעה אחרונה מאת איציק סנדוגי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ על משהו? חייב להיות מבוסס על אנדרואיד, כמ"כ טאצ' טוב, וכמובן GPS טוב, גם משהו שיתן תמונה איכותית ממצלךמת רוורס. תודה
הודעה אחרונה מאת מוטי אשור, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש לשדרג את הרמקולים הסטנדרטיים שיש לי ברכב (אדם S), הם דיי גרועים. כרגע מותקן מגבר של Massive Audio BLX4, סאבוופר יהיה לאחר מכן. מה תמליצו? בפעם האחרונה שהיתה לי מערכת עם קומפוננט טוב אלו היו של מורל - dotech ovation 6.5, שבזמנו עלו לי כאלפייה, הפעם מעוניין להשקיע פחות.. נ.ב - כל המערכת מחוברת עודנה למסך המקורי של הרכב, פחות מעוניין להתעסק בהחלפה שלו. רב תודות
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. בשבוע שעבר התקנתי ברכב (פאסאט 2007)דבל דין של קנווד במקום הרדיו דיסק המקורי ( RCD 300 ). ההתקנה עברה בהצלחה והכל מתפקד כמו שצריך, אך יש נושא אחד שמציק לי והוא שהמערכת נשארת דולקת גם אחרי שאני מוציא את המפתח מהסוויץ ולכן בכל יציאה מהרכב אני צריך לכבות אותו ידנית... הצמה של הרדיו חוברה אל מתאם ייעודי שמתאים לקונקטור המקורי של לרכב. בחלק מהפורומים ראיתי שהרכבים האלו כבר מחוברים ע"י can bus ולכן כל השליטה על הפונקציות בעת ההדלקה נעשות דרך המחשב. בכל אופן האם מישהו יודע איך אפשר לגרום למערכת לכבות בהוצאת מפתח מהסוויץ (יש לי גם vagcom אם יש צורך בכך). תודה
הודעה אחרונה מאת HHaimz, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי חברים, האם אפשרי לחבר את הסלולרי האנדרוידי שלי לסיטרואן C3? אמנם נאמר במפורש שהיא תומכת בCarPlay עבור מכשירי אפל, אבל יש לה גם MirrorLink ואפילו הצלחתי להגניב מבט לאייקון של Android Auto במסך המגע.. האם למישהו יש נסיון עם חיבור כזה?
הודעה אחרונה מאת shays10, -
- 1 תגובות
- 902 צפיות
שלום, קניתי מערכת שמע לרכב של פיוניר מארה"ב אבל לא ידעתי שיש הבדל בין התדרים ברדיו שלהם לעומת התדרים שיש בארץ, אצלם התדרים קופצים בתחנות אי זוגיות למשל 90.1 ואצלנו התחנות בתדרים זוגיים למשל 91.2. חיפשתי שעות באינטרנט בעברית ובאנגלית ולא הצלחתי למצוא דרך לשנות את התדרים, גם אין כלכך הרבה מידע לגבי זה באינטרנט. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, כבר התקנתי את המערכת באוטו ואין לי איך להחזיר אותה. יש דרך לשנות את ההגדרות של התדרים או משהו כזה כדי שאוכל להשתמש ברדיו בארץ? המערכת מדגם DEH-X6900BT של חברת Pioneer, אני חייב לציין שזו אחלה מערכת חוץ מהעניין של הרדיו. תודה לעוזרים!!!
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, שואל עבור חבר שיש לו 208 ידנית הדגם ללא מולטימדיה שמגיע עם רדיו מהסגנון של פעם ורוצה לשדרג למערכת מולטימדיה. 1. אפשר קישור למערכת עד 100 דולר? 2. האם השליטה על המערכת החדשה תהיה עדיין אפשרית ע"י הכפתורים שנמצאים מאחורי ההגה (לא בדיוק שליטה מההגה אך מאחוריו יוצא מתג מאוד נוח עם כל האפשרויות שיש לשליטה מלאה ברדיו בלי לגעת בו). 3. בשל מגבלת תקציב נשקלת גם אפשרות לקנות רדיו דיסק חדיש שיכלול USB, האם תהיה בו האפשרות מהמתג שמאוחרי ההגה או שזה רק לרדיו המקורי של החברה?
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, חיברתי מערכת מולטימדיה לרכב הכל עובד חוץ מההגה, חיברתי כמובן עם מתאם בין החיבורים המקוריים של קיה לרכב. עכשיו ישנו כבל חום (בדר"כ Key 1) אך עדיין משום מה לאחר החיבור כאשר אני מכוון את הכפתורים לפועלות הוא מזהה אותם כיחידה אחת. לדוגמא ויליום למעלה ולמטה יהיו אותו "כפתור". מדובר על קיה ספורטאז שנת 2015 (דגם הישן) לא פעם ראשונה שאני מחבר אך פעם ראשונה שנתקל בכזה דבר. מה אני מפספס בכל הסיפור הזה? ממש ממש אשמח לעזרה ! תודהה!
הודעה אחרונה מאת tomer434, -
- 0 תגובות
- 927 צפיות
אהלן מתקין מערכת במיאטה 2010 שלי, חלקים שכבר יש הם סאב מיקרוסאב של Jl audio מוגבר , מכשיר פיוניר ומגבר קלאס d של Jl audio שני ערוצים 200rms . מחפש המלצה על סט קומפוננט עד 1300 ש"ח, בעבר היה לי סט של פוקל ואהבתי את הסאונד שלהם שומע בעיקר אלקטרוני והיפ הופ למישהו יש ניסיון עם הרץ mpk165.3? אשמח להמלצות אורן Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת OranRoer, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HU לרכב שלי, יש לי סקודה עם מערכת הswing וכרגע אני רק מעוניין להחליף למולטימדיה אבל אני כן ארצה בעתיד להחליף את שאר המערכת ברכב לכן חשוב לי שהHU תתמוך בסאונד טוב. שמתי עין על דגם של פיוניר MVH-2300NEX שראיתי באמזון במחיר סביר של כ1400 שח. https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/NEX/MVH-2300NEX אני רוצה שתהייה אפשרות לחיבור של הטלפון דרך android auto או car play ורציתי לשמוע עם למישהו יש ניסיון או דעה על הדגם הזה או דגמים דומים בתכונות ובמחיר שאפשר גם לקנות בארץ והאם הפונקציות האלה טובות בכלל או שעדיף להתחבר דרך בלוטוס ולא לשבור את הראש. תודה רבה. [h=1][/h]
הודעה אחרונה מאת OranRoer, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מישהו יכול לזהות מה שם החברה ? מחיר ? איכות ?? תודה לעוזרים
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,667 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- stx
- SlowRide
- gpm11
- שלמה האספן
- סולל הדרך
- amosbmw
- flytomars
- TheArcane
- במבליק
- Pavlik
- ezuf
- צוק