Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי I30 2013 (החדשה) , גירסאת פרימיום.

אין בשנתון הזה עדיין מערכת מולטימדיה מובנת,

אלא מערכת רגילה, עם AUX/USB , ושליטה מההגה.

רציתי להחליף למערכת מולטימדיה, עם אנדרואיד שפתוח להתקנה של אפליקציות, ושתישאר לי האפשרות לחיבור USB או AUX. (בין אם זה בחיבורים הקיימים או דרך המערכת עצמה).

אני לא מתמצא בכלל בתחום הזה, אז הייתי שמח לקבל המלצות , וסדר גודל כמה זה אמור לעלות כולל התקנה.(בין אם זה בארץ או על ידי הזמנה מחו"ל והתקנה בארץ)

בנוסף רציתי לדעת, האם השליטה על האודיו דרך ההגה תתבטל?

תודה!!

פורסם

תודה רועי, שלחתי לו הודעה.

אני רואה באליאקספרס עשרות דגמים ..מישהו התנסה בהזמנה ויכול להמליץ לי על דגם ספציפי?

פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל סשה לא ענה לי,

הציעו לי בארץ ב1500 שקל התקנה של מערכת עם אנדרואיד 7 , לא חברה מוכרת לפחות עבורי,

אשמח לקבל המלצות נוספות.

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

ראיתי את המערכת הבאה:

https://www.ebay.com/itm/Octa-Core-Android-8-0-Car-Stereo-DVD-GPS-Player-Navigation-Hyundai-I30-2011-2016/112944726290?hash=item1a4c07c112:g:HY0AAOSwc5hazcxg&vxp=mtr

לפי מה שאני מבין, אין לה סים, אלא אפשרות להשתמש בדונגל , נכון?

האם יש מערכות מסויימות שמאפשרות כניסת סים ישירות?

ומה דעתכם מעבר לזה על המפרט של המערכת?

תודה!

• תוכן חדש...