פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
שלום קניתי פורד פוקוס 2012 טיטניום. ברכב מותקנת מערכת של sony ואני לא מצליח להתחבר לבלוטות שלה יש לי גלקסי s8 , אני מזהה את הרכב בהגדרות והרכב מזהה אותי, הוא נותן לי פין קוד, אני מקיש אותו והטלפון מוסיף את הרכב לרשימה אבל האוטו כותב connection failed איך פותרים את זה?
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי ברשותי מערכת אנדרואיד כזו Hizpo Quad Core 7" 2 Din Android 7.1 Car NO-DVD Radio Multimedia Player 1024*600 Universal GPS Navigation autoradio Stereo Audio http://s.aliexpress.com/Y3A3UnER?fromSns=Copy to Clipboard קיבלתי דונגל מחבר, הוספתי סים וחיברתי למערכת. הדונגל חי. אבל משום מה אין שינוי במערכת. ניסיתי להכנס להגדרות רשת אבל הכל שם מאופרר. למישהו יש רעיון איך אני גורם לזה לפעול? תודה
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
המערכת הנוכחית היר ככל הנראה המקורית של הרכב. אני רוצה להחליף אותה למערכת אנדרויד חדישה אבל שתשמור על כל הפונקציות הקיימות כולל שליטה מלאה מהשלט המקורי ברכב והתחברות למצלמה האחורית אני יודע שההחלפה מצריכה גם להחליף את הרדיו הקיים אשמח להמלצה על מערכת שכזו . מחיר ומישהו שיודעה לעשות את העבודה כמו שצריך תודה
הודעה אחרונה מאת electro78, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אהלן חברים, מחפש מערכת אנדרואיד אמינה ויציבה. סטייל המערכות שכלמוביל מתקינים ברכב. משיטוט ברשת ראיתי שיש בעיקר מערכות של ZED ושל ניפון. מישהו מכיר משהו אמין שיעבוד כמו שצריך בלי יותר מדי גליצ׳ים והתעסקות?
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- 3 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בניסן x-trail 2018 ברמת איבזור tekna, שהיא הרצה הגבוהה, מקבלים באופן מפתיע מערכת דלה ביותר, נראה שזה של חברת bosch, שאין לה אפילו תמיכה בעברית. שלא לדבר על ניגון דרך הבלוטות או ניווט בארץ(מוגדר לאירופה בלבד). רצינו להחליף אבל ב א.ד.י מערכות רוצים 4080ש״ח רק על התקנת מתאם אנדרויד. שלפי הבנתי זה איזשהו מודם שמורכב על היחידה הנוכחית ומאפשר פנגו ועוד כמה תוכנות. זה כמובן ללא החלפת המסך שהוא קטן ואנמי. האם יש פיתרון שפוי לדבר הזה? האם ניתן להחליף את המערכת הקיימת ולשים שם מסך 10״ עם אנדרויד ועברית מבלי לאבד את המצלמות ההיקפיות והשליטה מההגה? אשמח לעצתכם [emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת avitekna, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 873 צפיות
הי, ברשותי המצלמה הר"מ, כאשר מכרתי את הרכב ,ניסיתי להוריד/לנתק את המתקן אשר אוחז את המצלמה ,אך ללא הצלחה ,פשוט הדבק עושה את עבודתו (בעיה ידועה..)כעת אני מחפש חלק שכזה על מנת להתקין ברכב החדש ,היכן ניתן להשיג חלק שכזה ,אשר יתאים למגרעת במצלמה? (הזמנתי אחד ולמרות ההבטחות,לא התאים) תודה -עופר
הודעה אחרונה מאת fishmanl, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
חברים יקרים אנחנו מזמינים אותכם למפגש אודיאו אצלנו בארט סאונד ראשון לציון המפגש התקיים ב2.8.18 בזאב שלנג 5 ראשון לציון מהשעה 19:00 בתוכנית של הערב תחרות SPL והשמעות של SQ יריד מחירות ענק מנקים מדפים לרגל המעבר שלנו לחנות חדשה (כתובת חדשה ופרטים בהמשך) מגוון קומפוננטים , רמקולים , מגברים , סאבים , מוצרי התקנה , פנלים , ועוד . . . והכל במחירים נמוכים משמעותית השקת ליינים חדשים של מערכות סאונד תואמי מקור בהזמנה המחירים חד פעמיים (התקנה לא תתבצע ביום המפגש) (פרטים על המבצעים יעלו בהמשך)
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
-
- 2 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, יש לי בעיה לנגן שירים דרך הבלוטוס במערכת המקורית של קיה ריו 2012. הסלולרי מחובר, אני מצליח להוציא ולקבל שיחות דרך הבלוטוס אך אני לא מצליח לשמוע מוזיקה. כן קיימת האפשרות הזו כי פעם או פעמיים זה ניגן לי באופן רנדומלי. להבנתי לאחר שהנייד חובר בבלוטוס, אני צריך ללחוץ על כפתורmedia במערכת. אני לוחץ ולא קורה דבר. בהגדרות בלוטוס בנייד הכל מסומן כולל media. בהגדרות הרכב מסומן music streaming. מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת Shutupjoy, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברה, רכשתי איביזה חדשה דגם רפרנס וזה מגיע עם מסך 5 אינץ פשוט שחור לבן, הייתי רוצה איזה מסך מולטימדיה טוב שלא יהיה נורא יקר ושיתמוך באנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי. מעדיף לא טאבלט אנדרואיד ובמחיר לא מופרז מדע משהו כמו 1500 ומתחת. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים דיי חדש פה ובתחום בכלל... בבעלותי סאב רוקפורד P3 דואל קוייל 2 אום בגישור 1 אום איזה מגבר יכול להתאים שאוכל להפיק את המירב מהסאב מחיר מקסימלי של 1300 שח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן לכולם, אני מכניס DOK עם MP3 לפיוניר ברכב שלי ומקבל את השגיאה הנ'ל. למישהו יש מושג מה לעשות? יש סרטון אחד ביוטיוב שלא כל כך עזר ולא מצאתי משהו בחיפוש פה.. תודה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 887 צפיות
שלום, בI10 חדשה - לוקח זמן לGPS להתחבר ללווינים לאחר התנעה. מה הדרך המומלצת לשפר את זה? לבקש מגילקאר שיפור מיקום אפקטיבי? מהיכרותי הקודמת איתם, הם משאירים את הDOUNGLE GPS כפי שהוא ללא אנטנה וסמוך למערכת - כלומר לא ממש אופטימאלי. אגב, ראיתי ממש במרכז הפלסטיק/השמשה הקדמית מי מקובע מוזר, מישהו יודע אם זה אנטנה לGPS או מיקום אפשרי שלה? תודה
הודעה אחרונה מאת rafid, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חברים קודם כל תודה מראש לכל מי שיכול לעזור. רכשתי מערכת מולטימדיה שהכל עובד כמו שצריך , לצערי לא הצלחתי למצוא את הmirror link. עכשיו השאלה היא היכן אני אמור למצוא את הטכנולוגיה הזו ובמידה והיא אינה קיימת האם היתן להוסיף רכיב או שיפור של האנדרואיד 6.0. שאלה שנייה : אני לא מצליח להוריד דרך החנות את אפליקציית waze , מה ניתן לעשות ??
הודעה אחרונה מאת yoni85, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכם, אני בעלים של Subaru B3 Hatchback 2011. אני מעוניין להשתדרג במערכת מולטימדיה ושמע טובה לרכב. לפני שפתחתי את האשכול, חיפשתי ועיינתי קצת בפורום בתקווה שאצליח למצוא מישהו כמוני ששאל וביקש עזרה לפניי וקיבל תשובה מספקת שתוכל לעזור לי או לנסות להבין איך מערכות שמע פועלות ובכך לנסות להכין רשימה מסודרת של מה אני צריך אך מסתבר שכשלתי ולכן אצטרך את עזרתכם אם תועילו בטובכם לעזור לי בנושא. מערכת מולטימדיה (לא אנדרואיד) - הבנתי שPioneer גדולים בתחום. רמקולים קומפוננט - ברכב שלי יש רק ארבעה רמקולים: 2 בדלתות הקדמיות ו2 באחוריות. מגבר - אני לא מאופס בכלל על איך להתאים מגבר למערכת שלמה שכזאת (ע"פ מיטב הבנתי הוא בין הדברים היותר יקרים בכל …
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום חברים, התלבטות קשה, מה דעתכם על האילייט 602? יש לי את המורל הייבריד 602 ברכב אחר ואני מאוד מבסוט מהם. אני מתקין מערכת ברכב נוסף וחשבתי לשדרג לאילייט 602 - אני לא יכול להרשות לעצמי את ה 603, גם בגלל העלות של הסט והצורך להכין קאסטום פילארז. המגבר הוא 200.4 mosconi ושני הערוצים האחוריים שלו ילכו לסאב Morel Ultimo SC 12” יש אנשים שטוענים שלמרות שהטוייטר של האילייט מדהים בגרסה של ה 2-way יש ׳חור׳ במיד באס והוא לא נשמע כל כך טוב כמו ההיבריד 2-way... בדקתי את הנתונים היבשים ובתדרים של הקרובים די דומים בסטים הללו - למרות שזה כמובן לא מספר את כל הסיפור. מה שחשוב לי זה sq אני שומע שלל ז׳אנרים האלקטרוני ועד ג׳אז - אני לא אשדרג את המערכת הרבה זמן אז להתח…
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, קניתי קיה פיקנטו 2016 ומותקנים בה המערכת והרמקולים המקוריים. איכות השמע די גרועה ואני מעוניין לשדרג את המערכת. אני חדש בתחום ולא מחפש מערכת יקרה מדי 1. איזו מערכת מולטימדיה מומלצת לרכוש (שתראה טוב ביחס לסביבה בה מותקנת וגם עם איכות יותר טובה מהקיים) 2. האם צריך לשדרג את הרמקולים? אם כן, אילו רמקולים מומלצים? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת nyakov, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי - אני עומד לקבל פיג'ו 2008 שנה2014 אבל access עם איזה רדיו מעפאן. אני לא חושב שיש רדיו בלוטות בגרסה הזאת (תקנו אותי אם אני טועה). אני רק צריך להזרים מוזיקה מהטלפון בצורה מספקת. לפי מה שאני מבין הדרל הכי פשוטה וזולה זה פנל רדיו עם בלוטות. אין לי צורך במולטימדיה מעבר לכך. המלצות? (או איזה שרשור שדן בנושא?) תודה.
הודעה אחרונה מאת rozroz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 882 צפיות
למישהו יש הסבר מודרך בעברית או מוכן לפרט תהליך התקנה? האם בכל רכב זה ניתן להתקנה או יש רשימת רכבים/טלפונים באיזה שהוא מקום. או אולי הפניה...מועילה ותמציתית. תודה.
הודעה אחרונה מאת vik014, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן, אני צריך מערכת אנדרואיד, עד כ60-70 דולר אין לי בעיה לקנות בארץ או יד שנייה, מה שיהיה הכי טוב מבחינתי לקחת במידה ובארץ - איזור המרכז תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת hexxt, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום בירצוני לחבר סאב DC XL 15 בבית ראיתי שיש מגבר שעובר ב4OHM עם 2000ואט RMS Crown Audio XLS-2000 יש לי סאב 2 סלילים של 1 הומ אפשר לחבר אותו ב4 הומ? זה המגבר . https://www.ebay.com/itm/Crown-XLS-2000-Power-Amplifier-2100-Watts-FULLY-TESTED/232859339085?hash=item36377f894d%3Ag%3Age0AAOSwjiFbNSdF&_sacat=0&_nkw=Crown+Audio+XLS-2000&_from=R40&rt=nc&_trksid=m570.l1313 וזה הסאב https://www.sonicelectronix.com/item_151539_DC-Audio-XL15-m4.1-D1.html על תתיחסו לנתונים של הסאב באתר לא בדקתי אבל שלי זה 2 סלילים של 1 הומ
- 1 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם קניתי רכב שיש בו מערכת המקורית ולמערכת המקורית חיברו את החלק הזה https://m.ebay.com/itm/Handsfree-Car-Bluetooth-Kits-MP3-AUX-Adapter-Interface-For-Fiat-For-Alfa-Romeo/263737994575?hash=item3d68026d4f%3Ag%3A%7EeYAAOSwRNRbFfVx&_pgn=1&_nkw=Fiat+aux+Bluetooth+&_from=R40&rt=nc אותו חלק נותן אופציה לבלוטות usb aux. הבעיה כאשר עוברים לאופציה לשמוע ממנו נשמע כמו מהקלטות של פעם, איכות גרועה. החלק עצמו מתחבר ישירות למערכת עם הפלאג הכחול וכנראה משהו בחיוט לא תקין. מה אפשר לבדוק? יש מתקין שאפשר לסמוך עליו בתל אביב שיבדוק את זה ולא ינסה לדחוף משהו אחר במקום? תודה
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
(מקווה לסגור את זה עוד היום כי יש משלוח חינם באמזון לחלק מהמוצרים) זקוק מערכת שלא תמשוך גנבים. אות דרך הטלפון. עדיפות לBT, אבל אפשר USB או 3.5" צריך מגבר, אולי DSP. צריך 5 ערוצים - יש לי זוג קומפוננטס, זוג רגיל וסב. צריך LPF, HPF. השאלה שלי אם דרך הטלפון אפשר לשלוט בווליום או שצריך כפתור מיוחד לזה. יהיה נחמד אם יהיה גם כפתור לשליטה על הבס. תקציב עד 2000 בערך האם שני אלה מתאימים לצרכים שלי? Rockford Fosgate R600X5 Prime 5-Channel Amplifier Pioneer GM-D9605 Gm Digital Series Class D Amp (5-Channel Bridgeable, 2,000W Max)
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סיריון 2009, ורדיו דיסק של panasonic, דגם CQ-RX102W. קניתי את הרכב לפני שבוע, והיום כשנסעתי בו הוא התחיל להחליף לבד בין דיסקים, רדיו ואוקס לאורך כל הנסיעה בתדירות מטורפת, בערך כל 5 שניות הוא עובר ממצב אחד לשני. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 0 תגובות
- 854 צפיות
האוטו המדובר הוא טויוטה יאריס 2009 כרגע יש לי HU : pioneer deh-4750bt ומגבר Massive Audio bx4. *לא אבצע איטום כלשהו בדלתות ובבאגז לפחות בינתיים. *התקנה תעשה במחיר נפרד ההתלבטות שלי בקומפוננט היא האם להביא מורל טמפו אולטרה או מורל וירטוס יד 2?(הוירטוס טיפה יותר זול ונמכר פה בפורום) האם ההבדלים מורגשים?הטמפו יותר נציל ב2DB האם זה משמעותי? לא יצא לי להקשיב ל פוקל/הרץ/ארק לכן פתוח אליהם גם(אוהב שהטוויטר "רך") תקציב:עד 1000 ש"ח מקסימום 1300 אם באמת יש הבדל.. סאב: אין לי הרבה מקום בבאגז אז כנראה שאלך על תיבה סגורה ועדיפות לאחד נציל בגלל המגבר. תקציב : עד 1000 ש"ח שאלה חשובה היא האם BX4 יצליח לסחוב בצורה מכובדת או שאצטרך להביא גם מגבר מונו בלוק או…
הודעה אחרונה מאת Haim Binshtein, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי יונדאי סנטה פה 2014 עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית. חוץ מזה שהיא עושה הרבה בעיות(נתונים כמו אקולייזר,שעה,הגדרות)לפעמים נמחקות כשאני מכבה את הרכב. בלוטוס עובד רק לשיחות(לא מצליח לשמוע שירים ב a2dp) איך ניתן לעדכן גרסא? תודה!
הודעה אחרונה מאת elcomp, -
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום אני מחפש לרכב של אישתי מערכת מולטימדיה שכוללת דיבורית וwaze בחיבור על גבי האינטרנט של הפלא אבל בלי להחליף את כל הפלסטיקה רק את המערכת כמו בסרטון המצורף יש חיה כזאת?
הודעה אחרונה מאת ronaldo17, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצה על מתקין שעושה עבודה איכותית ונקייה, לא אכפת לי להוסיף עוד כסף במידה ונדרש. הכיוון הוא זוג רמקולים ואולי מגבר קטן, לא התקנה מסובכת מדי אבל נורא חשובה לי התקנה איכותית וסופר נקייה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת x-box, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עברו שנים מאז שנכנסתי לפורום, נחמד לראות חלק מהשמות והאנשים. רציתי לבקש את עזרת הפורום בשידרוג מערכת. כרגע יש לי מגבר של הרץ he4 HU פיוניר 3250 (אף פעם לא אהבתי אותו) קומפוננט מורל דוטק 6, סאב sundown e8. אני מאוד מבסוט מהסאב, והשילוב בין הרמקולים למגבר היה בסדר גמור. המגבר ישן, קניתי אותו משומש מחבר פורום לפני קצת יותר מ5 שנים (כל המערכת בת בערך אותו גיל, למרות שלא נקנתה ביחד). אה - בעיה נוספת: אני חושב שיש בעית עומק בדלתות שלא איפשרה להתקין את הרמקולים על טבעת בידוד מMDF (כלומר- האם רמקולים אחרים, עם פחות עומק ובתוספת טבעת יכולים להפיק סאונד יותר טוב?) אז בהנחה שהכל עדיין תקין, הכוונה היא להחליף 2 רכיבים או אחד מהם ולהוסיף בידוד בדלתות, התקציב הוא …
הודעה אחרונה מאת carless driver, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 846 צפיות
האם אפשר להחליף את הרמקולים ולהוסיף מגבר בלי להחליף את ה-headunit?
הודעה אחרונה מאת idof321, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מותקן אצלי ברכב הhead unit הנ''ל ובזמן שיחה שומעים אותי אבל אני לא שומע כלום הhu מוגדר כ network ומחובר למורל טמפו כקרוס אקטיבי עדכון של המכשיר לגירסא האחרונה לא שינה דבר העדכון לא איפס את המכשיר כל ההגדרות נשארו לא רוצה לאפס כדי לא להגדיר הכל מחדש מישהו אולי נתקל בבעיה הזאת.? מוסיקה מהפלאפון דרך bt עובדת ללא בעיה
הודעה אחרונה מאת vic1234,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,739 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ohad91
- מיץ פטל
- D4K
- Zacka
- ofralon
- avargel
- llaavvii
- עדי-אל
- bigfoot7375nadav
- gollu
- Johnathan
- davemustaine87