פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 865 צפיות
סליחה אם השאלה חובבנית, אבל הידע שלי שואף לאפס ואני שואל בשביל חבר.. המערכת מולטימדיה שלו ברכב מקרטעת. יש לו Blaupunkt NY 830, מסך בגודל 6.2 אינץ'. כל מערכת Double Din תתאים לו מבחינה פיזית ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם התחדשנו בהונדה ג'אז חדשה שמגיעה עם מערכת מולטימדיה עם מערכת הפעלה אנדרואיד. מעבר ללאנצ'ר ברירת המחדל שהגיע, שלא ניתן להגיע ממנו לרשימת האפליקציות ולהוסיף אפליקציות למסך הבית (הצלחתי להגיע לחנות איכשהו ולהתקין Nova launcher) יש עניין שתחת הגדרות האבטחה במכשיר האופציה לאפשר התקנה ממקורות לא ידועים פשוט חסומה ולא ניתן להדליק אותה. מישהו יודע איך לעקוף את החסימה? או לחילופין- אפליקציה נוחה לניגון יוטיוב ברקע שאפשר להוריד מהחנות? *פרטי מערכת בקרוב כתמונה מצורפת, לא ניתן לצרף מהנייד.
הודעה אחרונה מאת eagami, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך אני מתקין אפליקציות של SPOTIFY ואיזי פארק/פנגו?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי קיה ריו שנת 2015 דגם LX 1.2. אני ממש לא מבסוט על המערכת ובא לי להשקיע באיזור ה2000 שקל במערכת חדשה. מעדיף לקנות רק רמקולים ומגבר בלי להוציא על מערכת מולטימדיה ( מסך..). ממה שהצלחתי למצוא באינטרנט מדובר ב4 רמקולים של 6.75 אינץ' אבל אני בכלל לא בטוח. אשמח לכל פנינות חכמה שיש לכם מנסיון , כולל איפה לקנות איפה להתקין וכו'... תודה !
הודעה אחרונה מאת אנירקשאלהבבקשה, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, כפי שתיארתי בנושא האשכול, אני מנסה למצוא פיתרון לבעיה, ברדיו בשברולט ספארק דגם הLT (הרדיו הבסיסי לא מערכת המולטימדיה) הממשק כולו פועל על אנגלית, בהתממשקות עם הפלאפון שלי בBluetooth אני רואה אנשי קשר ככוכביות, למשל אבא - "***" או כשאני מפעיל שירים אז האותיות בעברית גם כן מופיעות ככוכביות. רציתי לדעת אם יש אפשרות לסדר את זה?
הודעה אחרונה מאת mrraz, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. מבקש את עזרתכם... אני מעוניין להחליף את מערכת המולטימדיה המקורית של הרכב במערכת תומכת אנדרואיד. לפי הבנתי אין בארץ מערכת שתומכת בכל 4 המצלמות שקיימות ברכב. הייתי מאוד רוצה לקבל את כל האופציות שקיימות ברכב במערכת החדשה.. האם מישהו יודע היכן להשיג מערכת תואמת מקור שמתאימה את עצמה לרכב באופן מוחלט...? האם בכלל קיימת מערכת כזו? ייבוא מחו"ל? אשמח לעזרתכם. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת Ofir Shimshon, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
שבת שלום יש לי ברכב מצלמת רכב - כרטיס זכרון מותקן 8 גיגה כמה זמן הקלטה נשמר בכרטיס זה וכמה זמן בכרטיס 32 גיגה שיש לי ואני רוצה להחליף אותו תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי קרייזלר 300C עם מערכת אורגינלית של בוסטון, שמגיעה עם זוג רמקולים 3.5" בדש בורד, 6*9 בדלתות הקדמיות, 6*9 על המדף האחורי וסאב 8" פתוח (ללא קופסא). כל זה מוגבר ע"י מגבר אורגינלי של המערכת. איכות הסאונד באמת מרשימה, גם בהשוואה למערכות קסטום שהיו לי ברכבים קודמים. דבר אחד קצת חסר סאב יותר עוצמתי. חשבתי לחבר אל הכבל שנכנס לסאב המקורי מנחת (בלי לבטל את הסאב הקיים) ומשם למונובלוק+סאב. האם הדבר אפשרי? ברכב הזה אני רוצה מינימום שינויים של החומרה המקורית.... כבר חודשיים אני עובד כמו פסיכי בשביל לתקן ולהחזיר למקום כל מיני שטויות ונזקים שעשו כל מיני מתקינים סוג ז'...
- 0 תגובות
- 980 צפיות
שלום, אני מבין שהנושא עלה בפורום, אני מחפש פריצה למערכת מולטימדיה של גילקאר. מישהו יכול לעזור? הלינק שפורסם כבר לא עובד תודה
הודעה אחרונה מאת אלונסו, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בפז'ו אקטיב 2008 שנת 2015 שקניתי לאחרונה חיבור ה aux למערכת המולטימדיה אינו עובד. האם זו תקלה או מערכת נחותה כדי שאחליפה (יש עוד דברים ופז'ו כבר ניסו למכור לי מערכת טובה יותר)? חיבור ה bt עובד היטב כמו הפונקציות האחרות. ואם זו תקלה, שווה להתעסק עם זה או שזה פתח לצרות? תודה
הודעה אחרונה מאת zivk, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, רכשתי סקודה פאביה 2015 (דור 2) לפני כמה חודשים. אני רוצה להשקיע קצת ולשים לה מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס. מבדיקה בגוגל ראיתי שמחיר מערכת כזאת הוא צפונה ל2500 שקל (וגם בלי כרטיס סים..) ראיתי שבאיביי מערכות מולטימדיה של אנדוראיד, תואמות מקור, עולות באיזור ה 1000 שקל, כולל מצלמת רוורס וסים(חשוב לי). ממבט ראשון נראה שההתקנה פשוטה יחסית ואסתדר איתה בעצמי (או לחלופין אמצא בעל מקצוע שיתקין). אני צריך את העזרה שלכם, בתור אחד שלא מבין יותר מידי בתחום. מישהו התנסה בלהזמין מערכת לבד? האם אצטרח לשלם כאן מס? האם דמוי מקור ייספק לי את כל מה שמערכת מקורית מספקת? אילו ייתרונות של ערכת מקורית אני מפספס? בנוסף לזה, אם כדאי להזצין לבד אני א…
הודעה אחרונה מאת Andreyyp, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש ברשותי אלטו 2015 שבאה עם המערכת המקורית, רציתי להחליף אותה למערכת יותר טובה שתומכת בבלוטוס ומאפשרת לענות לטלפון באמצעות חיבור תוסף להגה . קניתי את הפאנל הזה מאיביי - https://www.ebay.com/itm/1-DIN-Car-Radio-DVD-Installation-Mounting-Kit-For-NISSAN-Pixo-SUZUKI-Alto/173371904667?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 ואני צריך את עזרתכם לגבי מערכת שתתאים לפאנל ראיתי 2 אופציות 1. https://www.ebay.com/itm/4-1-HD-Car-Stereo-Radio-Digital-Audio-MP5-Player-1Din-FM-Bluetooth-USB-TF-AUX/153142456967?epid=15017147790&hash=item23a8007287:g:wmMAAOSwuHFbAkZJ 2.https://www.ebay.com/itm/4-1-HD-1-Din-Digital-Car-Stereo-Radio-MP5-Audio-Pla…
הודעה אחרונה מאת yaya24, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלתי לטיפולי Kia Rio EX שנתון 2015 החלטתי שאני רוצה לעדכן אותה קצת - ובעיקר לשפר את חווית השמע מהרכב. לרכב יש את הרמקולים המקוריים שלו, החלטתי להתחיל מהרסיבר, לאחר חיפוש קטן ברשת בחרתי ב - MVH-2400NEX לא ראיתי סיבה ברורה לעין ללכת ה 2300, העניין היחידי שמדאיג אותי למה באתר האמריקאי והאירופאי של פיוניר מוצגים דגמים בשמות שונים והם נראים זהים? ומה רלוונטי יותר לארצנו? חוץ מזה אני מחפש גם לשדרג את המערכת של הרכב, רמקולים/מגבר/סאב, איך אומרים? מקסימום שיפור במינימום השקעה, לחלק הזה יש לי 2000 שקלים. ואני תוהה לעצמי אם ישנה האופציה לקנות את שלושת החלקים במחירים הללו או שאצטרך להוסיף מעט או להתפשר בכלל? אין העדפה מסוימת כרגע, במידה ועוזר …
הודעה אחרונה מאת Defuser, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 775 צפיות
אהלן, בסוייפט 2012 שלי אין בלוטוס או אוקס. הבנתי שאפשר להתקין aux במערכות קיימות. המטרה היא בסופו של דבר להתקין מכשיר בלוטוס שמתחבר לאוקס. כמו כן קראתי באתר כלשהו שהתקנה של ״ערכה״ עולה 100 שח, אבל אין לי מושג כמה עולה הערכה עצמה ומאיפה אני משיג אותה, או שאולי יש אותה למתקין? אשמח להסבר. תודה.
הודעה אחרונה מאת yonyz, -
- 2 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, התקנתי לחבר לא מזמן מערכת מולטימדיה סינית מהסוג הנ"ל: המערכת עובדת לא רע בכלל, הייתי אומר שהיא אפילו מפתיעה באיכותה יחסית למערכת מאיביי בכ-150 ש"ח. אבל, יש איתה בעיה אחת, כפתורי השליטה מההגה מסרבים לעבוד איתה. ניסיתי לחווט את הכפתורים על פי הסרטון הבא: למיטב הבנתי, הוא בעצם גישר בין המינוסים במחבר של הרכב וחיבר את החוט של השליטה מההגה לפין הרלוונטי ברכב. ביצעתי זאת, ישנה תגובה מסוימת מצד המערכת, אך אני לא מצליח לכייל את הכפתורים והמערכת פשוט משתגעת. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?
הודעה אחרונה מאת zivk, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך המלצה על מקום באזור אשקלון שיודע, ויכול לבצע התקנה של קומפוננטים לאיביזה 2015 בלי בעיה. הייתי בכמה מקומות שאמרו לי שהם לא מתעסקים באיביזה, משהו שקשור לפירוק הדלת והחלון ואיזה מנגנון לא יודע... מישהו מכיר מישהו טוב באזור שיכול להתקין בלי בעיות? ואיזה קומפוננטים אפשר להביא עד 1000 כולל התקנה? (יש לי מגבר 4 ערוצים של zed שמחובר אליו כבר סאב)
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
החלטתי לנתק את הקודן בסיטרואן C4 שנראה שהותקנה בזמן הרכישה. ההנחה שלי היתה שכנראה יש ממסר או שניים שמנתקים את המערכות ברכב. עקבתי אחרי החוטים ומצאתי מתחת לכיסוי ההגה את הקופסה שבתמונה, שלפתי אותה (יש לה קונקטור לכל החוטים) ועכשיר הרכב מניע בלי צורך בקוד. טיפה מוזר לי שהקודן לא מנתקת כלום, כלומר הוצאתי אותו מהרכב ולא חיברתי אף חוט במקום והרכב מניע בלי בעיה. מה שראיתי זה שמעבר לשלל החוטים שקשורים לקודן, יש זוג חוטים שככל הנראה מקוצרים כדי לנטרל את הרכב. זה באמת כל הסיפור? לא צריך לחבר שום דבר בנוסף? זה הרכב של האשה ואני לא רוצה הפתעות. תודה
הודעה אחרונה מאת Renaultrap, -
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
שלום. מקווה שזה המקום המתאים. לאחרונה קניתי מיקרה 2014 ואני לא מצליח בשום אופן להתחבר לבלוטוס, שזה מאוד מבאס. בעלת הרכב הקודמת לא ידעה לעזור לי. אני כותב את הקוד שכתוב על הצג של הרדיו אח"כ מופיע על המסך של הרדיו VALIDATE PIN אני מכניס את הקוד של הבלוטוס והצימוד תמיד נכשל. אחרים ניסו ולא הצליחו,למישהו יש רעיון?
הודעה אחרונה מאת ARYOCH, -
שלום לחברי הפורום!! טוב אז אחרי מערכת חמודה שהיתה לי ברכב לאט לאט היגעתי למצב שאני הופך את כל האוטו למערכת. מחלה קשה. אז החלטתי לשתף פה תאנשים בתהליך, מי יתן ויכנסו עוד אנשים לתחום ויהיה שמח אז מבחינת הציוד - הרוב של חברת אודיו סיסטם גרמניה 1. הסאבים - 4 של 15 אינץ' כל אחד 2000 רמס 2. מונובלוקים - 2 של 4500 רמס 3. מגברים - 2 של 1000 רמס בגישור לפרונט + מגבר קטן לטויטרים 150 לערוץ 4. פרונט - 4 זוגות של 8 אינץ' של חברת פרייד 300 רמס כל רמקול 5. טויטרים - 2 זוגות סופר טויטר P.AUDIO 6. רדיו דיסק PIONEER P99 7. אלטרנטור - מכמן 320אימפירים 8. 5 מצברים AGM70AH 9. כבלים 70ממ 50 מטר . 10. איטום STP BOMB AERO זהו נראה לי זה העיקר …
הודעה אחרונה מאת wowohw, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שוקל לבצע בידוד בדלתות הקדמיות. לא יודע כמה זה יהיה פקטיבי ברכב שלי. פג'ו 205, אז המצב הנוכחי די ברור לכולם... קודם כל קראתי שיש סוגי בידוד מחומר עם זפת שפחות עמידים לטמפ גבוהות ויש כאלה שהם מה שנקרא בוטיל. דיינמאט ודמויהם הם בוטיל או זפת? אם זפת למה כולם מתקינים את זה בארץ? שאלה נוספת שמענינת אותי היא עד כמה החומרים האלה אפקטיביים? אני לא מצפה שהרכב שלי יהפוך להיות שקט ברגע, אני כן מצפה לשמוע את המיד שיש לי בדלת בצורה יותר אפקטיבית ולגרום לדלת להתנהג יותר כמו קופסה מאשר דלת, וכמובן אני מצפה שאני אוכל לרדת בעוצמת הווליום בנסיעה (עם חלונות סגורים יש מזגן ברוך השם). את הבידוד אבצע בצורה עצמאית. הבנתי שזה תהליך די מעיק, אבל פירקתי את הדלתות כבר כמה פעמים ו…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
אהלן חברה, יש ברשותי יונדאי I10 שנת 2015, קניתי ביד 2 מגבר של Pulse audio ba2900 וסאב של Bazoka BT6014, רציתי המלצה אם מישהו מכיר מאזור פ"ת מתקין שיכול לעשות את העבודה במחיר זול, יש לי את כל מה שצריך כולל כבלים רק צריך להתקין זאת, הבנתי שזה לוקח שעה עבודה. אשמח לקבל המלצה על מישהו שעשה כבר התקנות כאלו. תודה.
הודעה אחרונה מאת Itayi10, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 857 צפיות
בפגו 308 אין יותר מדי כפתורים והשליטה במזגן וכו נעשית דרך המערכת. האם ניתן בכלל לשדרג את המערכת למערכת חלופית שתאפשר להריץ וייז וכו ? אם כן, איזה מערכות יתאימו לרכב ויתנו יותר נוחות ממה שנותנת המערכת המקורית ?
הודעה אחרונה מאת מרטין מקפליי, -
- 0 תגובות
- 998 צפיות
צריך עזרה בלבחור מולטימדיה לרכב מבין ארבעת המערכות הבאות : 1) https://www.aliexpress.com/item/uniway-ADZ9071-android-8-1-car-dvd-for-vw-passat-b6-b7-golf-5-6-tiguan/32832622621.html?spm=2114.search0204.3.8.43382679fTKBx4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_5724111_10065_10068_5724211_10059_5890011_5724311_10696_100031_5724011_5725111_10084_10083_10103_10618_5725011_5970011_10307_5990011_5910011_5724911_5980011-5990011,searchweb201603_16,ppcSwitch_3_ppcChannel&algo_expid=60d9d268-908c-4c78-8338-07f5ba1dfe70-1&algo_pvid=60d9d268-908c-4c78-8338-07f5ba1dfe70&priceBeautifyAB=0 2) https://www.aliexpress.com/store/product/Joying-9-4GB-32GB-Andro…
הודעה אחרונה מאת davidhen, -
- 2 תגובות
- 874 צפיות
שלום, מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים: כאשר המערכת ברכב על מצב רדיו- הוא כל 15-30 שנ' קופץ למצב SCAN. שיחקתי עם הכפתורים שאני לא מכיר- הופיע מצב NEWS- שקיבע על תחנה בודדת ללא יכולת להעביר כלל. משחק עם כפתור שהראה חיווי TA על הצג- לא הניב תוצאות. מישהו יכול לסייע בעניין? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ners, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכולם, חבר קיבל סיויק חדשה, הדגם המפואר (פער חבל"ז) בכל אופן המערכת המקורית ממש לא משהוא והוא בכיוון של שדרוג, לאחר שיטוט קצר ברשת כמובן שאין יציאות RCA במערכת המקורית ואי אפשר להחליף אותה (חלק ממחשב הרכב וכו..) הבחור לא מבין יותר מידי ואני לצערי לא בתחום כמה שנים טובות ולכן צריך קצת הכוונה. הצרכים הם: שדרוג צליל כללי כאשר הדגש הוא על איכות יותר מאשר עוצמה (עד כמה שזה אפשרי עם יחידת הראש שיש שם). סגנון המוזיקה היא בעיקר פופ,RNB,אלקטרוני, מבחינת גוון צליל הבקשה היחידה שלו היא "סאב פאנצ'י מהיר ויחד עם זאת מספיק חזק..." התקציב הוא סדר גודל של 5 אלף לכל הסיפור. התוכנית כרגע - מנחת - יש צורך בשניים (כל אחד 2 יציאות) או אחד של 4? מישהו מכיר את …
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם אני באופן קבוע נוסע עם חלונות פתוחים. אני אוהב לשמוע שירים בפול ווליום ושברקע הרוח נכנסת לך בפנים (בכללי כמה שיותר רעש) האם יש טעם לעשות בידוד לדלתות?
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 700 צפיות
לילה טוב אנשים , ברשותי סיאט לאון 2015 חודש עליה לכביש אוגוסט ולכן יש לה את המערכת החדשה יותר עם ה7 אינטצ ו4 כפתורים בכל צד . חיפשתי כאן בפורום מדריכים אך לא מצאתי תשובה וודאית למה שאני מחפש . כאשר לוחצים לחיצה ארוכה על "MENU" המערכת נכנסת למצב אנדרואיד שלה - אך הדבר היחיד שמופיע שם זה הוויז שמותקן כנראה מקוריי מהחברה , איך ניתן לגשת לשאר אפליקציות של האנדרואיד? אני מעוניין למצוא את היוטיוב ולעדכן את הוויז לגירסא החדשה יותר שלו ! תודה רבה
הודעה אחרונה מאת HellCat, -
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
גייפ גרנד שירוקי 2018 עם מערכת מולטימדיה מקורית ומערכת שמע שממש אני לא מרוצה ממנה! ורוצה לשפר.. מה אתם ממליצים שאני צריך לעשות שיהיה עוצמתי ואיכותי יותר?
הודעה אחרונה מאת חומי מגרלי, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 780 צפיות
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... יש לי מערכת ברכב הבנויה מרמקולים קדמיים hertz mille 1650.3 אחוריים hertz Mlk 165 ומגברים של אודיסון bit. 8.9 עם פרוססור מובנה ועוד מגבר זהה בעצומה רק לא עם פרוססור...הראש הוא של jvc אני מחפש מישהו עם מכשיר rta שיוכל לכוון לי את המערכת בצורה מקצועית. אשמח לקבל עזרה בנושא
הודעה אחרונה מאת Levi Ben Yossef, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
המגבר - Cerwin Vega 400.4 שתי היציאות הקדמיות לא עובדות וכרגע הקומפוננט הקדמי מחובר לשתי האחוריות. האם יש אפשרות לשלוח מגבר לתיקון והאם זה בכלל משתלם או שעדיף לקנות חדש ? אשמח לשמוע על המלצות על מקומות שמבצעים בדיקה ותיקון, עדיף באיזור ירושלים אך אפשר גם באיזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191