Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

חבר קיבל סיויק חדשה, הדגם המפואר (פער חבל"ז) :)

בכל אופן המערכת המקורית ממש לא משהוא והוא בכיוון של שדרוג, לאחר שיטוט קצר ברשת כמובן שאין יציאות RCA במערכת המקורית ואי אפשר להחליף אותה (חלק ממחשב הרכב וכו..)

הבחור לא מבין יותר מידי ואני לצערי לא בתחום כמה שנים טובות ולכן צריך קצת הכוונה.

הצרכים הם:

שדרוג צליל כללי כאשר הדגש הוא על איכות יותר מאשר עוצמה (עד כמה שזה אפשרי עם יחידת הראש שיש שם).

סגנון המוזיקה היא בעיקר פופ,RNB,אלקטרוני, מבחינת גוון צליל הבקשה היחידה שלו היא "סאב פאנצ'י מהיר ויחד עם זאת מספיק חזק..."

התקציב הוא סדר גודל של 5 אלף לכל הסיפור.

התוכנית כרגע -

מנחת - יש צורך בשניים (כל אחד 2 יציאות) או אחד של 4?

מישהו מכיר את זה נראה שיש ביקורות די טובות: לינק

או לחלופין יש את: זה

קומפוננט פאסיבי קידמי (הוא בכיוון של היי אנרגי, שמע אותם איפה שהוא ואהב..)

מגבר 4 ערוצים שמוציא 100RMS לערוץ לפחות.

סאב שיגושר לשני ערוצים (החשש שלי זה שלא יהיה מספיק כח כדי להזיז סאב נורמאלי והוא יתבאס על זה, אשמח לתגובות בנושא)

היה רעיון להוסיף DSP ואז להמנע ממנחתים וגם לקבל אפשרויות כיוון ו TC אבל הוא לא מבין בנושא ובנוסף זה יקח חלק משמעותי מהתקציב.

כמו כן חשוב לציין שלפחות כרגע אין תוכניות לבצע בידוד מכל סוג שהוא, משיקולי עלות/משקל וכו..(טעות?)

אשמח להמלצות כולל דגמים ספציפים או רעיונות נוספים באופן כללי.

אין שום בעיה לרכוש ציוד מיד שניה במידה והוא שווה את זה.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

הייתי שוקל פרוייקט אינטגרציה מצד אחד - אבל נאלץ להגדיל את התקציב

אודיסון פרימה ביט 8.9 בגישורים יתן לך 4*130 ותוסיף לזה מונו יד2 בגישור לסאב וופר גם כן מיד 2 בכדי לחסוך עלויות - הייתי בכלל מתחיל בלהגביר את הסט המקורי - כן כן, הסט המקורי! ורק אז אם עדיין לאחר חיתוכים וכוונים זה לא נשמע מספיק טוב - משדרג סט קומפוננט קידמי.

או משהו קצת יותר חזק כמו HELIX P SIX DSP שכבר נותן לך מגבר מובנה 6*120 וואט

האפשרות השניה - מנחת, DSP פשוט וזול, מגבר, סאב, סט. אפשר במסגרת התקציב.

אני מעדיף את האופציה הראשונה - בתנאי - שאין פחד להשתמש במחשב בכדי לכוון את כל הסיפור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האופציה הראשונה בהחלט מעניינת אם כי נראה לי שתהיה משמעותית יקרה מהתקציב המתוכנן.

מה בערך העלות של הפרימה 8.9?

2017 Type R

פורסם

ערב טוב

אם אתה מעדיף איכות

למה שלא תתחיל בבידוד הדלתות

לפחות שיכבה אחת על הפח תספיק

הדלת סגורה עם יריעות בידוד וזפת מסביב.

ואין לדיינמאט אקסטרים כמעט משקל ועובי כמו פעם.

פורסם

טוב לאחר בדיקה המחיר של הפרימה יקר יחסית ולא יכנס בתקציב וגם אם להגדיל את התקציב עדיף לקחת DSP נפרד ומגבר איכותי מאשר את הפרימה לדעתי.

הוחלט כן לעשות איטום קל לדלתות הקדמיות.

השאלה הנשארת עכשיו היא האם ללחת על האופציה הפשוטה שנכנסת לתקציב ולהתקין עם מנחת מגבר 4 ערוצים סט קידמי פאסיבי וסאב בגישור או בכל זאת להתאמץ ולהשקיע ולקחת גם DSP מה שיחייב להוסיף עוד מונו בנוסף (כי אין טעם להוסיף DSP ולא לעבור לאקטיבי בקידמי).

מה אומרים?

2017 Type R

פורסם

שלום

למה אתה צריך

DSP?

וזה לא יכנס לך בתקציב בכל מקרה ..

אתה שומע במה קידמית? או בעתיד תוסיף גם סט קומפוננט אחורי?

פורסם

שלום

אצלי ברכב כמו של חבר שלך

התקנתי arc audio sri.

singal summing module

מנחתים ששמתי של חברת אודיסון היו עניים בצלילים

והקופסה הזו עשתה פלאים לסאונד.

dsp arc audio ps 8 שהרכבתי אחריו

דווקא הביא לתוצאות גרועות ולא עזרו הכיוונים השונים שניסינו

החזרה ל sri הפכה שוב את הסאונד לחי ועשיר.

פורסם

תודה אבי,

הDSP האמת היה בעיקר בגלל הפחד שצליל המקור הוא גרוע ודרך ה DSP יהיה אפשר "לתקן אותו".

אתמול בדיוק נתקלתי בבחור ששיבח מאוד את ה JL FIX שמקריא קצרה עושה למעשה בדיוק את אותה העבודה כמו הSRI.

מאוד מודה לך על התשובה זה בהחלט עוזר המון, אגב אצל הסט הקדמי מוגבר אקטיבי או פאסיבי?

2017 Type R

פורסם (נערך)

ערב טוב

אצלי הסט הקידמי והאחורי פסיבים

ויש כמות נכבדת של כיוונים בסטים של

arc audio black

כמעט בכל סוג של רמקול וקרוס יש כיוונים.

כנראה שהחברה מחליטה שזה נדרש עבור הסטים שלה.

עריכה אחרונה על ידי avi60769
  • תוכן חדש...