Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון זה לא יגדיל שטח פנים ככה שעדיין אצטרך להריץ כבלים. לא משנה כבלים לא חסר :-D

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני עשיתי כך

לרתך בורג לשילדה.

במרחק של 5 ס"מ מהמצבר.

ולחבר כבל עבה (50 מ"מ) בין המצבר לשילדה.

בנוסף הוספתי כבל כמובן בין האלטרנטור למצבר.

בין האלטרנטור לשילדה. X2 לשני הברגים שיש לו.

ובין המנוע (אצלי האלטרנטור היה מחובר למנוע בברגים) לשילדה.

אלטרנטור שילדה + מצבר שילדה היו מחוברים לאוטו בורג שרותך לשילדה.

בבגז. לקחתי מינוס. מ2 ברגים שהיו מרותכים באחת הפינות.

היו מחוברים אחד לשני בכבל ומשם יצאתי למגברים.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סוף סוף משהו שבאמת נראה כמו פרוייקט SPL רציני - אמנם עדיין לא בקטגוריית PRO אבל אני חושב שזה הראשון מסוגו שאני רואה כאן בפורום ולא בפורום מחו"ל.

כן - אני לא בתחום הSPL והידע שלי כנראה בפיגור רציני מאוד בתחום הזה.

לא - זה לא אומר שאני לא אוהב את התחום הזה ולא מסוגל להבין את העקרונות שלו.

אני לא יודע מה קורה היום בסצנת הSPL מחוץ לפורום אבל באמת - אני אוהב את מה שאני רואה כאן.

האם זה הדיילי דרייבר שלך? או שזה רכב למטרת פרוייקט SPL?

אם זה לא הדיילי דרייבר שלך - האם יש כוונה לבטל חלק מהשמשות ברכב?

איך אתה מתכוון לייצר מקסימום לחץ ואטימות בקבינה? האם אתה מתכוון להשתמש בחומרים נוספים למעט יריעות הבוטיל? אני לא מדבר על ספוגים שיכולים להוריד לך בתוצאה אלא על חומרים קשיחים יותר כמו ויניל למשל - יכול לעזור לנושא של ייצירת לחץ בתוך הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב לגבי המינוס... רכב משפחתי עם ברזל טוב יכול להחזיק הספק של 2000 רמס +/- יותר מזה רצוי להריץ מינוס . פה מדובר על איזור ה 12000רמס ככה שאין ברירה אלא להריץ .

כרגע הרכב יומיומי כנראה בהמשך עם ההתקדמות בפרויקט אקנה רכב אחר.

מקסימום לחץ משיגים ע"י קשיחות רכב + הספק + תיבה נכונה ;) . אולי בהמשך ארתח מוט בין הרצפה לגג. חוץ מזה כרגע זה רק האיטום . 4ממ שמורכב מ 2 שכבות .

אגב בארץ יש כבר פרויקט דומה עם 2 סאבים בבטנדפאס 6 שמוציא 155db. ויש בחור ערבי מכפר מנדא ששובר שמשה...

פורסם
שוב לגבי המינוס... רכב משפחתי עם ברזל טוב יכול להחזיק הספק של 2000 רמס +/- יותר מזה רצוי להריץ מינוס . פה מדובר על איזור ה 12000רמס ככה שאין ברירה אלא להריץ .

אשמח לקישור לנתון הזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

כבר הייתי מרתח מסגרת ברזל לגג הרכב אם אתה מתכוון באמת להקשיח מבנה.

יוצק פוליאוריטן בדרגת קושי הכי גבוהה שיש וסוגר על זה עם יריעות ויניל.

מוסיף גומיות לדלתות הרכב לסגירה בלחץ ומרתח חלונות שניתן להסיר - אבל כמו שאמרת זה עדיין דיילי וגם אם אתה לא בונה SHOWCAR או רכב תצוגה - לא בטוח שבכלל תוכל אחרי זה להעלות אותו על הכביש.

עד כאן פנטזיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמע אני לא ממציא תגלגל יש כבר הרבה אנשים בעולם שעשו דברים מהסוג הזה ויש כבר הבנות של מה עושים ומה לא... אבל תמיד פתוח לעצות ;)

גומיות לדלתות .... כשלוחצים 155db ב 30 הרץ והזכוכית הקדמית נעה בגלים כולל הדלתות זה לא מה שיציל תמצב :D

זה הולך להיות רכב לפאן כמו שיש אנשים עם רכב ספורט לסופש ככה גם זה.

פשוט זה לא נוח לסוע עם אוטו שיש לו 600 קילו מערכת בפקקים חחחח

מה אפשר לעלות על הכביש מה אסור - תפקידם של עמדה מס 1 בחולון . נשאיר להם את זה.

פורסם

טוב היום אחרי העבודה החלטתי להחזיר חזרה סופסוף את מטריצת הקירור הפנימית ולכסות את פתח היניקה החיצוני של המזגן . (דשבורד בשליפה מהירה)

הכבלים עוברים דרך תעלת המפוח של המזגן . ככה יוצא הכי קצר :-D

20180630_201852.jpg

כיסוי הפתח

20180701_191831.jpg

20180701_195329.jpg

נחשים ....

.20180701_195352.jpg

והמטריצה בפנים, בקרוב שוב יהיה מזגן סופסוף :-P

20180701_195601.jpg

פורסם

סתם שאלה - יש לך מטף בתוך הרכב הזה? מטף גדול? :-P:-D:?

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

צודק.. כדאי מאוד מטף.

ובנוסף..:lol:, אדי.. אפשר לנצל בחניה, את עוצמת הספק חשמל המערכת.

להשאיר 2 ערוצי סטריאו רגילים למוסיקת רקע.

את חשמל מגברי הדלתות ו הסאבים מאחור - לנתק לרגע.

ובחשמל הנ"ל, לחבר גריל חשמלי ולעשות על האש בכל-מקום.

(אבל - עם מנוע עובד)

שאלה - איזה אלטרנטורים ומצברים יחזיקו את המערכת בשיא ההספק.

* ושוב - כייף להסתכל.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כיף לראות שכיף לראות חחח

לגבי החשמל - אלטרנטור מכמן 320אמפר ו 5 מצברי agm70ah . בגדול לא חושב שזה יספיק... מקסימום נשדרג בהמשך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן...

הגיע השלב של בניית התיבה - לשם כך החלטתי לבנות קודם שבלונה מעץ, בכדי למנוע טעויות כמה שאפשר בריתוך הכלוב ולדייק בתכנון ...

הרכב הנמדד כמה פעמים וזה התכנון שיצא

20180714_192732.jpg

לאחר מכן חתכתי הרבה פסים של עץ ברוחב 5 סמ בשביל לדמות את המתכת שתרותך... והרכבתי "כלוב" בתוך הרכב מעץ בכדי לקבל פרופורציה עד כמה התכנון יושב באוטו .

ככה זה נראה -

20180714_143138_HDR.jpg

20180714_164408.jpg20180714_165018.jpg20180714_165007_HDR.jpg

זהו אחרי שקיבלתי מידות יותר מדויקות הכלוב כנראה ירותך בחלקים ואז יורכב . אגב אשמח לקבל המלצות לרתכים שיש להם סובלנות לבצע עבודה טובה ;]

פורסם

אתה מודע לזה שיש לך מיכל דלק. מתחת לתיבה.

ובמידה ומחר יש לך בעיה עם המצוף. אתה בבעיה קשה.

2. למה לרתך? אתה הולך לבנות מפברגלס?

• תוכן חדש...