Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי קרייזלר 300C עם מערכת אורגינלית של בוסטון, שמגיעה עם זוג רמקולים 3.5" בדש בורד, 6*9 בדלתות הקדמיות, 6*9 על המדף האחורי וסאב 8" פתוח (ללא קופסא). כל זה מוגבר ע"י מגבר אורגינלי של המערכת. איכות הסאונד באמת מרשימה, גם בהשוואה למערכות קסטום שהיו לי ברכבים קודמים. דבר אחד קצת חסר סאב יותר עוצמתי. חשבתי לחבר אל הכבל שנכנס לסאב המקורי מנחת (בלי לבטל את הסאב הקיים) ומשם למונובלוק+סאב. האם הדבר אפשרי? ברכב הזה אני רוצה מינימום שינויים של החומרה המקורית.... כבר חודשיים אני עובד כמו פסיכי בשביל לתקן ולהחזיר למקום כל מיני שטויות ונזקים שעשו כל מיני מתקינים סוג ז'...

פורסם

השאלה היא איזה הספק מספק המגבר המקורי. לא כל מנחת ידע להתמודד לדעתי עם הספק מוגדל (ביחס לר"ד מקורי זה או אחר).

מציע לבדוק באתרים אמריקאים (לדוגמה Crutchfield ו-Sonicelectronix) וחברות אביזרים אמריקאיות (לדוגמה Metra ו-Scosche) אם יש להם מוצרים יעודיים לפיצול כזה (T-Harness למיניהם), או אם אולי יש בכלל יציאה נפרדת לסאב מיחידת הראש המקורית. וכד'.

פורסם (נערך)

לי יש גראנד צ'ירוקי שזה אותו עניין, מגיע גם עם המערכת בוסטון. שים לב שברכב הזה יש תקשורת קאן-בס מה שלא מקל על החיים, ברמה שאם תנתק סתם את המערכת תקבל חיווי תקלה בלוח שעונים . בגדול הייתי ממליץ לך לקנות יחידת ראש תואמת מקור שמתחברת לתקשורת ולצמה המקורית של הרכב עם יציאת Rca לסאב ואז להוסיף מונו וסאב.

עריכה אחרונה על ידי asif25

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...