Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

(מקווה לסגור את זה עוד היום כי יש משלוח חינם באמזון לחלק מהמוצרים)

זקוק מערכת שלא תמשוך גנבים.

אות דרך הטלפון. עדיפות לBT, אבל אפשר USB או 3.5"

צריך מגבר, אולי DSP.

צריך 5 ערוצים - יש לי זוג קומפוננטס, זוג רגיל וסב.

צריך LPF, HPF.

השאלה שלי אם דרך הטלפון אפשר לשלוט בווליום או שצריך כפתור מיוחד לזה.

יהיה נחמד אם יהיה גם כפתור לשליטה על הבס.

תקציב עד 2000 בערך

האם שני אלה מתאימים לצרכים שלי?

Rockford Fosgate R600X5 Prime 5-Channel Amplifier

Pioneer GM-D9605 Gm Digital Series Class D Amp (5-Channel Bridgeable, 2,000W Max)

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

יש היום מגברים שקולטים BT ומנגנים ישירות לרמקולים - החסרון בהם הוא שאין להם DSP מובנה ואלו שכן יש להם מאוד מאוד יקרים נוסח DSP SIXHELIX למשל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצאתי DSP דנדש שרק יצא.

Dayton Audio DSP-408

אנשים מתלהבים מהSPECS שלו אבל לא ראיתי ביקורות. בעיקר מעניין אותי אם הוא מנגן BT ללא הפרעות (קטיעות וכדומה).

מצאתי מגבר שגם נראה טוב.

NVX JAD900.5

ביחד, יוצאים פחות מ$500.

אני מנסה לחשוב האם זה פתרון כולל. האם הDSP והמגבר יכנסו למצב של שינה או שיתחילו לרוקן לי את המצבר בלילות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

דייטון מכריזים על הDSP החביב הזה כמוצר מיועד גם לרכב - לכן בטוח צריכה להיות לו האופציה להדלקה לאחר פיקוד (רימוט) - תבדוק בPDF שלו את החיווט ותחפש את אפשרויות ההדלקה שלו.

ממה שהם כותבים הדונגל BT הוא גם בכדי לבצע הזרמת מדיה אך האם זה תומך APTX? אם לא כתוב בשום מקום - תשלח אימייל ישירות לדייטון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא צריך מגבר 5 ערוצים

אין צורך להגביר קוואסליים אחוריים ,תשאיר אותם מחוברים ל HU

ולך על מגבר BT עם 4 ערוצים איכותי ,אופציה מעולה במחיר שלך JBL GTR-104

• תוכן חדש...