Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני שוקל להתקין סאב 12״ Morel Ultimate SC

ומחפש קופסא איכותית. הבנתי שהגודל של הסאב הוא לא בדיוק 12״ סטנדרטי - גם הייתי מעדיף משהוא שלא בא מסין. אם יש מישהו שבונה קופסאות לפי הזמנה אז זה בכלל מצויין הייתי מעדיף קופסה רחבה עם עומק מינימלי...

רעיונות יתקבלו בברכה,

תודה!

פורסם

כל נגר. או כל מתקין בעלת סדנת עבודה מתאימה.

תן לו מידות (ע"פ המלצת היצרן) וקבע איתו מאיזה חומר ועובי אתה רוצה את התיבה.

פורסם
המלצות לגבי מה?

אם מתקינים, קיבלת כאן את המובילים באזור המרכז.

נפחי תיבות, תמצא באתר היצרן/חוברת הוראות. תוכל להתגמש לפי הצרכים שלך.

עלות תלויה במתקין/נגר + כמות, סוג החומר וגימור סופי. סקר שוק.

תודה,

הכוונה הייתה המלצות על אנשים/מקומות שבונים קופסאות של סאבים.

דיברתי עם מספר מתקינים (גם מומלצים בפורום) ובגדול כוחם משתמשים בקופסאות גנריות מסין/השטחים - מה גם שנראה שהסאב הספציפי הזה של מורל יש מימדים קצת לא סטנדרטים - וגם הקופסא שניפון (המפיצים של מורל) מציעים לא בגודל הנכון בשביל הסאב...

אני עדיין לומד את הנושא, רעיונות ועצות יתקבלו בברכה

פורסם

יכול להמליץ לך על עצמי ;) .

אגיד לך רק שהוראות יצרן לא תמיד מביאות לתוצאה הטובה ביותר.

תרשום לי בפרטי אם תרצה.

פורסם (נערך)

מצטרף לחבר מעליי,

הוראות יצרן אף פעם לא מדויקות, בידיוק כמו הנתונים שהם מספקים (t&s),

בנוסף לזה, הנתונים תמיד יהיו שונים בין אלמנת חדש לזה שעבד כמה שעות, כי חלק מהם משתנים ולפעמים בצורה משמעותית מאוד אחרי איזה שבוע ברכב, לכן אני ממליץ לעשות את כל החישובים והמטמתיקה רק אחרי שהסאב עבד טיפה,

בנוסף אני ממליץ לך להיעזר בעזרתם של חברי הפורום,

ולא אנשי מקצוע במקרה הזה.

כי חוץ מידע צריך פה רצון רב וסבלנות כדי לקבל תוצעה טובה.

עריכה אחרונה על ידי Guest
פורסם

אתה טוען שנתוני ה-T/S אינם מדוייקים בגלל הבדלים בין מוצר אחד למשנהו, בין מוצר חדש לזה הנמדד או מסיבות אחרות?

האם ידוע לך אם הנתונים שמפורסמים נמדדים מאלמנט חדש או כזה שכבר עבר תהליך "Burn in"?

היצרן מפרסם במקרה הספציפי הזה טווח די רחב של אפשרויות. 20 עד 50 ליטר לתיבה אטומה.

הוא אף מפרסם גרפים מדגמיים של חלק מהאפשרויות.

כמובן שאין בכך לשלול אפשרויות נוספות.

• תוכן חדש...