Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני חדש כאן בפורום, ואני חדש בבעלות רכב :)

 

 

יש לי דייהטסו סיריון רק שנה.. אני אוהב לשמוע מוזיקה בנהיגה, גם נסיעה לסופר השכונתי אני חייב מוזיקה, גם אם זה חמש דקות נסיעה.

 

 

יש לי ברכב מערכת ישנה לא זוכר של איזה חברה, הרדיו שם ממש מעפן, אי אפשר לבחור תחנות נורמליות. כשאני מנסה להעביר תחנות, זה זז מוזר, לדוגמא: 91.7fm כשאני רוצה גלגלצ, 98.9fm כשאני רוצה לשמוע 99fm, קיצר הבנתם..

 

 

מידי פעם אני שומע מדיסקים, את רוב המוזיקה שלי אני שומע דרך האייפוד שלי בעזרת כבל Aux. אין לי בלוטות' במערכת שמע, יש לי בלוטות' מעפן שמתאים יותר לשיחות טלפון שהתקינו לי באוטו דיפו.

 

 

מה שאני רוצה זה, מערכת שמע מקצועית ואיכותית עם אפשרות לחבר דיסקים, כבל Aux ובלוטות' ואולי גם עם אפשרות לחבר דיסק און קי. אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשמוע מוזיקה ברגע שאני מתניע את הרכב, מבלי להתחיל להתעסק עם דיסקים ו/או כבלים ובחירת שירים על בסיס קבוע. איך שאני מתחיל לנסוע שהמוזיקה תתחיל להתנגן באופן עצמאי ורנדומלי.

 

 

כמו כן, אני רוצה שיהיה סאב וופר ברמה איכותית מאוד, שלא יהיו רעידות ברכב או שהמוזיקה תישמע צורמת כשאני מגביר, כי אני רגיל לשמוע מוזיקה בווליום ממש גבוה.

 

 

יש לי שני רמקולים קדמיים בסיסיים שהגיעו עם הרכב, שומעים סבבה איתם, הייתי שמח גם לרמקול אחורי במחיר סביר, על מנת שגם הנוסעים מאחורה יוכלו להנות ממוזיקה איכותית.

 

 

אשמח שתייעצו לי מה אפשר לעשות בעניין, תודה רבה מראש!

פורסם

לאן נעלם השרשור הקודם?!

 

מצטט מתוך הארכיון של גוגל שנשמר במקרה:

 

יוסי עשית קצת סלט.



 

תגדיר לעצמך יותר טוב מה אתה בדיוק רוצה להחליף ומה להוסיף.

 

להוסיף מגבר?(די הכרחי אם אתה רוצה סאב)

להחליף קדמיים?-קומפוננט/קוקסיאלי?

להחליף רדיו דיסק?

 

והכי חשוב איזה תקציב אתה נותן לכל זה?

 

בפחות מ-500 ש"ח אפשר לקנות ר"ד של חברה מוכרת שיתן את כל מה שביקשת בהקשר זה.



 

מערכת מוגברת עם סאב וקומפוננט קדמיים, חפש אפשרויות יד2.

 

אבל כדי להתקדם, כפי שצויין מעלי, צריך להגדיר תקציב להכל.

 

עכשיו שהגדרת גם תקציב, במידה הוא כולל גם התקנה, תוכל להבין שהוא כנראה לא יספק להרבה מעבר להחלפת יחידת הראש.

 

האם הרמקולים הקדמיים הם בדלתות (מידה 6.5 אאל"ט) או בדשבורד (מידה 4 אאל"ט)?

אפשר אולי לשדרג אותם ו/או לרכוש רמקולים 6X9 למגש האחורי, שיתנו קצת יותר באס (הנוסעים מאחור ישמעו בסדר גם בלעדיהם, וחוץ מזה, למי אכפת מהם :wink:).

פורסם

תקציב מאוד נמוך

תשכח מסאבוופר בתקציב הזה ,אתה תצתרך גם מגבר עבורו וזה לא ריאלי.

 

מה שהייתי קונה בתקציב הזה :

Pioneer TSA6966S

Pioneer TS-A1606C

Pioneer DEH-S4050BT

פורסם

הרמקולים שלי בדשבורד, בתור התחלה אולי אוותר על הסאב וופר, אבל יותר חשוב לי מערכת שמע איכותית, אולי כדאי לי משהו עם מסך מבוסס אנדרואיד. מה אתם אומרים, אפשר למצוא משהו בתקציב של 1000 ש"ח כולל התקנה?

פורסם

תשובות קיבלת, רק שאתה "לא מקשיב".

מערכת אנדרואיד "תואמת מקור" ואיכות לא הולכים ביחד במרבית המקרים (ע"ב התרשמות מקריאת חוות דעת בפורום בעיקר), בטח לא ברף תקציבי כזה. כמובן שהרבה מזה, זה גם רף ציפיות.

 

כל שאתה צריך להחליף בתגובתו של Audio King היא את ההמלצה לרמקולים במידה "6.5 מקדימה, מאחר ולדעתי מדובר ברמקולים בגודל "4 אם הם בדשבורד.

פורסם (נערך)

מה אתה מגדיר "איכותי"? בכל מערכת יצא צליל ויהיה רדיו עם בורר תחנות. ברוב מערכות חדשות יש היום אפשרות לחבר USB ואפשרות חיבור דרך בלוטו. כבר נאמר לך שתקציב שהגדרת למערכת הכוללת רדיו דיסק או מערכת אחרת מבוססת אנדריוד יחד עם רמקולים ומגבר קצת נמוך. בתוספת לזה שיהיה גם איכותית זה מאוד מזכיר בדיחה עם נעליים כאשר מישהו מגיע לחנות נעליים ואומר למוכר שהוא רוצה נעל מאוד איכותית ומאוד זולה אז המוכר עונה לו גם אני.

שוב אף אחד לא נכנס לך לכיס פשוט תגדיר לעצמך מה זה "מספיק טוב לך לאוזן" הייתי קופץ לכמה חנויות אפילו ומבקש להראות ולשמוע באוזניים שלך בלבד רק ככה תוכל להבין לפי דעתי.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Johnik
×
×
  • תוכן חדש...