Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CarPlay ל-Audi A3

Fraysa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי Audi A3 2013 ולצערי Audi הוסיפו את האופציה של CarPlay רק ברכבים החדשים שלהם (לדעתי משנת 2017 ומעלה בהדור החדש של ה-MMI).

כרגע אני משתמש ב-MMI 3G והאוטו מתחבר אוטומטית לאייפון שלי כשאני מניע וישר מנגן מוזיקה. הכל טוב ויפה, אבל הייתי מאוד רוצה את האופציה ל-CarPlay במקום.

מצאתי פתרון ב-AliExpress שכביכול מתחבר ל-MMI ולא מצריך שום חיבורים מיותרים. מדובר בקופסא שמתחברת לחיבור וידאו האקסטרנלי של ה-MMI ומכילה ממשק CarPlay אמיתי ותקין שעובד עם הכפתורי מולטימדיה.

הבעיה היא שאין שום ביקורת על המוצר, והוא יקר מדי בשביל שאני אתנסה איתו. ניסיתי לדבר עם המוכר, והוא טוען שזה עובד ואפילו שלח לי סרטון שמופיע בעמוד של המוצר שמראה שזה עובד.

מישהו מכיר או התנסה או יכול להציע פתרון חלופי? מערכת דאבל דין חלופית אינה פתרון כי המערכת של הרכב מוטמעת לתוך הדשבורד ולא הייתי רוצה להחליף אותה כמובן.

תודה לעוזרים!

2016 BMW M235i.

פורסם

נער הייתי וגם זקנתי, ועדיין לא נתקלתי במוצר סיני שעובד טוב.

מה עם המוצר הזה?

תודה על התגובה, fellow A3-er.

הסתכלתי גם באתר הזה. האמת שהמוצר הזה גם מגיע עם "קופסא" כך שלדעתי הם משתמשים באותה הקופסא הסינית פשוט בשם אחר. אם הייתי מצליח להגיע למקור הסיני שמכין את אותן קופסאות (כי ראיתי כבר כמה סוגים של קופסאות כאלו שמאפשרות CarPlay ל-MMI) - המחיר היה משמעותית זול יותר.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...