Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי יונדאי i30cw , בתא מטען אין את החלק הקשיח שמתקינים עליו רמקולים, למעשה יש כמו וילון.

אני רוצה לשפר את הרמה של הסאונד.

איזה רמקולים מומלץ לקנות קידמי, אחורי או אולי עם תיבה ולשים בתא מטען?

תודה רבה

פורסם

מה אתה רוצה לקנות בתקציב של 800 ש"ח? גם קידמי גם אחורי? כולל התקנה או לא כולל התקנה? אנא נסח שאלה בצורה ברורה יותר

פורסם

המטרה שלי זה לשפר את הסאונד שיהיה יותר כיף לשמוע. אני לא יודע כל כך מה עדיף להשקיע רק בקידמי או גם בקדמי וגם באחורי או אולי קידמי ומגבר.אני יכול להשקיע עד 1200 בערך כולל התקנה.

פורסם

מניסיון אישי, אם אתה מחליף מרמקולים מקוריים לרמקולים אחרים, אתה תהיה חייב לאטום את הדלתות, אחרת לא כדאי בכלל להחליף כי אתה תשמע כמעט אותו הדבר. התקנה של קדמיים טובים + אטימה תעבור את התקציב שלך.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

נניח שסט קומפוננט התחלתי בסיס עולה 500 שקלים. תוסיף לזה התקנה של 250 + עוד 100 שקלים לבידוד הכי בסיסי שיש (ירייה אחת של dynamite) ואתה כבר ב 850 שקלים. במידה ותרצה סט ברמה גבוהה יותר, המחירים מגיעים בקלות ל 1000 רק לקומפוננט.

לגבי רמקולים בתוך תיבה בתוך על מדף תא המטען - פעם שמעתי מערכת עם רמקולים 6X9 של LG (לא מאמין שיש משהו שבאמת קונה כאלו) שמותקנים בתוך תיבה אליפסית. זה היה נורא ואיום. לא יודע איך זה נשמע עם רמקולים אחרים.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אז אם אני מעלה תקציב לסביבות 1500 אתה ממליץ על קומפוננטים קדמיים ברמה קצת יותר גבוהה ובידוד וההבדל הסאונד יהיה משמעותי?

פורסם

בוודאות - כן. אם תלך על קומפוננט איכותי בעת ניצולת גבוהה כך שלא תצטרך מגבר, ותבצע אטימה טובה בדלתות הקדמיות אתה תשמע מדהים!

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אני מכיר רק מתקין מחיפה (אני חיפאי). אם אתה גם מהאיזור אז אני אמליץ בשמחה.

לגבי דגמים, אני אישית אוהב מאוד את הסאונד של חברת HERTZ, לכן אני ממליץ על HERTZ ESK 130.5 רמקולים מסדרת הביניים שלהם עם צליל מדהים. הרמקולים עולים בסביבות ה 900. אם זה יקר אז אפשר ללכת על סדרת הבסיס שלהם HERZ DSK 130.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

כמה מתקינים המליצו לי לפני הכל להחליף את המערכת ויכול להיות שיהיה שיפור גדול מאוד גם בלי להחליף רמקולים. האם הגיוני לשים מערכת אנדרואיד לא ממותג ,נתנו לי מחיר של 1800 כולל פנל מתאם והתקנה, האם זה מחיר סביר והאם זה נכון להחליף קודם מערכת?

פורסם

אם כבר בסאונד אתה מעוניין,עזוב מערכות אנדרואיד שמציעות פיצ׳רים כאלה ואחרים שלא קשורים בסאונד- לך על דאבל דין

pioneer /jvc/alpine תוכל ב600-700 להביא משהו נחמד מיד שניה.

לגבי רמקולים כמו שמישהו פה המליץ כבר,בהנחה שאתה לא מעוניין במערכת מוגברת אתה צריך לחפש נתון נצילות גבוהה לדוגמא ה-hertz esk ולזה להוסיף שכבת בידוד על מנת לפצות על חוסר בסאב וופר.

ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום מכירה אולי תמצא משהו מעניין.

Hu: Jvc 2 din + dsp bit one

Amps: Zapco reference 350.2 + Audison sr 4 + Audison sr1DK

Comp: Morel Hybrid 602 + Audison Apk 165

Sub: Jl audio12W3

• תוכן חדש...