פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 945 צפיות
נכון לעכשיו ברשותי מגבר crunch gpa 1000.4 רמקולים קומפוננט של מורל (לא יודע איזה סוג אבל מחוברים למגבר) וסאב cerwin vega h7124d אני רוצה ליקנות עוד מגבר לסאב ורמקולים אחורים ולחבר אותם למגבר הקיים לאחר הרבה מאוד מחקר מצאתי את הציוד הבאה מגבר rockford fosgate prime r250x1 רמקולים pionner ts-1645r השאלה עם זה יתאים למה שקיים עכשיו באוטו או לא אני בכלל לא סגור עם בחרתי נכון עם מישהו יוכל להמליץ אני מעוד ישמח הכול על רכב מיטסובישי לנסר 2011
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, קניתי הונדה חדשה, במקור היא מגיעה עם מערכת שמע אנלוגית שהיבואן מפרק ומרכיב אנדרואיד 6 של א.ד.י מערכות. הבעיה עם המערכת של אדי היא שאין שליטה מההגה. לא מצליח להבין האם אין אפשרות כזאת מבחינת הרכב (כי אין בכלל חיבור כזה) או שאדי פשוט קמצנים ומתקינים מערכת שאין לה את האפשרות. באדי מערכות אמרו לי שזו החלטה של היבואן מה להרכיב. מישהו יודע? ניסה? איך אפשר לבדוק מה מהגבלה?
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחפש המלצה לסאבוופר 12״ איכותי ומדויק ברכב יפעלו רק קומפוננטים קדמיים Hertz MPK 1650.3 PRO על מגבר HDP4 וככל הנראה לסראונד משאיר מאחורה את המקוריים של הרכב חשבתי על הR500X1D והP3D4 של רוקפורד אבל פתוח להצעות נוספות חשוב לציין שהרכב ספורט קופה ולכן הסאבוופר ממוקם בגובה הראש בתוך תיבה ייעודית בבניה אישית.
הודעה אחרונה מאת Kuturga, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 689 צפיות
הגירסא 504 חדשה מדי להתקנה בUSB וצריך התקנה ראשונית עם כבל סיריאלי. האם מכירים מישהו שמבצע את זה? כמובן בתשלום
הודעה אחרונה מאת madmike12, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. איך אתה מסתדרים מבחינת הסאב בבגאז'? אצלי כל פעם שאני לוקח סיבוב חד או איזה דריפט הסאב זז מצד לצד ומיד קורע איזה חוט או מתנגש במגברים וזה יכול לשגע... רציתי לדעת איך אתם מחברים את כל הדברים בבגאז'? לדוגמא עכשיו אני מוסיף מצבר לבגאז' איך לדאוג שהוא לא יעוף ממקום למקום? חשבתי על להכין פלטת עץ בגודל הבגאז שתישב בידיוק במקום ואז להבריג אליה הכל. יש עוד רעיונות? תודה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם! לאחרונה קניתי רכב יונדאי גטס 2009. בזמן האחרון כל עלייה על פס האטה בכביש מכבה לי המערכת באוטו. ברכבי מסך טאצ' מסוג JVC. גם כשאני נוגע בו לפעמים הוא פשוט נכבה, להערכתי מדובר בבעיה במגעים בתוך המערכת. ביררתי בחנות מערכות, אמרו לי שלשלוח לתיקון יעלה כ500 ש"ח ולהתקין מערכת חדשה יעלה כ800 ש"ח (איני יודע פרטים אודות המערכת שהוצעה לי). רציתי אולי לפרק אותה ולנסות לנקות את המגעים אבל אמרו לי שאין טעם כי זה "פלאט כבל". אני חושב פשוט לקנות מערכת חדשה ולתת לחנות להתקין. מעוניין להשקיע סד"ג של 600 ש"ח. הלבטים כר"מ: קניית דאבל דין יד שנייה בסכום של 500+ התקנה. קנייה בחנות דאבל דין (כנראה פשוט) בסכום של 800 עם התקנה. לנסות לתקן עצמאית או לחילופין לש…
הודעה אחרונה מאת erezfed, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני 3 חודשים קניתי מיצובישי אאוטלנדר החדש, הדגם המאובזר. מערכת המולטימדיה מצוינת כשהיא עובדת כמו שצריך. הבעיה שנתקלתי בה היא בעיקר כשאני נוסע באזורים שמרובים בכפרים ערביים כמו ואדי ערה וסביב כרמיאל. בין אם אני מאזין לרדיו אינטרנטי או רדיו רגיל או אפילו אם הרדיו כבוי (!!), יש פריצה של תחנות רדיו אשר רובן בערבית לתוך מערכת המולטימדיה וזה כמובן קוטע את ההאזנה ומעצבן מאוד. אני מודע לתופעה שבה גלי רדיו שבאוויר יכולים לפעמים לפרוץ לשידור הקיים גם ברדיו כבוי, אבל זה בד"כ קורה מעט מאוד. אצלי זה קורה הרבה פעמים ובאזורים ספציפיים כך שלדעתי מדובר במערכת מולטימדיה שהיא פגומה מיסודה או כזאת שלא עברה בקרת איכות. למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות בנושא והאם …
הודעה אחרונה מאת Oren S, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה המלצה ל4 טוויטרים (פשוטים,אני בלי מגבר) וכמה יעלה לי בערך עם התקנה אני לא זוכר בדיוק מה הדגם של הרדיו דיסק מה שאני יודע זה רק החברה LG
הודעה אחרונה מאת yanivnu, -
- 0 תגובות
- 752 צפיות
הרכב: BMW 116I שנת 2014. ברכב קיימת דיבורית BT מקורית אך לא ניתן להזרים דרכה מדיה. בהגדרות מכשיר רשום שיש את הגרסא הכי מעודכנת. אשמח לדעת כיצד ניתן לפתוח את האופציה להזרמת מדיה על מנת שאוכל לשמוע מוזיקה ולא לשמוע בעזרת כבל AUX כאילו מדובר ברכב משנת 2000. תודה לעוזרים, בן.
הודעה אחרונה מאת בן ה, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר התקנת המערכת ,מתברר שהתחנות לא נשמרות כלאמר המכשיר נתקע על ערוץ 87.5 למרות שאפשר להעביר ולשמוע תחנות אחרות. שמתי לב ,שאם התחנה היא רק מספר הערוץ הוא כן יופיע אך עם הוא שם התחנה זה לא יופיע. התקשרתי לספק והוא הציע עידכון הקושחה. מאחר ואין לי מושג מה לעשות פונה אליכם לעזרה. תודה רבה, חיים
הודעה אחרונה מאת חיים שפט, -
- 1 תגובות
- 829 צפיות
שלום אני רוצה להחליף את המערכת המקורית בדגם פשוט של פיוניר או חברה דומה. חשוב לי לשמור על השליטה מההגה. כמו כן - המערכת המקורית מציגה חיווי על מסך בדש בורד (תחנת רדיו, ווליום) האם אפשר לשמור גם את זה ? מה אני צריך לקנות כדי לשמור על השליטה מההגה ועל החיווי במסך המרכזי בדש ? תודה Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 0 תגובות
- 816 צפיות
היי, היו לי המון מערכות והמון ציוד שונה בעבר וכבר נהיה לי בלגאן וקשה לי לשייך סט מסויים לאופן השמע שמפיק, כרגע מתלבט איזה סט רמקולים יתאים לסט אפ הנוכחי כדי שאוכל לנצל אותם במיטבם. הרדיו הוא מסוג פיוניר fh-x730bt. המגבר שיושב ומחכה בצד הוא gladen audio rc70c4. 4 ערוצים של 70 rms, מאוד מרוצה מהתוצאה שהמגבר הקטן הזה מפיק. אני מחפש קומפוננט שיפיק צליל חם, בגודל 6.5" לדלתות הקדמיות ובנוסף צמד קווקסיאלים לדלתות האחוריות(כמובן שעדיף.של אותה חברה/סדרה), התקציב הוא סביבות 2000 שח, לדעתי אמור להספיק לטובת רמקולים בהספק שהמגבר נותן, לא רוצה לקנוצ סתם רמקולים עם הספק גבוה שלא אוכל לנצל, אלא סטים איכותיים בהספק רלוונטי. סאב כרגע ירד מהפרק, כשאחליט להתקין אחד איישם מגבר מונו…
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, ברשותי רכב KIA Picanto LX 2018. מערכת מולטימדיה Syncope LTD BC8-Android, QUAD-CORE T3 K2001M. מערכת הפעלה Android 6.0.1. מסיבה שאינה ברורה לי, לא ניתן לשלוט בהעברת שירים מההגה בנגני מוסיקה שאינם נגן המקור שהגיע עם המערכת (Music Version 1.0.0.5). ניסיתי לבצע למידה והגדרה מחודשת באמצעות הגדרות ה-Steering Wheel Control אך ללא הועיל. חשוב לציין כי שליטת ווליום, השתקה ושינוי MODE עובדים תקין. הבעיה היא עם כפתורי ה-RW, FW בלבד. הותקנו מספר נגנים שונים (Poweramp, N7, Play Music) אך כאמור שליטה מלאה עובדת רק עם נגן המקור. אודה לעזרתכם. תודה ושבוע טוב, שגב
הודעה אחרונה מאת segevweiss, -
- 1 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
רכב יודנאי I35 INSPIRE שנת 2013, יש לו מערכת מולטימדיה שמגיעה עם הרכב. בחיבור Bluetooth אני מצליח לסנכרן את הנייד רק לדיבור כדיבורית ולא להשמעת מוזיקה. נכנסתי למאפיינים בנייד ואני רואה בשונה מרכבים אחרים מופיע רק שיחות ללא מדיה. בגרסה במכשיר ברכב כתוב: HW200-SW332 עבור הסעיף של Bluetooth. קראתי בחוברת הדרכה ונראה שיש אפשרות לסנכרן מוזיקה אך אני לא מצליח, יש לי בחלון את הכפתור A2DP וכשאני נכנס אליו לא מצליח לשדר מוזיקה - בשונה משיחות ששומעים היטב. מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לסייע? כיצד אני יכול לעדכן גרסה למכשיר ברכב (ייתכן ויפתור את הבעיה, לדעתי מדובר בבעיית הגדרה או תוכנה בלבד). תודה!
הודעה אחרונה מאת idann, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחפש מגבר בסיסי ופשוט יחסית לשיפור קל בחווית השמע ברכב, המגבר מתוכנן להתחבר ל-2 רמקולים קדמיים וסאב (שעדיין לא נקנה). אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש משהו עדיף בטווח המחירין הזה. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים. בשעה טובה קיבלתי את המאזדה החדשה עם מערכת IGO. האם יש אפשרות לחבר את IGO שיש לי ברכב לדיווחי תנועה? שאקבל עדכונים און ליין על פקקים ושידע שיש נגיד כביש בתיקון ויתן מסלול אחר? שיעבוד כמו WAZE?
הודעה אחרונה מאת tainka2405, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
חברים יקרים שלום, חיפשתי בפורום זה מדריך לפתיחת מערכת מולטימדיה ליונדאי איוניק. אשמח לקבל לינק. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת micha, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום, חיפשתי תשובה בפורומים אבל לא מצאתי. ברכב שלי שהיה בבעלות אחרת נשארה מצלמת רוורס. אין מערכת מולטימדיה אבל כנראה הייתה לבעלים הקודם. אני רוצה לנסות לחבר את המצלמה הזאת למקליט כלשהו כדי שתשמש כמצלמה אחורית בזמן נסיעה (רכבים שנצמדים, עוקפים וכו') האם יש דרך לעשות את זה? אין צורך שיהיה מסך רק מקליט שיוכל לשמור את מה שצולם. תודה ושבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, ברשותי רכב מסוג מיצובישי לנסר ספורטבק 2010 למיטב הבנתי ניתן לשים רמקולים בגודל 6.5 הזמנתי רוקפורד R165x3 לקדימה ולאחורה רציתי לדעת מה מצריכה ההתקנה ? האם צריך מתאמים כלשהם? צמות? טבעות הגבהה? במידה וכן מה העלות ומהיכן ניתן להשיג כמו כן כמה תעלה לי בערך התקנה מקצועית שלהם במידה ולא אעשה זאת בעצמי תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת mat321, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה קניתי רכב חדש ואני רוצה לחבר את המערכת שיש ברשותי ראיתי כי ברכב החדש יש כבר חוטים מאחורה של rca,רימוט,פלוס, מינוס, ועוד 2 זוגות של חוטים של רמקולים נסיתי לחבר את המערכת ללא פיוז מהמצבר לצורך בדיקה שהכול מחובר אבל זה לא עובד ואני גם לא בטוח שחיברתי נכון אכן יש תאורה מהמגבר אבל יכול להיות שלא חיברתי נכון כי אין לי גם מושג איזה מהחוטים של הרמקולים הולכים למגבר ואיזה לסאב יש רק 2 זוגות כנראה שמאחורה הם לא מחוברים כלל האם יכול להיות משום שאין פיוז הוא לא עובד או שיש שיטה לבדוק איזה מהחוטים הוחכים למגבר ואיזה לסאב ואל תשלחו אותי למתקין הייתי כבר אצל כמה כולם דורשים מעל 500שקל וחלקם אפילו יותר בעד חיווט מחדש שלא לצורך על עבודה של 10דקות אצל בעל מקצוע תןדה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Salvador King, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, חדש כאן אני אוסף כרגע את כל האביזרים הנחוצים למערכת הסאונד שאני מתכוון להתקין ברכב שלי, איביזה 2012 5 דלתות. אשמח לקבל עזרה לממשל את הפוטנציאל מהאביזרים שיש לי בנתיים. כרגע יש לי: זוג קומפוננטים Moral Virtus זוג קואקסיאליים Focal Access 165 CA1 מגבר PCA 1800watts עם 4 ערוצים עכשיו מה חסר לי: סאב - מתלבט בין סאב אקטיבי לבין סאב+מגבר נוסף. אני מחפש באס מפורט ונעים, לא פיצוצים על כל השכונה. קופסא לסאב - איביזה אוטו קטן, ואני משתמש הרבה בבגאז', מכירים פתרון טוב? חושב אולי לבנות קופסא שתתאים בבגאז' על ה"גבעה" שבאזור הגלגל (מקווה שזה מובן), או שאולי עדיף כבר לקנות קופסא קטנה פשוטה. קיט התקנה וחיווט - מה יהיה אופטימלי וכמה אצטרך…
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב, מאז קניית קורולה חדשה בשנה שעברה,התלוננתי מס' פעמים על האיכות הירודה של הדיבורית ברכב. זה בא ליידי ביטוי בסנכרון מאוד איטי בין הדיבורית לטלפון,השיא היה כאשר באחת הפעמים בה הפעלתי בלוטוס בטלפון,התקן הדיבורית לא הופיע ברשימה כלל אבל כן הופיע ההתקן הדיבורית של רכב יונדאי שנסע מאחוריי. כמו כן, בתקופה האחרונה הופיעו רעשים שמאוד מפריעים לשיחה משני צידי הקו. החלטתי שאני רוצה לנסות דיבורית aux ,לאחר בדיקה קצרה רכשתי דיבורית מאליאקספרס. לאחר 3 ימים בהם אני משתמש בדיבורית,יש לי רק שבחים כלפיה-החיבור אוטומטי ומאוד מהיר,איכות השיחה מצויינת. מפליא אותי שמוצר סיני עלום שם יכל להיות טוב יותר מאשר מוצר מקורי של יצרנית רכב כה גדולה.
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 991 צפיות
אז שוב אני מתקין מערכת. אחרי ששוב התעצבנתי על משהו, וסיימתי בכך שהמערכת יושבת בארון. יש פרוססור PXA H100. יש שני סוגי מידבאסים, שלושה סוגי מידים ושני סוגי טווטרים. הרכב? סיטרואן C4 2007. שודרגו שלושת הגדולים. מידבאסים: hybrid audio L8 שצריכים החלפה של דאסטקאפ (כדאי לייצר דאסטקפ קארבון? יש לי את היכולת) פחות רוצה להשתמש במידבאסים ואין מקום לקיק פאנלים. אולי אשתמש כמיני סאב כפול? dayton audio RS180 מידים יהיו בפודים. כנראה בדשבורד. dayton audio rs75T - שמונה אום, בעייתי בהתחשב בעובדה שיש פרוססור? fountek FE85 - אותו סיפור, שמונה אום hybrid audio L3 טוויטרים vifa xt25tg30 - רינג רדיאטור morel MDT 29 ברשותכם, לשאלות. …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
שלום לכולם התחדשנו בתחילת השבוע בסיאט ארונה דגם fr. ברכב מערכת מולטימדיה מקורית שיש בה האופציה לחיבור הנייד עם כבל usb למערכת לצורך מירוליינק / אנדרואיד קאר פליי. אבל מה, בארץ כמו בארץ זה לא עובד. הסוכן אמר שעם אפל זה עובד בלי בעיה ואצלי (סמסונג) לא. הוא ניסה להוריד תוכנה לא דרך הגוגל סטור וכן היה חיבור. הניווט של גוגל עובד אבל וויז לא. למה אף פעם שום דבר לא עובד חלק פה בארץ? אשמח לפיתרון. תודה. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Moti Berkovich, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז זאת הולכת להיות קצת חפירה עם כל הסיפור שעברתי עם הרכב בנושא המולטמדיה. ביוני 2015 קיבלתי את הרכב, סיאט איביזה ברמת גימור FR, לאכזבתי ראיתי שהרכב מגיע ללא מערכת מולטמדיה, יותר מזה? הרכב מגיע ללא דיבורית, כניסת USB. אומנם הדרישות שלי במערכת לרכב לא היו כמו של הרבה אנשים פה עם סאבים, בידודים ורמקולים יותר טובים, אבל עדיין רציתי לפחות את המינימום שבזמנו היה לפחות כניסת USB אחרי בירורים קצת הבנתי שהסיפור שם לא כל כך פשוט כמו בשאר הרכבים בגלל כפתורי השירות שנמצאים באיזור הדאבל דין (לחצן אורות מצוקה, ESP ונורית החיווי לגבי כריות האוויר) והתחלתי לברר מחירים למערכת מולטמדיה, מהר מאד נתקלתי במחירים שבזמנו לא היו בתקציב שלי והתחלתי כבר להתייאש. עד שהגעתי למישהו מאיזור הדרום …
הודעה אחרונה מאת shapin, -
-
- 1 תגובות
- 944 צפיות
יש לי סוזוקי סוויפט 2008, האם אני אוכל להשים במקום המערכת המקורית שלי את המערכת המקורית של סוופיט 2016?
- 5 תגובות
- 12 אלף צפיות
הצריים טובים לכולם רכשנו (אתמול) מאזדה 3 דגם ספיריט שנת 2015. אתמול בלילה והיום בנסיעה לעבודה פתאום המערכת (מסך) מולטימדיה מתחיל להשתגע ומקבל חיים משלו. לוחץ על פונקציות בלי הפסקה ובלי יכולת להספיק את זה. הייתי צריך לעצור בצד לכבות את הרכב ולהניע מחדש וזה הסתדר.. יצא לי קצת לקרוא על בחור שזה קרה לו עם הרכב שנת 2014. לדעתי הרכב עדיין באחריות חברה. איך אפשר לבדוק את העיניין ולאיזה מוסך צריך לגשת? יסכימו להחליף ? המון תודה עידן
הודעה אחרונה מאת omer73, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 775 צפיות
שלום לכולם. אני מתנצל אם זה נושא חרוש פשוט לא הצלחתי למצוא המלצה למשהו קונקרטי. לאחר שנפלתי עם רכישה גרועה של מסכים מובנים בתוך משענות ראש שלא קראו קבצים מסויימים ונתקעו בניגון DVD, הפעם אני מחפש זוג מסכים מבית טוב, אשר נתלים על משענות הראש המקוריות של הרכב. האם יש המלצה למותג ודגם טוב שידע לנגן מ-DVD או מכרטיס SD? ועוד שאלה - נניח ואני בנסיעה ורוצה לנגן במסכים סרטונים מהיוטיוב, זה אפשרי איכשהו בצורה כלשהי? תודה מראש!
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, המערכת שמע שיש לי ברכב היא של רנו. השמע לא משהו בכלל ואני רוצה לשדרג אותו. האם זה אפשרי עם המערכת המקורית? האם החלפת הרמקולים בלבד מספיקה? כמו כן, האם יש דרך לחבר מסכים של DVD ולשלוט עליהם מסביבת הנהג?
-
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברים, לאחרונה רכשתי פאביה 2012 שהגיעה עם יחידת ראש מקורית ללא תמיכה בBT. חשוב לי מאוד הנושא של שמיעת המוזיקה שלי וניהול שיחות דרך דיבורית ברכב ועל הדרך גם וייז יהיה נחמד. במילים אחרות, אני רוצה להחליף את המערכת למשהו נורמלי. השאלה שלי היא מה ממולץ? ראיתי ב-aliExpress דברים סביב 200-250 דולר (למשל: Ali) לעומת זאת חשבתי אולי לחפש במגרשי גרוטאות פאביות חדשות יותר ולקחת משם מערכת (קראתי משהו על נעילת המערכת?) ראיתי שסך הכל לפרק את המערכת הקיימת ברכב זה עיניין פשוט של 4 ברגים ולכן אני פחות רוצה לקנות מערכת חדשה בארץ ולשלם יותר מ-2 מאשר בהזמנה מחו"ל. אני לא מישהו שמפחד מקצת עבודה בידיים אבל לא טכנאי או משהו כזה. אז מה מומלץ??? תודה מראש, איתי
הודעה אחרונה מאת icherfas,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,226 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- הדיין
- farkash7
- SlowRide
- stx
- bjlb
- גיא_מ
- danbr
- Iwind
- davemustaine87
- Ron Poh
- discoTD5