פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי טויוטה פריוס 2005 שאין לו חיבור AUX. הייתי רוצה לחבר את הטלפון כדי לשמוע מוזיקה או להאזין לפודקסטים. היה לי בעבר מכשיר שהפסיק לעבוד, והיום נשאר רק החיבור. אשמח לשמוע הצעות! מעוניין להשקיע עד 200 ש"ח (תלוי בפתרון המוצע). תודה רבה! יואל
הודעה אחרונה מאת bladefistx2, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, ברשותי פורד פיאסטה 2010 והייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות שאוכל להעביר שירים דרך הלחצנים (קדימה/אחורה) שנמצאים בקונסולה. אם זה משנה מדובר באייפוד טאץ' דור רביעי והוא מחובר לרכב באמצעות כבל AUX. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 0 תגובות
- 846 צפיות
האם קיים? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת to_bar, -
- 0 תגובות
- 906 צפיות
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם המגבר? נראה על פניו שנותן תפוקה טובה ביחס לגודל ולמחיר. יניע שני סטים של רמקולים שכל אחד נע סביב 60-65 RMS, ללא סאב. מחפש משהו שייתן אקסטרה מיץ מהרמקולים. ובנוסף, האם ניתן להתקין מאחורי הדשבורד/קונסולה, בזכות הגודל הקטן? תודה.
הודעה אחרונה מאת imprezadude, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש לי מאזדה 3 שנת 2009 ויש לי משהו מוזר יש לי חיבור usb שזה דרך קופסה שהתקינו במאזדה שיש שם חיבור usb ואוקס בנוסף לרכב ואני שם בו דיסק און קי עם שירים ולפעמים ששיר פתאום מתנגן אחרי כמה שניות הוא נעצר ומתחיל מהתחלה אבל בפעם השנייה הוא מנגן את השיר עד הסוף (זה לא קורה בשירים ספציפים זה בהרבה שירים ובצג של המסך כתוב שם של השיר אבל ברגע ששיר מתחיל מהתחלה כתוב לי במסך waiting usb ואז זה מתחיל מהתחלה השיר) זה קשור אולי איך ששמתי תשירים? שמתי פשוט את כל השירים יש בדיסק און קי בלי סידור של תיקיות אם זה משנה...
הודעה אחרונה מאת lior00, -
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
יש לי במאזדה 3 cobra web box וזה כאילו אנדוראיד חלקי כזה שהבנתי שאפשר לפתוח אותו לאנדוראיב מלא כזה או אםילו אם אפשר לapple car play יותר טוב אשמח לעזרה ממבינים גם בתשלום
הודעה אחרונה מאת Ron Salhov, -
- 0 תגובות
- 809 צפיות
שלום בבעלותי פג׳ו 208 רציתי לשאול אותכם איפה אני יכול לקנות מערכת כמו שבווידאו ולאיזה מקום מומלץ אני יכול להגיע שיכול להתקין לי אותה?
הודעה אחרונה מאת sashatelaviv, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי הונדה סיויק 2005, הרכב שווה בערך 12,000 ש"ח רכשתי את הרכב עם מערכת הכוללת: מערכת Alpine IDA-X001 (עם רדיו תדרים אמריקאים בלבד) שני רמקולים קדמיים מדגם MB RVF 213 US (אחוריים - מקוריים) מגבר מדגם zeus hifonics Z8000 לדעתי, שומעים ברכב את הסאונד טוב מאוד, האם זו נקראת מערכת מאוד איכותית? האם בעת מכירת הרכב, מקובל \ מומלץ, לפרק את המערכת? האם היא תתאים לכל רכב? (הונדה סיויק 2008 או טויוטה אוונסיס) מה לדעתכם עלות של פירוק והתקנת המערכת המקורית? אם אני מחליט להשאיר אותה, בכמה לתמחר אותה. אני לא כ"כ מבין בתחום. תודה למייעצים.
הודעה אחרונה מאת odhh, -
- 4 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה להחליף רדיו לכב ולקנות מאיביי משהו פשוט עם BT, אבל לפני שאני מזמין אני רוצה לבדוק איזה חיבורים יש לי היום ברכב. הסתכלתי על המון סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך לפרק רדיו-דיסק, וגם יצא לי בעבר להחליף פה ושם רדיו, בדר"כ זה היה ע"י דחיפת 2 כלי מתכת דקים בשני צידי הרדיו ומשיכתו החוצה. משום מה אני לא מצליח לדחוף את הכלי בצד של הרדיו (אפילו לא סרגל מתכת דק מאוד), ואני לא מוצא שום אופציה שבה אני יכול להוציא או לשחרר את הרדיו, צירפתי תמונות, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5 אלף צפיות
אפשר בבקשה חוות דעת האים כדאי לקנות מערכת מולטימדיה אנדרואיד מלא של סינקופה ב1300 כולל התקנה? איך המכשיר? כיום יש לי מולטימדיה של פנסוניק cq220 תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי, מצאתי אפל' מאוד נוחה לשמיעת רדיו אינטרנטי ברכב. האפל' נקראת Tune in radio. מה שהכי אהבתי שיש חיפוש רדיו מקומי, רדיו לפי שפות וחיפוש חופשי לפי שם תחנה. אני משלב בין תחנות בארץ ובעולם, נוח לי שיש את כל אפשרויות החיפוש באפל' אחת. האפל' כוללת גם מצב רכב- במצב זה המסך בסמארטפון הופך לאפור והמוסיקה פשוט מתנגנת ברקע כמו ברדיו FM רגיל. זה נחמד ובעיקר לא מפריע בזמן הנהיגה. העניין הוא שאחרי חודש צריך לשלם על השימוש באפל' במידה וקיימת חלופה הולמת וחינמית, אשמח אם תוכלו להמליץ עליה. תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
-
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש מערכת שמע להונדה ארוקד 2016 חשמלית אמרקאית [אחלה אוטו] תקציב 3000 בערך חשבתי על שתי אפשריות לא סגור עליהם אפשרות א' אד יונט: מקורי של האוטו [לא משהו אבל עושה את העובדה] רמקולים קידמיים: DLS RCS5.2 Reference 2-Way 180 פרוססור: BITONE של audison מגבר: מחפש סאב: משהו זול יחסית 8 אינץ שלא יתפוס הרבה מקום --------------- אפשרות ב' אד יונט: Pioneer DEH-80PRS רמקולים קידמיים: DLS RCS5.2 Reference 2-Way 180 מגבר: מחפש סאב: משהו זול יחסית 8 אינץ שלא יתפוס הרבה מקום ---------------- ההבדל בניהם זה או פרוססור BTIONE או אד יונט DEH-80PRS השאלה מה יתן לי סאונד יותר טוב בעיקרון אני מחפש חום ברמקולים שיהיה נעים לשמיעה תא…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יש לי מערכת מולטימדיה עם אנדרואיד 6 שקניתי בעלי אקספרס והיא נתקעת לי בלופ על המסך של האנדרואיד בעת ההפעלה אני יודע שאני צריך להיכנס לרקוברי מוד אבל אין לי מושג איך מאחר ואין במערכת כפתורי הפעלה של ממש (היא נדלקת בהתנעה וכל השאר אלו כפתורי מגע) וכפתור הריסט לא פותר את הבעיה אין לי בעיה לשלם על פיתרון התקלה רק שין לי מושג למי לפנות
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן חברים, אחרי פרוייקט בידוד קטן בדלתות הקדמיות מרגיש חובה לשתף עד כמה השיפור משמעותי. אז קודם כל הבידוד נעשה אצל מקצוען בצורה באמת פדנטית, הרכב הוא מאזדה 3, הותקנו בדלתות הקדמיות 2 שכבות בידוד מלאות כשכל דלת קיבלה כמעט 4 יריעות של דיינאמט אקסטרים. ההבדל מורגש מהרגע שנכנסים לרכב וסוגרים את הדלת, הרכב הרבה יותר שקט ומושפע מרעשי חוץ, צריך להתאמץ הרבה פחות בשביל לנהל שיחה בטלפון ופשוט הרבה יותר נעים להיות ברכב. מבחינת השינוי בסאונד פשוט וואו, המידבאס נשמע הרבה יותר טוב ומוסיף נפח לסאונד, הטוויטר פחות משתנה אבל ניתן לשמוע יותר בפירוט את התדרים הגבוהים ובכלל המוסיקה כולה נשמעת יותר מפורטת וסגורה בפנים הרכב, בקיצור אם הייתי לפני יודע עד כמה הבידוד עושה טוב לסאו…
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי חבר, עם קורולה 2006 (רדיו לא מובנה) ללא חיבור AUX עם רדיו-דיסק. מהי הדרך הכי זולה לחבר Bluetooth\AUX או כל שיטת שמע אחרת. (הוא רוצה לשמוע מוזיקה מהטלפון שלו דרך הרדיו באוטו)
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום בעיה ברכב של חב,. סקודה סופרב שנת 2014, מערכת bolero. עד לפני שבוע, הכל עובד כנדרש, טלפון מתחבר, בלחיצה על phone נפתח תפריט טלפון. לפני כשבע, התחילה הבעיה, לחיצה על phone פשוט משתיקה את המערכת, כלום לא נפתח. הטלפון מתחבר אבל לא מקבל שיחות למערכת אלא למכשיר עצמו. מכשיר אחר לא מצליח להתחבר כלל למרות שמאתר את מערכת הרכב בחיפוש. מישהו נתקל בבעיה דומה? רעיונות מה ניתן לעשות? תודה
הודעה אחרונה מאת D_C, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן אני חדש בפורום, מתכנן להתקין מערכת ברכב שקיבלתי לפני שלושה חודשים. קראתי קצת הפנמתי התייעצתי עם בעל מקצוע וגם עם חבר פה ושם, הזמנתי כמה מצרכים הכנתי את הכלי עבודה ואני מתחיל בהרכבה. הסיפור די סטנדרטי סט קדמי פאסיבי עם כבלים ארוכים, מגבר 4 ערוצים למקרה שאצטרך להוסיף רמקולים אחוריים (לא רוצה להתקין אבל תמיד דברים יכולם להשתנות). בעתיד יתווסף מונובלוק חזק מאוד לא ברמות הכי גבוהות עדיין אין לי אפשרות לעמוד ב3K וואט ודברים גדולים יותר. דאבל דין מחברה מוכרת, את ההתקנה אני מבצע בעצמי. התעוררו אצלי שאלות פשוטות, של הדיוט מה שניקרא, שלאחר פעם פעמיים של ניסיון הפיתרון קל והופך לאוטומתי. בשביל לא לעשות בלאגן בסדר אני פותח את השרשור ואשאל את השאלות שלי פה. אני מבין שחלק מהד…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
שלום למומחים טויוטה קורלה מולטימדיה טאצ 2012 האם אפשר להוסיף מצלמת רוורס. שואל כי יש כפתור ניווט ואי אפשר לצרוב כלום. רוצה להזמין מצלמה מאיביי וחייב להבין שיהיה היכן להתקין את זה. בברכה ובתודה, יהודה
הודעה אחרונה מאת ydyehuda, -
- 3 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום חברים, הזמנתי כבל זול שמתחבר למערכת המובנית של מאזדה 3 שנת 2005. פירקתי את המערכת וחיברתי אותו. איך אני מעביר את המערכת לaux? האם יש איזה קומבינציה של כפתורים? (ניסיתי ללחוץ על הכפתור של tape/md ולא קורה כלום) יש לציין שהזמנתי את הכבל הזול שיש בעלי אקספרס (ללא תיבה/ממיר באמצע)
הודעה אחרונה מאת chaimv, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא מזמן קניתי את הרכב הראשון פיאט פונטו 2005 והדבר הראשון שהפריע לי זה הסאונד וחוסר כניסת USB ברדיו דיסק אז ישר החלפתי לpioneer dehx3950bt ואת הרמקולים הקדמיים כי הם פשוט מתו לPhilips XSQ605 ומאחורה עדיין יש משהו שבעל הרכב אילתר מרמקולים של מחשב או טלוויזיה משהו הזוי... אז לנושא איזה רמקולים עד 600 שקלים יתנו לי סאונד נורמלי אלה שיש לי כרגע שאתה מגביר ל20 הבס חונק את השיר. חשוב בלי מגבר חיצוני ובלי סאב גם ככה אין לי בגאז... חשבתי לנסות ולהחליף קודם את האחוריים לTS-A6996S או Rockford R1693 אולי ויעזור לדעתכם ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- 0 תגובות
- 886 צפיות
מחפש מחבר זכר ומחבר נקבה לשם הארכת כבל אנטנה ברכב שלי. איפה ניתן לקנות מחברים כאלה?
הודעה אחרונה מאת יגאל פישלר, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני צריך המלצה לדאבלדין באזור האלפייה. עד עכשיו הייתי משתמש בפיונר 8350SD והייתי מרוצה. הזמנתי מסגרת לאוטו החדש ומתברר שהשלד של הרדיודיסק קצת יותר רחב מהמסגרת. כעת אני כבר שוקל לקנות דאבלדין באזור האלפייה. הייתי רוצה שאיכות הסיגנל לא תרד מהפיונר. עכשיו באוטו מותקנים הרמקולים המקוריים של פיאט בראבו ובעתיד אולי אחבר סט של HAT IMAGINE שיש לי בבית ואיזשהוא סאב שתעזרו לי לבחור. TIME CORRECTION נראה לי יותר מידי לבקש שיהיה בתקציב הזה אבל הייתי רוצה שיהיה אפשרות לחיתוכים לאלמנטים. BT כדיבורית וA2DP חובה, גם USB. טאצ' שעובד חלק ולא כמו המכשירים הראשונים שיצאו עם מסכי טאצ'. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לשקף את הוויז או איזשהיא אפליקציית מוזיקה. גודל המסך לא ממ…
הודעה אחרונה מאת MIKE.V, -
- 1 תגובות
- 649 צפיות
https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים ישנה אפשרות של צריבת מאחת התוכנות במערכת מולטימדיה של caska ?? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
- 24 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום קניתי את הסט לרכב ורציתי לשמוע עליו חוות דעת מכמה אנשים פה תודה Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Opaz12, -
- 0 תגובות
- 902 צפיות
שלום חברים, ברשותי כרגע סוזוקי ספלאש 2014 עם מערכת רדיו דיסק מקורית של הרכב, שכידוע אין לו חיבור USB ו AUX. אני מעוניין להחליף אותה לסינגל דין. ביקרתי בחנות אחת ובה נאמר כי אין סינגל דין שיהיה אפשרי לשלוט בו מגלגל ההגה, אלא אם לקנות מתאם מיוחד בנפרד. השאלה היא כזאת - האם יש אמת בדבריו ולא קיימים סינגל דינים עם מתאם מובנה? אם קיימים - אשמח להמלצות על דמים, עדיפות לפיוניר) שאלה נוספת - איך העניין הזה מתבטא בדאבל דינים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת METALHEART, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם רכשתי לאחרונה סיאט איביזה סטייל 2017 (דגם קודם) עכשיו הייתי שמח לדעת האם קיימת אפשרות לשים אנדרואיד ברכב חשבתי בהתחלה שאפשר לקנות דאבל דין רגיל עם אנדרואיד מסין אבל מסתבר שהמידות שונות ויש צורך בחיבורים מיוחדים לסיאט מישהו יודע היכן אפשר לקנות מערכת תואמת מקור?
הודעה אחרונה מאת Tamir hadad, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הרמקולים ברכב שברשותי (אופל אסטרה ברלינה). כרגע הרכב מצויד ברמקולים המקוריים (קדמיים בלבד) ומערכת מולטימדיה סינית, ואיכות השמע בהתאם. התקציב הוא סביב 1000 ש"ח והכוונה היא להתקין סט קומפוננט, ואולי בעתיד להוסיף מגבר. שלושת האופציות העיקריות כרגע הן: 1. Hertz DSK-165.3 זו האופציה ה"זולה" (600 ש"ח לפני התקנה), אך מקריאת ביקורות התרשמתי שסה"כ מדובר על תמורה די טובה למחיר. 2. Hertz ESK-165L.5 האופציה הזו חורגת במעט מהתקציב (1000 ש"ח + התקנה 200-300 ש"ח?), אבל אם מדובר על קפיצת מדרגה משמעותית ביחס ל-DSK אז מוכן להשקיע. להבנתי גם יש להם פוטנציאל טוב יותר להנות מהוספת מגבר עתידית (אם תהיה...) לעומת ה-DSK. 3. Morel Tem…
הודעה אחרונה מאת zcahana, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, באיביזה החדשה יש מערכת Andorid Auto שעובדת נפלא. בהגה יש כפתור שלחיצה עליו מאפשרת דיבור באנגלית למערכת על מנת להוציא שיחות וכדומה תוך כדי נהיגה. האם קיימת אופציה שלחיצה על הכפתור הזה תפעיל את המסך של "Ok Google"? כלומר שהוצאת השיחות תתבצע דרך גוגל ולא דרך המערכת של הרכב? (שלא מזהה מבטא ישראלי ומצריכה אישור כדי להתקשר ובחירת מספר הטלפון). מקווה שאני ברור, קצת היה קשה להסביר. תודה
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיפשתי בכל האינטרנט בשביל לדעת מה מידת הרמקולים של הרכב ולא מצאתי מה מידת הרמקולים ברכב מאזדה דמיו 2002 קדימה ואחורה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22,