פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
היי לכולם , יש ברשותי קיה פיקנטו 2014 ואני רוצה לקנות מערכת שמע לרכב , כרגע יש לי רק את הרמקוליים המקוריים. התקציב שיש לי הוא באזור 1000 שקלים ואני רוצה לנצל את התקציב בצורה מקסימלית. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על איך לעשות את זה כלומר להחליף רמקולים אחורים וקדמיים או לקנות קדמיים איכותיים יותר ? אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי לינקים עם הצעות למה לקנות. תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת twikes, -
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
הציעו לי בעת הקניית רכב בסוכנות של סקודה להוסיף וויז ויש גם פנגו כנראה בעלות של 3500 שח עם סים לשנה, והיא תהיה בנוסף ל apple CarPlay שלצערי לא תומכת בוויז. כמה שאלות: 1. האם המחיר נשמע לכם סביר? נשמע לי ממש יקר 2. מישהו התקין כזאת ויודע איך היא פועלת יחד עם CarPlay ? מה קורה אם הפעלתי משהו ב CarPlay ועברתי לוויז? זה ימשיך לנגן? 3. האם זו התקנה שיכולה לפגוע ב CarPlay? 4. הבנתי שישנה איזושהי תופעה מדווחת שאחרי כמה חודשים/שנה הוויז מפסיק לקלוט רשת, מישהו שמע או חווה את זה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי פגו 208 כאשר באופן מובנה נעילת הרכב מבחוץ לא סוגרת את החלונות. אני ממש לא רגיל לזה ופעם אחר פעם אני חוזר ומוצא בנס את האוטו עם חלונות פתוחים. השאלה אם יש משהו שניתן להתקין ברכב שלפחות יתריע על כך שהחלון נשאר פתוח תודה.
הודעה אחרונה מאת hayimbr, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים שלום ברשותי טויוטה קאמרי 2015 HU סיני של גיל קאר מתחת לכסה נהג מגבר מקורי של טויוטה (JBL) רוצה לשפר את איכות הסאונד בלי לקרוע את הכיס מעדיף לא לגעת בHU (לא כי אני אוהב אותו, נהפוך הוא) מעדיף קודם כל לא לגעת ברמקולים והמגבר הקיים ולראות איך אפשר לשפר ע"י גורם אחר (פרוססור,,,,,,) מקור שמע מועדף (סמארטפון) אשמח לעצות מריו
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מחפש מישהו מומלץ לרכוש ולהתקין מערכת אנדרואיד לרכב באיזור חדרה/פרדס חנה תודה
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי 2 מצלמות דרך מחוברות לשקע מצית ואני רוצה להתקין גם מצלמת רוורס, כמה אמור לעלות לי הסיפור.? והאם אתם מכירים מתקין מומלץ בבש או במודיעין. תודה
הודעה אחרונה מאת fifar4, -
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
באלכסנדר אמרו לי שהוא לא צריך הגברה, בחנות אחרת (bombuy אם אני זוכר) אמרו שזה גבולי אבל יתאים, והמליצו לי JBL gto609c שיתאים יותר,טענו שאפילו שהJBL הוא 90 RMS לעומת 60 בדגם של הפוקל הדגמים של JBL יותר מתאימים ללא מגבר. התקשרתי לעוד כמה חנויות לברר על מחיר והאם יתאים וכולם טענו שאמור להתאים... בקיצור כבר החלטתי לקנות את הפוקל ואז חיפשתי מתקין בזול והגעתי דרך מידרג לליאור קדוש-סאונדרים על הדרך שאלתי אותו מה אומר על הפוקל והבחור טען לי שאין מה להתקין פוקל בלי מגבר שזה כסף לפח וכו' והמליץ לי על קומפוננט זול יותר שיש לו בחנות של JBL דגם 760 (מניח שהתכוון לcs760c) שזה דגם של 50 RMS. תכלס' עכשיו כבר חושש לקנות את הפוקל הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם? או אם למישהו…
הודעה אחרונה מאת -Negative-, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 804 צפיות
היי ברשותי מאזדה 3 שנת 2015 ואני מעוניין לשפר את הסאונד ברכב. כמו כן, יש לי את המגבר הבא: soundstream lw4.480. המפרט של המגבר : http://www.mycarforum.com/index.php?app=sgcarstore&req=showprod&product=95711 ניסיתי לקבל מעט מידע מפורומים של מאזדה בחו"ל ונתקלתי בפוסט http://mazda3revolution.com/forums/2014-2017-mazda-3-skyactiv-how-guides/160578-audio-system-upgrade.html הבחור מהפוסט הנ"ל התקין 2 סאבוופרים של שמונה אינץ' בדלתות הקדמיות, מה שגרם לי לתהות האם המגבר שלי מספיק חזק כדי להגביר 2 סאבוופרים של 8 אינץ' בדלתות האחוריות + סט קומפוננט 6.5 אינץ' בדלתות הקדמיות. הייתי שמח גם לשמוע חוות דעת על סידור שכזה והמלצות על רכיבים בתקציב של 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
הי. יש לי באוטו כרטיס ניווט של פעם עם IGO. אני מדי פעם משתמש בו כדי לראות מפה של שכונה או תוואי הכביש שאני נוסע בו. לי זה יותר נוח מוויז בסיטואציות כאלה. לאחרונה שמתי לב שהמפות שלו כבר לא בדיוק תואמות מה שהולך בחוץ והגיע זמן לעדכן. המתקין הרשמי של יבואן רוצה אלפיה על השרות הזה. נראה לי מוגזם ביותר. איפה ומי יכול לעדכן לי מפות?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 783 צפיות
לאחרונה רכשתי את המעבד סאונד הזה האם יש מישהו שמבין בזה ויכול לעזור בכיוון?
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
האם מישהו מכיר את הרכב ויודע האם ניתן לשדרג את הסאונד ברכב? קיבלתי תרכב מהעבודה והסאונד חלש מאוד ברכב הייתי שמח לדחוף סאב ומגבר ואולי להחליף את הרמקולים שם לאיזה קומפוננטים טובים. האם מישהו ניסה או פתח את המערכת שם ושידרג את המערכת? מדובר במערכת R-LINK 2. אם מישהו גם מכיר פריצה אליה זה יהיה מצוין תודה רבה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים. יש לי ניסן מיקרה ידנית 2012 וחשבתי להתקין מערכת של 4 רמקולים, סאב ומגבר התקציב הוא סביב 2000 שקל ואני רוצה להתקין אותה בעצמי על המערכת המקורית של הרכב. לא מחפש משהו רציני אבל שישמע יותר טוב ממה שיש עכשיו. (מערכת מקורית...) יש חיה כזאת בתקציב כזה ? תודה (:
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
שלום. ברשותי פולו 2012 1.2 tsi וברצוני לשדרג את המערכת כרגע מה שמותקן ברכב זה מגבר וסאב של jbl רמקולים 420W עם 80 rms של פיוניר 9*6 אמבטיות מאחורה במכסה שמחוברים ישירות למגבר. ומקדימה יש את הרמקולים המקורים וטוויטרים מקוריים. המערכת שברכב זה rcd 510. כמה שאלות לגבי שידרוג המערכת: 1} האם להחליף את הרמקולים והטוויטרים המקורים מקדימה, או רק אחד מהם יוסיף משמעותי לשמיעה של הרכב? 2} אם יש המלצות אחרות לשיפור המערכת? 3} במידה ואחליט להחליף רמקולים קידמים לאן כדאי לחבר אותם ישירות למערכת או למגבר? 4}הסבר קטן איך עובד קומפוננט ואיך מחברים אותו ? הערה: מאחורה שיושבים שומעים מצויין מקדימה קצת פחות שמגבירים כאילו יש בלאגן במוזיקה אולי הטוויטרים או הרמקו…
הודעה אחרונה מאת Sasonhaim, -
- 1 תגובות
- 828 צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 3.3.18 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. *המפגש יתקיים תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס.* **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טע…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 1 תגובות
- 679 צפיות
דאבל דיו avh-x2750 איו חוט של brake bypass. בצמה של המערכת. רוצה לחבר את השליטה מההגה, אבל בגלל שהמערכת לא יודע שהמברקס פעיל, האופציה של שליטה מההגה כבויה. יש רעיונות?? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, רציתי לשאול איך אפשר לדעת ע"פ שמיעה מתי פאזה אקוסטית נכונה בטוויטר, במה זה מתבטא והאם שני הטוויטרים חייבים להיות באותה פאזה חשמלית למניעת התאבכות הורסת?
-
- 1 תגובות
- 689 צפיות
באתר של pioneer.mea.com יש עידכון לדאבל דין שלי, רק שכתוב שזה למערכת שנמכרה בכמה מדינות.(ישראל לא מופיע שם) במידה ואני אעשה את העדכון יקרה משהו, העיברית תיעלם? יש אולי אתר שמתאים לעדכון למכשירים שנקנו בארץ?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נוהג על קיה ריו 2014 ידנית עם מערכת המולטימדיה הבסיסית. מסך 7 אינץ' (לדעתי) ללא תוכנה מיוחדת, משהו גנרי שמגיע עם המערכת, ו4 רמקולים בדלתות. רציתי לדעת האם ב2000 ש"ח אני יכול להרים קצת את איכות הסאונד המחרידה ברכב ? סאב,מגבר, ורמקולים לדלתות . עדיפות לא לחורר את המגש האחורי ל6X9 .. האם יש אפשרות כזו ? אם כן אשמח להמלצות תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת izon, -
- 1 תגובות
- 907 צפיות
היי חברים, יש לי מיטו תלתן 2015. הסאונד ברכב נחמד ואני מרוצה יחסית מהרמקולי הקדמיים והטוויטרים אבל הייתי שמח להגברה ויותר כח בבס, ולכן חשבתי לקנות מגבר וסאב ולהוסיף אותם למערכת ולחבר גם את הקדמיים למגבר. רציתי לשאול את דעתכם, לקבל המלצות ולשאול האם יש משהו נוסף שצריך? מנחת או משהו כזה.. מוכן בשמחה יד 2
הודעה אחרונה מאת izon, -
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי אוקטביה עם שנה+ שנותרו לאחריות היבואן. רציתי לדעת אם יהיו לי בעיות עם האחריות כשאני מתקין ברכב מצלמת רוורס ו/או מערכת מולטימדיה במקום מה שיש עכשיו. תודה, P
הודעה אחרונה מאת crazyj, -
- 1 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום רב לכולם . לבת שלי יש I10 בן חצי שנה עם מערכת מולטימדיה שהיבואן סיפק במסגרת מבצע לפני חג השבועות. אתמול המערכת ביקשה לבצע עידכון, ומשום מה אחרי ההתקנה של העידכון בתוכנה האחרונה העידכון נתקע ולא ניתן לבצע במערכת כלום, לא כיבוי לא ריסט כלום פשוט תקועה. האם יש משהו שאפשר לעשות? אשמח לקבל חוות דעת
הודעה אחרונה מאת nir1957, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים, בשעה טובה התחדשתי לי ברכב חדש ומטעמי חיסכון ויתרתי על מערכת מולטימדיה מובנת באוטו. ולכן אני מחפש דיבורית Bluetooth. אגב נתקלתי בכמה סוגים כאלה שהם עצמאיים (עם רמקול ומיקרופון מובנים) חלקם שמתחברים למערכת באוטו עם Aux חלק נתלים על הסך שמש או שמדביקים אותם על הדש בורד. יש המון מוצרים בשוק ואשמח לשמוע על המלצות מהמנוסים ממני. אגב את הדיבורית אני רוצה שתתחבר ל-LG G6 אם זה משנה למרות כשמדובר ב-Bluetooth זה לא אמור לשנות. מבחינת מחיר אני לא בטוח שיש סיבה לשלם יותר מ-300 שקלים אבל אני בהחלט פתוח להצעות. שיהיה סופ"ש נעים לכולם ושתסעו בדרכים טובות.
הודעה אחרונה מאת tzahi16, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
כרגע עם מזדה 3 אקטיב 2009. עקב שחרור קרוב מהצבא. אבא שלי כנראה קונה סקודה, ומביא לי את המזדה. אני צריך המלצה למערכת סאונד לרכב שלא תהיה יקרה, התקציב דל בינתיים.. אבל מצד שני לא יכול לשמוע יותר את הרמקולים החנוקים והקרועים של המזדה, אני חייב איזה מערכת/רמקולים ככה שיתנו הבדל משמעותי, צלול ונקי ובאס צלול ולא חנוק. יש לי רמקולים במחשב ב400 שקל ושומעים בהם טובב ונקי והבס וכל הצלילים זורמים יפה, אני מחפש משהו דומה לזה. חחח אני לא מבין בנושא אז השוותי את זה לרמקולים במחשב, אבל מאמין שתבינו את הראש. שמעתי על קומפוננט, זה טוב ? ברור לי וכבר השלמתי עם זה שלא יהיה איזה סאונד מפחיד ובאס מעיף את המוח אבל לפחות שיהיה סאונד איכותי ונקי ובאס מורגש. התקציב שלי עד 800 עם התקנה ואם…
הודעה אחרונה מאת Nexus1127, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 736 צפיות
היי, הייתי אצל מתקין בשביל שיתקין לי מצלמת דרך מעל המראה . עוד לפני שהגעתי אליו היה מותקן לי באופן אסתטי מעל המראה (בין החלון לגג של הרכב) המיקרופון של הדיבורית. כמה ימים אחרי ההתקנה שמתי לב שהמיקרופון לא מקובע כמו קודם אלא הוא משתלשל עם החוט שלו בצורה מכוערת. ראיתי שיש איזה סטנד מפלסטיק בצבע שחור שתפס את המיקרופון, הסטנד נשבר במהלך ההתקנה של המצלמת דרך. אוליי מישהו יכול להגיד איך / איפה מסדרים שיהיה מדוגם ואסתטי כמו קודם? תודה, ניבר
- 20 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
היי, בשעה טובה נרכשה טויוטה חדשה . אשמח לקבל המלצה למערכת טובה שתחליף את המקורית. יש לי מספר דרישות- 1.רצוי מאוד שתהיה אפשרות לשליטה מההגה -הסטריאו המקורי הוא טאץ' ,לדעתי זה לא ממש נוח ולא בטיחותי . לכן חשוב שתהיה אפשרות השליטה מההגה ואם על הסטריאו החדש היו לחצנים ,פשוט יהיה יותר נוח להשתמש במערכת. 2.התאורה ברכב היא בצבע תכלת (בלוח המחוונים) הייתי רוצה שהתאורה (באזור הלחצנים לפחות) תשאר בגוון תכלת. מדובר ברכב חדש ולכן חשוב לי הפאן העיצובי. 3.אחת התלונות על המסך המקורי (עליה קראתי במספר מבחני רכב על הקורולה החדשה) היא שבאור שמש חזק , המסך לא ממש קריא. הייתי רוצה מסך אוניברסלי שיהיה נוח לקריאה בכל שעות היום (אשתמש בניווט ) 4.חשוב מאוד שתהיה תאימות מלא…
הודעה אחרונה מאת Danny9919, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי רכב שהמוכר הוציא את המערכת שהייתה קיימת בו והשאיר רק את HD וטוויטרים מעפנים - יש לי מקום ל6.5" בדלתות הקדמיות ו4" בדשבורד. אני מחפש לשמוע בצורה טובה , אני לא מחפש ווליום גבוה - יש לי מגבר חזק שאני יכול לחבר אם צריך. התקציב שלי הוא סביב ה-400 ש"ח. ראיתי את הסט : https://www.amazon.com/Cadence-QRS6K3-3-Way-Component-Speakers/dp/B00MQ9ZDV4 השאלה זה אם כדאי לקנות אותו או רמקולים יד 2 טובים ?
הודעה אחרונה מאת bass, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אני מעוניין לקנות ולהתקין מערכת מולטימדיה לוולקפסגן גולף פלוס. ראיתי את המערכת הבאה:https://www.ebay.com/itm/6-5-PQ-Car-Radio-W-Cable-For-VW-Jetta-Golf-Passat-EOS-Tiguan-Scirocco-RCD330G/322908223334?hash=item4b2ed47766:g:CIYAAOSwom1ZkTvT&vxp=mtr האם יצא למישהו להתשמש במוצר ויכול לתת עליו חוות דעת? בנוסף אם למישהו יש המלצה נוספת בנושא אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
מחפש מערכת מולטימדיה לניסאן קשקאי 2011, מחפש משהו זול אבל לא סיני או משהו בסגנון, שיתאים לחיבור מגבר ומונובלוק.
הודעה אחרונה מאת Underdog6524, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, חשקה נפשי לבנות מערכת שמע ניידת. רכשתי מגבר קטן ושאר האביזרים. בהתחלה רציתי לחסוך ולהשתמש ברמקולים של מערכת שמע ישנה aiwa sx-wns555 מסתבר שהם לא עונים על הציפיות שלי, הגברתי אותם ממש טיפה והרגשתי שהם עומדים להישרף, היה גם טיפה ריח. פה אני מבקש את עזרתכם לבחור רמקולים. המגבר שברשותי הוא 50w כל ערוץ ו100w לסאבוופר. קישור למגבר הצנוע: https://m.banggood.com/TPA3116-50W50W-Bluetooth-USB-TF-Decode-2_1-Channel-Digital-Amplifier-Board-p-1102291.html?rmmds=search קישור לרמקולים שאני רוצה לדעת אם יתאימו לי ואיזה כדאי לבחור: https://www.amazon.com/gp/aw/d/B001P86T1U/ref=ox_sc_act_image_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 או https://w…
- 1 תגובות
- 945 צפיות
נכון לעכשיו ברשותי מגבר crunch gpa 1000.4 רמקולים קומפוננט של מורל (לא יודע איזה סוג אבל מחוברים למגבר) וסאב cerwin vega h7124d אני רוצה ליקנות עוד מגבר לסאב ורמקולים אחורים ולחבר אותם למגבר הקיים לאחר הרבה מאוד מחקר מצאתי את הציוד הבאה מגבר rockford fosgate prime r250x1 רמקולים pionner ts-1645r השאלה עם זה יתאים למה שקיים עכשיו באוטו או לא אני בכלל לא סגור עם בחרתי נכון עם מישהו יוכל להמליץ אני מעוד ישמח הכול על רכב מיטסובישי לנסר 2011
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,624 אורחים (הצג רשימה מלאה)