Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באלכסנדר אמרו לי שהוא לא צריך הגברה, בחנות אחרת (bombuy אם אני זוכר) אמרו שזה גבולי אבל יתאים, והמליצו לי JBL gto609c שיתאים יותר,טענו שאפילו שהJBL הוא 90 RMS לעומת 60 בדגם של הפוקל הדגמים של JBL יותר מתאימים ללא מגבר.

התקשרתי לעוד כמה חנויות לברר על מחיר והאם יתאים וכולם טענו שאמור להתאים...

בקיצור כבר החלטתי לקנות את הפוקל

ואז חיפשתי מתקין בזול והגעתי דרך מידרג לליאור קדוש-סאונדרים על הדרך שאלתי אותו מה אומר על הפוקל והבחור טען לי שאין מה להתקין פוקל בלי מגבר שזה כסף לפח וכו' והמליץ לי על קומפוננט זול יותר שיש לו בחנות של JBL דגם 760 (מניח שהתכוון לcs760c) שזה דגם של 50 RMS.

תכלס' עכשיו כבר חושש לקנות את הפוקל הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם? או אם למישהו יש ניסיון עם הדגם של הפוקל ללא מגבר?

ואם לא אז איזה רמקולים איכותיים עד 500 שקל יש לכם להמליץ לי שיתאימו ללא מגבר

:?:

, תודה

פורסם

כל מי שעדכן אותך בהסמפק RMS הזין אותך בנתון שלא רלוונטי עבור קומפוננט ללא מגבר.

מה שצריך להנחות אותך זה בעיקר נתון הנצילות .

חפש בתקציב שלך סט קומפוננט נציל ככל האפשר מחברה מוכרת וזו צריכה להיות הבחירה שלך .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש באלכסנדר את הדגם דומה של הרץ אם מספר 130.3 שזה גודל של 5.3 ולא 6.5 (יש לי סיוויק 2004 ונראה לי שהגודל זה 6.5) הדגם הזה עולה 350 והדגם שאתה המלצת 165.3 יש אותו בבוםביי ב500, מה עדיף תקטן ולהתאים לדלת או את הגדול?

פורסם
אני קצת בור בעניין איזה נצילות אני צריך גבוהה או נמוכה? הפוקל הוא

91.5 הbbl 92 וההרץ 93 אז מה מתאים?

בגדול, כמה שיותר גבוה יותר חזק...

לרמקולים שלא מחברים להגברה מסתכלים על הנתון הזה, כי זה הנתון שאומר בעצם מה העוצמה שהרמקול יכול להפיק עם הגברה מעוטת יכולת...

הRMS יהיה פחות רלוונטי כי המערכת שלך ברכב מפיקה פלוס מינוס 40-45 WATT

• תוכן חדש...