Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

ברשותי טויוטה קאמרי 2015

HU סיני של גיל קאר

מתחת לכסה נהג מגבר מקורי של טויוטה (JBL)

1. רוצה לשפר את איכות הסאונד בלי לקרוע את הכיס
  2. מעדיף לא לגעת בHU (לא כי אני אוהב אותו, נהפוך הוא)
  3. מעדיף קודם כל לא לגעת ברמקולים והמגבר הקיים ולראות איך אפשר לשפר ע"י גורם אחר (פרוססור,,,,,,)
  4. מקור שמע מועדף (סמארטפון)

אשמח לעצות

מריו

פורסם

הייתי מתחיל בלבדוק את החיבור למגבר המקורי - אם זו צמה וקונקטור שאשפר להתחבר אליו או יותר טוב לרכוש צמה מתאמת מחו"ל למשל.

ומחבר באמצע פרוססור עם כניסה דיגיטלית בשביל שתוכל לחבר לשם סמארטפון בעזרת ממיר מUSB לאופטי או מBT לאופטי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי מתחיל בלבדוק את החיבור למגבר המקורי - אם זו צמה וקונקטור שאשפר להתחבר אליו או יותר טוב לרכוש צמה מתאמת מחו"ל למשל.

ומחבר באמצע פרוססור עם כניסה דיגיטלית בשביל שתוכל לחבר לשם סמארטפון בעזרת ממיר מUSB לאופטי או מBT לאופטי

קודם כל תודה על ההתיחסות וכן על התשובה

אז בדקתי ומדובר על (נראה לי כמגבר) JBL GREENEDGE

חיפשתי עליו מידע ולא ממש מצאתי (כנראה OEM)

צירפתי 2 תמונות,

נראה שיש כניסה כלשהיא ואני לא מצליח לזהות את סוג המחבר

האם לפי התמונות והמידע הנוסף שצירפתי אתן יכולים לקדם אותי בעוד צעד?

מודה מראש

מריו

20180301_132116 (1).jpg

20180301_132149 (1).jpg

פורסם

תראה - מחיפוש קצר ברשת לפי camry JBL greenedge ואני כבר הצלחתי למצוא מספר תמונות

הקונקטור הגדול מצד שמאל הוא לחיווט הכוח והיציאות לרמקולים.

הקונקטור הקטן מצד ימין הוא חיבור בין הHU למגבר

למשל כאן וגם כאן.

עכשיו אתה יכול להחליט אם אתה רוצה לעקוף את המגבר ולהתחבר מהHU לאינטגרטור (פרוססור) ומשם לצאת למגבר חליפי או אולי להתחבר לצמה של הHU ישירות עם אינטגרטור שהוא משולב מגבר ומשם לצאת לרמקולים דרך הצמה של הJBL כאשר היא מנותקת מהJBL.

או להנחית את האות שנכנסת מהHU לJBL לפרוססור ומהיציאות של הפרוססור להתחבר חזרה לאותה הצמה ולהזין את המגבר של JBL.

אתה צריך גם לנסות למצוא תמונה של הצמה של החיבור לHU ולהבין מה תקפידו של כל חוט בכוח שם ולהחליט אם אתה רוצה לשמר את הפעולה שלו ולחבר גם אותו איכשהו לפרוססור אם זה אפשרי בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה מראש על ההקפצה - סלחנו, מה? מי אמר את זה!

הנה גם דוגמא לצמה מתאמת של JOYING למערכת BEST של JBL לטויוטה

לחץ כאן.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי תודה על התשובה המפורטת

לא ציינתי דבר אחד שכנראה הוא חשוב

אינני מתכוון לעשות זאת בעצמי, וכן אודה להפניה למקומות מתאימים ( כאן או בפרטי)

בנוגע ל 3 האפשרויות תוכל בבקשה להסביר בקצרה הבדלים בין האפשרויות

לפי זה אנסה להבין מה הפלוס ומה המינוס של כל אפשרות

שוב תודה רבה מראש

מריו

פורסם

לצורך העניין יש לי מגבר פנוי של ארק אודיו וכן זוג ארק אודיו בלאק 6.5 וכן מונובלוק לסאב

אבל מעדיף לא לגעת בהם אם אפשר

לא כי אני לא אוהב אותם, נהפוך הוא, פשוט לא יודע כמה זמן הרכב יהיה אצלי ( בכל מקרה לא יותר משנתיים ואז אתחדש ) ולא באה לי שוב על המפח נפש לזרוק ערמות של כספים על מערכת , כלומר כאשר אלחיף את הרכב אעדיף לפרק את מה שהותקן במינימום מאמץ וכן להעבירו לרכב הבא

בהתחלה רציתי ללכת על רכישת HU X800D של אלפיין ולהחליף את הרמקולים והמגבר של הרכב למה שציינתי שברשותי מהרכב הישן אבל זה סתם ערמות של כסף

פורסם

אם אתה לא מתכוון להשאר עם הרכב אז מה הטעם.

תעשה את המינימום הנדרש.

בכל מקרה אמליץ בחום על יוסי אלפיין וגם על ישראל ג'וניור

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...