Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פגו 208 כאשר באופן מובנה נעילת הרכב מבחוץ לא סוגרת את החלונות.

אני ממש לא רגיל לזה ופעם אחר פעם אני חוזר ומוצא בנס את האוטו עם חלונות פתוחים.

השאלה אם יש משהו שניתן להתקין ברכב שלפחות יתריע על כך שהחלון נשאר פתוח

תודה.

פורסם

אפשא להתקין התקן שנקרא "מרים שמשות", הוא יסגור את החלונות עם נעילת הרכב.

פורסם

זו בדיוק הבעיה

כדי לסגור את החלונות עד הסוף אני צריך ללחוץ עם השלט עד שנסגר כל החלון

וזה מה שמונה ברכב

הבעיה היא שאני רגיל מהרכב הישן שלחיצה אחת. נועלת את הרכב ומרימה את החלונות.אבל ברכבים החדשים זה לא ככה

פורסם

כמו שרשמתי, אפשר להתקין מערכת נפרדת שתעשה את מה שאתה מבקש.

זה לא מגיע מקורי כי זה אסור לפי התקינה הנוכחית.

פורסם

אכן - או להתקין מערכת ממסרים להרמת השמשות דהיינו "מרים שמשות" על מערכת הנוחות הקיימת.

או לשדרג למערכת אזעקה מלאה שכוללת בתוכה מרים שמשות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לימונים

הבעיה שאמרו לי כמה מתקינים שאי אפשר להתקין על המערכת הקיימת של פגו מערכת נוספת ככה זה מובנה

והרמת השמשות זה רק כשאני לוחץ.עם השלט עד שהחלון נסגר ולא בפעם אחת.

תודה

• תוכן חדש...