Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי מאזדה 3 שנת 2015 ואני מעוניין לשפר את הסאונד ברכב.

כמו כן, יש לי את המגבר הבא: soundstream lw4.480.

המפרט של המגבר : http://www.mycarforum.com/index.php?app=sgcarstore&req=showprod&product=95711

ניסיתי לקבל מעט מידע מפורומים של מאזדה בחו"ל ונתקלתי בפוסט http://mazda3revolution.com/forums/2014-2017-mazda-3-skyactiv-how-guides/160578-audio-system-upgrade.html

הבחור מהפוסט הנ"ל התקין 2 סאבוופרים של שמונה אינץ' בדלתות הקדמיות, מה שגרם לי לתהות האם המגבר שלי מספיק חזק כדי להגביר 2 סאבוופרים של 8 אינץ' בדלתות האחוריות + סט קומפוננט 6.5 אינץ' בדלתות הקדמיות.

הייתי שמח גם לשמוע חוות דעת על סידור שכזה והמלצות על רכיבים בתקציב של 1500 ש"ח

פורסם

מספיק חזק? בשביל סאב וופר או וופר 8 אינטש צנועים ויחסית נצילים - כן, הוא יהיה מספיק חזק.

השאלה היא יותר איך הוא ישלוט עליהם ולא עד כמה חזק הוא יצליח לדחוף אותם ולמגבר הזה אין נתון דאמפינג מוצהר בטח שלא בגישור שם הנתון הזה צונח במחצית - זה הימור אבל בתור נקודת התחלה יכול להיות שירצה אותך.

וממה שקראתי שם הוא התקין שני וופרים 8 אינטש בדלתות הקידמיות ודווקא שני סאב וופרים 6.5 בדלתות האחוריות - לאמר את האמת אני לא מתלהב מהסטאפ הזה, לא אוהב תדרי באס נמוכים על קטרי ממברנה קטנים מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...