פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי טויוטה אוריס 2017 ללא מערכת הקונקטד של היבואן שנרכשה כחדשה . השאלה האם ניתן להוסיף בכל עת את מערכת האינטרנט המקורית של היבואן ה connected (ברור שבתשלום) ? האם ניתן לפרוץ את המערכת ולהוסיף לה אפשרויות גלישה ללא היבואן, מה הסיכונים (אחריות) ? אשמח לדעות כולל עלויות ואולי המלצות על בעלי עסק שעושים זאת. תודה
הודעה אחרונה מאת regevl, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 716 צפיות
בוקר, הלחצנים ברדיודיסק (טויוטה קורולה 2004, מערכת מקןרית) מפשלים - חלק לא מגיבים כלל, חלק דורשים לחיצה ארוכה מאד, ועכשיו נתקעתי על מוד סריקה תחנות אוטומטית (קרי, בפועל הרדיו מושבת). מה החשוד המיידי? ומה עלות צפויה של תיקונו? תודה
הודעה אחרונה מאת inyourmind, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שנכוותי מסאבוופרים ביתיים ואחרי ששפכתי כספים, חשבתי לעצמי... האם סאב של רכב יכול להתאים לבית. בדקתי באינטרנט והבנתי שכן. חפשתי סאב שיורד ל 20HZ ולא בקושי אלא בקלות. התקציב היה עד ל 800 שקלים. חשבתי על infinity, cerwin vega, kicker. לבסוף הלכתי על בטוח! ID12 חדש, והחששות התבדו, והצפיות התממשו מעל ומעבר! הסאב הזה פשוט מדהים. מרוב שהוא יורד נמוך, התיבה רועדת וזזה. קניתי ספק של מחשב, עם כמה חיתוכים והלחמות הוא הפך לספק כוח של 12V Dc עם זרם של 21A. המגבר הפשוט מאוד חובר ונותן בגישור 200RMS. התיבה היא פתוחה בנפח של 2 קיוביק פיט בדיוק לפי המלצות היצרן. הפורט מכוון ל 30HZ. זאת הפעם הראשונה שסאב שלי יודר כלכך נמוך כמו אוזניות.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי השבוע טיוטה CHR חדשה, מערכת המולטימדיה המקורית אינה מספקת (אפילו WAZE אין בה..), היבואן המליץ להתקין מערכת של ניפון (בעלות של 2,000 ש"ח) אני מבין שזו מערכת סינית וקצת חושש... מישהו יודע איך המערכת של ניפון? האם יש מערכות חלופיות אחרות? אני נוסע ברכב די הרבה ומעוניין מערכת איכותית עם מגוון רחב של אפשרויות. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Nncc, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי.אחד מהרמקולים קרוע וברצוני להחליף את שניהם.א. מה הכי משתלם לתקציב נמוך (אין ברכב מגבר אלא דאבל דין פשוט) .ב.האם ההחלפה ברכב זה מסובכת?. Sent from my Le X829 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, מה שאני שואל לגביו, קורה לי לעיתים רחוקות מאוד. אבל עדיין קורה. פתאום יש ציפצוף ארוך מאוד שלא נגמר, עד שאני לא מניע את הרכב מחדש. מצרף סרטון: למה זה קורה ? ד"א מגבר Massive Audio bx4.
הודעה אחרונה מאת Absurd, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אהלן חברים כתיבה ראשונה שלי בפורום כבר תקופה שאני מתלבט מה יהיה הצעד הבא שלי במערכת כדי להשיג סאונד יותר טובכרגע אני עובד עם דאבל דין של JVC שמחובר למגבר אודיסון SR4 ומגביר במה קדמית של מורל הייבריד. אני מאוד מרוצה מהמגבר ועובד על אופציה של 2 ערוצים ככה שהוא נותן מספיק כח לסט..מה שכן ברור לי שאפשר "לסחוט" הרבה יותר מהסט המעולה הזה על ידי HU יותר איכותי או פרוססור. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם מה ייתן לי את השידרוג הכי טוב במסגרת תקציב של 2000 +- כרגע החשיבה היא לכיוון הביט 10 ולהישאר עם הנוחות של מולטימדיה אבל אני פתוח לשמוע עצות וחוות דעת על פרוססורים שונים. תודה.
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
-
- 16 תגובות
- 19.9 אלף צפיות
היי חברים, היום אחה"צ ניגשתי לברר אם במסך של ההונדה ג'אז (קומפורט), החדשה, יש אפשרות למירור לינק (שיקוף מסך), וWAZE, משהו GPS, ונעניתי בשלילה, ובנוסף הוסבר לי שזה לא עובד בישראל, מה שכן עובד זה האנשי קשר, ומוזיקה, התבאסתי כי ציפיתי לWAZE לפחות, או לאיזה GPS שיוכל לעזור לי מאוד, או שיקוף מסך. האם זו התשובה הנכונה? כי אם כן, זה חתיכת ביאוס, והאם ישנה אפשרות שנוכל לשים מה שבא לנו?
הודעה אחרונה מאת edi3010, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן ברשותי מערכת מולטימדיה jvc KW-AV71BT כבר קרוב לחצי שנה ביומיים שלושה האחרונים יש לי ניתוקים קצרים בבלוטוס כל כמה דק לפעמים 2 דק לפעמים מעל 10 ואין לי מושג למה הם קורים יש למישהו הסבר לזה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
בעקבות שירשור שפתח "אושריקו" בפורום כללי. https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?649065-%D7%A2%D7%93-%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A2-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%A8%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%94%D7%95%D7%90-100-%D7%90%D7%97%D7%95%D7%96-%D7%9C%D7%A6%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D עד כמה זה מוסיף לשקט של הרכב? מצפים גם את שמשות הרכב לשם בידוד הרעשים? יש מוצר ייעודי לשמשות הרכב (שהוא לא בהכרך ציפוי כהה). כמה משקל זה מעמיס עליו? מי עושה כאלה פרוייקטים ועד כמה זה מסובך? כסף? כמה?
-
- 6 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, התחדשתי בקיה פיקנטו מודל 2013 (ספורט אם זה רלוונטי). לפני כן היה לי רכב מאובזר במערכת הגברה מושקעת. לאחר המעבר לרכב החדש החלטתי שאני לא מעוניין להגביר ולהתחיל לשנות לו את הצורה. אני רוצה בעיקרון להגיע למצב שאני שומע צלילים איכותיים וגם הבאס מאוד חשוב לי. עם הרמקולים האורגינליים של הרכב אי אפשר להגיע לתוצאה הזאת אפילו אם החלפתי את הרסיבר בקודם שהיה לי (Pioneer DEH-700BT) . השאלה בגדול לפני הכל זה איזה גודל הרמקולים שלי ברכב? ווהאם ניתן להגיע לצלילים באיכות יותר צלולה (מבחינת גבוהים ונמוכים) בקניית רמקולים של חברות איכותיות (מורל רוקפורד וכו')? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת inyourmind, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני לפני שדרוג מערכת השמע בלנדקרוזר 2005 שלי מתכנן להחליף את המולטימדיה בחדשה אנדרואיד ״9 להחליף את המגבר המקורי באודיסון lx4 שכבר קניתי אשמח לקבל עזרה בהחלטה איזה קומפוננט וסאב לקנות תודה אבי
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום מישהוא יודע איך אפשר להתקין אנדרויד אוטו בגולף 2017 TSI תודה
הודעה אחרונה מאת Golf_91, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, אחרי התייעצות פה עם חברי הפורום לגבי רכב החלטתי לקנות רנו מגאן סטיישן דיזל - מבסוט אש. רק שהשמע על הפנים. כרגע יש 2 רמקולים + 2 טוויטרים מקדימה בלבד ושומעים מעפן. אני רוצה לשדרג לרמה סבירה ולהשקיע כמה שפחות. מה שחשבתי שהאופציות: 1. להחליף רמקולים מקדימה וזהו 2. להוסיף רמקולים מאחור 3. לחבר איכשהו את המגבר שזרוק לי בבית ולקנות זוג קומפוננט מקדימה - אבל אני לא בטוח שאפשר בכלל בלי מנחת וכו... מישהו מכיר??
הודעה אחרונה מאת איסמעיל נסיר, -
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ברור לי שלא ניתן להפיק מהם את המירב ללא מגבר, אבל בכל זאת. האם הם מספיק נצילים כדי לעבוד עם ההגברה של המערכת המקורית של הרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 809 צפיות
שלום. בקצרה, הלך רמקול אחד בדלת הקידמית. נכון לעכשיו אני מרוצה מהסאונד, יש שתי רמקולים רגילים מקדימה, שתי רמקולים 6/9 מאחורה, ארבעתם מחוברים למגבר 4 ערוצים, האחוריים מספקים יותר את הבאס, והקידמיים את הבינוניים והגבוהים. אני לא מחפש להשקיע אלא לשים משהו סביר. רציתי לקנות JBL CLUB 6520 שעולים 270 שח. וראיתי שיש רמקולים של פיוניר גם ב90 שח TS-F1634R ויש גם ב150 שח TS-G1645R יש הצדקה ללכת על JBL או שאין בעיה לחסוך קצת ולקחת ב150 למשל? תודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 947 צפיות
היי, מעוניין להתקין מצלמת רוורס ב מאזדה cx5 2015. הבנתי שצריך איזה צמה מיוחדת או משהו בסגנון. יש המלצה למקום שעושה את זה, באיזור המרכז / כפר סבא? תודה
הודעה אחרונה מאת Omer Tzur, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, איפה ניתן להתקין מערכת מולטימדיה שתתמוך גם באפל עבור הונדה crv? יש מערכת מומלצת? מתקין מומלץ? כדאי לעשות זאת אצל היבואן? תודה! אבי
הודעה אחרונה מאת Avi82, -
- 1 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
חברים יקרים, זקוק לעזרה.. בשעה טובה קיבלתי היום את השברולט אקווינוקס החדשה שלי... ברכב מותקנת מערכת MYLINK מקורית שמתמשקת עם APLLE CARPLAY.. יש ברשותי סמסונג S8 שהתקנתי בו אנדרואיד אוטו. כאשר אני מחבר את הנייד בכבל למערכת המערכת מציגה אייקון לפתיחת האנדרואיד אוטו... איפה הבעיה? האנדרואיד אוטו מנסה להעלות עדכון ואז קופצת ההודעה "פריט זה אינו זמין בארצך" והאפליקציה מן הסתם לא עולה.. אודה לכם על רעיונות או פתרונות...
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום וברכה, יש לי סוזוקי אלטו 2012. באוטו הזה יש רק 2 רמקולים בדש בורד. כרגע החלפתי את הרמקולים האלו ב2 טובים של JBL והחלפתי גם את המערכת ל-kenwood. עדיין אני לא מרוצה מהבאסים . הבעיה שאין לי יותר כסף להשקיע ולכן רציתי להתקין subwoofer של סמסונג של מערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית. מהסאב וופר יוצאים 2 חוטים (פלוס ומינוס) וכתוב שהוא עם התנגדות של 3 אוהם. השאלה היא אם אני יכול לחבר את החוטים כמו רמקולים רגילים למאחורה של המערכת והאם זה לא ישרוף לי משהו. הברירה האחרת זה לא לשים כלום ולהישאר ככה כי אני לא הולך להשקיע עוד. אם זה לא ישרוף משהו, האם אני ארגיש שיפור? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקנתי ברכב (סיוויק mk8) דאבל דין של פיוניר, יש מתאם לאנטנה עם כבל כחול, כמובן שחיברתי את הכבל הכחול ל12v, אבל הקליטת רדיו גרועה, במערכת המקורית של הרכב, היה מעולה.... יש פתרון ללא צורך במגבר רדיו?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 819 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין להתקין ברכב שלי מערכת ההתראות . ממה שבדקתי יש את מוביילאיי המוכרת ויש את איווקס ומובאון. חשבתי על movon כי היא מגיעה עם מצלמת דרך ..השאלה היא איך הטכנולוגיה שלה מבחינת זיהוי מכוניות/הולכי רגל/תמרורים? היא פחות מוצלחת ממוביילאיי? תודה מראש דור .
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 784 צפיות
ערב חברים! לאחרונה רכשתי יחידת ראש תואמת מקור לפאביה 2012 שברשותי מבוססת אנדרואיד. נתקלתי בשתי בעיות שאני רוצה להתייעץ איתכם עליהן: 1. המערכת לא נדלקת ונכבית אוטומטית עם ההצתה (אני חושב שפעם הראשונה זה כן קרה) אלא רק אם אני לוחץ על הכפתור הכיבוי והדלקה. 2. אני לא מצליח להבין איך אני מחבר את הכבל של האנטנת רדיו - הכבל המקורי בא עם חיבור כפול ובכבל החדש שמתחבר למערכת יש רק חיבור אחד(מצרף תמונות להמחשה) ועוד כבל דק כחול. בתמונות החיבור הלבן הוא החיבור המקורי והשחור זה מה שבא עם המערכת. אודה לכם מאוד מאוד על העזרה!!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי קיה פורטה 2014, הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה פשוט מזעזעת, מזכירה את אלו שהיו ביונדאי i25 בשנתונים האלו רק עוד יותר מזעזעת! מסך אמנם 9 אינצ אך מט, בשמש הופך לבן לגמרי ושלא לדבר על הטאצ..פשוט בזיון. על הרמקולים..פשוט חבל בכלל להרחיב. כרגע האופציה הנבחרת הינה להחליף למולטימדיה מקורית חדשה ועדכנית מבוססת אנדרויד, עם פאנל מקורי של פורטה וכמובן ארבעה רמקולים 6.5 בדלתות. אשמח לשמוע עוד חוות דעת/הצעות לאופציות. לא מתכוון להשקיע יתר על המידה במגברים, סאבים וכדו, תקציב 3-4 שח. תודה רבה לעונים..
הודעה אחרונה מאת j6ck3l, -
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
אהלן, אחרי הרבה זמן שאני קצת מנותק מהנושא של האודיו ברכב החלטתי לחזור בתקציב מוגבל. הרכב הוא פיאסטה 2013 וכרגע הזמנתי מתאם פלסטיקה ומתאם לשליטה מההגה. היה לי בזמנו קלריון cz500 שמאוד אהבתי מבחינת האיכות אבל הוא מת לי לאחר שנתיים. חשבתי על alpine 92bt שיהיה בסיס להתקדמות בהמשך. כמגבר חשבתי על KTP-445A של אלפיין שמתחבר ללא התקנה מסובכת. הבעיה היא למצוא סט נציל (45 וואט לערוץ). כיוון של מגבר נורמלי די יחסל לי את התקציב ואני אגיע בקלות לאיזור ה5 אלף. פחות בכיוון של יד 2. מבחינת סטים ששמעתי התחברתי יותר לכיוון של מורל ופחות הרץ שהיו קצת צורמים. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת orel_v, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בסיאט איביזה שלי המולטימדיה כבתה (רק התצוגה), לפעמים חוזרת לחיים למספר דקות, ונכבית שוב. השאלה שלי היא האם מדובר בבעיה פתירה במולטימדיה, או שצריך להחליף אותה? (הרדיו והכל עובדים תקין, רק אין תצוגה)? שאלה נוספת, מישהו מכיר/ממליץ על מולטימדיות לרכב? עד טווח של 1000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת idan dayee, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי רכב עם מערכת של פרימייר. אפשר לדבר עם הבלוטוס אבל הצד השני לא שומע אותי. בשיחה עם החברה... נאמר לי שצריך להוסיף מיקרופון חיצוני כי אין מיקרופון פנימי. יש למישהו המלצה על מיקרופון לא יקר שגם יתאים וגם יהיה יחסית איכותי. תודה.
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם חברים, אחרי מס' שנים לא ביקרתי בפורום (בקטגוריה זו ספציפי) פונה להמלצותיכם פעם שניה, הפעם לרכב מיני נוסף. רוצה להחליף את המערכת הקיימת בפיגו 107. מעוניין להחליף את הHU לדאבל דין (לא חשוב לי החברה העיקר שיענה על הדרישות הבאות): - שיכלול בלוטוס (לשמע ודיבורית), AUX, USB, אופציה למצלמת רוורס (לא חובה) והגברה פנימית איכותית וגבוהה ככל האפשר כיוון שאני לא מתכוון לשים בנוסף מגבר. לגבי הרמקולים, אצלי בפיגו יש מקום גם ל4 אינץ וגם 5.25 \ 6.5 בדלתות הקדמיות לא סגור על זה (מצרף תמונות) לכן מה שחשבתי לעשות זה סטפ קדמי בהמלצתכם + 6X9 מאחורה וכל זה שיישב על ההגברה של הHU (האם זה מספיק?) מצרף תמונות של הרמקולים בדש ובדלתות ואת המגש האחורי (מצריך בני…
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם המערכת הפנימית בסוזוקי אלטו (2013) תומכת בהוספת כבל AUX ? או שנדרשת החלפת יחידה כולה מיועד לחיבור אייפון תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
- 1 תגובות
- 739 צפיות
שלום יש לי פגו 208 כאשר באופן מובנה נעילת הרכב מבחוץ לא סוגרת את החלונות. אני ממש לא רגיל לזה ופעם אחר פעם אני חוזר ומוצא בנס את האוטו עם חלונות פתוחים. השאלה אם יש משהו שניתן להתקין ברכב שלפחות יתריע על כך שהחלון נשאר פתוח תודה.
הודעה אחרונה מאת Soundman,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.