Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, זקוק לעזרה..

בשעה טובה קיבלתי היום את השברולט אקווינוקס החדשה שלי... ברכב מותקנת מערכת MYLINK מקורית שמתמשקת עם APLLE CARPLAY.. יש ברשותי סמסונג S8 שהתקנתי בו אנדרואיד אוטו. כאשר אני מחבר את הנייד בכבל למערכת המערכת מציגה אייקון לפתיחת האנדרואיד אוטו... איפה הבעיה? האנדרואיד אוטו מנסה להעלות עדכון ואז קופצת ההודעה "פריט זה אינו זמין בארצך" והאפליקציה מן הסתם לא עולה..

אודה לכם על רעיונות או פתרונות...

פורסם

מזל טוב אחלה אוטו :)

לי יש ספארק עם אותה מערכת MyLink והכל עובד מושלם.

1. נסה להסיר את האפליקציה של Android Auto מה-S8 שלך ותוריד שוב גרסה אחרונה. זה שהאפליקציה לא נמצאת ב-Play Store בארץ לא אומר שהיא לא תוכל לעבוד על המכשיר שלך ולעשות עדכונים בהמשך.

2. וודא שאתה מחבר את הנייד עם כבל USB מקורי של ולא כבל ממכשיר קודם/משהו לא ברור סיני בשקל וחצי. כבלים זולים מספיק טובים לטעינה אולי אבל לא להעברת נתונים איכותית וזה מה שצריך בחיבור ל-AA.

3. בדוק כמה כניסות USB במידה ויש ברכב יכול להיות שאותה כניסה לא מתאימה מסיבה כלשהי.

בעיקרון כאשר אתה מחבר את המכשיר שלך תקבל הודעה על המסך ברכב שמערכת עוברת לממשק עם AA וצריך לאשר זאת אין צורך ללחוץ על איזה שהוא אייקון. הוא בעיקרון נועד לחזור ל-AA כאשר יצאת למסך ראשי מקורי של הרכב.

• תוכן חדש...