פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה, אני מקווה שלא טעיתי בכתובת של הפורום איכשהו זה סאונד ומי שמבין אולי יוכל לעזור, בשישי בלילה ישבתי באוטו במשך שעות האוטו לא מונע הייתי עם בחורה וירד המון גשם יש לציין שהאוטו כבוי לחלוטין כמובן לא אוהב לחגוג על המצבר למרות מערכת המולטימדיה יש לי פחד שאני לא אצליח להניע, בקיצור ולעניין שבאתי להניע ולעשות רוורס ממש ממש נחלשו האותות אזהרה והצפצופים של החיישני רוורס - איכשהו יש לי הרגשה שזה קשור ללחות האדירה שהייתה ברכב, עוד אציין שהייתה כמות מים מטורפת על השמשה מהלחות משו באמת חריג לא משהו שמפקיר אדים הצליח להתמודד איתו הייתי צריך מגבת, האם אני סתם קופץ למסקנות או שיש הגיון בטענה שלי שהלחות פגמה בצפצופים? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. קיבלתי קרוז חדשה, ולהפתעתי מערכת המולטימדיה מגיעה ללא עברית. לדברי שרות הלקוחות ככה המערכת מגיעה מהיצרן ואין מה לעשות. מישהו נתקל בעניין או מכיר איזו דרך לשדרג / לעדכן את המערכת ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ItzikPlc, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
שלום, האם למישהו יש נסיון עם המערכת של גיל-קאר בטוסון בגרסאות הגג הפנוראמי? אני בעיקר מעוניין לדעת האם יש בעיתיות של השתקפות או בהירות מסך נמוכה כאשר הגג פתוח ביום שמש, יצא לי לבצע נסיעת מבחן קצרה כשהגג פתוח והיו קטעים שממש היה קשה לראות את התצוגה. נציג המכירות טען שאין אפשרות להעצים את בהירות המסך, תודה
הודעה אחרונה מאת RIno, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מבקש המלצה לסט קומפוננט 6.5" נציל. הרכב המדובר הוא מזדה 3 דור שני, והקמופננט יחובר ל-HU מבית Eonon, בעלת הספק 4X45W. התקציב הוא אלפייה, והוא לא כולל את ההתקנה. אשמח לשמוע מניסיון שלכם מה מומלץ, ומה נכון לעשות. משיטוט קצר באינטרנט, נראה שהפייבוריט הוא Morel Maximus HI-Power 602. סגנון המוזיקה יהיה 80% EDM , השאר יהיה מגוון. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי ברכב מערכת מולטימדיה מיושנת מסוג provision isr system i7000, המערכת הזו יושבת אצלי כבר 5 שנים ועכשיו עם הזמן התחילו לי כל מני בעיות כמו חלק מסך שלם שלא עובד בה המגע, חיבור ארוך מאוד לבלוטוס, והלחצנים לא מסתנכרנים עם המערכת ולכן החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותה. חשבתי לעצמי שהכי טוב יהיה להזמין מערכת מבוססת אנדרואיד וראיתי שהמחירים שלהם באינטרנט לא יקרים כל כך ולכן נדלקתי על להזמין אחת כזו. סך הכל הדרישות שלי זה שמצד אחד המערכת תעבוד בתור מערכת רגילה לרכב ותבצע את כל הפונקציות של מערכת רגילה כמו סינכרון פעולות עם לחצנים, חיבור בלוטוס, יואסבי, שליטה על הרמקולים ומצד שני תהיה גם כמו טאבלט מבוסס אנדרואיד שיהיה ניתן להוריד אליו אפליקציות, חיבור אינטרנט, ש…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 510 צפיות
מערכת מקורית mylink החלפתי אנטנה בדקתי את כניסת האנטנה ,ועדיין אין כמעט קליטה של תחנות הרדיו .רעיונות?
הודעה אחרונה מאת zeevtt, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 6.1.18 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. *המפגש יתקיים תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס.* **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לת…
הודעה אחרונה מאת איתי73, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, התקנתי ברכבי סאב קטן המכיל מגבר פנימי, קישור לחוברת. חיבורים בהם השתמשתי והסיבות: מאחר ואין לי RCA Output, אני משתמש ב High Level Inputs (בדף 2 בחוברת מסומן כ ( 8 )) - משמע, מושך +/- מזוג הרמקוליים האחוריים ומחבר לכניסה המתאימה במגבר. מאחר ואין לי יציאת remote במערכת המובנית ברכב, אני משתמש באפשרות "auto on" של הסאב (בדף 2 בחוברת מסומן כ ( 3 )), שמזהה מתי יש זרם נמוך שנכנס מהרמקולים האחוריים ומדליקה את הסאב. חיברתי גם את ה Remote שמגיע עם הסאב, לצורך שליטה על הווליום של הסאב מהמושב הקדמי (בדף 2 בחוברת מסומן כ ( 7 )), השלט אף כולל נורית לד שנותנת חיווי כשהסאב דלוק/כבוי כך שזה עוזר לי לראות מתי הוא נדלק ונכבה. מצאתי שכאשר עוברת כדקה מרגע כי…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 795 צפיות
שלום לכולם, סערה נעימה, צרבתי כמה סרטונים מהיו טיוב לדיסק DVD באיכות טובה עם תוכנת צריבה טובה, צרוב במצב DVD - לא DATA ושותפיו... ניסית בכמה פורמטים : AVI, WMV, MP4, 360, 480, 720, בכל הפורמטים המערכת רושמת לי שאין מספיק מקודדים או פורמט לא תקין. מישהו יודע איך צורבים ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Coupe Power, -
-
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה המערכת מולטימדיה לא נדלקת (לא המקורית של שברולט אלא הרכבה מקומית שבוצעה ע"י אוטודיפו בזמנו) . לאחר שאני מוציא את הפיוז שאחראי על המולטימדיה מלוח הפיוזים של הרכב ומחזיר אותו המערכת נדלקת שוב, התקלה חוזרת על עצמה כל כמה ימים. יש למישהו רעיון מה ניתן לבצע ולמה זה קורה?
הודעה אחרונה מאת mavric, -
- 2 תגובות
- 755 צפיות
ערב טוב רציתי לדעת כמה אינץ הרמקולים בדלתות ? שנתון 2017
הודעה אחרונה מאת ohadvip, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
משרשורים שעלו כאן הבנתי שאין תמיכה בחיפוש והקלדה בעברית, אך סוכן מכירות של רכב מסויים טען בתוקף שכן. מישהו יודע סטטוס עדכני של זה?
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, התקנה בקיה ספורטאז' עם מולטמדיה מקורית עם דגש על מקום בבגז'. אדם עם ידי זהב, חיווט ברמה גבוהה, ללא שימוש בחוטים ישנים - כלל החוטים הוחלפו לחדשים עבים יותר ואיכותיים יותר, ללא מתאמים ושטויות. עבודה מקצועית ונקייה מאוד. ציוד:סאב הרץ ES250 בתיבה קטנה אטומה, קומפוננט לייטנינג אאודיו 6.5 סדרה אפורה, מגבר JBL 604. מחירים נוחים מאוד! למי שרוצה, פרטים של המתקין בפרטי.
- 5 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
היי, אני חדש פה בפורום, בכל מקרה הייתי שמח לקבל מידע אפילו בסיסי איך להתקין את המצלמת רוורס בקיה פיקנטו 2013. לא מצאתי שום סרטון או מידע באינטרנט שמסביר כיצד לעשות את זה לדגם הנ"ל. מעניין אותי לדעת האם אני צריך להוריד את כל הטמבון האחורי בשביל זה (נורת רוורס נמצאת שם) או שיש דרך פחות מסובכת לעשות את זה. דרך אגב הנה הלינק למצלמה עצמה: https://www.aliexpress.com/item/CCD-Rearview-Camera-for-Kia-Picanto-Soul-Reverse-camera-Backup-Waterproof-HD-Night-vision-Parking-line/32676273916.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.yB2XBm תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
- 0 תגובות
- 581 צפיות
היי, לאשתי יש את המערכת הפשוטה ביותר ביאריס שנת 2013, כפתורים פשוטים וצג קטן לספרות בלבד. אני מעוניין להזמין מחו"ל (עזבו עלויות, יש אפשרות להביא במחיר שווה) מערכת מיאריס מדגם של שנת 2016-2017 מבחינה חיצונית זה נראה אותו הדבר בדיוק, השאלה האם זה יתחבר לצמות חשמל המקוריות ולשליטה מהגה. הערכה שלי היא שהכל מתאים כי השוני הוא ברמות אבזור שהמציאו פה בארץ לליסינג, מצד שני אני לא בטוח. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת dontsend, -
- 3 תגובות
- 754 צפיות
שלום לכולם יש לי את המערכת הזאת. המוצר הגיע עם כבר ישיר שמתאים לרכב, חוץ מ 3 חוטים שאני לא יודע לאן לחבר אותם. 1. חום שכתוב עליו parking 2. כתום שכתוב עליו back 3. כחול שכתוב עליו AMP-CON לפי מה שהבנתי את הכתום צריך לחבר למצלמת רוורס שתתן פקודה למסך שיציג את התמונה של המצלמה. אבל אני לא יודע לאן לחבר את החום והכחול אם צריך. הרכב שלי הוא סוזוקי סוויפט 2010. תודה לכולם.
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי טויוטה אוריס 2014 (לא היברידית) ויש בה את המערכת מולטימדיה הרגילה של טויוטה (שתאמת עושה לי ים בעיות) אני רוצה להשתדרג למערכת חדשה שתומכת ב CarPlay ושגם אוכל לחבר Waze למערכת. כרגע הדבר הכי מתאים שמצאתי זה [h=2]Pioneer AVH-1300NEX[/h] נראה שהיא גם תומכת ב Waze וגם יש לה CarPlay יש לי כמה שאלות: 1. ראשית מה דעתכם עליה? (יש למישהו?) 2. יש משהו יותר טוב שהייתם ממליצים? 3. שווה לי להביא אותה מארהב? (יותר זול אבל אני מבין שרדיו לא אוכל לקלוט כאן בגלל משהו עם התדרים - אבל רדיו לא מעניין אותי) 4. האם iDataLink Maestro RR יאפשר לי לוודא שהמצלמה וכל השליטה מההגה יעבוד כמו שצריך? (יש משהו נוסף שאני צריך?) 5. האם אתם מכירים מתקין טוב כאן…
הודעה אחרונה מאת LinkTree, -
- 1 תגובות
- 730 צפיות
שלום רב יש לי ברכב שלי את המערכות הבאות: קומפוננטים קדמיים של מורל הייבריד עם קרוסים ו טוויטרים. רמקולים אחוריים רגילים של JVC עם 230 ואט לכל רמקול מגבר 4 ערוצים HELIX DB4 שאליו מחוברים 4 רמקולים. מגבר מונובלוק AUDIOBAHN שני ערוצים אליו מחובר סאב וופר אינפינטי 1200 עם 300 וואט RMS ו1200 ואט עוצמה מלאה. האם אני יכול לשדרג את הקומפוננטים הקדמיים או את הרמקולים האחוריים כדי לקבל איכות יותר גבוהה? האם הקומפוננטים מורל הייבריד מספיק טובים ואפשר רק להחליף את האחוריים? ומה מומלץ לשים מאחור רמקול רגיל או קומפוננט? תודה לכולם Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- 3 תגובות
- 776 צפיות
שלום ברשותי יונדאי I10 2017 אני מעוניין להתקין מצלמה ולחברה ישירות ולא דרך המצת אשמח לעזרה מהיכן אוכל למשוך חוט + ו - ברכב תודה
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש המלצה לרמקולים "4 לדיפנדר שלי. הרמקולים יושבים בתוך הדשבורד והעומק מוגבל. תקציב - 800 שקל מתחברים לרדיו דיסק של פיוניר ללא מגבר. כיום אני עם זוג פיוניר TS-1104 ולא מרוצה - אין גבוהים, אין מיד ובטח אין באס. תודה
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום התקינו לי היום קומפננט phd עכשיו שמתי לב שהמנוע דולק הטוויטרים מזמזמים גם כשאין מוזיקה והרעש עצמו מתגבר שאני לוחץ על הגז. שהמנוע מכובה אין רעש. ממה זה קורה והאם זה נורמלי? יש לי גם סאב ומגבר
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, הגיעה לארץ חבילה שהזמנתי מחול דאבל דין אנדרואיד של joying, חברת השליחויות dhl מבקשים ממני לשלוח להם אישור ממשרד התקשורת, מה התהליך? איך לעשות את זה? אולי כדאי לתת להם לטפל בזה בעלות של 350 ש"ח? אשמח לעזרה, תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי פיז׳ו 2008 שנת 2017 רציתי לדעת מה האופציות שלי להתקנת מערכת מולטימדיה והאם אפשרי בגדול הכי חשוב לי זה לראות וייז במסך הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת ohadvip, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי כולם, אז רכשתי לאחרונה C3, והרכב יגיע עם מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד, סוג של ROM שפוינטר פיתחו עבור לובינסקי ומופיע ברכבים של סיטרואן ופג'ו בארץ. הטאבלט עצמו מקורי ולא אפטרמרקט, אבל משום מה מתחבר ל-AUX לפיצ'רים שרצים על האנדרואיד (כמו Waze). ברגע שאקבל את האוטו, הדבר הראשון שאעשה הוא להחליף את המיד והטוויטר בחלק הקדמי של הרכב, בתקווה שהמגבר הפנימי לא ממש זוועה. אני גם שוקל להכניס סאבוופר מוגבר מאחור, אבל זה ישתה את הכניסות האחוריות ואני לא רוצה לנתק שום דבר מהמערכות המקוריות של הרכב (ב-C5 למשל, החיישנים משמיעים את הצליל מהרמקול באזור בו זוהה מכשול). לצערי אין לי עדיין פתרון, אלא אם מישהו כאן מכיר מנחת שגם עושה Passthrough לצליל המוגבר. אופציה אחרת ה…
הודעה אחרונה מאת DDRRE_, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן , חודש וחצי בערך אחרי שהתקנתי מערכת ניפון 6 מולטימדיה ,השבוע האחרון פעמיים היא נתקעה לכמה רגעים ז״א היה זמזום מחריש אוזניים ביוטיוב והמערכת נתקעה לכמה דקות ואיתחלה עצמה, השאלה שלי היא איך אתם הייתם מתנהלים כמול המתקין? אני שלמתי 2000 שקל במקום שנחשב טיפה יקר,האם לקבל את המצב הנוכחי? זה מקובל במערכת שדבר כזה יקרה מידי פעם? או ללכת ולדרוש מערכת חדשה או לפחות ליידע אותם מהמצב? אני פשוט רוצה לשמוע דעות לפני שאני פועל כי אני עוד אמור לעשות במקום הנל מגבר וסאב
הודעה אחרונה מאת optra5, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו מערכת של joying או pumpkin? והמערכת עובדת טוב מעל שנה נגיד . האם יש מכס? כמה שילמתם? האם יש אחריות ? והאם הפרש המחיר שווה את זה או לקנות בארץ וזהו? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת wncrazy, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים לפני 10 שנים נעזרתי רבות בפורום לרכישת מערכת שמע שאני נהנה ממנה עד היום (cd אקליפס 5000 , מגבר אודיסון בסיסי s5, קומפוננט hi energy של הרץ, רמקולים אחוריים של בוסטון אקוטיק; וסאב בסיסי של הרץ שהורכבו ברנו מגאן 2008 ). יתכן ואשדרג המערכת אבל כרגע אני יותר בעניין של לשדרג את האוטו. אני רוצה לקחת את עניין המערכת כחלק מהשיקולים של קניית האוטו. אני מעוניין ברכב משפחתי בנזין 1600 סמ"ק מהדגמים הממוצעים בשוק כגון רנו, פגו , יונדאי, טויוטה, מאזדה (לא מרצדס או bmv ).משומש מה 3-4 שנים האחרונות. אני רוצה שיהיה אוטו יחסית שקט, יאפשר במה רחבה, יהיה נח מבחינת התקנה ועוד שיקולים שאולי יש שיגבירו את חווית השמע. אודה לכל התייחסות צביקה
הודעה אחרונה מאת BikerBoy, -
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
המורל פולס שלי בשעה טובה חגגו בר מצווה... מישהו יודע לתת חוו"ד\אלטרנטיבה ביחס לפולס(\טמפו)? https://www.amazon.com/Cadence-QRS6K3-3-Way-Component-Speakers/dp/B00MQ9ZDV4
הודעה אחרונה מאת BikerBoy, -
- 0 תגובות
- 727 צפיות
יש לי מכשיר ניווט עם win ce יש לי גם כרטיס igo מקורי. איך אני מפעיל אוטומטי את ה igo מעוניין שאני ידליק את המכשיר הוא יפעיל ישר את igo
הודעה אחרונה מאת polov16, -
- 1 תגובות
- 732 צפיות
היי, יש לי סיאט איביזה רפרנס 2014, היא הגיעה עם מערכת סטריאו מקורית של הרכב, כוללת רק AUX וללא BLUETOOTH או USB. חשבתי על אופציה של למצוא דגם מפואר יותר של איביזה בפירוק או שלש נתון גבוה יותר ולשים את המערכת שלו. בהנחה שאני יכול להשיג כזה במחיר מאוד זול, האם זה בכלל אופציה? האם זה פשוט PLUG & PLAY? בהנחה שאקח כמובן את המתאמים של הUSB\Bluetooth? או שאלה קונקטורים שונים? תודה!
הודעה אחרונה מאת yuvalg85,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,719 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- yoav911gt2
- nglancer
- santiago
- DareDevil
- nimo
- Coresh
- חולגי
- fishmanl
- zaf
- WideFocus
- ANUTKK