Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מבקש המלצה לסט קומפוננט 6.5" נציל.

הרכב המדובר הוא מזדה 3 דור שני, והקמופננט יחובר ל-HU מבית Eonon, בעלת הספק 4X45W.

התקציב הוא אלפייה, והוא לא כולל את ההתקנה.

אשמח לשמוע מניסיון שלכם מה מומלץ, ומה נכון לעשות.

משיטוט קצר באינטרנט, נראה שהפייבוריט הוא Morel Maximus HI-Power 602.

סגנון המוזיקה יהיה 80% EDM , השאר יהיה מגוון.

תודה לעוזרים.

פורסם

אתה יכול לבחון את מוראל מקסימוס באמת ואת הסטים של אודיסון פרימה (יש אחד לדעתי למכירה ביד 2 של איתמר)

תיקח בחשבון שמדובר במידבאסים שבאים מעולם הPRO - הם לא יורדים ממש נמוך והאיזון של הסט עלול להיות בעייתי.

לנצילות יש מחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חפש אודיסון apk 165 אמורים לעלות באזור ה-800 ש"ח + - נצילים מאוד(93db) וגם יתאימו יותר לז'אנר שלך לפי דעתי

hu- pioneer shp evo62 dab tweeter-ml280.3 midbass-ml165.3 amp-alpine hda 60f 

sub-gladen zero 10 pro(sealed box) sub amp-mosconi gladen pro 1/10 

פורסם

זה לא משנה עד כמה הם יהיו נצילים, יחידת הראש לא תספק להם הרבה כשאתה שוכח שלקומפוננט קיים קרוס, הקרוס מקבל את הכוח מהיחידת ראש ומפצל בין האלמנטים.

אין מה לעשות - כשמדובר בקומפוננט אתה תהיה חייב להביא מגבר כלשהו, אחרת אתה לא תהיה מרוצה.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

מתעלק, מה אומר "עולם הפרו" לא אחרונה אני מתעסק בבניה של רמקולים, עוד כשקניתי את הfaital pro נתקלתי במושג. תוכל להסביר על ההבדל?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם (נערך)

תודה על התגובות המהירות.

אני אתחיל בלבדוק על הסטים של האודיסון.

אני מודע לזה שיש קרוס בין ה-HU לרמקולים, אבל זה הפתרון/איזון שנכון בשבילי עכשיו.

מערכת מלאה (בידוד+מנחת+קומפוננט+מגבר+סאב+מונו+חיווט והתקנה) גדולה עליי כרגע.

אני מעוניין במשהו מינימאלי (שאני מאמין שייתן שיפור משמעותי) שיעבור גם לבעלים הבאים כשאני אחליט למכור את הרכב.

הייתה תקופה שחשבתי על מגבר קלאס D+מנחת, אבל זה גם ירד מהפרק.

הערות והארות ייתקבלו בברכה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Legend
פורסם
זה לא משנה עד כמה הם יהיו נצילים, יחידת הראש לא תספק להם הרבה כשאתה שוכח שלקומפוננט קיים קרוס, הקרוס מקבל את הכוח מהיחידת ראש ומפצל בין האלמנטים.

אין מה לעשות - כשמדובר בקומפוננט אתה תהיה חייב להביא מגבר כלשהו, אחרת אתה לא תהיה מרוצה.

מה הבסיס לאמירה המטעה הזו?

כן, מגבר פנימי של ר"ד אינו שווה ערך למגבר חיצוני גם אם ההספקים שלהם זהים, אבל ברמקול בסיסי שמתוכנן לעבוד עם הספקים נמוכים, אין בעיה.

מה ההבדל בין קומפוננט לרמקול קואקסלי שאתה מחבר אותו לר"ד? רק ענין הקרוס? זה לא משהו שמשמעותי מספיק בסטים בסיסיים שהקרוסים שלהם הם בערך כמו הקרוס המובנה שקיים גם על רמקול קואקסלי (תסתכל על תמונות של המקסימוס ותראה שיש קבל inline לטוויטר ועוד רכיב על המידבאס בסה"כ).

לא כל אחד מחפש מערכת שתישמע חזק הרבה יותר (וזו המשמעות של הספק גבוה יותר), ויצרנים מתכננים סטים של קומפוננט כקואקסלים להחליף רמקולים מקוריים של רכבים, ללא הגברה נוספת בהכרח (בדיוק כמו מוראל מקסימוס שאליו פותה"ש התייחס).

בקיצור השורה התחתונה שלי היא שכמובן שיש רק יתרונות להגברה חיצונית, אבל היא לא הכרחית כמו שלאחרונה ניכר בחלק מהתגובות בפורום (לא שלך בלעדית).

• תוכן חדש...