Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני חדש פה בפורום, בכל מקרה הייתי שמח לקבל מידע אפילו בסיסי איך להתקין את המצלמת רוורס בקיה פיקנטו 2013.

לא מצאתי שום סרטון או מידע באינטרנט שמסביר כיצד לעשות את זה לדגם הנ"ל.

מעניין אותי לדעת האם אני צריך להוריד את כל הטמבון האחורי בשביל זה (נורת רוורס נמצאת שם) או שיש דרך פחות מסובכת לעשות את זה.

דרך אגב הנה הלינק למצלמה עצמה:

https://www.aliexpress.com/item/CCD-Rearview-Camera-for-Kia-Picanto-Soul-Reverse-camera-Backup-Waterproof-HD-Night-vision-Parking-line/32676273916.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.yB2XBm

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי redastral
פורסם
היי,

אני חדש פה בפורום, בכל מקרה הייתי שמח לקבל מידע אפילו בסיסי איך להתקין את המצלמת רוורס בקיה פיקנטו 2013.

לא מצאתי שום סרטון או מידע באינטרנט שמסביר כיצד לעשות את זה לדגם הנ"ל.

מעניין אותי לדעת האם אני צריך להוריד את כל הטמבון האחורי בשביל זה (נורת רוורס נמצאת שם) או שיש דרך פחות מסובכת לעשות את זה.

דרך אגב הנה הלינק למצלמה עצמה:

https://www.aliexpress.com/item/CCD-Rearview-Camera-for-Kia-Picanto-Soul-Reverse-camera-Backup-Waterproof-HD-Night-vision-Parking-line/32676273916.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.yB2XBm

תודה מראש!

אני מקפיץ את הבעיה שלי, יש למישו מושג בזה?

פורסם

אם ללכת לפי התמונה באתר המכירה, מדובר בסה"כ בקליפסים בצדדים.

גם הסרטון הבא מתייחס לענין:

אם זה תואם לדגם אצלך, אין פשוט מזה.

בנימת אגב, כמה באמת צריך מצלמה ברכב קטן כמו פיקנטו?!

פורסם
אם ללכת לפי התמונה באתר המכירה, מדובר בסה"כ בקליפסים בצדדים.

גם הסרטון הבא מתייחס לענין:

אם זה תואם לדגם אצלך, אין פשוט מזה.

בנימת אגב, כמה באמת צריך מצלמה ברכב קטן כמו פיקנטו?!

תודה תום על העזרה בעניין, בכל מקרה אני ראיתי את הסרטון הזה הוא לא מסביר מאיפה ולאן צריך לחבר את החוטים ואיך להגיע לנורת רוורס שנמצאת בתוך הטמבון אם תסתכל טוב.

האמת שקניתי מערכת מולטימדיה לרכב והמצלמה באה ביחד איתה אז ככה שלמה לא..

בכל מקרה, אולי יש לך מידע נוסף..

תודה רבה!

פורסם

אהה, חשבתי שאתה מסתבך עם ההתקנה הפיזית של המצלמה.

לגבי עקרונות ההתקנה של מצלמת רוורס, בצע חיפוש. נידון מספר פעמים.

העקרון זהה בכל רכב, פחות או יותר.

ספציפית לגבי התעלקות על הנורת רוורס, אני מניח שיש צמה שמגיעה מכיוונה ונכנסת לתוך תא המטען ומשם ממשיכה קדימה.

נסה לאתר אותה ואז לנסות לזהות את החיווט המתאים.

פורסם

פתח את הכיסוי הפנימי של התאורה האחורית (כמו להחליף נורה) אתר את החוט שמוליך לנורת הרוורס - עדיף עם נורת ביקורת

ופשוט תתעלק עליו . ההמשך לכיוון המערכת הוא דומה בכל ההתקנות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...