Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לפני 10 שנים נעזרתי רבות בפורום לרכישת מערכת שמע שאני נהנה ממנה עד היום (cd אקליפס 5000 , מגבר אודיסון בסיסי s5, קומפוננט hi energy של הרץ, רמקולים אחוריים של בוסטון אקוטיק; וסאב בסיסי של הרץ שהורכבו ברנו מגאן 2008 ). יתכן ואשדרג המערכת אבל כרגע אני יותר בעניין של לשדרג את האוטו.

אני רוצה לקחת את עניין המערכת כחלק מהשיקולים של קניית האוטו. אני מעוניין ברכב משפחתי בנזין 1600 סמ"ק מהדגמים הממוצעים בשוק כגון רנו, פגו , יונדאי, טויוטה, מאזדה (לא מרצדס או bmv ).משומש מה 3-4 שנים האחרונות. אני רוצה שיהיה אוטו יחסית שקט, יאפשר במה רחבה, יהיה נח מבחינת התקנה ועוד שיקולים שאולי יש שיגבירו את חווית השמע.

אודה לכל התייחסות

צביקה

פורסם

יש שיקולים יותר חשובים בקניית רכב. תקנה מה שאתה רואה לנכון מבחינת אמינות, נוחות, בטיחות ומחירים. מערכת אפשר להתאים...

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

תודה, ברור לי לגמרי שיש שיקולים חשובים יותר, אחשוב קודם על בטיחות, מחיר ועוד משהו, אבל אם אני רוצה להכניס גם את זה כשיקול האם יש לכם דעה ?

פורסם

מאזדה 6 מספר אחת אצלי.

מקום לתשע אינטש בדלתות, מיד וטייטר בפינות הדש ומקום לסנטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה אמור להתאים את המערכת לרכב, לא את הרכב למערכת.

כמו שאסיף אמר, ישנם שיקולים הרבה יותר חשובים מזה.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

תראה - אתה בסוף באמת תבין שזה לא עובד ככה - אתה לא מתאים רכב למערכת, לא משנה עד כמה אתה חולה סאונד - הרכב צריך לשרת אותך קודם כל ואת המטרות שלך מהרכב.

היום להרבה רכבים יש תמיכה ברמקולים גדולים יותר בדלתות הקידמיות - כמעט כל הסיאט היום ואאודי יגיעו עם מקום לרמקול 8 אינטש בדלתות הקידמיות.

האמריקאיות - ביואיק, קדילאק וJEEP גם כן - רבים מהם יכילו מקום ל8 אינטש או 6*9

טויוטה - קאמרי - גם כן, מקום ל6*9 וכך גם הלנד קרוזר

סובארו בפלטפורמות שתואמות את הB4 שזה גם הXV והפורסטר בד"כ - מקום ל7 אינטש בדלתות, 3.5 אינטש בדש וגם בחלק מהדגמים יש מקום לסנטר

אבל הרכב צריך להתאים למה שאתה מחפש ממנו קודם - אם מה שאתה רוצה זה במוו, מרצדס או אולי אפילו יגוואר - ברור לי שאתה לא תיקח ברצינות המלצה על 6, B4 או קאמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אדי, עזרת לי גם בעבר הרחוק.

כששאלתי את השאלה חשבתי שאולי יש תכונות של אוטו שתורמות לאקוסטיקה ולחווית שמע בנהיגה ושווה להכניס אותן לשיקולים לגבי אוטו. כמו למשל כמה הוא שקט. אני לא "חולה סאונד " (עובדה שלא שידרגתי 10 שנים..) אבל זה כן חשוב לי. לאור התגובות שלכם אני משער שאולי ההבדלים בין מכוניות לא דרמטיים בהקשר של אקוסטיקה.כולן בנויות מפח וזכוכית...

פורסם

יש רכבים שקטים במיוחד היום - טויטות אוונסיס וקאמרי סופר שקטות וכך גם כל לקסוס אפשרית.

גולף דור 6-7 רכבים מאוד שקטים

אבל זו גם לא בעיה גדולה היום לעשות פרוייקט בידוד כמעט לכל רכב אשר תבחר עם מנוע שקט וליצור את התשתית הראויה למערכת אודיו.

Pioneer TS-X150

פורסם

מבין לגמריי את פותח השרשור, גם אני קניתי רכב בלי שבדקתי לפני היתכנות התקנה של מערכת וחשבתי שאחרי הקניה אפשר לפתור הכל.

אז מסתבר שזה לא ככה, אל תקנה סיטרואן C4 מ2011 והלאה. אי אפשר להתקין שם מערכת (בתכלס אפשר אבל זה יעלה הרבה מאוד כסף וידרוש שינויים מבניים בקונסולה ובדלתות).

אין מקום להכניס רדיו דיסק סינגל דין ובטח שלא דאבל דין. בנוסף, יש רווח מזערי בדלת להתקנת רמקול מה שאומר שרק מידבאס שטוח יכנס שם.

אף אוטו לא מושלם אבל יש רכבים שמשמעותית יותר נח להתקין בהם, בד"כ זה כל המאזדות והטויוטות למיניהן.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אכן - רוב הרכבים הצרפתיים הם פשוט NO NO להתקנות אפטר מרקט.

יחידת ראש זו הבעיה הכי קטנה היום כאשר יש לך בעצם הכל בסמארטפון.

מגברים היום יש לך מגברים קטני מידות שעושים יופי של עבודה ואפילו מגיעים עם פרוססור משולב בפנים.

אפשר גם למצוא רמקולים שטוחים אבל שם כבר זה נהיה ממש פשרה על ביצועים.

רכבי יוקרה מציבים אתגר בקטע של התממשקות למערכות הרכב אבל נותנים לך תנאים מצויינים מצד שני להתקנה והתשתית מגיעה משופרת גם במובן החשמל וגם במובן הבידוד.

יפניות, קוריאניות, אמריקאיות בד"כ פשוטות יותר להתקנות שכאלו אבל זה לא אומר שצריך לוותר - לבדוק כל מקרה לגופו, כל רכב למרכבו.

Pioneer TS-X150

פורסם
שאלה הזויה.

להתאים את האוטו למערכת...

ממש לא הזויה.

אני לא מזמן רכשתי רכב חדש (רנו גראד קופה) והשיקול של נושא הסאונד היה משמעותי.

כל אחד ומה שחשוב לו. יש כאלו שיותר סוסים יעשו להם את זה , יש כאלו שיותר צלילים יעשה להם את זה .

כל אחד ומה שטוב לו

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מבין לגמריי את פותח השרשור, גם אני קניתי רכב בלי שבדקתי לפני היתכנות התקנה של מערכת וחשבתי שאחרי הקניה אפשר לפתור הכל.

אז מסתבר שזה לא ככה, ן.

ממש לא הזויה.

אני לא מזמן רכשתי רכב חדש (רנו גראד קופה) והשיקול של נושא הסאונד היה משמעותי.

כל אחד ומה שחשוב לו. יש כאלו שיותר סוסים יעשו להם את זה , יש כאלו שיותר צלילים יעשה להם את זה .

כל אחד ומה שטוב לו[/quote

תודה , שמח לראות שיש עוד שמרגישים כמוני . אני למשל התקשתי לפני 10 שנים להתאים רמקול סביר לדלתות של רנו מגאן בלי להציף את האוטו במיים והייתי זקוק לבנייה מסובכת ויקרה. (אבל גם קבלתי יתרונות של אוטו שקט, רחב יחסית מה שנראה לי שנותן במה רחבה עם יותר הפרדת סטריאו)

פורסם

מרצדס G-CLASS גרסת בראבוס.

ניצול מקסימלי של דיפוני הדלתות לרמקולים.

אם התקציב שלך מוגבל, הייתי שוקל וולוו XC90, שיש לה מקום ייעודי גם בתקרה לרמקולים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...