Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה, כמו שכתבתי בהתחלת השרשור, אני מכוון מבחינת תקציב לדגמים יותר "סטנדרטיים" של מכוניות משפחתיות מוכרות. כמה מהדגמים שבאים בחשבון :

טויוטה קורולה, רנו פלואנס, מזדה 3, פורד פוקוס, יונדאי משפחתית . אם אתם יודעים על קושי כלשהו של בניית מערכת בדגמים האלה, או להפך יתרון משמעותי, אשמח לדעת. ולקחת בחשבון רק כחלק משיקולי הקנייה

פורסם

ביונדאי I35 המיקום של המידבאסים הוא בזווית קצת מוזרה ממה שאני זוכר - לסט שני חלקים זה לא אידאלי, שלושה חלקים אין לך בעיה אבל סה"כ הרכב בסדר גמור.

רנו פלואנס אם זה לא הגרנד קופה - הדלתות הן לא בדיוק תענוג גדול - הייתי מתרחק.

היפניות הן ממש קלות להתקנות.

הפורד - לא זוכר בוודאות אבל אני לא זוכר משהו בעייתי במבנה הדלתות והרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה דברים שהייתי ממליץ לשים אליהם לב הם האם נכנס 1דין או 2דין בדאש ללא מתאמים סופר יקרים...

האם קיים ברכב start-stop, משמע הרכב מגיע עם מערכת טעינה מתאימה ומצבר AGM, שהוא עדיף על רגילים מבחינת אודיו

גודל רמקולים בדלתות\טויטרים בקורות ומקום להסליק מגבר+סאב וכמה בגאז' נשאר...

מהניסיון שלי, אותה מערכת ברכב אחר היא כבר ממש לא אותה מערכת וסאונד זה גם עניין של טעם אישי והרגל

• תוכן חדש...