Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי ברכב מערכת מולטימדיה מיושנת מסוג provision isr system i7000, המערכת הזו יושבת אצלי כבר 5 שנים ועכשיו עם הזמן התחילו לי כל מני בעיות כמו חלק מסך שלם שלא עובד בה המגע, חיבור ארוך מאוד לבלוטוס, והלחצנים לא מסתנכרנים עם המערכת ולכן החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותה.

חשבתי לעצמי שהכי טוב יהיה להזמין מערכת מבוססת אנדרואיד וראיתי שהמחירים שלהם באינטרנט לא יקרים כל כך ולכן נדלקתי על להזמין אחת כזו.

סך הכל הדרישות שלי זה שמצד אחד המערכת תעבוד בתור מערכת רגילה לרכב ותבצע את כל הפונקציות של מערכת רגילה כמו סינכרון פעולות עם לחצנים, חיבור בלוטוס, יואסבי, שליטה על הרמקולים ומצד שני תהיה גם כמו טאבלט מבוסס אנדרואיד שיהיה ניתן להוריד אליו אפליקציות, חיבור אינטרנט, שיהיה ניתן לשקף את מסך הפלאפון עליו, צפייה בסרטים (בעמידה כמובן), ווידג'טים במסך הבית (מזג אוויר, יומן, שעון).

יש למישהו אולי המלצה למערכת ספציפית? התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח.

בינתיים הרצתי חיפוש קצר והמערכת שהכי אהבתי זו:

https://www.ebay.com/itm/Android-7-1...0AAOSw4I1Zk6w1

ראיתי עוד כמה אופציות אפילו ב300 ש"ח אבל הן נראו לי לא איכותיות כמו זאת אז אשמח לחוות דעת על המערכת שצרפתי או להמלצה על מערכת אחרת.

גילוי נאות, אף פעם לא הזמנתי מהאינטרנט מוצרים יקרים והדברים היחידים שאני מזמין הם מגני מסך ושטויות וגם אף פעם לא הזמנתי מאתר שהוא לא איביי ולכן אם יש למישהו המלצה על מקום אחר להזמין ממנו או אם יש איזשהו מידע שאני צריך להיות מודע אליו לפני הזמנה כזו אשמח שתשתפו אותי.

תודה רבה לכם ושבת שלום

:smile:

עכשיו הבנתי שאני בבעיה כי המסך שנכנס אצלי הוא 6" ולא מצאתי שום מסך מבוסס אנדרואיד שהוא 6" וכל מה שמוצע למכירה הוא מינימום 7", מישהו יודע איפה אפשר למצוא מסך 6"?

פורסם

הנה קבל כמה אופציות, יותר טובות, חומרה/ מעבד יותר מתקדם, אה וגם השליחות לישראל ...

https://www.ebay.com/itm/JOYING-Universal-Car-Headunit-2-Din-Octa-Core-2GB-32GB-Zlink-Radio-MP4-BT-Player-/273006866065

https://www.ebay.com/itm/Joying-Android-6-0-Car-Radio-Stereo-7-Double-2Din-GPS-Navigation-HD-Rear-Camera-/272650309671

נק' חשובות בנושא שכדאי לדעת-

*תמיכה ברדיו לאיזור שלנו (EUROPE),

*מע' הפעלה חדשה אנדרואיד 6 ומעלה. (אפשר גם 5 אבל למה להיות תקוע בשנה הבאה.. )

** זיכרון פנימי 2GB - מכשיר יעמוד יפה בהרצת ריבוי אפליקציות בו זמנית.. (

מעבד כמה שיותר חזק , פה מציעים כבר OCTA CORE =8 , (גם 4-QUAD-CORE יעבוד יפה אבל למה לחזור לעבר!?)..

*** איכות מסך 800*1024, מסך יותר איכותי . (רק תתקין נטפליקס ותעבור לגור ברכב! ) :lol:

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...