Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי את המערכת הזאת.

המוצר הגיע עם כבר ישיר שמתאים לרכב, חוץ מ 3 חוטים שאני לא יודע לאן לחבר אותם.

1. חום שכתוב עליו parking

2. כתום שכתוב עליו back

3. כחול שכתוב עליו AMP-CON

לפי מה שהבנתי את הכתום צריך לחבר למצלמת רוורס שתתן פקודה למסך שיציג את התמונה של המצלמה.

אבל אני לא יודע לאן לחבר את החום והכחול אם צריך.

הרכב שלי הוא סוזוקי סוויפט 2010. תודה לכולם.

פורסם

החום נועד לחיבור לסוויץ' של בלם היד, כך שצפיה בסרטים/הגדרות מסויימות יפעלו רק כשהוא מורם.

לעיתים חיבור פשוט למינוס/שלדה, מאפשר זאת באותה מידה (שים לב שצפיה בסרטים תו"כ נהיגה משמעה זימון לדין, מעבר לענין האלמנטרי של הסיכון בכך). במצבים אחרים נדרש איזשהו מעגל אלקטרוני ש"יעבוד" על המערכת.

הכחול הוא פיקוד עבור הדלקת מגבר.

אם יש, הוא נכנס לכניסת Remote במגבר.

פורסם

החום נועד לחיבור לסוויץ' של בלם היד, כך שצפיה בסרטים/הגדרות מסויימות יפעלו רק כשהוא מורם.

לעיתים חיבור פשוט למינוס/שלדה, מאפשר זאת באותה מידה (שים לב שצפיה בסרטים תו"כ נהיגה משמעה זימון לדין, מעבר לענין האלמנטרי של הסיכון בכך). במצבים אחרים נדרש איזשהו מעגל אלקטרוני ש"יעבוד" על המערכת.

הכחול הוא פיקוד עבור הדלקת מגבר.

אם יש, הוא נכנס לכניסת Remote במגבר.

אם אני לא החבר את החום בכלל וישאיר אותו ריק אז המערכת לא תאפשר לי לראות סרטים? (אני לא מעוניין לראות סרטים תוך כדי נסיעה אז אם התשובה לכך היא כן כנראה שהשאיר אותה מנותקת)

פורסם

עשה דבר פשוט. לפני שאתה מקבע את המערכת למקומה, בדוק את תקינותה כשהיא עדין מחוץ לדשבורד ועל הדרך גם את ענין החוט המדובר.

בעקרון אם ישאר מנותק, לא תהיה לך גישה לניגון סרטים וכן כאמור לפונקציות מסויימות. כך זה עובד במערכות אחרות.

אם זה אכן המצב, גע עם החוט בנקודת שלדה חשופה וראה אם הנ"ל מתאפשר.

• תוכן חדש...