Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מקווה שלא טעיתי בכתובת של הפורום איכשהו זה סאונד ומי שמבין אולי יוכל לעזור, בשישי בלילה ישבתי באוטו במשך שעות האוטו לא מונע הייתי עם בחורה וירד המון גשם יש לציין שהאוטו כבוי לחלוטין כמובן לא אוהב לחגוג על המצבר למרות מערכת המולטימדיה יש לי פחד שאני לא אצליח להניע, בקיצור ולעניין שבאתי להניע ולעשות רוורס ממש ממש נחלשו האותות אזהרה והצפצופים של החיישני רוורס - איכשהו יש לי הרגשה שזה קשור ללחות האדירה שהייתה ברכב, עוד אציין שהייתה כמות מים מטורפת על השמשה מהלחות משו באמת חריג לא משהו שמפקיר אדים הצליח להתמודד איתו הייתי צריך מגבת, האם אני סתם קופץ למסקנות או שיש הגיון בטענה שלי שהלחות פגמה בצפצופים?

תודה לעוזרים!

פורסם

חחח הייתי צריך מגבת באמת והרסתי 2 מטליות מיקרופייבר שהיו לי בבאגז , אני באמת מקווה עם כל בצחוקים פה אם למישהו יש הסבר הגיוני כי בכל זאת, הפוסט לא נועד להספאים אני באמת רוצה לדעת מדוע נחלש בצורה משמעותית הצפצוף.

פורסם
יש לי הרגשה שזה קשור ללחות האדירה שהייתה ברכב, עוד אציין שהייתה כמות מים מטורפת על השמשה

הרסתי 2 מטליות מיקרופייבר שהיו לי בבאגז

אנחנו מדברים על מים או על "מים"?! :mm_blush:

אולי בגלל שהבחורה צעקה לאלוהים כל הזמן, הוא עשה השתקה מקומית לאזור. רצה לנוח המסכן. :wink:

פורסם

יש ציפצופי התרעה ויש התראה, איזה מהם היה חלש.

אפשר והציפצוף היה בגובה תקין, אבל עקב המצב, השמיעה שלך נחלשה קצת.. וזה אפשרי.

תעלומה: האנשים שסקס גורם להם לכאב ראש - וואלה! בריאות

לפעמים יש ברכב תקלה, ובמוסך מבקשים להשאיר את הרכב למשך הלילה.

לדעתי צריך לאחזר את מצב התקלה שוב - אבל .:wink:. בדיוק באותם נתונים..

אם התקלה לא חוזרת שוב, אפשר ובאמת בעיית לחות רגעית במגעים.

סע בזהירות בימים הקרובים כאשר אתה נוסע לאחור, וראה אם הבעיה חוזרת.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...