פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התקנתי מערכת אנדרואיד תואם מקור בהונדה אקורד ויש לי בעיה קטנה . ברגע שאני מניע את הרכב במכה ללא חצי סוויץ אז המערכת לא נדלקת הדרך היחידה זה לפתוח חצי סוויץ להמתין 3 שניות עד שרואים שהמערכת מתחילה להדלק ורק אז להניע את הרכב וגם אחרי זה המערכת מבצעת הדלקה מחדש מישהו יודע ממה יכול להגיע הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, בתהליכי רכישה של איוניק מכלמוביל והציעו לי עכשיו שהם יתקינו מסכים במשענות הראש. איך הדברים האלו עובדים? מאיפה אפשר לתת וידאו למסכים האלה? זה יכול לקבל וידאו מאייפון שמחובר ברכב?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, יש לי מגבר PCA MOS 4.175 Output Power Rating @4ohms 50W x 4 Output Power Rating @4ohms 100W x 4 Brigged @ 4Ohms : 180W x 2 Frequency Response : 10Hz ~ 50KHz Input Sensitivity : 0.1 ~ 4.0V Signal to Noise Ratio : >98dB THD & Noise : Low Pass Cross Frequency : 50Hz ~ 250HzHz High Pass Cross Frequency : 120Hz ~ 3KHz Bass EQ : 6/+ 12dB @ 45Hz Speaker Impedance : 4 ~ 16Ohms Fuse Size : 2 x 20A Dimension (L x W x H)mm : 364 x 230 x 50mm אני מחפש רמקולים שיתאימו למגבר, לדוגמא הרמקולים האלה http://www.bombuy.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. עזרתכם בבקשה. הותקנה מערכת מולטימדיה אנדרואיד בקיה ריו 2014 ואיתה מצלמת רוורס. המתח של המצלמה הגיע מזוג חוטים של אור הרוורס בצבע ירוק + שחור- . בבדיקה בשילוב רוורס יש מתח. ביציאה מרוורס אין מתח. מצלמה עובדת בשילוב אך כשיוצאים מרוורס המסך עדיין תקוע על המצלמה ומחשיך לאחר כמה שניות חוזר . כל הזמן הזה הרכב לא יכול לנסוע. בחזרה מרוורס ל D עד שהמסך לא חוזר לעצמו האוטו לא משלב הילוך.
הודעה אחרונה מאת forum770, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי. קניתי HU DEH2350 . מחבר אותו למגבר. והרמקולים שמחוברים למגבר מוציאים רק באס. המגבר על FULL בקרוס... יכול להיות שהHU הזה היציאה שלו רק לסאב?
הודעה אחרונה מאת daniel22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אני לפני רכישה של וולוו XC60 שנת 2009. מערכת הסאונד שם ישנה ואינה מאפשרת ניגון של אודיו דרך בלוטוס וחיבור מצלמת רוורס שהם שני הדברים שמעניינים אותי. המערכת הנוכחית שמותקנת ברכב הינה רדיו דיסק עם מחליף של שישה דיסקים. המערכת מקורית ויחודית לדגם הרכב. האם ידוע לכם אם ניתן להחליף את המערכת כך שניתן יהיה לנגן סאונד דרך הסלולר ולחבר מצלמה ומסך? ישנן מערכות ב איביי (דוגמא) שמצטרפות במקביל למערכת הקיימת אבל הן אינן מתחברות להבנתי לרמקולים של הרכב, הן סיניות ומכילות בעיקר GPS. זה לא מעניין אותי, שאלתי - האם ניתן להשיג כזו מערכת מפירוק? או אולי יש איזה תחליף אחר לפתרון הבעיה שאני לא מכיר? יש ברכב חיבור AUX. ברור לי שיש אפשרות לקנות רכיב בלוטוס ל AUX אבל אז אני נש…
הודעה אחרונה מאת bijos, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום הביאו לי מגבר Witec wpa 1275 ממה שמצאתי באינטרנט הוא 350×2 וואט או 500×1 הגיוני? איזה סאב אפשר להתאים אליו?
הודעה אחרונה מאת Fpunto, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי מערכת מדגם navtech מולטימדיה מבוססת אנדרואיד ברכב קיה סיד. משווקת בארץ על ידי א.ד.י מערכות לרכב האם קיים מדריך כלשהו להתקנת אפליקציות חסומות? אני לא מתכוון לעבור על החוק עם יוטיוב בנהיגה אבל כן מעניין אותי להתקין אפליקציות נוספות של רדיו /סאונד קלאוד וכו'.. אם מישהו יוכל לעזור חוץ מאלה שמוכרים את הפריצה אשמח לשמוע תודה רבה
הודעה אחרונה מאת netanel46, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 908 צפיות
הי , מדובר על pioneer avh3200 בווליום נמוך הרמקולים האחוריים פשוט מתנתקים ולא שומעים אותם , רק כשאני מגביר את הווליום הרבה הם עובדים כמו שצריך . מה הבעיה ? תודה מראש
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, מעוניין לחבר דונגל סלולרי למערכת על מנת לקבל חיבור נתונים סלולרי לשימוש בווייז שלא דרך נקודה חמה בסמארטפון. נאמר לי מהמתקין, קוברה, שניתן לרכוש מודם סלולרי. אם אני קונה עצמאית האם לחבר לשקע ה-USB הנגיש ברכב או שיש שקע אחר חבוי? למישהו יש ניסיון עם זה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת tzadka, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת מה המשמעות של SEALD VOLUMES GROSS 14HZ/40HZ. ה 14HZ - 3db. מה זה אומר? האם הוא ירד יותר נמוך וייתן הרגשה של מסאז' בתדרים נמוכים יותר מה HERTZ HX 250? תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבנתי ממישהו שמערכות 1din כבר לא תומכות בזה ומה שהולך היום זה מערכות אנדרואיד. האם זה נכון בעקרון? אני מחפש מערכת שתצטרף למגבר 4 ערוצים (2 קדמיים (אופציה, לא בטוח), 2 אחוריים, קומפוננט וסאב) שליטה על הסאב מהמערכת חיתוכים [בקיצור כמה שיותר שליטה על עיבוד הסאונד] הזרמת BT מהטלפון באיכות טובה. תקציב שפוי 200-300 דולר. המלצות? כיוונים? תודה. [אני לא מעודכן שנים רבות אז יש דברים חדשים שכדאי תמליצו]
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום התקנתי רדיו דיסק ברכב. במקום היה רדיו ממש גדול בגודל ועכשיו נישאר חלל ריקק. יש רעיונות מה לעשות ? שברולט קוואליר 96
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 2.12.17 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור. שיהיה מפגש מהנה ומוצל…
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
-
- 1 תגובות
- 881 צפיות
אני מעוניין לקנות מערכת לרנו קליאו . התקציב שלי 5 אלף כולל מסך מולטימידה (שונא את ה MEDIA NAV ) כרגע ברכב עם מערכת של היצרן ללא שינויים מסך MEDIA NAV רמקולים 5.25 בדלתות הקדמיות והאחוריות . מעוניין להוסיף סאב וופר מגבר להחליף רמקולים ולהחליף את מסך המולטימידיה אשמח לעזרה !
הודעה אחרונה מאת omerlal, -
מערכת לבמוו
מאת פילוס- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן, הרכב הוא במוו סדרה 1 2015 אמנם הluxury אבל המערכת על הפנים ... מעוניין לעשות שינוי ולשמוע טוב לשם שינוי. אני לא מבין בזה ולא מתאים לי שיקרעו אותי במחיר סתם... הדרישות שלי : מערכת כמה שיותר בסגנון "מקורי" זאת אומרת איכותית מאשר רועשת. הסגנון מוזיקה שלי הוא פופ,האוס,דיפ האוס ומוזיקה ישראלית התקציב לא מוגדר, אני לא מחפש "מציאה" אבל אני לא מתכוון להשקיע סכום פסיכי על מערכת, רק משהו שיספק אותי ולא איזה high-end מטורף. לדעתי בסביבות ה2000 (מסך כבר מובנה ברכב) אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי , מודע לחפירה חחח אם למישהו יותר נוח מספר טלפון שלי 0503081815
- 1 תגובות
- 687 צפיות
שלום לכולם רכשתי מערכת פשוטה לרכב , היא מגיעה גם עם מצלמה אז למה לא . אז מחפש מתקין טוב באשדוד אשמח להמלצות . רכשתי מערכת + מסגרת מתאימה לאוטו ומצלמת רוורס כחלק מהחבילה . כמה אמור לעלות הכל ? פירוק כולל הרכבה ומצלמה תודה הרכב דייהטסו מאטריה 2008
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, הרכב הוא e class צורה w211. יחידה הראש היא audio 50 aps שאליה הלחמתי כבל aux שעובד. יחידת הראש מוציאה אות אופטי למגבר, הרמקולים הקדמיים (בעיקר צד שמאל) מזייפים ומרעישים לפעמים ואני מעוניין להחליף. מקדימה יש לי טוויטר ורמקול (שאין לי מושג אם יש בניהם קרוסאובר או שהכל מבוצע דרך המגבר?) לכן, בתור התחלה אחליף את הרמקולים מקדימה (זוג טוויטרים וזוג רמקולים) האם יש צורך לקנות קומפוננט? או שעדיף לקנות טוויטר ורמקול בנפרד? כאשר הרמקולים לא מזייפים אני מאוד אוהב את הסאונד ולכן לא רוצה לגרוע וחשוב לי שיהיה דיי איכותי.. אשמח לשמוע המלצות לדגמים מנסיונכם.. התקציב שלי הוא בערך 500 ש"ח עבור הרמקולים הקדמיים ומוכן למתוח מעט.. בנוסף ראיתי סט שלם משומש …
הודעה אחרונה מאת HHaimz, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יונדאי i35 שנת 2014 (לפני מתיחת הפנים) עם ניווט מובנה של iGo. בכל התנעה, הרכב "שוכח" את מיקום קובץ ההרצה (מצ"ב תמונה) וצריך ידנית להפנות אותו למקום הנכון, משם זה עובד. לכאורה יש כרטיס זכרון ואפשר (אולי, טרם ניסיתי) לייצר קיצור דרך, עותק או סתם "סימלינק" (איזו מע"ה זו בכלל?), אבל יותר מטריד אותי למה זה קורה למרות סימון התיבה של "הרץ אוטומטית בפעם הבאה". יש לציין שהמצבר חדש לגמרי ואין תופעות אחרות שיכולות לרמוז על תקלת חשמל (תחנות רדיו ושעה נשמרות למשל). תודה!
הודעה אחרונה מאת maxkohl, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלפתי היום מצבר היה הכל בסדר לאחר ההחלפה המערכת עבדה כרגיל יצאתי לעבודה ולאחר כחצי שעה נסיעה הקומפוננט הימני הפסיק לעבוד מה יכול לגרום לזה ואיך לתקן?
הודעה אחרונה מאת Therabrab, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הורדתי את אותו APK של אנדרואיד אוטו שעובד לי על הסלולרי שלי...כשהתקנתי אותו על הטבלט עם אנדרואיד 5 הוא נתן לי חלון של אפילקציית אנדרואיד אוטו וכשנסיתי לפתוח ולהתקין קבלתי את המסך הכחול של DOWNLOAD APP עם אופציה לאישור..כשאישרתי קבלתי מסך אדום של ההתקנה בוטלה... מה יכולה להיות הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת orryun, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב לכם, היום החלטתי שאני רוצה להפסיק לשמוע סתם צליל מהסאב ולגרום לו להיות יותר מדוייק וכמה שיותר קרוב למקור בשיר, ולא סתם לזרוק הדף ולהרעיד הכל מסביב. לקחתי לפני כשעה חתיכת קרש וסתמתי את הפורט הענק של התיבה (60 ליטר מבפנים) והתפלאתי שכבר אני מרגיש שיפור מדהים בייצוב של הממברנה, והסאב אפילו יורד לתדרים שלא שמעתי (הרגשתי) קודם לכן. החלטתי לשנות את המידה של התיבה הקיימת לפי נתוני היצרן: העניין הוא שהסאב 12" ולפי נתוני היצרן, בשימוש בתיבה סגורה המידה של התיבה צריכה להיות 28.3 ליטר בלבד, זה פחות מחצי ממה שיש לי עכשיו - יוצא שהתיבה ממש קטנה, האם זה הגיוני בכלל? יש סיכוי שאקטין את התיבה ולאחר מכן אתאכזב - או שאין סיכוי כזה, מאמין שהיצרן יודע מה הוא רושם. …
הודעה אחרונה מאת Samir Zarour, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 832 צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן להתחיל בפרוייקט של התקנת טאבלט במקום או בנוסף למערכת הקיימת (medianav) כמה שאלות לממומחים שבפורום 1. כיצד ניתן לשלוט מההגה על הטאבלט ? 2. כיצד ניתן לחבר מצלמת רוורס לטאבלט. באופן כללי אשמח לכל מידע בנושא, תודה מראש
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים האישה קנתה סיריון 2010 כרגע יש מערכת ישנה 1DIN, אני רוצה להרכיב לה 2DIN, בקטע של החיוט אין לי בעיה בקטע של לפרק את המערכת השינה יותר בעיה, רוצה כמה שפחות לפרק ולא לעשות נזק משהו פירק את הקונסולה של הרדיו ויכול להסביר לי מה הדרך הכי קלה בחיפושים באינטרנט לא מצאתי כלום.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nitzann, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום: סאב מסוג הרץ es200 שמונה אינץ החליט שהוא מפסיק לעבוד. פרקתי את הסאב מהתיבה והחיבורים תפוסים טוב וגם היציאה מהמגבר עובדת. מציין שכאשר לוחצים קלות על הממברנה הסאב עובד כול עוד ממשיכים ללחוץ עם היד. במבט ויזואלי הסאב נראה חדש ולא נראים פגיעות או חוטים/סלילים קרועים. מי נתקל בבעיה כזו? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת lior_s, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מתאם לסוזוקי אלטו 2014 לדאבל דין. האם מישהו יודע היכן אפשר לרכוב? גם חנויות מעבר לים יתקבלו בברכה. תודה לכולם.
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מגבר של אנרגי 2500 וואט אחרי נסיעה של 10-15 דקות על ווליום גבוה הרמקולים התנתקו והמוסיקה עברה לטוויטרים , יש צורך במקרה זה בהוספת קבל? או פתרון אחר?
- 1 תגובות
- 803 צפיות
האם זה בכלל אפשרי? וכמה בערך זה עולה? ואני לא מעוניין להחליף את המערכת המקורית של הרכב עוד לא מצאתי מולטימדיה שנראה כמו שצריך..
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום במערכת מולטימדיה שיש לי,הערוץ הימני אחורי של המערכת לא מתפקד ( התקלה במערכת עצמה- בוצע אימות מול מערכת תקינה), השאלה האם מותר לנתק את הערוץ ולחבר במקביל לצד הנגדי ( ככה ששני הרמקולים האחוריים יחוברו לאותו ערוץ). רמקולים 4 אום של JBL, הספק 60W של אחד, כל ערוץ במערכת 55W
הודעה אחרונה מאת poratnir, -
- 15 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
החלפתי מצבר באוטו ומאז המערכת לא שומרת הגדרות. צריך לכוון את התחנות כל פעם ולהגדיר כל פעם את ה-ג׳י פי אס. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Max.M,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,523 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ברווז
- David32
- Step
- davemustaine87
- sperial
- Night Driver
- viper83
- dinnnn
- עדי-אל
- יובל .מ.
- `Infinity
- rolling_stony