Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי מצבר באוטו ומאז המערכת לא שומרת הגדרות. צריך לכוון את התחנות כל פעם ולהגדיר כל פעם את ה-ג׳י פי אס. אשמח לעזרה.

פורסם

במערכות שונות בדר"כ קיימים שני כבלי מתח.

האחד קבוע מהמצבר, שנועד לשימור הגדרות וכד' והאחר רק אחרי סוויץ' לטובת תפעול המערכת ברגיל.

במידה וזה הקבוע התנתק מסיבה כלשהי, למשל פיוז על הקו שנשרף, התופעה שאתה מתאר תחול.

מעבר לזה, הדבר היחיד שאני מסוגל לחשוב עליו זו תקלה פנימית במכשיר.

פורסם

מה הכוונה פיוז על הקו. איפה נמצא אותו פיוז? איך אני מזהה אותו? האם יש אפשרות להחליף אותו?

יצאתי מנקודת הנחה שאיך שהוא המערכת לא מחוברת כבר למצבר ובגלל זה היא לא שומרת הגדרות, אבל אני בספק שהתנתק כבל כלשהו משום שפשוט הוצאתי מצבר והתקנתי אחר במקומו. חוץ מזה שהבעיה התחילה עוד לפני שהמצבר שבק. בערך שבוע לפני.

אני מקווה שזה אכן פיוז על הקו, אשמח להנחיות על מנת שאוכל לבדוק זאת.תודה.

פורסם

אתה תצטרך לשלוף את המערכת ולהסתכל שם על החיווט,צריך לשים דגש על הכבל הצהוב,אולי לא חובר טוב בהתקנה ועם הזמן והתזוזות הוא השתחרר ואולי באמת שמו בית פיוז והפיוז בו נשרף. עד שלא תשלוף את המערכת לא תדע יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
החלפתי מצבר באוטו ומאז המערכת לא שומרת הגדרות.

חוץ מזה שהבעיה התחילה עוד לפני שהמצבר שבק. בערך שבוע לפני.

זה לא בהכרח משנה את התשובות לבעיה, אבל פשוט :roll:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...