Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לבמוו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הרכב הוא במוו סדרה 1 2015 אמנם הluxury אבל המערכת על הפנים ... מעוניין לעשות שינוי ולשמוע טוב לשם שינוי.

אני לא מבין בזה ולא מתאים לי שיקרעו אותי במחיר סתם...

הדרישות שלי : מערכת כמה שיותר בסגנון "מקורי" זאת אומרת איכותית מאשר רועשת. הסגנון מוזיקה שלי הוא פופ,האוס,דיפ האוס ומוזיקה ישראלית

התקציב לא מוגדר, אני לא מחפש "מציאה" אבל אני לא מתכוון להשקיע סכום פסיכי על מערכת, רק משהו שיספק אותי ולא איזה high-end מטורף. לדעתי בסביבות ה2000 (מסך כבר מובנה ברכב)

אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי , מודע לחפירה חחח אם למישהו יותר נוח מספר טלפון שלי 0503081815

פורסם

קומפוננט קדמי JBL GTO6508C

מגבר Infinity REF475A

והתקנה.

(תוכל להוסיף סאב בעתיד בגישור המגבר הקיים)

לא מערכת מטורפת אבל במסגרת התקציב ובטח בהשוואה לקיים זה שדרוג יפה

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם
קומפוננט קדמי JBL GTO6508C

מגבר Infinity REF475A

והתקנה.

(תוכל להוסיף סאב בעתיד בגישור המגבר הקיים)

לא מערכת מטורפת אבל במסגרת התקציב ובטח בהשוואה לקיים זה שדרוג יפה

זאת אחת הבעיות של הפורום הזה. המלצות כלליות שאין להם אחיזה במציאות. איך לעזאזל יכנס שם 6.5 אינטש ברכב? איך ב2000 ש"ח אפשר לעשות משהו באמת מקצועי ברכב הזה?

יש קומפוננטים מותאמים לרכב הנ"ל אבל התקציב שלך קטן מידי בכל מקרה תאלץ להגדיל את התקציב.

אם אתה מחפש לשפר רק במעט אתה יכול להתקין קומפוננט 4 אינטש להוסיף מגבר 4 ערוצים ולהגביר איתו את הוואפרים 8 אינטש שיש לך מתחת לכסאות ואת הקומפוננט. ממליץ לך להשתמש במנחת איכותי ולא להשתמש בהנחתה שקיימת במגברים מסויימים.

בחר מתקין טוב איכותי אחרת יהיה לך חבל גם על הציוד וגם על הרכב.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אהלן, בעל במוו סדרה 1 (מהדגם היותר פשוט , 116i)

שנת 2015 .. היא מגיעה עם מערכת שמע צנועה יחסית למחיר (אני לא מדבר על מולטימדיה אלא שמע).

יש לי 4 רמקולים בלבד - שניים מקדימה ושניים מאחורה (לא במיקום הרגיל, אלא מאחורי משענות הנוסעים של המושב האחורי. כביכול ב״פלטה״ האחורית).

אני מחפש לשדרג את השמע במחיר יחסית צנוע ולא להתפרע..

בעיקרון אני דיי מרוצה מהמערכת ולא מחפש איזה high end . מה שחסר לי- קצת באסים וצלילים נמוכים, וטוויטרים טובים.

לכן- אני מחפש להשאיר את הרמקולים הנוכחים ולהוסיף סאבוופר וטוויטרים.

אפשר בבקשה המלצות לסאב (קטן יחסית אני לא מחפש להרעיד משאית), טוויטרים טובים ומגבר שיוכל להגביר הכל?

שאלה נוספת- האם יש אופציה לחבר את הרמקולים הנוכחים למגבר? זה יעזור או שלא יהיה שינוי?

תודה רבה! מצטער על החפירה אבל ניסיתי לפרט כמה שיכלתי...

פורסם

כבר פתחת בעבר שרשור דומה.

אני חושב שההמלצה תהיה דומה, משמע לבדוק אם יש וופרים מתחת לכסאות ואם אין אולי לבצע התקנה של "קיט שדרוג", עם/בלי מגבר חיצוני. או הצעה דומה אחרת.

והכי חשוב, לגשת לבעל מקצוע אמיתי עבור ההתקנה.

יוסי (alpine) שהגיב לך שם הוא אחד מהם, זכורות לי המלצות לגבי "קומפוננט" ברמת גן גם בהקשר של ב.מ.וו. ובהחלט יש גם אחרים (ישראל ג'וניור, סשה בלגיה, החברה ב-exsound ועוד. רק שאיני מכיר את רמת ההיכרות שלהם עם רכבי ב.מ.וו).

פורסם

כבר פתחת בעבר שרשור דומה.

אני חושב שההמלצה תהיה דומה, משמע לבדוק אם יש וופרים מתחת לכסאות ואם אין אולי לבצע התקנה של "קיט שדרוג", עם/בלי מגבר חיצוני. או הצעה דומה אחרת.

והכי חשוב, לגשת לבעל מקצוע אמיתי עבור ההתקנה.

יוסי (alpine) שהגיב לך שם הוא אחד מהם, זכורות לי המלצות לגבי "קומפוננט" ברמת גן גם בהקשר של ב.מ.וו. ובהחלט יש גם אחרים (ישראל ג'וניור, סשה בלגיה, החברה ב-exsound ועוד. רק שאיני מכיר את רמת ההיכרות שלהם עם רכבי ב.מ.וו).

נכון, ההבדל הוא 1. שאין לי וופרים מתחת לכיסאות.

2. אני לא מחפש קומפוננטים או משהו כזה אלא שעכשיו אני מוכוון ל2 טוויטרים , סאב ומגבר. ולהישאר עם הרמקולים הקיימים.

3. עם כל הכבוד ויש הרבה לאלפיין אבל הם דורשים מחיר מאוד מאוד גבוה ובהיותי חייל אין לי את הכסף הזה. אני לא מחפש כבר דברים מורכבים מדי אלא סאב, מגבר וטוויטרים בלבד שההתקנה היא יחסית פשוטה.

מצד שני אני לא רוצה שאנשים ״יעקצו״ אותי ויתנו לי רכיבים שלא שווים את הכסף/עודפים למינהם ולכן אני מחפש המלצה ספציפית פה שתעזור לי להעריך.

פורסם

סט קומפוננט יתן מענה מוצלח יותר מבחינת שילוב אלמנטים וחיתוך בין האלמנטים וכן חיבור "אחיד" להגברה.

הבעיה היא, סט "4 פחות נפוץ בארץ והאפשרויות הטובות יקרות יחסית.

אבל אפשר אולי רק עם טוויטרים, ורק למצוא איך לחבר אותם ואיך לחתוך אותם. אל תחשוב לכיוון של אלו בשקל תשעים.

חפש אפשרויות הגברה וסאב בפורום יד שניה. תוכל להוזיל עלויות ו/או לרכוש ציוד עדיף.

מעבר לזה ציין תקציב.

המחיר שיוסי גובה מגיע עם רמת המקצועיות שלו, שבמקרה זה בהחלט קיימת.

חפש בפורום המלצות למתקינים אחרים.

• תוכן חדש...