פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
אני רוצה לקנות מצלמת רוורס אבל הדעתי למסקנה שאין לי איפה להשים את המסך LCD כי הרכב קטן וגם אין מקום כל כך למסך לכן חושב על מיקום המסך על המראה עצמה קצת חושש שזה יהיה גדול מידי או מאסיבי ושהמראה תיפול אשמח לחוות דעת בנושא
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
שלום. קניתי רדיו דיסק של פיוניר DEH-P3950MP והתקנתי אותו לבד לאחר שנעזרתי במידע מהפורום כאן(פעם ראשונה שלי - וכן כן, קראתי את כל ההמלצות להעזר באיש מקצוע ושזה זול ). לאחר שסיימתי להתקין ובדקתי שהכל עובד כמו שצריך יש לי בעיה קטנה ומציקה. לאחר שאני מסובב את המפתח בסוויטץ' בשביל לכבות, אז כל הזכרונות של תחנות הרדיו ששמתי, מתאפסים. החיבורים שעשיתי הם האדום+הצהוב שיוצאים מהרדיו מלופפים ביחד ומחוברים לאדום שברכב.(יונדאי גטס 2005). בנוסף, בעיה נוספת שצצה לי (אני מניח שזה קשור) מפורסמת בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" בפוסט הבא. תודה.
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 16.3 אלף צפיות
חיפשתי ולא מצאתי כיצד אפשר לחבר רדיו דיסק של רכב בבית? זאת אומרת מהשקע של הבית.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כרגע מותקן גרסת iDrive שנראת ישנה ולא מעודכנת כלל אין אפילו תמיכה לנגן מוזיקה באמצעות ה-BT הורדתי מהאתר של BMW את העדכון האחרון אך הוא מ-2013 ?!? למישהו יש כאן רכב כזה וכן מצליח לנגן מוזיקה דרך ה-BT ?
הודעה אחרונה מאת Gidimi, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש מסגרת רדיו כמו בתמונה , שנת 04-09 מאזדה 3 אם למישהו יש לא זקוק , בבקשה לשלוח הודעה בפרטי ( אני יודע שיש באייבי , פשוט בזמן אחרון יש עיכובים בדואר ולא מגיע )
הודעה אחרונה מאת artemtolstykh, -
מצלמת רוורס
מאת ofir3185- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד אפליקציה למערכת באוטו (אנדרואיד) שתעשה שימוש במצלמת רוורס ותקליט את הדרך בזמן נסיעה. אם זה לא אפשרי אשמח לקישור מאייבי למצלמת דרך אחורית (קדמית יש לי). תודהה
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 779 צפיות
שלום לכולם , התקנתי את המכשיר היום , חיברתי אליו אייפון 7 והוא ניגן יפה הראה את התמונה והכל . לאחר כיבוי הרכב והנעה מחדש הוא לא מנגן יותר ורשום STOP ושום כפתור לא מגיב . באייפון המוזיקה רצה אך לא נשמעת מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי ריסט ולא עזר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת daniel_carstyle, -
- 0 תגובות
- 830 צפיות
אני רוצה לקנות מצלמת רוורס כאשר המסך יהיה מולבש על המראה התלבטות האם לקחת מראה אוניברסלית שיושבת על המראה עצמה או עדיף לקחת מראה שמגיעה עם תושבת במקום המראה המקורית הקיימת ברכב למישהו יש ניסיון עם זה? גם אשמח להצעות לקיטים של מצלמה פלוס מראה (עם מסך LCD) תודה
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חייב להחליף את הדאבל דין שלי ברכב, ושמתי לב שהדאבל-דינים של פיוניר הם דגמים של 2016-2015, אין להם משהו שיצא לאחרונה, אני לא רוצה לקנות דגם ישן עד שאני כבר משדרג, הם לא אמורים להוציא דגם חדש בקרוב? למישהו יש מידע בנושא? שאני אומר חייב אני מתכוון לזה שיש לי דין של target 2804 כאשר המערכת שלי היא: HAT Clarus Hertz Hcx 165 Hertz Dbx 252.3 Hertz HDP5 שומעים יפה אבל לא מספיק, לא וואו...
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
היי חברה הבוקר הייתה לי בעיה במצבר כתוצאה מאורות שנשארו דולקים, לאחר התנעה עם כבלים המערכת מולטימדיה הפסיקה לעבוד, פשוט מסך שחור ולא מגיבה. נסעתי עם הרכב הרבה היום וגם בדקתי טעינה שלו עם מכשיר והוא בסדר. השאלה מה קרה למערכת מולטימדיה? היא לא עולה בכלל מאז שהרכב לא הניע. יש רעיון מה אפשר לעשות? סוזוקי קרוסאובר 2015, מערכת תואמת מקור שהתקנתי אחרי (אין אחריות)
הודעה אחרונה מאת elians, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים. יש לי מערכת מולטימדיה ברכב מסוג טויוטה קורולה. אני רוצה להעביר אותו לרכב מסוג מאזדה 3 (2005). הלכתי למי שהתקין לי אותו בטויוטה. והוא רוצה 250 על האביזרים (פנאל, ומתאם לכבלים) ועוד 200 על העבודה. נשמע לי סיפור יקר מאוד. בגדול אני לא חושב שיהיה לי בעיה להרכיב בעצמי. וזה מה שאני רוצה לעשות. השאלה היא היכן משיגים פאנל תואם לאוטו ולמערכת הנ"ל? כנ"ל לגבי המתאם לכבלים? אני מירושלים. אשמח מאוד לקבל מידע אודות העניין ממי שיודע. (ואגב מעניין אותי לדעת אם גם אתם חושבים שהמחיר מופרז, הן על העבודה, הן על האביזרים). תודה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי. מאיפה אני יכול להשיג מפתח שליפה לרדיו של פיאט בראבו 2010? יש לי ערכה שקניתי בעבר לרכב הקודם, עם כל מני סוגים, אבל אין שם מפתח מתאים. Sent from my LG-H870 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת K-a-M-u-Z-u, -
- 2 תגובות
- 958 צפיות
לאחרונה הטוויטר הימני שלי עושה מן רעשי "קריעה", כל הזמן, במיוחד בפניות. זה לא מפריע למוזיקה, זה קורה בנוסף, וזה קורה גם כשאין מוזיקה. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת Maorswan, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 833 צפיות
שלום, אני מנסה לעזור לחבר להתקין מערכת סוני בלנדקרוזר 120. אני רגיל להשתמש בכלוב פח שמגיע יחד עם כל הדיוניט ולשים אותה ברכב. בלנדקרוזר יש כבר כלוב פח שהוא חלק מהדשבורד, ולא ניתן להשחיל את הכלוב של סוני לתוכו. מאחר והמערכת עצמה היא בגודל 1 דין ורק עם מסך גדול, יש צורך באיזושהי תמיכה פנימית בתוך הכלוב של הטויוטה. כמו כן יש צורך במסגרת פלסטיק חיצונית מסביב למסך על מנת לסגור את הפער עם המסגרת המקורית. מסגרת פלסטיק שהזמנתי להתקנת דאבל דין בלנדקרוזר לא מתאימה מאחר וברכב המדובר המסגרת המקורית היא חתיכה אחת עם פנל בקרת האקלים. לא מצאתי מוצרים מתאימים ברשת. מישהו מכיר ויכול להפנות אותי? אני מחפש כלוב או תמיכה מתאימה לרדיו ומסגרת למסך. תודה
הודעה אחרונה מאת alpine, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 781 צפיות
הכנתי דיסקאונקי לרכב, כאשר הוא מחולק לתיקיות לדוגמה תיקיית שירים של עומר אדם, אז המערכת לא קוראת את הקבצים. כשהשירים לא בתיקיות הדיקאונקי קורא את זה מצוין. הדיסקאונקי נמצא על fat32 (לא עובד בפונקציה אחרת) תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים! מדובר סובארו B4 2011 סטיישן שיום בהיר אחד החיישנים הפסיקו לעבוד מצורפת תמונה של החיישנים מישהו יודע איזה סוג זה? או כיוון לבדיקה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nb1011, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לפני כמה חודשים קניתי מערכת מולטימדיה תואמת מקור מחנות באיביי (מוצר סיני כמובן) עבור רכב יונדאי I10. מאז שהתקנתי את המערכת ברכב אני חווה מספר תקלות מעצבנות ביותר: 1. המערכת לא מצליחה להתחבר לדונגל (למרות שהיא תומכת - וידאתי את כל הנתונים הטכניים) 2. כאשר אני עושה HOTSPOT עם הטלפון לטובת חיבור לאינטרנט, לפעמים יש חיבור, לפעמים החיבור נעלם ולרוב אני לא מצליח לסנכרן בין השניים ואין שום חיבור. 3. כאשר בכל זאת אני מצליח ליצור חיבור באינטרנט באותם פעמים נדירות, ומתקבלת שיחה שני הצדדים שומעים את השיחה באופן מקוטע. כשאין חיבור לאינטרנט (שזה רוב הזמן כאמור) אין את הבעיה הזו אך לעיתים יש בעיה נוספת שקשורה לדיבורית: 4. כשנכנסת שיחה או שאני מוציא שיחה, לפעמים הצד שאינו…
הודעה אחרונה מאת doronli, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
שלום, ברשותי גולף 2013 עם מערכת סטארט סטופ בכל פעם שהרכב מניע שוב המסך נדלק ומתכבה עם ההנעה הבנתי שדרך המולטימדיה יש הגדרה שהמסך לא נכבה במערכת של הסארט סטופ או דרך כלשהי אחרת שהמסך ישמור על מתח יציב גם בכיבוי וההתנעה?
הודעה אחרונה מאת maorela555, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים קצת חדש כאן.. ברשותי גולף mk5 golf 2.0 2006 מאז שרכשתי אותה הרכבתי קומפוננטים של מורל, מגבר של קיקר, מונו, וסאב של jl audio הrca היה מועבר בעזרת מנחת כי לא היו יציאות מהמערכת, בעבר היה רעש סטטי קטן מאוד שלא הפריע לי. לאחרונה רכשתי מערכת דאבל דין דיי פשוטה אבל עם יציאות כדי להחליף מערכת הייתי צריך לחווט מחדש את החשמל למערכת מכיון שברכב הזה יש cunbus מסתבר.. לאחר שהרכבתי את המערכת שמתי לב לרעשי מנוע חזקים שיצאו מהרמקולים לאחר החלפת מגבר נכון לעשיו של nicedrive לא מכיר יותר מדי.. יש את אותו הרעש אבל חלש מהקודם חיווטתי לפי את vagit וכמובן הכל כמו שצריך אפילו על ידי פירוק הדש בורד כיום המערכת מרצדת לי מדי פעם ויש לי רעשים סטטיים קבועים גם שלא מונ…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 4 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רב, יש לי קיה ספורטאז 2017, הרכב הגיע עם המערכת הבסיסית של אדי מערכות. האם ניתן לבצע שדרוג רק לרמקולים ללא התקנת מגבר? אשמח להמלצה על דגמי רמקולים המתאימים בגודלם למקוריים וכן המלצה על מתקין מאזור רחובות, אור יהודה והסביבה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, אחרי תקופה שהמערכת שכבה לה במחסן החלטתי להתקין ברכב שלי, ג'יפ גראנד צ'ירוקי. בסיום יומיים קשים של עבודה (לפני שבועיים) סיימתי עם השלב הראשון של התקנת המגברים, הדאבל דין, פרוססור, סאב, הרצת כבלים וקומפוננט (עם מידים זמניים שנכנסים במקום המקוריים עד שתגיע בניית פיבר). אז מה שעלה על הרכב בינתיים: מגברים:rockford t20001bd, boston gt 28,boston gt40 יחידת ראש אלפיין ina w910 מחוברת לפרוססור h701 שנותן שליטה ב4way אקטיבי. סאב וופר dc lvl4 12, יש לי זוג מהם כרגע רק אחד ברכב עד שאבנה תיבה מתאימה. קומפוננט 3way-וופרים של ג'נסיס אבסולוט 7 אינץ' מידריינג' של פייטל פרו עד שתהיה בנייה למידריינג' 4 אינץ' מהסט של אלפיין הf1 , טוויטרים של הרץ ml280 מהסדרה הק…
-
מתאם אנדרואיד
מאת SHAY820- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם האם יש מתאם אנדרואיד לרכב ,שמתחבר למסך המקורי ,שאפשר להתקין על המחשב אפליקציות waze 'youtube לרכב מסוג פיזו 208 ? תודה
הודעה אחרונה מאת Golf_91, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
קניתי מיצובישי אאוטלנדר 2014 לפני כחודש וחצי. הרדיו עבד בסדר גמור עד שבוע שעבר שאז פתאום כל התחנות התאפסו וכאשר אני מנסה לדפדף בין תדרים הוא קופץ ב 0.2MHz בין כל האיזוגיים (91.7, .91.9, ...). יש למישהו מושג למה זה פתאום קרה ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה!
הודעה אחרונה מאת hisham10, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 697 צפיות
שלום, אשמח לקבל המלצה מניסיון אישי על דיבורית בלוטוס נייד יש לי היום של NOA ולצערי שומעים מזעזע בנוסף, הסאונד בwaze/podcast addict מאד חלש תודה
הודעה אחרונה מאת סטודנט1, -
- 0 תגובות
- 983 צפיות
לאבא שלי יש את הרכב הנ"ל עם המערכת המובנת (כמו בתמונה) והוא סובל מקליטה חלשה יחסית ברדיו (לעומת האיביזה שלי וקיה פורטה באותו מקום) על איזה דרכים הייתם ממליצים כדי לשפר את המצב? אנטנה חיצונית הוא כבר החליף, שיפר מעט את המצב אבל עדיין הקליטה חלשה יחסית כמה תעלה מערכת מולטימדיה נורמלית (שתשאיר את השליטה מההגה) עם אנטנה חזקה יחסית לרדיו
הודעה אחרונה מאת ronma1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להבין, מגברי קלאס D אלו מגברים דיגיטלים, הם צורכים פחות חשמל? בגלל זה הפיוזים שלהם יותר קטנים? בגלל שהם קלאס D, ה- THD שלהם יחסית גבוה? (1%?) אשמח להבהרה. אני פשוט בתחילת הדרך להרכיב שוב מערכת, וחושב אולי הפעם ללכת על מגבר מקלאס D.
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
או לפחות יודע מה ההבדלים העיקריים בינו לבין ה- Bit Ten-D? מנסה להחליט אם לייבא אותו (עולה בחו"ל כ- 2,500 ש"ח כולל DRC חדש) או את ה- Bit Ten-D (אלפייה פחות, כולל DRC). הייעוד שלו: חיבור מגבר לרדיו מקורי של גולף 2015 (Composition media).
הודעה אחרונה מאת אלבטרוס, -
-
בעיית רעשים ברמקולים 1 2 3
מאת amirkd- 30 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום רב לאחרונה התקנתי ברנו מגאן החדשה 2017 2 סטים של סאונד סטרים וסאב של פיוניר 1400w.שכללה כמובן 2 מגברים ומעבד דיגיטאלי שמנחית את ההגברה של המערכת לטובת המגברים.כאשר הרכב מונע ובמיוחד בזמן נסיעה ישנו זימזום מעצבן ברמקולים.האם למישהו יש רעיונות איך לפתור את זה?..בתודה מראש עמיר.
הודעה אחרונה מאת amirkd, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 938 צפיות
השאלה היא כזו, האם אפשר לייצר תיבת סאב בבנייה אישית (כמובן) לפי סוג רכב, מאזדה 3 לדוגמא, לשים אותו באיזו נישה בבגאז, אבל, שיתן את אותו אפקט כמו תיבה רגילה של היצרן ? אני מדבר על יצרני סאבים כמו JL, מורל וכו. תודה.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
איכות סאונד. 1 2
מאת Samir Zarour-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
שלום רב לכם, אני רוצה להעלות פה נושא בעניין הבדלי סאונד בין סאונד ביתי לסאונד ברכב. השאלה הכללית היא האם ניתן להגיע לאותה רמה - מבלי להתחרפן ולהשקיע יותר מידי? ולמה אני שואל את זה. קשה לי לנסח את השאלה אבל נסו לקרוא עד הסוף. רמקולים ביתיים: יש לי בעבודה רמקולים של BERINGHER, (מוניטורים) שמיועדים לאולפן, יש לי אותם כמה שנים טובות מהתקופה שעשיתי רמיקסים. ובחרתי אותם בקפידה כי אז גם שמעתי כמה והתרשמתי. יש להם סאונד "מהמם" (שונא להשתמש במילה אבל אין איך לתאר זאת אחרת) צליל עמוק, כמובן שהוא תמיד משדר ב FLAT. ועדיין זה נשמע פשוט מהמם, בלי כיוונים ומבלי להרים טרבל ולא בס. העניין הוא שמבלי להכיר איך נשמע השיר המקורי, כל שיר שמתנגן בו באיכות טובה (מיוטיוב …
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,094 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RedLabel
- איציק נ.
- קורן בן אשר
- Liel Baruch
- Derish
- pasat04
- Shaike.Zam
- beresford
- fishmanl
- yoav911gt2
- לירון .ה.
- sperial