Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי קיה ספורטאז 2017, הרכב הגיע עם המערכת הבסיסית של אדי מערכות.

האם ניתן לבצע שדרוג רק לרמקולים ללא התקנת מגבר?

אשמח להמלצה על דגמי רמקולים המתאימים בגודלם למקוריים וכן המלצה על מתקין מאזור רחובות, אור יהודה והסביבה.

תודה לעוזרים.

פורסם

ברמה העקרונית העבודה לא מסובכת, יש לפתוח את פאנל הדלתות, לנתק את הרמקול הנוכחי ולחבר את החדש, פלוס לפלוס מינוס למינוס.

השאלה היא מה התקציב? כי אני במקומך כבר הייתי חושב להתקין סט קומפוננטים שיספק אותך יותר.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

תודה רבה על התשובה.

האם קיים סט שתואם את הגודל של האלמנטים המקוריים ואינו מצריך שינוי ברכב? אני מעוניין בטוויטר כחלק מהרמקול ולא חיצוני.

האם סט קומפוננט מצריך מגבר או קרוסאובר חיצוני?

האם מספיק להחליף את הרמקולים הקידמיים או את כל הארבעה?

אשמח להמלצה על סט בתקציב 1500±

פורסם
תודה רבה על התשובה.

האם קיים סט שתואם את הגודל של האלמנטים המקוריים ואינו מצריך שינוי ברכב? אני מעוניין בטוויטר כחלק מהרמקול ולא חיצוני.

האם סט קומפוננט מצריך מגבר או קרוסאובר חיצוני?

האם מספיק להחליף את הרמקולים הקידמיים או את כל הארבעה?

אשמח להמלצה על סט בתקציב 1500±

ברמה העקרונית לא רואה צורך לשדרג את הסט האחורי אלא אם כן בא לך לשדרג את חווית השמע לנוסעים שאיתך מאחורה.

אני אומר לך מעכשיו שעם תקציב כזה תוכל להביא סט קומפוננטים טוב ונציל שלא יהיה צורך לחבר למגבר עכשיו או בעתיד, אבל כמובן שחיבור למגבר יעשה רק טוב.

לשאלתך, קומפוננט הוא סט של רמקול בנפרד שמנגן תדרים מ100hz עד 3Khz לדוגמא והטוויטר ממשיך לנגן מ3Khz עד 20Khz (רובנו לא שומעים מעבר ל16Khz), את כל אחד מהאלמנטים ממקמים במקום שונה כדי לקבל חווית שמיעה איכותית יותר.

השאלה היא האם אתה מעוניין להעלות טיפה בתקציב ולהביא על הדרך גם מגבר, עדיף לפעמים להשקיע את העוד כמה שקלים ולצאת יותר מרוצה.

קומפוננטים נשמעים בדרך כלל הרבה יותר טוב כשהם מקבלים יותר כוח.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

• תוכן חדש...