Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קניתי מערכת מולטימדיה תואמת מקור מחנות באיביי (מוצר סיני כמובן) עבור רכב יונדאי I10. מאז שהתקנתי את המערכת ברכב אני חווה מספר תקלות מעצבנות ביותר:

1. המערכת לא מצליחה להתחבר לדונגל (למרות שהיא תומכת - וידאתי את כל הנתונים הטכניים)

2. כאשר אני עושה HOTSPOT עם הטלפון לטובת חיבור לאינטרנט, לפעמים יש חיבור, לפעמים החיבור נעלם

ולרוב

אני לא מצליח לסנכרן בין השניים ואין שום חיבור.

3. כאשר בכל זאת אני מצליח ליצור חיבור באינטרנט באותם פעמים נדירות, ומתקבלת שיחה שני הצדדים שומעים את השיחה באופן מקוטע. כשאין חיבור לאינטרנט (שזה רוב הזמן כאמור) אין את הבעיה הזו אך לעיתים יש בעיה נוספת שקשורה לדיבורית:

4. כשנכנסת שיחה או שאני מוציא שיחה, לפעמים הצד שאינו יושב ברכב שומע את קולו פעמיים.

אני לא בונה על תקשורת עם המוכר והחברה למרות שאני מנסה, נראה אם ייצא מזה משהו ולכן אני פונה לפורום.

שאלותי הם:

1. האם נפלתי על מוצר מחורבן? כנראה שכן...

2. האם יכול להיות שמי שחיבר לי את המערכת לא חיבר טוב אותו כראוי? (הוא עשה לי רושם של אחד שמבין... זה לא נראה מסובך כל כך. PLUG AND PLAY כזה לא?)

3. האם יש מה לעשות? תיקון?, בדיקה?, ייעוץ עם אחד שמבין ולא מסין...

4. האם ניתן לפרק את היחידה ולחבר לפלסטיקה מערכת אחרת שאקנה כאן? בכל זאת זו מערכת תואמת מקור

אשמח לשמוע את דעתכם.

ולמען כולם להלן המכשיר שקניתי - וכנראה שכדאי להתרחק ממנו:

https://www.ebay.com/itm/7-Android-6...97.m4902.l9144

http://www.witson.com/en/displayprod...roID=102703427

תודה למשיבים

• תוכן חדש...