פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני בחיפוש אחר HU טוב למאזדה 3 2010 (דור 2 ), שיתן מענה גם לאיכות וגם לצרכים שלי. מבחינת איכות, אני לא איזה אודיופיל מקצועי, אבל אוהב לשמוע מוזיקה (ולא רוצה שזה יצרום - יכול להיות שזה כבר קשור לרמקולים/הגברה, אבל משער שגם ל- HU יש חלק נכבד בנושא). מבחינת צרכים, -מעדיף מסך כמה שיותר גדול -WAZE על המסך -דיבורית (חיבור בלוטוס מהפלאפון) -חיבור מצלמת רוורס -צפייה בקליפים במסך/קריאת USB -שליטה מההגה -אם אפשר מירור של הפלאפון על המסך, יהיה נחמד מישהו מכיר את הטאבלט הזה? מבחינת הוצאת סוללה ראיתי שזה מאוד פשוט. יש אולי אפשרות במקום לחבר כבל טעינה, להוציא את הפאנל האחורי ולחבר ישירות כבל ללוח ? מבחינת הגודל, אני חושב שכן יתאים, כי יש מערכת אנדרויד בגודל ה…
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
-
- 10 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם הזמנתי רדיו אנדרואיד מחול. וקיבלתי היום מייל מהחברת שילוח להוציא אישור ממשרד התקשורת לרדיו . מישהו פעם נתקל בזה \ עשה את זה ? זה משהו זריז או לוקח הרבה זמן כי עכשיו החבילה תשב לי בנתבג וזה יעלה הרבה כסף. המערכת שהזמנתי : https://www.seicane.com/hd-touchscreen-android-radio-dvd-player-gps-navigation-for-2013-2014-2015-suzuki-s-cross-sx4-support-wifi-1080p-bluetooth-dvr-obd2-usb-sd-backup-camera-mirror-link-s32536f
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 2 תגובות
- 741 צפיות
שלום לכולם , קניתי מאליאקספרסס מערכת אנדרויד תואמת מקור לאופל אינסיגניה. המערכת הגיעה, הכל התחבר כמו שצריך , אבל יש לי בעיה באפליקציה של הרדיו. החיפוש תחנות קופץ ב 0.20 כל הזמן, ואני לא יכול להינעל על רוב התחנות הטובות בארץ. ניסיתי עדכון תכנה למערכת בעזרת הסיני מאליאקספרסס ולא עזר. ישנה איזה אפליקציה, לאנצר, אפילו בתשלום, שאוכל להריץ רדיו ללא אינטרנט ושהיא תעבוד? אני כבר כמה ימים מחפש ללא הצלחה, רק האפליקציות שעובדות על אינטרנט עובדות, ואלו שאמורות להיות off-line לא באמת עובדות. אשמח לכל פיסת מידע, ראיתי שיש כאן חברה עם טאבלט בתור מערכת, איך התגברתם על בעיית הרדיו? תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת dprt, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה הכבל מתח (מהמצב למגבר) מתחמם ואפילו התחיל קצת להישרף ממש בצמוד למגבר אפרט על המערכת אם זה יעזור מדובר ברכב הונדה סיוויק שנת 2000 מגבר- lightning audio s 4.600.4s רמקולים - 6x9 פיוניר 600 וואט רדיו דיסק- pionner deh5450sd סאב - boss nx 129dc אני משער שהסאב הנ"ל לא מוכר במיוחד אז אפרט עליו עד כמה שאוכל 2800w peak/1400w rms duel 2.5" (64mm) high temp aluminum voice coil freq response 25Hz-1.5kHz sensetivity 95db (1watt/1meter) duel 4 ohm כרגע הסאב מחובר בתצורת 2 אוהם שלדעתי היא הגורם לבעיה עקב צריכה גבוהה מידי אני אנסה כרגע בכל מקרה לעשות חיבור של 4 אוהם לוודא שזו הבעיה אך יותר מאשמח לשמוע גם ממישהו עם ניסיון וידע בתחום אולי…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
אהלן, אז לאחר שמאסתי ועייפתי מהקומפוננטים שלי, שללא ספק קצת חוררו לי את האוזניים, החלטתי להשתדרג בעזרת דודה מייבאת אישית כרגע המערכת שלי בקיה ריו 2008: רדיו Pionneer X3950BT מגבר Eton SDA 100.6. סאב Morel Ultimo SC 12" קומפוננט Hertz DSK 165.3 אחוריים Kicker CSC68 (חתכתי בLPF עד 3000 הרץ בערך, בעיקר שינגנו ברקע ולא יגנבו את הבמה ויהרסו את הסאונד. הסאונד שלהם נורא, אבל הם מוסיפים קצת נפח מאחורה עם אזור המיד) הדודה מהולנד מגיע בסוף החודש ועלה לי רעיון לבדוק את המחירים בחול והייתי קצת בשוק. בתור סטודנט לא יכול להרשות לעצמי לשרוף כסף, אז הרעיון היה לחסוך קצת במקור אבל אי אפשר לפספס כזו הזדמנות. כרגע בחנתי שני אתרים: http://www.pimpmysound.com/rai…
הודעה אחרונה מאת Arikk68, -
- 1 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום על מערכת מולטימדיה של גילקאר על יונדאי איוניק ברגע שמשלבים לרוורס האודיו מושתק. האם ניתן לבטל את ההשתקה?
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 804 צפיות
שלום, הבנתי שיש אפשרות לשדרג את המערכת הקיימת, מצ"ב תמונה במערכת שדומה יותר למה שמגיע בדגמים המאוחרים יותר של הרכב עם מסך מגע וכד'... מה העלות של דבר כזה? עם ובלי הרכבה, מערכת מקורית / שמתאימה. תודה
הודעה אחרונה מאת yz101, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם בהגדרות המכשיר יש אפשרות לבחור בין 2way לבין 3way. הבעיה שלאחר בחירת מצב 3way וכל ההגדרות הרלוונטיות, בזמן עבודה ההגדרות הללו כאילו מתאפסות, וכל אפשרויות הכיוונים מוגדרות לפי 2way ברירת מחדל. הגדרות אחרות (כגון תחנות רדיו או קישוריות של הטלפון נשמרות) בחוברת המורחבת אין התייחסות שהצלחתי למצוא. הצעות?
הודעה אחרונה מאת Romek, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לחדש את הרמקולים שלי ברכב, טויוטה קורולה סאן 2009 לצערי הרב, אני לא יודע לפי מה לחפש, אין לי מידות או כיוון לפי מה לחפש.. האם אוכל להרכיב רמקולים עם הספק גבוהה יותר מבלי להוסיף מגבר ? חשוב לציין שלא מדובר על המערכת המקורית, הרכבתי במקום מערכת אנדרויד שהזמנתי מעליאקספרס. כמו גם, אם יש לכם הצעות לשפר את המערכת הקיימת, יש ברשותי מגבר וסאבוופר שחבר הביא לי..
הודעה אחרונה מאת David.T, -
- 2 תגובות
- 805 צפיות
שלום לפורום הנכבד. אשמח לקבל פרטים לגבי איך ניתן לקשר את הטלפון הנייד למערכת, אמרו לי שיש איזו אפליקציה. תודה מראש. Sent from my SM-N920C using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , אני שוקל להתקין מגבר ברכב שבכותרת, ברכב קיימת מערכת START STOP. האם המגבר עדיין מתחבר ישירות לקוטב החיובי של המצבר, או שצריך לחבר אותו אחרי המחשב ניהול עומסים שבתא המנוע (מעל המצבר). האם יש למישהו מידע לגבי איפה ניתן להעביר בצורה הכי פשוטה את הכבל מתח? הרכב ידני.
הודעה אחרונה מאת The Corpse, -
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת על המגבר המדובר מוצהר כ 563RMS @ 4 ohm https://www.bossaudio.com/product/car-audio-sound-system-auto-monoblock-amplifier-boss-audio-ar1500m/ אמור להגביר סאב Alpine SBE-1244RB מוצהר כ 200RMS https://www.alpine.co.uk/p/Products/SingleView/SBE-1244BR מצאתי את המגבר במחיר של 70$ כולל מיסים ומשלוח תודה רבה, אלכס
הודעה אחרונה מאת dinperlis, -
- 0 תגובות
- 815 צפיות
מחפש קומפוננט מומלץ בעלות של עד 600 שקל בגודל של 5.25 בלבד. נכון לכרגע אין תקציב למגבר וסאב. בסכום הזה מה הכי מומלץ לקנות ?
הודעה אחרונה מאת אלעד 2020, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
אהלן, בשעה טובה רכשתי את הרכב הראשון שלי - סוזוקי ג'ימני 2008. המערכת שמע כצפוי מאוד מאכזבת ולא מספקת ואני מעוניין לשדרג. כרגע המערכת היא סטוק + 2 אחוריים שהבעלים הקודמים הוסיפו, אם אני לא טועה 4 אינץ מקדימה ו5.5 מאחורה. אני לא אודיופיל, והאמת, לא הכי מבין בתחום... המטרה הסופית שלי היא: נוחות - HU דאבל דין אמין ונוח לתפעול. איכות - לשמוע בווליום סביר את כל קשת התדרים בצורה מספקת. הדגש הוא על איכות, לא מחפש עוצמה. שאלות והתייעצויות בכמה נושאים: 1) דאבל דין - אם אני רוצה לקבל תמיכה בWaze (אינטרנט וGPS באופן כללי), אני צריך לקנות סים ייעודי לרכב? אמרו לי שאפשר לחבר את הסמארטפון, אבל אני עובר לאייפון בקרוב אז אני מניח שהתצורה הזו לא תתמך. הדאבל דין…
הודעה אחרונה מאת holyshnizel, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי citroen c1, היום החלפתי את כל המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב. הורכב דאבל דין של פיוניר דגם BT290, ומקדימה הורכבו קומפוננט Morel Maximo. הבעיה שהבאסים פשוט לא מורגשים בכלל בתוך הרכב, עם מצמידים את האוזן לוופר אפשר לשמוע שהוא נותן באס אבל ברכב זה לא מורגש כלל. בנוסף כשאני מעלה את עוצמת הבאסים דרך ה hu ומבטל את החיתוך אז הדלתות מתחילות לקרקש אבל הבאסים פשוט לא עוברים לחלל הרכב. איפה הבעיה? אשמח לעזרה חג שמח Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת FLaW, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום לכולם ומועדים שמחים! לכבוד החגים סדנאת ארט-סאונד רוצים להזמין את כולכם למפגש סאונד ארצי - הפעם בליווי מוזיקה, בשרים על האש, כיבוד ושתיה קלה. לא פחות חשוב - הגרלת פרסים למגיעים. כמובן - ערב מכירות עם המון מבצעים על מלאי חדש ומוצרים בהנחות ענק במיוחד לערב המפגש. זאב שלנג 5 ראשון לציון, תחנת כוח TEN ליד הסינמה סיטי. יום המכירות מתחיל משעות הבוקר בהן הסדנא נפתחת והחגיגה מתחילה ב19:00 קבלת פנים חיבוקים ונשיקות - לא בקטע שלנו!!! מי מגיע?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הC4 פיקאסו מגיע לארץ עם התחברות למערכת אנדרואיד חיצוני שמוצג דרך המסך המקורי. בארץ, מתקינים את הסיטרואן טאץ' שהוא בסופו של דבר אנדרואיד מוגבל מאד - היבואן קובע אילו אפליקציות ניתן להתקין עליו וכו'. איך הסיטרואן טאץ' מתחבר לרכב? יש פה איזה חיבור סטנדרטי שבסופו של דבר אפשר להחליף במכשיר אנדרואיד אחר?
הודעה אחרונה מאת asafmoraz, -
- 0 תגובות
- 668 צפיות
קניתי פג'ו 2008 שנת 2014 אין רמקולים אחוריים יש הכנה - מישהו יודע איך מפרקים את הדלת כדי להתקין חוץ מ-3 ברגים לא מזיזים הרבה? תודה
הודעה אחרונה מאת danydany2016, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, הרכבתי ברכב שלי מערכת חדשה, המערכת מותקנת אצלי כמה ימים, בערך 3-4 ימים. מגבר מסוג hertz hcp4 Hertz esk165.5 JBL subwoofer בגדול בהתחלה המערכת עבדה נהדר, ממש מרוצה ממנה ופשוט גורמת לי לנהוג עם חיוך! אבל אז התחילו קצת בעיות.. שמתי לב היא שהרמקול הימני מעט חלש יותר מהרמקול השמאלי, לא משנה באיזה מושב אני יושב. בשביל לוודא את זה נעזרתי גם במד דציבלים. ובאמת כשאני מנגן סאונד משני הרמקולים בנפרד, הרמקול הימני חלש יותר בכ6-7 דציבלים מהשמאלי. (כמובן שזה בווליום מסויים) בנוסף המגבר נכנס למצב פרוטקשן ברגע שאני עובר רמת ווליום מסויימת. בערך 23-24 מתוך 30. הgain ממש נמוך, פחות מרבע. כנל לגבי הgain של הסאב. אני חושש שזה מהטמפרטורה אבל בגלל הפרוטקשן הק…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 5.8.17 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מתחת לגשר מבצע קדש ליד הקניון כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור. שיהיה מפגש מהנה ומוצלח! ל…
הודעה אחרונה מאת dinperlis, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
https://www.massiveaudio.com/products/blx4-4-channel-amplifier אשמח לחוות דעת על מגבר זה
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם , ברשותי קיה נירו היברידית חדשה ורציתי לדעת אם אוכל להתקין מגבר מונובלוק מסוג JBL דגם CS60.2 ? הרכב בעל מצבר קטן של 45 אמפר , ובמפרט המגבר רשום : Power Output: 60 watts RMS x 2 channel at 4 ohms Dynamic Power: 160 watts at 2 ohms ברצוני לחבר רק סאב 12 אינץ' של JBL מדגם GTO-1024 בעל 1,200 וואט . האם המגבר והסאב יעבדו ללא גרימת נזק למערכת ההיברידית ברכב או למצבר/אלטרנטור ? בנוסף אשמח לדעת יותר על על ההשלכות של התקנת מגבר + סאב לרכבים היברידיים או חוות דעת של בעלי היברידיות עם מגברים וסאבים . המון תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת Dannymda101, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני שוקל לשים מערכת אנדרויד ברכב, מאזדה 3 2010, בשביל הוויז, אך אני יודע שמבחינת איכות האודיו אין מה להשוות למערכות דאבל דין כדוגמת פיוניר, השאלה שלי האם אפשר לשדרג את האודיו במערכות האנדרויד אולי עם DAC ולקבל אנדרויד עם קצת יותר "איכות"? אני מכיר רק את חברת Eonon שמייצרת מערכות מותאמות לרכבים, מישהו מכיר עוד חברות "טובות" (עד כמה שאפשר) שמייצרות מערכות מותאמות? אישית לא נתקלתי, אבל מכירים מערכת עם 3GB ראם? לגבי האנדרויד עצמו, ראיתי שכבר הוציאו עם אנדרויד 7. תודה.
הודעה אחרונה מאת Gearx, -
- 0 תגובות
- 837 צפיות
אני מעוניין להוסיף בקר לשליטה מההגה (בצד שמאל של ההגה) האם זה אפשרי? איפה עושים והאם אפשר לעשות את זה לבד? והאם אפשר להוסיף למערכת המקורית של הרכב רכיב בלוטוס?
הודעה אחרונה מאת Gearx, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכם, התקנתי מסך אנדרואיד 6.0 של חבר HAMMER ברכב שלי. יונדאי סונטה 2006. ברכב הייתה מותקנת מערכת מקורית עם שליטה דרך ההגה. אני מעוניין לחבר את השליטה דרך ההגה למערכת החדשה. האם ניתן למצוא איזה מדריך שמסביר איזה צבעים יש לחבר לקונקטור שלי? בדקתי דרך אפליקציה שחבר נתן לי (ControlPro) ושם ניתן לראות איזה חוטים אחראיים על השליטה, משום מה, במודל הזה, מוצג לי תרשים שונה ממה שיש ברכב. צבעים שונים ומיקומים שונים של החוטים. האם יש עוד מקומות שניתן למצוא בהם מדריך כזה? תודה!
הודעה אחרונה מאת Survey254, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 830 צפיות
שלום לכולם , ברשותי קיה נירו היברידית חדשה ורציתי לדעת אם אוכל להתקין מגבר מונובלוק מסוג JBL דגם CS60.2 ? הרכב בעל מצבר קטן של 45 אמפר , ובמפרט המגבר רשום : Power Output: 60 watts RMS x 2 channel at 4 ohms Dynamic Power: 160 watts at 2 ohms [ATTACH=CONFIG]494821[/ATTACH] ברצוני לחבר רק סאב 12 אינץ' של JBL מדגם GTO-1024 בעל 1,200 וואט . האם המגבר והסאב יעבדו ללא גרימת נזק למערכת ההיברידית ברכב או למצבר/אלטרנטור ? בנוסף אשמח לדעת יותר על על ההשלכות של התקנת מגבר + סאב לרכבים היברידיים או חוות דעת של בעלי היברידיות עם מגברים וסאבים . המון תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת Dannymda101, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
החלפתי את המערכת שהותקנה כשדרוג בחברה למערכת אחרת אתמול. אך משום מה לא משנה מה אני מנסה כפתור ה"השתק" בשליטה מההגה תמיד מגביר ווליום. ניסיתי לתת לאותו מקש ייעוד אחר אך התוצאה זהה. מי שהרכיב לי את המערכת לא היה העפרון הכי חד והתייעץ כל הזמן עם עובד אחר. עכשיו 2 אפשרויות מה יותר סביר. האם לא חיבר את כל החוטים נכון? או האם אין סינכרון מחא בין ההגה למערכת הנל? תודה
הודעה אחרונה מאת almogro67, -
מקלט שידורי TV
מאת לירוי1- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעונין לרכוש מקלט שידורי TV ראיתי כמה סוגים באליאקספרס מה אני צריך לבדוק ולדעת שיתאים לשידורים בארץ? https://he.aliexpress.com/item/Hotaudio-High-Speed-HD-Car-TV-Tuner-Mobile-DVB-T-T2-MPEG-4-Digital-TV-Receiver/32813282262.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.XgRQra במידה ומשהו מוכר אשמח לירכוש
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אנשים. אני מתחדש בקרוב ברכב הנ"ל ואני צריך קצת מידע על מערכת המולטימדיה. לאבא שלי יש את אותו רכב בדיוק ככה שיש לי קצת ניסיון עם המערכת. 1. כשאני מחבר את הגלקסי דרך הבלוטות שומעים ממש ממש חלש (אפילו כשמגבירים מהמערכת עצמה עד הסוף) והאיכות ממש נוראית! מדובר בטח בגירסת בלוטות ישנה מאוד ואולי זה בגלל זה. האם יש אפשרות לחבר דרך aux? או לשדרג את הבלוטות? מאוד חשוב לי לחבר דרך בלוטות ושהאיכות תהיה טובה... 3. הרכב מגיע עם רמקולים מעולים, אפילו עם רמקול אמצעי על הדשבורד. איך אני מוסיף לו סאבוופר? אני צריך מגבר בשביל זה או שהסאב יכול להתחבר למגבר של המערכת? אם ארצה להוסיף רמקולים נוספים (יש לי מהרכב הקודם) איפה אפשר לשים אותם? 4. יש לי גלקסי 8. האם …
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מחפש המלצה למערכת לאופל אסטרה ברלינה כולל מצלמה אחורית ומסכים אחוריים. אפשרות גם למצלמה קדמית. מצרף תמונה של הקונסולה להתרשמות. מעדיף מערכת של מותג ולא נו-ניים סיני. כמו כן, מחפש המלצה למתקינים באיזור המרכז עד אשקלון שמבצעים התקנה ברמה של איבזור מקורי וללא כל אילתורים ברכב....
הודעה אחרונה מאת Alchemy,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,773 אורחים (הצג רשימה מלאה)