פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכב הוא מאזדה 6 2012 אם זה משנה אני לא מבין הרבה בתחום רק יודע שקומפננט ומגבר יכולים לתת לי אחלה תוצאה (חושב שאני יודע) לעומת המערכת הבסיסית שיש כרגע ברכב יוגע כם שרמקול 6*9 הוא מעולה אבל לא חושב שיש מקום אצלי אשמח להמלצות לפני שאני הולך כעיוור למתקין העדפתי לבוא לפה לקבל טיפה מושג תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 683 צפיות
שלום חברים! למישהו יש המלצה למערכת מבוססת אדרואיד הכוללת GPS וכו' מוגבל תקציבית כרגע עד 1K... שמתאימה לניסאן קשקאי ויזיה? תודה!
הודעה אחרונה מאת nyg85, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 2.9.17 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור. שיהיה מפגש מהנה ומוצלח…
הודעה אחרונה מאת Psdd, -
שלום, בהמשך לשרשור הקודם על מגבר או סאב, הבנתי שהבעיה הוא המגבר הנוראי שלי. עכשיו צריך לבחור: 1. Massive Audio BX4 https://www.sonicelectronix.com/item_45757_Massive-Audio-BX4.html 2. HERTZ HCP4 http://b-a-s-s.co.il/מגברים/4-ערוצים/hertz-hcp4 התקציב שלי הוא עד 1100 שקלים. איזה מהמגברים יפיק איכות צליל טובה יותר? איזה מהם בפועל יהיה חזק יותר? יש מגבר טוב יותר במחיר?
הודעה אחרונה מאת inon007, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני חושב להחליף את המערכת המקורית של הסיוויק (האצ'בק) לאנדרואיד. ביררתי בכמה מקומות ואמרו לי שצריך פאנל ומתאם מיוחד להגה שעולים בערך 1100 ש"ח (לפני המחיר של המערכת עצמה). והכל ביחד יעלה בערך 2300 עם מצלמה אחורית. זה מחיר הגיוני? כמו כן אמרו לי שיש מערכת "תואמת למקור" שעולה יותר. מה זה אומר בעצם? והאם שווה להשקיע בזה? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת shmilon, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 973 צפיות
היי שלום לכולם, רכשתי לאחרונה אבארט' 595C המגיעה עם מערכת סאונד בסיסית מאוד. אם אני לא טועה מדובר על זוג רמקולים קדמיים 6.5 ו-2 טוויטרים ומאחורה עוד זוג 6.5. הסאונד המופק מהמערכת הוא דיי צורם, הבאס חסר מאוד ובגדול קצת מאכזב. אם זאת, אני לא מעוניין לבצע שדרוג משמעותי שכן אני לא שומע בווליום גבוה או מחפש בס מפוצץ. כן אני מחפש סאונד יחסית נקי ובס מורגש. רוב הזמן מאזין למוזיקת אלקטרו \ להיטים \ רדיו. ראיתי שממליצים על הקומפפוננט: HERTZ DSK 165 כשדרוג מעניין. מה דעתכם? תקציב: 1500 שקל בערך לשדרוג. כמו כן, אשמח להמלצה למתקין איכותי באיזור תל אביב. תודה!
הודעה אחרונה מאת Psdd, -
-
להחליף מגבר או סאב? 1 2
מאת inon007-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בהתלבטויות... אני מזכיר: כרגע אני עם מגבר V12 כלשהו, קומפוננט ALPINE SPG וסאב HERTZ HX250. אני מחפש לשמוע תדרים נמוכים באזור ה 25HZ וגם קצת להרגיש אותם. הסאב לא יורד נמוך והמגבר דרעק. השאלה שלי היא כדלקמן: אם אני מחליף סאב, אז ל IMAGE DYNAMICS ID12 שקל מאוד להניע אותו ויורד ל 16HZ. אם אני מחליף מגבר, זה יהיה ל MASSIVE AUDIO BX4. ההרץ עדיין לא ירד נמוך מעבר ל 37HZ... האם המגבר ייתן להרץ יותר כוח לרדת לנמוכים? או שהוא ישאר כמו שהוא? או שללכת על ה ID12 V4 חדש?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
קומפוננט לסיוויק 2005 1 2 3
מאת ABSULUTT- 31 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום חברים יש לי ברכב את הרמקולים המקוריים של הרכב והגיע הזמן להחליף אותם המידות לפי מה שהבנתי זה 6.5 מקדימה ומאחורה הרדיו דיסק טוב וחדיש מחפש לשמוע קצת יותר גבוה ואיכותי ללא מגבר ראיתי את הקומפוננט האלה: ****נערך - פרסום מגמתי של בית עסק אשר איננו ספונסר**** מה הכי כדאי ללא מגבר? חשבתי ללכת על הראשון ולשים אותם מקדימה ומאחורה החברה הזאת מוכרת? מחפש שיהיה שיפור לאומת המקורי עשו את שלהם זה יעשה את העבודה? ויש עוד דגם http://www.shopelectrons.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98-JBL-CS-6C/ מה יהיה הכי טוב ומה ההבדל בין כל הדגמים של ה-JBL? שווה לעשות מאמץ ולהתקין מאחורה 6X9 או שגם ככה זה יהיה טוב? תודה …
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי האם קיים מתאם לצמת חוטים כמו שאני צריך? החיבור לHU שאני רוצה להתקין זה השחור והרכב (גטס 2003) מגיע עם החיבור הלבן. ז"א אני צריך מתאם מהחיבור הלבן לחיבור השחור. החיבורים מאד דומים. יש כזה מתאם? לא בא לי להתעסק עם חיבור של חוטים למרות שכבר עשיתי את זה בעבר. תודה
הודעה אחרונה מאת TILBALISTI, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
שלום לאחרונה רכשתי אזעקה של Viper 5706v אני מחפש מקומות בארץ (עדיף במרכז) שמכירים את המערכת ויכולים להתקין אותה. אשמח להמלצות! תודה
הודעה אחרונה מאת Legend, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, כרגע יש לי ברכב את המערכת המקוריות שמגיע בדגם קופה פלוס, 6 רמקולים, מערכת מקורית של סיאט עם בלוטוס ושליטה מההגה. חשוב לי לשמור על השליטה מההגה וגם חשוב לי לשמור על הפרקטיות של הבגאז. פעם היו לי כמה מערכות בכמה רכבים ונשאר לי מורל דוטק אוביישן וסאב 8׳ של jbl. יש מערכת דאבל דין מקורית של סיאט שתשמור לי על השליטה מההגה? אפשר לח ר מגבר למערכת המקורית שיש ברכב עכשיו? מחפש המלצות מאנשים שעשו שינוי כזה ברכב ויכולים להגיד לי כמה זה פשוט/מסובך העניין. תודה
הודעה אחרונה מאת --Guy--, -
- 2 תגובות
- 714 צפיות
איך עושים השוואת מחירים בין המתקינים כל אחד מוכר ציוד אחר .תמיד שאני מתקשר המחיר שאני מקבל זה בין 1500 ל2000שח מכשיר שני דין .
הודעה אחרונה מאת קישו, -
- 0 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום. מדובר במולטימדיה של אדי מערכות ובנייד של הוואווי. הנייד לא מתחבר באופן אוטומטי לבלוטוס למרות שהמולטימדיה מזהה אותו. רק כשאני נכנס בהגדרות הנייד לבלוטוס ומתחבר למולטימדיה אז זה עובד. בהגדרות המולטימדיה יש אופציה ל"חיבור אוטומטי" והיא במצב on וזה לא עזר. אשמח להכוונה. תודה.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- 1 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. מותקנת לי ברכב מערכת של blaupunkt new york 830 למיטב הבנתי הבעלים הראשונים של רכב רכש מהיבואן את המערכת (התקנה מקומית). יש 2 בעיות עיקריות 1. כשאר אני מדבר בטלפון (מחובר דרך בלוטוס) הצד שני בקושי שומע אותי. יש רעשים חזקים. עבד תקין לפני זה. 2. מסך מגע הפסיק לעבוד באיזורים הקרובים למסגרת. (מצורפת תמונה עם סימונים אדומים). אשמח לקבל ייעוץ על פיתרון 2 התקלות ערכת עלויות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת snorlax, -
- 0 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם, האם מישהו מכיר אפשרות להרכיב על המערכת הקיימת ברנו קליאו החדשה מצלמת רוורס? האם מישהו מכיר את השיטה הזו ? https://car-solutions.com/en/rear-view-camera-connection-cable-to-renault-dacia-opel-medianav.php
הודעה אחרונה מאת yossiyemin, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, העולם של מערכות שמע לרכב חדש לי ואשמח לקבל המלצות ותגובות לפני שאני קונה את הרכיבים, במיוחד בכל מה שקשור להתאמה בין הרכיבים, הספקים והתאמה בין המגבר לסאבוופר. לא הייתי סגור על חברת Alpine בהתחלה אבל לאחר מספר ימים של בדיקות והשוואות הגעתי למסקנה שזה מה שהכי מתאים לי מבחינת ביצועים ותקציב. קצת רקע: הרכב הוא רכב קטן, קיה פיקנטו 2015 5 דלתות. אני לא צריך מערכת ממש חזקה כי רוב הזמן אני לא שומע חזק. יחד עם זה אני כן רוצה איכות סאונד טובה גם כשאני מגביר קצת לפעמים. להלן הרכיבים שאני מתכוון לקנות: יחידת ראש: Alpine ute-72BT Max Power Output: 4 x 50W http://www.alpine.co.il/p/Products/SingleView/UTE-72BT מגבר: Alpine PDR-F50 Cla…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
שלום, אני מעוניין להזמין מצלמת רוורס שתתחבא ל HUשלי שתומך ב RCA. רציתי לדעת אם יש צורך להתאים מצלמה לסוג הרכב/HU או שכל מצלמה תתאים לי. אשמח להמלצה תודה
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, הצרכים שלי הם דיבורית ומצלמת רוורס. שירים אני שומע דרך הUSB שיושב בכלל לא במקום של המערכת של הרכב (קיה סורנטו). עדיף להשקיע במערכת מולטימדיה ששם תופיע לי מצלמת הרוורס (יקר יותר) בגלל שזה איכותי יותר או שאפשר ללכת על האופציה הבאה: מראה שהיא מצלמת רוורס בשילוב להילוך אחורי + התקנת בלוטוס שמתחברת לרמקולים של הרכב? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת משה המלך10, -
- 0 תגובות
- 628 צפיות
צהריים טובים לכולם, קניתי הונדה סיויק 2006 עם מערכת מולטימדיה Provision ISR, אני א יודע מה הדגם כי לא רשום את הדגם על המערכת. המערכת כנראה ישנה (הטאץ' על הפנים) ובגלל זה אני מחפש שלט למערכת. התקשרתי לחנות PIKOK וביקשו את הדגם של המערכת, אני צריך עזרה בזיהוי הדגם של המערכת או בהתאמת שלט , תודה רבה לכולם, מצורפת תמונה של המערכת.
הודעה אחרונה מאת roeied, -
מתאם לסוויץ
מאת EcoLine- 0 תגובות
- 507 צפיות
היי מישהו יודע איזה מתאם צריך כדי לחבר מצלמת דרך לסוויץ של הרכב? זה משנה איזה דגם המצלמת דרך?
הודעה אחרונה מאת EcoLine, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע איזה דאבל דין מתאים לSuzuki sx4 שנת 2012? כל הגדלים של המסכי מולטימדיה באותם גדלים, שככה שזה יכול להתאים לכולם? והאם השליטה מההגה תעבוד על הדאבל דין?
הודעה אחרונה מאת crazydevil, -
- 1 תגובות
- 544 צפיות
שלום לכולם, לפני כחודש התחדשתי במערכת דאבל דין של חברת joying מדגם 135n2. הכל עבד טוב ויפה ואני יחסית מרוצה מהמערכת במיוחד לאור המחיר ששילמתי. אתמול במהלך הנסיעה שמתי לב שהרמקול הקדמתי הימני קצת יותר חזק מהרמקול הקדמי שמאלי, נכנסתי להגדרות ושיחקתי קצת עם האקווליזר ולמרות שלפי ההגדרות הכל היה מאוזן הגברתי מעט את העוצמה של הרמקול שמאלי על מנת לאזן אותו מול הרמקול הימני. יותר מאוחר באותו יום, ללא שום שינוי מאז הנסיעה הקודמת, הרמקול השמאלי(זה שהיה חלש מעט קודם) פשוט בקושי נשמע והפעם ממש מרגישים את החוסר איזון. #ההגדרות לא עוזרות, הרמקול נשמע חלש מאוד. #ריסטרט למערכת לא עזר. #כל הרמקולים חוץ משמאלי קדמי עובדים כרגיל. #אין שום השפעה על הרמקול אם המוזיקה מת…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי,קניתי רכב ויש לו מערכת מקורית שאין בה דיבורית ואין חיבור לבלוטוס.מה הפתרון הכי זול וטוב כמובן שיכול לפתור לי את בעיית הדיבורית וחיבור הפלאפון לבלוטוס בשביל לשמוע שירים
הודעה אחרונה מאת lee0000, -
- 1 תגובות
- 651 צפיות
אהלן חברים ! לאחרונה רכשתי סיאט לאון fr מודל 2014 . בדרך כלל אני מעדיף תמיד את המערכת האוריגנל שמגיע עם הרכב( כזה אני) , אך ברכב הנל היה "סאב" ומגבר שהמוכר פירק ברגע המכירה .ומאז רק זוג רמקולים אחוריים עובדים(כולל הטויטרים) , לכן רכשתי מגבר BlauPunkt ניסיתי לחבר - אך ללא הצלחה בכיוונים ... רק רמקולים קדמיים עובדים , המגבר נכנס לפעולה רק כאשר הרכב מונע ועוד .... לכן החלטתי "לחזור למקורות" ולפרק את הכל הכל ושהיה מחובר כמו המקורי , האם התהליך הנ"ל מסובך ? אשמח להסברים תודה !
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן! דרוש מתקין ניסיון על סמארט חובה. 0544886948 לינוי
הודעה אחרונה מאת Aviv hashmty, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התחדשתי בסיאט איביזה יד שנייה 2017 5 דלתות מנוע 1000 הבעלים הקודם הוסיף מערכת מולטימדיה לרכב דגם M306 הבעיה היא היציאת USB שלא עובדת . ניסיתי להכניס דיסק און קי לחבר למטען של הטלפון אבל היציאה לא מגיבה. בדקתי את הפיוזים אחד אחד הכל נראה תקין. http://imgur.com/a/73M8W רעיון מישהו ?
הודעה אחרונה מאת or100cohen, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 804 צפיות
אני חושב להחליף את המערכת שבאה עם במאזדה 6 2014.האם אני יקבל צליל ברמה גבוה יותר או .חשוב לי גם הפיקוד של ההגה של הטלפון והמערכת
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, אשמח להמלצה על מקום באזור נתניה/הרצליה/רעננה להתקנת מערכת מולטימדיה אנדוראיד להונדה סיוויק האצ'בק 2012 תודה,
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
- 0 תגובות
- 585 צפיות
יש חיה כזו? אני מתכוון למשהו נורמלי ואיכותי, לא כזה שבעוד שנה נצטרך להחליף. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת משה המלך10, -
- 0 תגובות
- 615 צפיות
שלום לכולם, החלפתי היום את הרדיו המקורי בלנדרובר דיסקברי 2004 ב Blaupunkt Toronto 440BT http://www.blaupunkt.com/en/nc/products/car-multimedia/car-radio/products/single/11973/ הרדיו המקורי נשלט מההגה. איזה מתאם אני צריך כדי לחבר את הרדיו הזה לפקדים המקוריים? מעדיף מ Amazon.de תודה,
הודעה אחרונה מאת shais01,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,635 אורחים (הצג רשימה מלאה)