פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן. אני מחפש להגביל את התדר של זוג רמקולים מוגברים (לתת להם לנגן X הרץ ומעלה, או HIGH PASS FILTER) מישהו מכיר מומחה\עסק שבונים קרוסאובר כזה? מצידי שיראה כמו איזה פרוייקט DIY. אני צריך רק להגביל את הרמקולים שלי מלנגן תדרי באס, ולאבד כמה שפחות איכות שמע בין לבן (Insertion loss) אז אני צריך רכיבים איכותיים. תודה!
הודעה אחרונה מאת Turbulence, -
-
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני פונה אליכם לעזרה לגביי שני נושאים: 1. עזרה בזיהוי בעיה: הרדיו המקורי של הטויוטה קורולה 2009 שלי נראה שהוא עובד - אך אין סאונד מהרמקולים. אני רואה בתצוגה החלפה בין הCD וה FM, אך אין סאונד בכל מקרה. איך אני יכול לזהות אם הבעיה ברדיו או בחיבור לרמקולים? 2. עזרה בתיקון: במידה והרדיו מקולקל - אני מעוניין להחליף לרדיו שכולל חיבור AUX או BLUETOOTH. אידיאלית הייתי רוצה רדיו באותו גודל של המקורי כדי שאוכל להתקין לבד. האם מישהו מכיר משהו כזה? האם אני יכול להתקין רדיו של טויוטה קורולה 2010 (שכולל חיבור AUX) לרכב שלי? ואם כן, איפה ניתו למצוא משהו כזה במחיר טוב? התקציב שלי הוא באיזור 500 ש"ח (כאשר אני מתקין לבד את הרדיו). תודה רבה מראש לכל חברי הפורום, …
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אין לה את הספר רכב. המספר סיראלי שלו הוא V245602 איך אני מוצא את הקוד 4 ספרות לשיחרור הנעילה?
הודעה אחרונה מאת bedok, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום, אני מנסה לבחור head unit חדש בתצורת double din. מדובר בטויוטה קורולה 2016. יש לי כרגע מערכת שאצלי המון שנים, הכוללת מגבר 4 ערוצים, זוג קומפוננטים, סאב, וhead unit בתצורת single din של kenwood שאני מאוד אוהב אבל הוא עוד מעט בן 10, לא כולל bluetooth, לא בטוח שאמצא מתאמים בשבילו לרכב הזה ובאופן כללי, לא כ"כ בא לי להחליף את המערכת המקורית שהיא double din touch בhead unit "טיפה מיושן" בנוסף אני לא רוצה "להשתולל" יותר מדי עם התקציב, אז חשבתי בכיוון של עד ה~1500 ש"ח עבור הhead unit. אז הבחירה שלי כרגע היא בין pioneer מדגם avh-295bt לבין joying סיני שראיתי שהמליצו עליו כאן. ממה שקראתי ברחבי הרשת על הסינים עלה כי : - איכות הצליל לא ברמ…
הודעה אחרונה מאת NV 200, -
- 0 תגובות
- 741 צפיות
שלום, ברשותי יונדאי סנטה-פה שנת 2010 עם מערכת מקורית. אני מעוניין להחליף אותה למערכת אנדרויד. אני יודע שאפשר לקנות באיביי מערכות שונות ומשונות במחירים סבירים אך הבעיה שלא כולם יציבות ואמינות. אני לא יכול לבחור בפיוניר כי לאשתי אין סמרטפון והיא צריכה וייז באוטו ולכן אני הולך על אנדרויד. המחירים בארץ די יקרים - 2500 ומעלה למערכות טובות. האם תוכלו להמליץ לי על מערכת אנדרויד טובה ואיכותית מאיביי ? דגם מוכר שידוע כאמין שעובד טוב. האם יש דגם בארץ שכן שווה להשקיע בו את הכסף? תודה!
הודעה אחרונה מאת deadeye1985, -
- 1 תגובות
- 897 צפיות
יש לי ברכב ממול לתיבת ההילוכים 2 כניסות אחת של aux ואחת של usb משום מה הן לא עובדות שתיהן. האם מישהו יודע מה צריך לעשות בכדי להפעיל אותן? מתאם כלשהו? כבל? אני רוצה להשמיש את הכניסות האלו
הודעה אחרונה מאת DrDooM, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים וערב טוב לפני חודש רכשתי קליאו 2013 1.2(הצורה החדשה). בשבוע הראשון המערכת הסתנכרנה באופן מושלם עם הטלפון הן במוסיקה והן בשיחות טלפון. אחרי שבוע בערך הפסיקה להגיב,וכאשר אני נכנס לרכב גם הטלפון וגם המערכת מראים לי שיש קישור בלוטוס בינהם אך לא ניתן לא להוציא/לקבל שיחות ולא לשמוע מוסיקה דרך הבלוטוס. עשיתי עשרות פעמים אתחולים למערכת ולטלפון,ורק כאשר אני מוחק את כל ההגדרות ומחבר מחדש את הטלפון הוא נותן לי באופן חד פעמי להוציא שיחה דרך הבלוטוס. ניסיתי זאת עם עוד מס' טלפונים והתופעה חוזרת על עצמה. יש משהו שניתן לעשות בנידון? גורמים מקצועיים שניתן לפנות אליהם? תודה
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
החלפתי במיצובישי אאוטלנדר 2017 את הרמקולים המקוריים הקדמיים לקומפוננט( alpine spg 17c) והוספתי סאב מוגבר שטוח מתחת למושב -( alpine pwe v80.) השיפור בסאונד דרמטי לעומת הסטוק, אבל רמת הHU שמיצובישי /גיל קאר מתקינים כנראה לא משהו. קליטת הרדיו לא טובה. יש הפרעות ,וגם הדיבור בסלולרי בבלוטות' בעייתי : ברכב שומעים שיחה טובה ונקיה אבל בצד השני מתלוננים שיש רעש רקע שנשמע כמו מפלי הניאגרה . האם אולי מדובר בתקלה כלשהי , או שזה מה יש? האם השדרוג שבוצע ( בגיל קאר) עלול להיות הגורם לבעיות האלה?(חשבתי שאולי בצד השני שומעים את הרוח מהמזגן , אבל זה לא זה) האם החלפת הHU למכשיר איכותי יותר מהסיני שמותקן בארץ תהווה השלמה נכונה לשדרוג עד כה? שמעתי שבדגמי הפאג'רו היקרים יותר הHU הו…
הודעה אחרונה מאת s_lapid, -
- 3 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום חברים, התחדשתי במאזדה 6 שנת 2013, הצורה החדשה (דגם פרימיום במידה וזה משפיע) ואני מעוניין להחליף את מערכת המולטימדיה המקורית. רצית לשאול האם יש חסרונות בהחלפה? אני צריך לשים לב למשהו מיוחד או שכל מערכת שמתאימה במידות תתאים למטרה? התקציב עד למטרה הוא עד 2,000 ש"ח. אשמח לעזרתכם. סופש נעים
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, בדרכי למצוא פיאסטה שמתי לב שמשנת 2014 ישנה מערכת מולטימדיה בהבדל מהדגמים הקודמים. ראיתי שהמערכת בעברית לכן היא בהתקנה מקומית (כנראה של קוברה) מה שמעט מרתיע אותי. מישהו מכיר את הדגם של המערכת? מנוסה עם רכב בשנתונים אלו ויכול להגיד לי איך איכות הסאונד? האם הוא חווה תקלות בה או חשמל שיכולות להיות קשורות? האם הכל עובד כשורה לאורך השנים? עוד דברים שצריך לדעת? תודה מראש. עריכה: צילום מספר הרכב
הודעה אחרונה מאת AlonDrilich, -
- 1 תגובות
- 771 צפיות
בתהליכי רכישת יונדאי חדשה. האם יש שיפור במולטימדיה שהיבואן מתקין בזמן האחרון? איזה אנדרואיד קיים במערכת?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
כרגע מותקנת לי ברכב מערכת מדגם Audio 20 (תוצרת סימנס למרצדס) עם 10 רמקולים של H&K. איכות השמע אמנם מעולה אך המערכת מכילה רדיו וCD בסך הכל (וה CD לא עובד) והייתי רוצה להחליף אותה למשהו עם יותר אפשרויות. אני טס לשבועיים לארה"ב וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהשתדרג. -כמה הוא תשלום המכס על מערכת שמע לרכב? -האם ישנו מכס על מערכת משומשת? -איך/ממי כדאי לרכוש? (אהיה בפילדלפיה אך אוכל לקפוץ לניו יורק) אשמח לרעיונות נוספים.
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 876 צפיות
פנל פיוניר 8650BT סידרה 8 דבל דין רמקולים מורל קומפוננט 6.5 ואינפינטי קוקסיאל 6.5 ומגבר של V12 4 יציאות שעבר בירושה כמה המגבר יהרוס את האיכות שהפנל של פיוניר מסוגל להוציא? האם בכלל הרמקולים יהיו נצילים מההגברה של הפיוניר ללא המגבר ? ואיזה סט אפ מומלץ להגביר את כל ה 4 רמקולים מהמגבר ללא סאב להגביר 2 רמקולים וסאב להגביר רק סאב אחד ואת הרמקולים על הפיוניר ישירות. מעוניין יותר באיכות מאשר בווליום מיותר אבל כמובן שיהיה ווליום נקי ואכותי בלי עיוותים. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
הזמנתי אתמול מצלמת רכב לרכב של אבא שלי Trasporter T5 ואני רוצה שהמצלמה תתחבר ישירות לפיוזים של הרכב בלי להשתמש במטען שמגיע עם המצלמה VIOFO A119S. ממה שהבנתי אני צריך ממיר מתח 12V ל- 5V עם יציאה של MicroUSB כזה: https://www.aliexpress.com/item/DC12V-to-5V-Inverter-Converter-Micro-USB-Hard-Wired-Car-Charger-for-GPS-Tablet-Phone-DVR/32638475378.html בנוסף צריך מפצל פיוזים כזה: https://www.ebay.com/sch/sis.html?_itemId=400984176227&_nkw=2+Pcs+12V+Add+A+Circuit+Micro+Blade+Fuse+Box+Holder+APS+ATT+Piggy+Back+Fuses+Tap&_trksid=p2047675.m4096.l9146 ופיוז נוסף אחד כמו אלו: http://www.ebay.com/itm/22182726…
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
להונדה 2009 frv למערכת מולטימדיה ריאיתי שמדברים על זה פה לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה או איך מזמינים http://noiasca.rothschopf.net/frv/efrvdinframe.htm ראיתי ששאלו את זה כבר ולא הצלחתי להבין איך להזמין
-
חיבור טאבלט
מאת yochaiz-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
היי, רציתי להתייעץ לגבי האפשרויות שלי בחיבור טאבלט ברכב. קראתי את השרשורים "להתראות CarPC שלום טאבלט" וכן "פרוייקט טאבלט גוגל נקסוס 7 - מודל טכני" אך לא מצאתי בהם מענה לקושי שלי. יש לי סיאט איביזה 2012 ומאסתי במערכת המקורית. ממערכות מולטימדיה double-din שראיתי ברכבים של חברים, הן נופלות באיכותן לדעתי מטאבלט כמו Galaxy Edge או Nexus 7. הייתי שמח לפתרון שדורש ממני כמה שפחות התעסקות עם חיווט. בתיקייה הנ"ל יש תמונות של החיווט המקורי שקיים ברכב: https://drive.google.com/open?id=0B6Y0vSVBNggtRC1RTEdwUmdtQlU לפי מה שקראתי באינטרנט, החיבור הקיים הוא חיבור ISO סטנדרטי (תקנו אותי אם אני טועה). חיפשתי מתאם כלשהו שבצד אחד מתחבר לחיבור הקיים ומהצד השני…
-
- 1 תגובות
- 914 צפיות
היי, אני עומד בפני קניית רכב, ועניין האודיו נכנס לשיקול בנושא. במידה ואני קונה אוטו עם מערכת מולטימדיה מובנית נשלפת (כמו MZD Connect למשל) שנהיית יותר ויותר פופולארית ברכבים חדשים. אם אני לא מרוצה מהאיכות, האם יש דרך להחליף את הרדיו דיסק? או שבמערכות כאלה כבר יש יציאות למגברים, ובשביל לשפר את איכות המערכת משקיעים בעיקר במגברים?
הודעה אחרונה מאת serg90, -
- 1 תגובות
- 817 צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 5.8.17 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור. שיהיה מפגש מהנ…
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, מותקנת אצלי ב C4 שנת 2012 מצלמת רוורס שהותקנה במקור ע"י גיל קאר כחלק מהמערכת מולטימדיה "המקורית", לאחרונה המצלמה הפסיקה לעבוד (מסך שחור בשילוב לרוורס) אך החיישני רוורס שאותם אני גם רואה כחיווי במסך המולטימידה (יחד עם הוידאו מהמצלמה) כן עובדים. אשמח לדעת האם יש פה מישהו שמכיר את ההתקנה של מצלמת רוורס ב C4 (מותקנת על הדלת באגז') ואיך מעבירים את החיווט דרך הדלת. כמו כן אשמח לדעת מה לבדוק כדי לאמת האם מדובר ברכיב המצלמה או שבכלל מדובר בחיווט. אני מעוניין לבצע בדיקה בעצמי שכן להגיע לגיל קאר זה יום חופש + 180 ש"ח רק לבדיקה. תודה לעוזרים.
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5 אלף צפיות
הייתי היום אצל דרור לכיוונים אחרונים והוספת drc, בזמן הכיוונים המגבר נכנס לפרוטקשן בווליום של מעל ל-30 כשבחודש האחרון שמעתי בקביעות בווליום 35 ולא נכנס מעולם לפרוטקשן. חשבתי שזה קרה רק כי היינו באמצע כיוונים (כבר קרה בעבר שכשהמגבר מחובר לתוכנה הוא מתחמם ונכנס לפרוטקשן), אבל להפתעתי גם בנסיעה אחרי הוא המשיך להכנס לפרוטקשן בווליום בין 25 ל-35 לסירוגין. רעיונות? יש מצב שהכיוונים גרמו לזה? הוא לא חם ברמה קריטית, גם דרור אמר. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת Matanel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ברשותי ערכה שהזמנתי מחול. מערכת אנדרויד, מצלמת רוורס ואנטנת GPS עם כל החיווטים והכבלים. קיבלתי להצעת מחיר של 500 שח על הכל, משך עבודה כ3 שע'. מחיר סביר? אם מישהו אחר מכיר יודע אשמח לפרטים. מנתניה.
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 844 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
שלום. הרכב בו יותקן הסט הוא פג'ו 205. המגבר שיגביר את הסט הוא מגבר קטן ובסיסי של סוני מדגם XM-4S. אני חודש הבא בארה"ב ואין לי בעיה לחזור עם סט משם. יש לי כמה חששות, בעיקר מבחינת ההתאמה של הסט לרכב. אני די בטוח שקוטר הרמקול בדלתות הוא 5.25. לא יודע לגבי העומק האפשרי. זה רכב ישן מאוד ולכן אזדקק להסטוריונים בפורום שזוכרים פרטים על הרכב הזה אם יש כאלה. השאלה השניה היא לכדאיות הרכישה. התקציב לקומפוננט הוא עד 200$, לא רוצה לחרוג מעבר לסכום הזה. בארץ הייתי רוכש כנראה מורל טמפו/משהו אחר בסגנון עד 600 שקלים, השאלה האם תקציב כזה יתן איזשהו הבדל או סט מעניין שאין להשיג כאן ושווה את המאמץ. לגבי הרדיו דיסק. יש סיכוי שאקנה אחד חדש בהמשך. ראיתי שאפשר להשיג דגמים של אלפיי…
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אפשר לשלוף רדיו דיסק ללא שולפים? אין לי את הברזלים האלה שמכניסים בצדדים, אפשר להוציא אותו במשיכה, או שהוא לא יצא ואני אשבור משהו? תודה.
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן אנשים, ברשותי פג'ו 108 בת חודשיים עם מערכת מקורית. עד לא ממזמן הכל עבד בה נהדר, עכשיו יש לי בעיה שאחרי שאני לא משתמש ברכב הרבה זמן (כמה שעות טובות) והוא עומד בשמש כשאני מניע את הרכב לראשונה הוא מסרב להתחבר לבלוטוס של הפלאפון לא משנה מה אני עושה. הדבר היחיד שיש לעשות זה להניע את הרכב מחדש ואז הוא מתחבר בכמה שניות. יש למשהו כיוון לפתרון הבעיה לפני שאני נוסע למוסך?
הודעה אחרונה מאת Alkash, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
מעוניין להגיע לשם להתקנה סופר פשוטה, אבל כבר קראתי על מקומות שעשו נזקים... בסה"כ חיבור מגבר והמצאה של פיוז מתאים (כאשר כל החיווט כבר קיים) התוצאה היחידה בפורום היא דיון מלפני המון שנים.
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב קניתי I30 CW שנת 2013 (עלתה בנובמבר) משלמה סיקסט. קראתי פה בפורום שזה שאין לי על ההגה את הבקרת שיוט זה לא אומר שזה לא קיים ברכב אלא רק צריך לקנות את החלק המתאים לגלגל ההגה. רציתי רק לשאול: האם גם החלק של BT קיים ברכב ורק חסר בגלגל הגה ? מצורפת תמונה תודה לעונים ואשמח אם תפנו אותי למתקין שיכול לעשות את ההתקנה הזו
הודעה אחרונה מאת מניוס, -
- 2 תגובות
- 809 צפיות
יש לי i35. הרמקולים שמגיעים עם הרכב וכנ"ל ה-headunit הם ממש על הפנים ורציתי לשדרג עבור ניגון מוזיקה בבלוטות'. האם רמקול BT נייד כמו JBL FLIP 4 או JBL CHARGE 3 יהוו איזה שיפור לעומת המערכת הקיימת?
הודעה אחרונה מאת idof321, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
החלפתי רמקולים בדלתות מקדימה, מגיע חיווט, ואני לא יודע מה פלוס ומה מינוס, זה החיווט המקורי של הרכב ?בעזרת איזה מכשיר אפשר לבדוק מה פלוס ומה מינוס ?או שאולי יש איזו שיטה .תודה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. שאלתי היא כזו, קיבלתי לאחרונה טאבלט מתנה, בקישור להלן https://ksp.co.il/?uin=32944&select=.404. במידה וברצוני לחבר אותו לרכב במטרה לשמוע מוזיקה 1. האם החיבור (לא קבוע) יהיה דרך כניסת AUX ו/או USB? 2. האם איכות הסאונד שתתקבל תהיה טובה יותר מאשר זו הקיימת כיום? (כיום שומע דרך הדיסק און קי שמחובר לכניסת USB)
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,448 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- לירון .ה.
- רועי5
- flytomars
- Liquidator
- yor2
- Jack457
- גולדן191
- zvit
- yoav911gt2
- Cerebral Cortex
- לומד לתקן