Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני פונה אליכם לעזרה לגביי שני נושאים:

1. עזרה בזיהוי בעיה: הרדיו המקורי של הטויוטה קורולה 2009 שלי נראה שהוא עובד - אך אין סאונד מהרמקולים. אני רואה בתצוגה החלפה בין הCD וה FM, אך אין סאונד בכל מקרה. איך אני יכול לזהות אם הבעיה ברדיו או בחיבור לרמקולים?

2. עזרה בתיקון: במידה והרדיו מקולקל - אני מעוניין להחליף לרדיו שכולל חיבור AUX או BLUETOOTH. אידיאלית הייתי רוצה רדיו באותו גודל של המקורי כדי שאוכל להתקין לבד. האם מישהו מכיר משהו כזה? האם אני יכול להתקין רדיו של טויוטה קורולה 2010 (שכולל חיבור AUX) לרכב שלי? ואם כן, איפה ניתו למצוא משהו כזה במחיר טוב? התקציב שלי הוא באיזור 500 ש"ח (כאשר אני מתקין לבד את הרדיו).

 

תודה רבה מראש לכל חברי הפורום,

דב

×
×
  • תוכן חדש...