פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. שאלתי היא כזו, קיבלתי לאחרונה טאבלט מתנה, בקישור להלן https://ksp.co.il/?uin=32944&select=.404. במידה וברצוני לחבר אותו לרכב במטרה לשמוע מוזיקה 1. האם החיבור (לא קבוע) יהיה דרך כניסת AUX ו/או USB? 2. האם איכות הסאונד שתתקבל תהיה טובה יותר מאשר זו הקיימת כיום? (כיום שומע דרך הדיסק און קי שמחובר לכניסת USB)
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני תמיד נוסע עם שירים ויש לי מערכת באוטו ולפני שבוע בערך התחילה לי בעיה כשאני מדליק אורות גבוהים המוזיקה נעצרת אבל הבאס עדיין עובד ואחרי שניה וחצי הכל חוזר, עכשיו זה יותר גרוע אני היום נסעתי בלי אורות בכלל בבוקר ושמעתי מוזיקה על נמוך יחסית 30 בערך(אני בדרך כלל שם 55) ופתאום סתם ככה זה שוב קרה בדקתי הכל לא יכול להיות שהבעיה מגיעה מהמערכת היו לי רק שני אפשרויות שזה או אלטרנטור או מנורות מקצרות מישהו חווה משהו דומה למקרה שלי?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
Usb ביונדאי
מאת Igal_94- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 755 צפיות
שלום, שאלתי בעבר שאלה דומה לגבי bluetooth,אבל הפעם השאלה היא לגבי usb. ברשותי יונדאי i20 שנת 2013 הדגם הפשוט (לאחר מתיחת פנים). המערכת המקורית מגיעה ללא usb ורציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף usb לרכב. אתמול פתחתי פאנל מעל פורט הaux ובמקרה ראיתי שיחידת הaux (שמגיעה עם usb בדגמים אחרים) מחוברת לקונקטור וצמה עם מספר חוטים גדול יחסית למה שצריך להיות בaux. האם יש תשתית מוכנה לusb וכל מה שצריך לקנות הוא יחידת aux usb תואמת ולחבר? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Igal_94, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בוקר טוב, כאמור בכדי לשמור על הסוללה בטלפון אני רוצה לגרום לבלוטות' לעבוד בתנאים מסוימים. רוב הזמן אני עושה את ההפעלה\ניתוק של הבלוטות' בטלפון בצורה ידנית וזה לא ממש נוח. יתר על כן, אם שחכתי להפעיל בלוטות' לפני התנעת הרכב, הדיבורית לפעמים לא מתחברת אוטומטית. תודה
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
-
- 1 תגובות
- 664 צפיות
שלום לכולם מחפש לשדרג את הסאונד - מחפש משהו איכותי אבל לא מפוצץ רחובות... אני אזרח יחסית וותיק....שומע רוק בלוז קלסי... תקציב 2000-3000 אפשר גם נמוך יותר... מבקש המלצה למתקין אמין ומקצועי במרכז רצוי איזור פתח תקווה ( לא חובה ) וכן אם יש המלצות לרכיבים שיכנסו בתקציב תודה דורון
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 2 תגובות
- 894 צפיות
שלום רציתי לדעת אם אפשר להוסיף זוג רמקולים על המגש האחורי בשברולט ספארק 2016 בלי הוספת מגבר ובhu המקורי? ואם כן איזה רמקולים מומלצים? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום ישלי סיאט איביזה 2011 קניתי לא מזמן ושמתי לב ששומעים רק מצד ימין של הרכב מה יכול ליהיות הבעיה? דרך אגב ישלי מערכת מולטימדיה ברכב
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יצא קצת חפירה מקווה שתעזרו מבקש ייעוץ בהרכבת מערכת יש ברשותי סאב ו-2 מגברים אחד 2 ערוצים ואחד 4 ערוצים (תמונות) אני לא מבין גדול בכל העניין הזה בכלל בשביל זה אני צריך אותכם חשוב לי לשמוע באיכות טובה במינימום השקעה בדגש על האיכות לא מחפש עוצמה להרעיד את השכונה חשבתי לחבר את אחד המגברים ואת הסאב לסט הזה GX600C 210W 70RMS JBL (אם יש לכם משו אחר להמליץ לי בשמחה) השאלה אם זה יספיק ויהיה טוב זוג מקדימה קומפפונט ובדלתות האחוריות אני אבטל את החיבור שככה אשמע רק מקדימה או שזה לא יהיה מאוזן ואני אצתרך להתקין גם מאחורה או בדלתות או על המגש או במידה אחרת לנתק את כל ה4 המקוריים ולחבר זוג 6*9 על המגש עם הסאב וזהו אם אפשר יתרונות וחסרונות על כל הווריציות שיש …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, עד לפני כחודש הכול היה טוב ויפה, המערכת הייתה נדלקת בדיוק באותו מצב שבו הייתי מכבה אותה, כולל עיצוב, זיכרון לUSB וכו.. בלי סיבה מיוחדת, פתאום המערכת לא שומרת שינויי עיצוב וחוזרת כל פעם למצב שהגדרתי לפני כחודש. ויותר מעצבן! כל פעם שאני מעביר לUSB הוא טוען אותו מחדש ולא שומר הגדרות. לפני כן היה ממשיך באותו שיר שהפסיק בכיבוי עם הגדרות תצוגה, רנדומלי וכד... ביצעתי ריסט, ניתוק מצבר, שיחזור הגדרות... הכול מתאפס: תחנות רדיו, הגדרות שמע, הגדרות בלוטוס חוץ מ.... העיצוב!! מה ניתן לעשות??
הודעה אחרונה מאת yuvalsa, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, רכשתי קיה פיקנטו 2016 ואני מתלבטת בין רכישת מערכת מולטימדיה תואמת מקור לבין מערכת מולטימדיה של סינקופה bc-6070 האם המולטימדיה תואמת מקור של קיה פיקנטו היא טובה? והאם הדגם סינקופה שציינתי מומלץ? אודה לעזרתכם, תודה!!
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
יבוא מולטימדיה
מאת ניצן א- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התחום של המולטימדיה חדש לי. האם כדאי להתעסק ביבוא של מולטימדיה עם התאמה לרכב מסין או שהעניין לא כדאי עקב מסים ועלויות נוספות+חוסר באחריות? מהם היצרנים המומלצים?
הודעה אחרונה מאת ניצן א, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, קניתי מערכת מולטימדיה (תואם מקור) לראב 4, ומצלמת רוורס. ניסיתי לעבוד לפי מדריכים ביוטיוב איך להרכיב את המערכת, אבל כשניסיתי לחבר את המערכת הכפתורים בהגה לא הגיבו למרות שיש אפשרות לשליטה מההגה דרך המערכת, אני מניח שלא חיברתי נכון חלק מהחוטים, ובכלל היו כמה חיבורים שלא הבנתי לאן צריך לחבר. מצלמת רוורס הגיעה בלי הסברים או מידע בסיסי על ההתקנה אז אפילו לא ניסיתי, אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי עם החיבורים? האם החיבור של החוטים זהה בכל מצלמת רוורס? במידה וכן, אני פשוט אבדוק הוראות של מצלמות אחרות. דיברתי עם מקומות שמתמחים בהתקנות, הביאו לי הצעת מחיר של 700 ש"ח על התקנת המערכת והמצלמה, נראה לי ממש מוגזם בהתחשב בעובדה שאמרו לי שזה לוקח פחות משעה. במידה ולא…
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 27 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי מאזדה 2 שנת 2008 עם מערכת ורמקוליים מקוריים ואני מעוניין להחליף \ לשדרג את המערכת התקציב שאני רוצה להשקיע הוא באזור ה 1500 למערכת + רמקולים + מסגרת למערכת שאני אצטרך ( https://www.alexsander.co.il/product/6489/2-07-014 ) לפי החיפושים בפורום המידה של הרמקולים הקדמיים היא 6.5 ( אשמח אם מישהו יאשר מהניסיון שלו ) ואני לא מתכון לקנות בעתיד הקרוב מגבר אז כנראה שאלך לכיון של מערכת + קומפוננט לא מעניין אותי אם למערכת יהיה מסך או דיבורית BT אבל כן שתיהיה אפשרות לחבר את השליטה מההגה ראיתי כמה המלצות בחיפושים למערכות : Pioneer DEH-X4950BT Pioneer DEH-X3950BT וקומפוננטים : Pioneer TSA1605C Pioneer TS-D1720C אשמ…
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין לשדרג את המערכת המובנית במיצובישי לנסר 2010 לא יודע מאיפה להתחיל... האם כדאי מקורי ? או לקנות אנדרואיד מומלץ ? מה לגבי המסגרת ? תריסי מזגן וכדומה ? איזה גודל עליי לקחת ? מה לגבי השליטה מההגה ? האם יש לכם המלצות מניסיון ? תקציב 2000 ש"ח גג אשמח לכל טיפ בנושא תודה רבה
קומפוננט ומגבר 1 2
מאת oziaviman- 18 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
איך הדגם הזה של המגבר? [h=1]JBL Car GX-A602 2x60 Watt[/h] ://www.amazon.co.uk/d/i19/JBL-Car-GX-A604-4-Channel-Audio-System-Amplifier/B00E89RV4C/ref=sr_1_26?s=electronics&ie=UTF8&qid=1498405601&sr=1-26&keywords=jbl%2BCAR&th=1 והקומפוננט הזה [h=1]JBL Car GTO 609C[/h] //www.amazon.co.uk/JBL-Component-Including-Midrange-Speakers/dp/B00881CT3E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1498405580&sr=1-1&keywords=jbl%2BCAR&th=1 כל זה אמור להתחבר למערכת הזאת http://www.ebay.com/itm/6-6-HD-2DIN-In-Dash-Bluetooth-Touch-Car-Stereo-MP3-MP5-Player-Radio-USB-TF-CAM/322358196052?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p20603…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
סקודה פאביה
מאת topy11- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אז ההורים רכשו פאביה ידנית במסגרת המבצע שהיה לפני כמה זמן וקיבלו מתנה מערכת משודרגת שנקראת קייר משהו כזה - יש סים ווויז פנגו BT ועוד כמה דברים (ללא דיסק כנראה) קודם כל האם משהו שמע על המערכת? האם יש לה smartgate? smartlink? android auto? אם מישהו מכיר או גם רכש באותו זמן אשמח לשמוע וגם האם יש אפשרות לקנות מחשב רכב כי אני לא חושב שיש להם את הMAXI DOT אלא רק הרגיל
הודעה אחרונה מאת topy11, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
התחיל מהרגע שהתקנתי 6x9, ברגע שמכבים את הרכב נשמע בום מהמערכת גם כאשר הווליום על 0. יכול להיות נפילת מתח? מה אפשר לעשות במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בבעלותי g37 שהבעלים הקודם התקין בה רכיב אנדרויד על המסך המקורי. האפליקציות שכרגע פתוחות הם waze ורדיו אינטרנטי. אין אפשרות לגשת לשום אופציית הגדרות אחרת. מישהו במקרה מכיר מערכות מהסוג הזה ויודע איך לפתוח אופציות להתקנות שונות?
הודעה אחרונה מאת BNitay, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יושב על הורן טוויטר קבל 3.3uf 250v, ממה שהצלחתי להסיק 3.3uf נחתך מ12000hz (?), יכול להיות שזאת הסיבה שהטוויטר הוציא תדרים לא מובנים? מה שאנסה לעשות זה לחבר קבל שיושב לי בארון של hertz 4.7uf 100v ולחתוך אותו יותר נמוך (שייך לסט קודם). השאלה היא האם לפני שאני מתחיל להתעסק בזה, יכול להיות שזאת באמת הסיבה שהטוויטרים סתם צרמו?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
שלום לחברי הפורום היקרים אחרי דיונים בפורום להחלפת סאב מהרץ HX250 ל IDMAX 12 החלטתי להקשיב לעצותיכם ולהחליף את מגבר ה V12 NameLess שלי. המגבר יגביר קומפוננט Alpine SPG17 ות את סאב ההרץ בגישור. התקציב - עד 1000 שקלים (אני יודע שזה לא בשמיים אבל זה מה יש...) ההתלבטות היא בין: -PHD 4100 שנותן 100RMS נקיים ב 4 אוהם ו 300RMS נקיים בגישור ב 4 אוהם - כיד 2 ללא שריטה. - MASSIVE AUDIO BX4 שנותן 120RMS ב 4 אוהם ו 480RMS בגישור ב 4 אוהם - חדש. ד"א, אני חייב לדעת. האם יהיה שינוי עצום בסאונד מה V12 לבין שני המגברים הללו? והאם תוספת הכוח לסאב תעשה משהו לסאונד שהוא מוציא? אני חייב לציין שאני די חדש בתחום ומאוד רוצה להגיע למפגש במרכז וללמוד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים אני פונה אליכם כדי לקבל עזרה נורמלית לבעיה הלא נורמלית שקיימת אצלי במערכת הרכב שלי הוא רכב עם מצבי רוח יש לי פיאסטה 2010 קניתי אותה לתקופת הצבא ובקיץ ובכלל בימים חמים אני וסבל מביעה לא מובנת המערכת עובדת רגיל אך שמגיעים לווליום של 21-22 שזה לא באמת הרבה כי אין מגבר או משהו הוא מתחילה להשתגע וניהיה גמגומים בצורה ממש מעצבנת בדקות הראשונות היא תעבוד בסדר, אך לאחר 15 דקות משהו כזה בווליום של מעל ל 11-12 יוצא ממנה שד היא מתחילה לגמגמם מנמיכה לשניה ומעלה חזרה פשוט אי אפשר לשמוע שירים היא נכנסת למצב של עומס לפי מה שהבנתי שאלתי מישהו שמבין ואמר לי שכנראה המגבר המובנה שלה נכנס לעומס ובמקום להישרף הוא פשוט נכנס למצב הגנה ופשוט מנמיך לבד לשניה ו…
הודעה אחרונה מאת Airpekk, -
- 0 תגובות
- 950 צפיות
היי, אז קניתי סיויק 2010 את הגרסה כמעט הכי מפוארת ויש בה מולטימדיה מקורית וכניסת AUX מתחת לשקע V12. עכשיו הכל טוב ויפה אבל אין לי אופציה במולטימדיה להחליף לAUX. יש שם IPOD, CD, DVD, AVI אבל לא AUX. לחצתי על הIPOD וזה כתב לי שאין מכשיר מחובר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? או איך להפעיל את הAUX?
הודעה אחרונה מאת Airpekk, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
שלום רב קניתי קייה פיקאנטו 2016 יד שניה עכשיו באה לי מערכת בפנים זה לא אנדרויוד אנע מנסה לעלות כאן תמונה שלה פשוט היא עושה לי בעיות לא קוראת את הכרטיס זיכרון ולא את הדיסק לשמוע מוסיקה איך אני מעלה שמישהו יעזור לי כאן לדעת מה צריך לעשות בבקשה או להמליץ לקנות מערכת חדשה ולא יקרה
הודעה אחרונה מאת moshiko007, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם כמו שרשום בכותרת אני מחפש מערכת מולטימדיה לסוזוקי סוויפט 2010 מה שחשוב לי שהיא תהייה עם מערכת אנדרואיד, שיהיה אפשר לשלוט עליה מההגה, חיבור BT,USB תכונות GPS לוויז. מחיר של בערך 1500 עדיף כולל התקנה אבל אם יש משהו במחיר הזה שהוא טוב יותר אז ללא התקנה. מאזור המרכז. שאלה נוספת, השליטה מההגה זה משהו שאפשר לתכנת או שרק במערכות מיוחדות שעושות את זה? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת guyy17, -
- 4 תגובות
- 913 צפיות
נראה שהרמקולים האחוריים ברכב (מקוריים) סיימו את חייהם. מחפש זוג 5.25 לא יקרים. אין מגבר. מה דעתכם על אלו? http://www.ebay.com/itm/Rockford-Fosgate-R1525X2-5-25-5-1-4-160-Watt-2-Way-Coaxial-Car-Audio-Speakers-/301763503839?epid=143706054&hash=item464281a6df:g:k50AAOSwPcVVikRt
הודעה אחרונה מאת markus1, -
רדיו בלוטוס
מאת om2- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני צריך רדיו בלוטוס פשוט שיתמוך רק ברדיו ובפונקציה של דיבורית חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את אלה: http://s.aliexpress.com/RR3EBfyi http://s.aliexpress.com/E7zMVRjQ http://s.aliexpress.com/bmeQbUzM האם לדעתכם הם יתאימו? אם כן, איזה מבין שלושלתם הכי יתאים (קליטת רדיו ותמיכה בפונקצית דיבורית) תודה
הודעה אחרונה מאת dmxsir, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
שלום רב קיבלתי שלשום קיה ספורטאז חדשה עכשיו זה הולך לאישה בקרוב עם שני תינוקות קטנים רציתי לדעת איזה מסכים כדאי לי לשים מאחורנית ומה ההמלצות(כולל התקנה) התקציב לא להשתגע אם אפשר זה רק מסכים שיהיה להם ואולי משחקים בעתיד תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת moshiko007, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
אשמח לעזרה לאישתי יש מאזדה 6 2004 ליפני 4 שנים הותקן מתאם USB +AUX מעולם לא השתמשתי ביציאה של האוקס אלה רק בUSB לארונה אישתי מעוניינת לישמוע שירים דרך הנייד דרך אוקס מישום מה אינני מצליח לישמוע כלום ברמקולים שאני מחבר את האוקס מישהו מכיר ? יודע ? אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 2 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, יש לי ברכב מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד 6 . איך אני יכול לעשות שבהדלקת המערכת יפתח באופן אוטומטי הוויז ? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת astralmir, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 583 צפיות
שלום חברים יש לי סוזוקי איגניס 2006 קניתי סט שלטי נוחות מהאינטרנט, אני צריך את עזרתכם בהסבר התקנתם, 1.איך אני מוצא ברכב לאיזה חוט צריך לחבר כל חוט בפקד 2. איך אני יודע על פי איזה דיאגרמה אני צריך לחבר (יש כמה בתרשים) 3. האם אני צריך להוסיף עוד מנוע כל שהוא? מצ"ב תמונת הסט, והדיאגרמה תודה
הודעה אחרונה מאת matan1991,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2