פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
מגבר לא נדלק
מאת שועלון-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש לי ברכב מגבר אוקספורד שלא נדלק יותר ולכן הרמקולים הקדמיים והסאב לא עובדים. נבדק עם נורת ביקורת - יש מתח בפלוס, ברימוט ובמינוס, מה שמרמז שהבעיה במגבר ולא בחיבורים. אין פיוז במגבר עצמו.. לפחות לא משהו שאפשר לראות מבלי לפרק אותו. מכירים מישהו שיודע לתקן מגברים באזור ת"א? אני מניח שאם יש פיוז פנימי, לא יעלה יותר מ 100 ש"ח להחליף אותו. תודה
הודעה אחרונה מאת שועלון, -
-
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים יש לי AUDI A3 חדשה ספורטבק 2.0. הרכב מגיע עם מערכת MMI שלא מתחברת לאנדרואיד (7 אינצ' ללא טאצ' כמו שנהוג באאודי בארץ). האם יש מישהו בארץ שיכול לשדרג אותה לVIRTUAL COCKPIT? ראיתי שבחו"ל עושים את זה מלא. כמו כן בCLASS A רוצים 5500 שח על פתיחת מסך לאנדרואיד מלא וחיבור לרמקולים של הרכב. וזה נשמע לי מוגזם. אולי יש לכם עוד המלצות? תודה !
הודעה אחרונה מאת liron27, -
מגברי A/D/S
מאת inon007-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. האם משהו שמע אי פעם על חברת A/D/S? האם זאתי חברה טובה? אני שואל מכיוון שראיתי בפורום בחו"ל המלצות על חברות בתחום הסאונד לרכב, והחברה הזאת הוזכרה בתור האיכות הגבוהה ביותר לפני החברות הטובות ביותר כמו JL AUDIO, IMAGE DYNAMICS. תודה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מחפש קובץ עדכון לסובארו Fujitsu Ten 7", גם ידוע כ-F10. העדכונים ניתנים להורדה בארה"ב חופשית אך לא באירופה ולר בישראל. העדכונים בארה"ב לא מתאימים באירופה. באם יש למישהו קובץ עדכון PE9407? תודה נ.ב. עדכון gracenote מארה"ב מתאים בכל העולם. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש מערכת של פיוניר AVHX-5850BT. עבור יבואן רשמי (עוזי רדיו) היא נמכרת באזור 3000~ עם 3 שנות אחריות. יבואן פרללי באינטרנט (אלכסנדר, על גלגלים וכו) נמכרת ב ~1800 עם שנה אחריות. האם כדאי לקנות את הפרללי? מישהו אמר לי שיש איתם לא מעט בעיות שמחליפים להם את הטיונר של הרדיו כדי שיתאים לישראל ועושים להם כל מיני התאמות כדי שיעבדו בארץ כמו שצריך ויש בעיות של תאימות שלא תמיד הכל עובד כמו שצריך. אשמח לחוות דעת בנושא.
הודעה אחרונה מאת DIN_13345, -
- 3 תגובות
- 817 צפיות
שלום ברכב הותקנה בעבר מערכת שכללה זוג קומפוננטים קדמיים וכן מגבר. מתחת למושב הנוסע קיים מנחת. דיברתי עם הבעלים הקודם של הרכב והוא אמר שכל מה שהוא עשה היה לקחת איתו את המגבר והסאב. בדקתי את כבלי המתח שמגיעים אחורה ואכן מגיע אליהם מתח. כרגע הרמקולים הקדמיים לא עובדים בכלל - כי הם לא מחוברים למגבר. הרמקולים האחוריים עדיין מחוברים למערכת ולכן עובדים. מצאתי מגבר 2 ערוצים יד שנייה פשוט שאמור לעשות את העבודה (אין לי סאב ולא מעוניין באחד) השאלה שלי האם יש משהו מיוחד שצריך לבדוק לפני שאני פשוט מחבר את המגבר?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
שלום, קונה בקרוב יונדאי I20 החדשה דגם פרימיום עם מולטימדיה אנדרואיד וצריך את עזרתכם/המלצותכם. קודם כל מה שיש לי מהרכב הקודם: Pioneer AVH X2850BT Hertz HDP 5 Hertz Pro MPK 165.3 Hertz Pro MPK 690.3 Alpine SBG 1224BP 1. אשמח לדעת כמה יציאות RCA יש במולטימדיה המקורית שמגיעה עם הרכב (אם יש), במידה ואין מה עלי אם אני רוצה להשאיר מולטימדיה מקורית ולחבר מערכת. 2. קומפוננט קדמי ומגבר יחוברו 100% אבל הבעיה היא שמאחורה אין רמקולים במגש אלה בדלתות, לא מעוניין לעשות חורים במגש המקורי של הרכב ולכן אין לי מה לעשות עם ה 690.3 , מה אתם ממליצים לי לעשות בדלתות אחוריות? (הבנתי מ- THE KING שזה לא המקום הכי טוב לרמקולים אבל אין מה לעשות.. או שיש?) 3. הסאב ל…
הודעה אחרונה מאת LoveSound555, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי יונדאי i35 שנת 2014 עם מערכת מולטימדיה סינית שהיבואן מתקין - של חברת AVOX או Flyaudio (מערכת גרועה ללא ספק). לאחר שלא הייתי מרוצה כלל מאיכות הסאונד, החלטתי להשתדרג עם הציוד הנ"ל: רמקולים קדמיים: https://www.crutchfield.com/S-bQXYXnm4k9I/p_091RSE165/Focal-RSE-165.html מגבר: https://www.crutchfield.com/S-EpL7UoJSxYF/p_575R300X4/Rockford-Fosgate-Prime-R300X4.html חיברתי רק את הרמקולים הקדמיים למגבר. הרמקולים האחוריים נשארו מחוברים למולטימדיה. בוצע כיול וכוונון של המגבר ומערכת המולטימדיה לקבלת סאונד איכותי. ההתקנה בוצעה ע"י מתקין מקצועי שעשה עבודה נקייה וטובה. אז איפה הבעיה אתם שואלים? אני לא מרוצה כלל מאיכות הסאונד! הבאס מאד חלש…
הודעה אחרונה מאת deadeye1985, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 770 צפיות
שלום, מבקש בבקשה את עזרתכם בהמלצה על מצלמת דרך זולה, שעושה את העבודה ודורשת מינימום התעסקות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי סוזוקי סוויפט GLX-I שנת 2012 ולהפתעתי למרות איבזור דיי מכובד מישהו שם פיספס את החיבור הבסיסי של AUX. בדקתי וראיתי שיש מתאם שפותר את הבעיה אבל עיני פזלו דווקא לדאבל דין שעונה על רוב הדרישות שלי ואפילו יותר. מדובר על דאבל דין תוצרת Joying, אנדרואיד 6.0, 7אינצ', מפרט מאוד מכובד יחסית למחיר וביקורות טובות ברחבי הרשת. מחירו בAliExpress עומד על 232$ ומשלוח חינם דרך DHL. במפרט כתוב שיש תמיכה בלחצנים שעל ההגה, מישהו מוכן לאשר לי את זה ב100% כי זה משהו שמאוד חשוב לי. האם המערכת תתמוך בתדרים שלנו והרדיו יעבוד בצורה חלקה? אחרי מיסוי של כ35% מחירו יעמוד על 1105 ש''ח. יש מערכת משתלמת יותר במחיר זה? האם צפויות עוד הוצאות בנוסף למיסוי הקבוע-ד…
הודעה אחרונה מאת crazydevil, -
- 2 תגובות
- 770 צפיות
שלום לכולם, יש לי פולו 2010, מחפש מישהו שיש לו את הציוד הדרוש לפתיחת האפשרות ל aux ברדיו דיסק המקורי. תודה
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
צהריים טובים, רכשתי לאחרונה קיה ספורטאג' GT שנת 2016, ברכב קיימת מערכת מולטימדיה אנדרואיד עם סאונד פשוט נורא. אני מנסה למצוא את מקור הבעיה, 1. האם יש צורך להחליף את המערכת מולטימדיה? היא סך הכל עובדת מצויין אבל באקולייזר אין אפשרות אפילו לשחק עם הבאס\טראב. נציג מאדי מערכות טען שהoutput שלה 100w. 2. אני מבין שאני צריך להחליף את הרמקולים ולהוסיף מגבר וסאב, אני לא מחפש משהו משוגע, חשוב לי צליל נקי יחסית, אשמח להצעות. תקציב עד 3K. באדי מערכות הציעו לי להחליף את הרמקולים הקדמיים והאחוריים לרמקולים קומפוננט של JBL, ללא הוספה של מגבר. זה הגיוני בכלל? או תחלופה להוסיף סאב אקטיבי דגם הנ"ל: http://www.jbl.com/BASSPRO+MICRO.html?dwvar_BASSPRO%20MICRO_color=B…
הודעה אחרונה מאת zalmi, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברשותי מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד 6 משום מה הוא לא מתחבר באופן אוטומטי לרשת אחרי שאני מדליק אותו ,אלא כל פעם צריך להתחבר ידנית. ניסיתי למחוק ולהוסיף שוב את הרשת אבל זה לא עוזר אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל האודיופילים. שברולט קרוז- המסך מורכב בחלק העליון של הדש בורד ולא רואים חצי ממנו עכב השמש של ארץ הקודש. אנא ראו תמונה מצורפת. ראיתי שיש "מצחיות" שאפשר להרכיב לתוך המסגרת- אבל לא מוצא ברשת ו\או בחנויות. מישהו מכיר\שמע\באמאשלכ'ם שילחו איזה קישור... תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
שלום לכם, קניתי מולטימדיה, שני מסכים ומצלמת וררורס, חיברתי הכל והכל עובד פיקס בסוויץ עד שאני מניע את הרכב, שאני מניע את הרכב פתאום המצלמה לא עובדת, ומסך אחד מהבהב פעם ב5 שניות בערך, מציין שאת המתח של המצלמה חיברתי למנורת רוורס(אולי זאת הבעיה?) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת asmily, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברה! אני רוצה לקנות מערכת חדשה לרכב שלי. יש לי פג'ו 208 שנת 2014 שמגיעה עם מערכת מולטימדיה כלשהי מובנית ואני לא באמת יודע אם צריך להחליף אותה או לא.. הדגם של הרכב הוא ACCESS אז הוא לא מגיע עם AUX מובנה באוטו. יש לי רק BT. ברכב הקודם שלי גם הייתה מערכת משודרגת ושמעו ממש טוב בלי סאב + מגבר. אז אם יש אופציה למצוא רמקולים עם סאב מובנה או משהו כזה זה יהיה מעולה. התקציב הוא באיזור ה-2500 ש"ח. אפשר לחרוג אם זה באמת הכרחי (כולל הרכבה) תודה רבה לכולם!
- 1 תגובות
- 752 צפיות
מדובר במגבר של הרץ, שגם הקודמים אגב היו מגיעים לטמפרטורות גבוהות, כמובן שלא נכנס לפרוטקשיין. האם מדובר בדבר נפוץ או שמה יש לדאוג? הוספת מאוורים יכולה לעזור?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברצוני לשדרג את ה HU שיש ברכב (קורסה 2013), ל HU דאבל דין. אני מוכן להשקיע ב HU טוב אך לא יודע מה יותר טוב. דרישות : שמירת האופציה לשליטה מההגה. Android Auto מגבר פנימי סביר שלא עושה עיווטים בווליום גבוה. (לא מתענן הגברות חיצוניות או שדרוג רמקולים כרגע. הסיבה לשדרוג היא שהמערכת כרגע מסורבלת מאוד, אין לה כניסת USB. בנוסף יהיה נחמד מאוד שאפשר להפעיל ניווט ב HU. בינתיים ראיתי את האופציה של JOYING שאמורה להתאים כמו כפפה ליד לקורסה, מבחינת שליטה מההגה. בנוסף יש לה הרבה מאוד אפשרויות של שדרוג ותוספות. לא יודע לגבי איכות הסאונד שלה. אפשר להשיג אותה בכ 290$, וזה כולל מתאם לצמה המקורית והצורה של המערכת מתאימה בידיוק לנישה שיש שם…
הודעה אחרונה מאת High Octane, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מערכת מוראל , 2 מגברים והדיוניט סוני עם שליטה נפרדת לסאב . הסיאט מגייעה עם מערכת רדיודיסק מובנה, האם יש לו 4 יציאות ? האם ניתן להחליף מערכת ועדיין לשלוט מההגה? האם ניתן בכלל להחליף מערכת? איזה מתקין מקצועי וסבלני מומלץ באזור המרכז ?
הודעה אחרונה מאת אלבטרוס, -
-
- 1 תגובות
- 870 צפיות
שלום קניתי סיאט איביזה חדשה יש מסך מולטימדיה באוטו ומי שמכיר באיזה יש ידית ליד ההגה לשליטה במערכת (ווליום,מוד וכו,..) עכשיו בהתחלה זה הגיב מהידית עכשיו זה כבר לא, יכול ליהיות שביטלתי את זה איכשהו או שיש איזה פתרון אחר?
הודעה אחרונה מאת Ohad Masas, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, מדובר על סיאט איביזה 2007, המערכת כרגע: מולטימדיה Pioneer AVH-X2550BT מגבר BLAUPUNKT Velocity vr 504 סט קומפוננט Hertz ESK 165.5 סאבוופר Dragster DEM 123 שמתי את הקומפוננט השבוע, ויש כמה תקלות לפני זה היו לי סט רמקולים של JBL שהתחילו לחרחר, אחרי כמה נסיונות תיקון ובזבוז כסף החלטתי לשים סט קומפוננט. עכשיו הבעיה כזאת - הרמקולים מזמזמים גם כשאין שום מכשיר מחובר, כשלא פועלת מוזיקה.זמזום שלא קל להתעלם ממנו. בדיבורית, בווליום כמעט אפסי - הקול שבצד השני של השיחה כמעט תמיד מזמזם ברמה שאי אפשר לשמוע איפה לדעתכם הבעיה? ד"א - הרמקול שבדלת הימנית, בתדרים מסויימים כנראה מרעיד את הפלסטיקה שגם ככה לא בשיא יותר מדי איזה בעל מקצוע מתעסק עם …
-
- 1 תגובות
- 740 צפיות
אהלן אהלן, מדובר על סיאט איביזה 2007, המערכת כרגע: מולטימדיה Pioneer AVH-X2550BT מגבר BLAUPUNKT Velocity vr 504 סט קומפוננט Hertz ESK 165.5 סאבוופר Dragster DEM 123 שמתי את הקומפוננט השבוע, ויש כמה תקלות לפני זה היו לי סט רמקולים של JBL שהתחילו לחרחר, אחרי כמה נסיונות תיקון ובזבוז כסף החלטתי לשים סט קומפוננט. עכשיו הבעיה כזאת - הרמקולים מזמזמים גם כשאין שום מכשיר מחובר, כשלא פועלת מוזיקה.זמזום שלא קל להתעלם ממנו. בדיבורית, בווליום כמעט אפסי - הקול שבצד השני של השיחה כמעט תמיד מזמזם ברמה שאי אפשר לשמוע איפה לדעתכם הבעיה? ד"א - הרמקול שבדלת הימנית, בתדרים מסויימים כנראה מרעיד את הפלסטיקה שגם ככה לא בשיא יותר מדי איזה בע…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום, לאחרונה רכשתי BMW 330e - ההיברידי-חשמלי. אגב, רכב מעולה ואני מאוד מרוצה. בסוכנות טענו שהפיתוח של הווייז עבור BMW עומד להסתיים בשבועות הקרובים ואז יהיה ניתן להתקין אותו באוטו ויהיה בו גם כרטיס סים עבור הווייז (כמובן בעלות חודשית נוספת). מצד אחד זה מאוד מפתה מכיוון שבדגם הזה המסך של האוטו די גדול (8.8 ויהיה מאוד נוח להשתמש בווייז בהשוואה למסך האייפון. מצד שני שמעתי שכשמדובר בהתקנה מקורית בחברה בגרמניה - זה משהו אחד אבל אם מדובר בהתקנה בחברה מקומית בארץ עדיף שלא לנסות ולהתעסק עם עם התקנות כאלה גם אם מדובר בחברה מוכרת מכיוון שזה עלול גם לפגוע במערכות החשמליות של הרכב כך שמדובר בסיכון מסויים. מה דעתכם? האם באמת יהיה מסוכן בכלל להיכנס לזה? תודה
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם ברכבי (לה סייבר 2001 limited) מותקן רדיו דיסק מקורי + צ'נג'ר בתא מטען (גם הוא מקורי). רציתי להחליף למשהו עם USB ואולי עם מסך וכו'.. ראיתי שמוכרים בEBAY כל מיני קיטים של מסגרות עם קונקטור ומתאם לאנטנה . השאלה היא אם השליטה מההגה תישאר לי ? אני גם לא רוצה לותר עם הצלצול (CHIME) שיש מפתח בסוויץ' או משהו כזה ... האם ניתן לעשות זאת ? מישהו יכול לכוון אותי מה בדיוק לקנות ? תודה
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, מחפש המלצות לשדרוג המערכת המקורית בפיג'ו 208, כרגע ברכב יש מולטימדיה מקורית וקומפוננטים מקדימה גם מקוריים בנוסף יש איטום על הדלתות הקדמיות. התקציב כרגע הוא 500 שח והכיוון שלי להחליף סט קדמי. אשמח אולי לשמוע רעיונות אחרים או המלצות לסטים. תודה
הודעה אחרונה מאת FLaW, -
- 1 תגובות
- 898 צפיות
שלום ברשותי דייהטצו 2008 עם רדיו-דיסק רגיל, מקורי ללא חיבור ל- USB או AUX. ברצוני להתקין חיבור כזה. ברצוני לשאול אם הדבר בכלל אפשרי, ואם כן היכן באיזה סדר גודל של עלויות מדובר, והיכן ניתן להתקין? תודה
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לילה טוב, האם ישנה חשיבות לחברות מסוימות שמשווקות כבלים של פלוס ומינוס? ראיתי שיש סטים של 5 שקלים וגם סטים של 200 שקלים למטר וכדומה, השאלה היא האם יש הבדל באמת באיכות המוצר שכן, יכול להשפיע על הזרם ועל איכות הצליל או שההבדל מאוד זניח ואין באמת חשיבות? במידה ויש חשיבות, אשמח להמלצה מחנות מסויימת או חברה מסויימת. תודה.
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אני מחפש מערכת מולטימדיה להונדה סיוויק סדאן 2014 אני משתמש אייפון. שימוש עיקרי במערכת יהיה בWaze ובSpotify. חשוב לי שיהיה אפשרות לאינטרנט אפילו דרך Sim לרוב אני רואה רק את מחיר המערכת. מה עלות התקנה ממוצעת? שיהיה באזור תל אביב, חולון, ראשון לציון תודה (:
הודעה אחרונה מאת Ido Kleiner, -
- 0 תגובות
- 594 צפיות
שלום לכולם יש לי גולף דור 6. ופתאום ניהיה משהו מוזר במולטימדיה לאחר שחיברתי כבל aux, הבלוטוס לא עובד איך שאני לוחץ על כפתור ה phone המולטימדיה משתיקה את הרמקולים ובחיוג מהפלאפון המערכת לא מגיבה . תודה
הודעה אחרונה מאת eliran111126, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום , יש לי אלטו 2015 ואני רוצה להחליף לה את הרדיו דיסק. הכבל (הצמה) שניכנס לרדיו דיסק המקורי שיש באוטו הוא בצע כחול בעל שתי שורות ובכל שורה 10 חורים. האם ניתן לדעת איזה רדיו דיסק צריך לקנות כדי שאוכל לחבר ישירות את הרדיו דיסק החדש ללא צורך בחיווט נוסף. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת sabach2,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,952 אורחים (הצג רשימה מלאה)