Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

לא מזמן רכשתי סוזוקי סוויפט GLX-I שנת 2012 ולהפתעתי למרות איבזור דיי מכובד מישהו שם פיספס את החיבור הבסיסי של AUX.

בדקתי וראיתי שיש מתאם שפותר את הבעיה אבל עיני פזלו דווקא לדאבל דין שעונה על רוב הדרישות שלי ואפילו יותר.

מדובר על דאבל דין תוצרת Joying, אנדרואיד 6.0, 7אינצ', מפרט מאוד מכובד יחסית למחיר וביקורות טובות ברחבי הרשת.

מחירו בAliExpress עומד על 232$ ומשלוח חינם דרך DHL.

:?:במפרט כתוב שיש תמיכה בלחצנים שעל ההגה, מישהו מוכן לאשר לי את זה ב100% כי זה משהו שמאוד חשוב לי.

:?:האם המערכת תתמוך בתדרים שלנו והרדיו יעבוד בצורה חלקה?

:?:אחרי מיסוי של כ35% מחירו יעמוד על 1105 ש''ח. יש מערכת משתלמת יותר במחיר זה?

:?:האם צפויות עוד הוצאות בנוסף למיסוי הקבוע-דמי טיפול?דמי אחסנה?דמי עמלת שליח?

:?:יש פה מתקין חובב אך מקצועי מאזור המרכז שיהיה מוכן להרכיב לי את המערכת+פאנל בתשלום סמלי?בירה קרה עליי :)

לינק למערכת

תודה על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי crazydevil
פורסם

יש לי הדגם הזה בדיוק בג׳ימני - אין בעיה עם הרדיו, שומעים טוב,

לגבי לחצנים בהגה - אצלי אין ברכב אז איני יודע.

שים לב שאתה צריך מתאם ISO בין הצמה המקורית למערכת הזו, הוא לא מגיע איתה. סיפור של כמה דולרים באיביי.

אגב, לא בטוח שתשלם מכס. לפעמים זה לא נבדק ואז תשלם סביב כ1000₪ סה״כ.

פורסם

א. הלחצנים יעבדו. יתכן ותצטרך מתאם (סדר גודל של 130 ש"ח)

ב. אין בעיה עם תדרים. לא יודע לגבי איכות. לא משתמש בו..

ג. זה המחיר. לפעמים יש הנחות, אם לא לחוץ אפשר לחכות להזדמנות. מבדיקה שעשיתי בזמנו לא מצאתי מערכות משתלמות יותר.

ד. עמילות מכס כ-40 ש"ח + מכס

ה. ממליץ לך לקנות את ה-fascia (פאנל) מראש. רוב הסיכויים שתשיג אותו בזול יותר מאשר בארץ/מתקין מקומי.

ו. מתאם לרדיו, כפי שהוזכר, סיפור לא יקר. זה אמור להתאים:

http://www.ebay.com/itm/CT20HD02-SUZUKI-SWIFT-2005-ONWARDS-OEM-SPECIFIC-ISO-HARNESS-ADAPTER-WIRING-LEAD-/401164114677?fits=Model%3ASwift&epid=1905290918&hash=item5d673e9af5:g:pWoAAOSwARZXoFsE

פורסם

עברתי על השירשור,תודה.

בהזמנה כתוב שהגודל של המערכת הוא 178X100 אז הזמנתי פאנל בדיוק באותו הגודל, מקווה שיתאים.

יש המלצה למתקין מקצועי באזור המרכז?

תודה רבה.

פורסם

המידה שציינת היא של דאבל דין סטנדרטי. מה שמענין בעיקר זו הצורה החיצונית כפי שציין abcd12, ולפי תמונות ברשת של הרכב נראה שיהיה בסדר.

מתקינים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?634231-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95%D7%9F-1-8TSI-2012&p=5462464&viewfull=1#post5462464

פורסם

יש לי אותה מערכת רק בדגם של הונדה סיוויק .

בגדול ממליץ . תמורה גדולה למחיר (בארץ יעלה לך יותר מכפול)

אם יש לך שאלות אתה מוזממן לשאול

פורסם

אהלן KRD,

איך האיכות של המערכת? לדעתך היא תהיה יותר איכותית מהמערכת הסטנדרטית של הסוויפט?

הייתי ממש על סף להזמין ואז ראיתי שהמחיר קפץ ל189$,שזה 50$ יותר ממה שהיא עלתה לפני כמה ימים, אתה חושב שהמחיר יירד מעט בהמשך או ש189$ זה המחיר הסטנדרטי?

שילמת מיסים על המערכת או שהתמזל מזלך ולא בדקו את החבילה שלך?

• תוכן חדש...