פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אמי רכשה סקודה יטי חדשה ורוצה להתקין מערכת מולטימדיה עם וויז. איפה יש מקום מומלץ באזור המרכז? לא רוצה איזה חאפר שיקח מחיר מופקע וידפוק את הרכב..... רק מערכת מולטימדיה אנדרואיד + וויז עם אפשרות להכניס סים בשביל חיבור לאינטרנט. תקציב 3,000-4,000 ש"ח. תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת TheWiz, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מעונין לבדוק אפשרות וכדאיות לשדרג את מערכת השמע ברכב- לנסר 2010 כיום יש לי מגבר HDP5 קומפוננט infinity 60.11CS דלתות אחוריות רמקולים של focal. וסאב פשוט של HERTZ. מה דעתכם? ואיך אפשר לשפר ? בעיקר חסרה לי איכות ודיוק בסאונד וקצת עוצמה. לפי סדר חשיבות: 1. דיוק 2. איכות 3. עוצמה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אז ככה יש לי סובארו B4 מנוע 2000 מודל 2010, עשיתי מערכת רצינית לרכב ומאז רק בעיות,הייתי אצל מתקין חאפר כנראה ,כי 3 עסקים ראו את העבודה וסירבו לגעת, מאז ההתקנה יש רעידות ברכב בעיקר שמפעיל צרכן חשמלי,אבל גם שלא מפעיל יש זה בא והולך, וגם פעם בשבוע המערכת עובדת הצג והכל אבל אין ווליום לא חשוב כמה מגבירים כאילו כל הרמקולים כולל המגבר והסאב מתנתקים, בנוסף פעם בחודש נישרף לי פיוז של צג המזגן ומנטל את המזגן גם,וכפי שאני זוכר כניראה הוא חתך חוט שם ולקח משם חשמל, אשמח להמלצה לבעל מקצוע תותח ומקצוען באזור נהריה עכו כפר יאסיף כרמיאל קריות והסביבה,לצורך סידור כל הבעיות החשמליות שניגרמו מאז,ניגרם גם שלא עובד בקרת השיוט, והגיר החיישן שלו פעם עובד ופעם לא,ויש רעידה מן גמגום כזה בהא…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
שלום לכולם , סוף סוף הגיע הזמן להחליף את הרמקולים המקוריים שנקרעו וכעת נמצאים בתהליכי גסיסה כרגע ברכב מותקנים רמקולים מהמפעל PIONNER TS-G1615 ומחוברים לנגן KENWOOD KD-W3537 ישנם גם שני טוויטרים בחלקו העליון של הדש . מאחר ומדובר ברכב מסחרי ישנם רמקולים רק בחלקו הקדמי של הרכב . בגלל שבכל מקרה צריך להחליפם אשמח לקבל המלצה על רמקולים עם דגש על באס. ברור לי שזה לא יהיה ברמה של באס נפרד.
הודעה אחרונה מאת danielgr1, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש ברשותי פינויר 2850 ומכשיר אנדרואיד s6 גלקסי ומשום מה אני לא מצליח לבצע את פעולת השיקוף. התקנתי באנדרואיד את האפליקציה אך עידן אני לא מצליח להציג שום דבר על המולטימדיה. יש איזשהו מדריך? מישהו שיודע איך עושים את זה? האם זה מחייב שימוש בכבל או שאפשר לשקף גם דרך הבלוטות'? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת yoni_yoni, -
- 4 תגובות
- 746 צפיות
נאמר לי ואני גן רואה אצל אבא שלי בעל אייפון עם מערכת אנדוראיד מתקדמת שיש כל הזמן ניתוקים ובעיות בגלל האיפון אין לי חשק להשקיע 3 אלף שקל ושכל הזמן יהיו לי תקלות ועצבים אין לי זמן ושוקל לרדת מזה רק בגלל בעיות תקשורת האם אני מגזים?
הודעה אחרונה מאת optra5, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, אשמח לקבל המלצות על רכבים חדשים שמגיעים עם מערכות מולטימדיה הכוללות WAZE (עדיף מנוע טורבו). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Ilan Koren, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , לאבי יש ג׳טה 2015 עם מולטימדיה מקורית ולי יש פולו 2013 עם תואם מקור סיני שהתחיל לעשות צרות והטאצ לא מגיב לפעמים חשבנו לעשות סוויץ אז בדקתי את המידות של המערכות ושתיהן בול אותה המידה ונכנסות בהתאם לפלסטיקה עשיתי את העברה באתי לחבר ואז נתקלתי בבעיה שהצמת חשמל מעט שונה מבשלי ושהחיבור אנטנה של הרדיו שלו זה 2 ושלי עם חיבור 1 האם קיים מתאם שיעזור לי להתגבר על הבעיה ושיתאים לי לשתי הרכבים? מצורף תמונות של החיבורים הג׳טה זה עם הצבעוני
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
היי, אני רוצה לבדוק את הדיבורית שלי ואני יודע שיש לכל חברה מספר כזה שכשמתקשרים אליו הוא מתחיל להקליט ואחר כך משמיע את ההקלטה. אני ב012 ולא הצלחתי למצוא את המספר בשום מקום. (כן מצאתי את זה, אבל אף מספר שם לא עבד). מישהו אולי יודע מה המספר? תודה.
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 2 תגובות
- 655 צפיות
אהלן. התקנתי (די מזמן) מגבר alpine bbx f1200 וקומפוננטhertz high energy esk 165l כמו כן, מחובר גם סאבופר אך אני לא חושב שהוא קשור לעניין. מאז ההתקנה, הרמקולים שורקים כאשר הטורים עולים. הדבר לא מורגש ואף לא הפריע לי בהתחלה. אך שהווליום די נמוך כן שומעים את השריקה וזה לא תמיד נעים. האם ידוע ממה זה נובע ואיך ניתן לסדר את זה בעצמי? תודה. דרך אגב, אשמח לייעוץ כיצד לכוון את המגבר כדי שישמעו כמה שיותר נקי.
הודעה אחרונה מאת Guru, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, השבוע רכשתי לאישתי ספייס סטאר 2015 שהגיעה עם מערכת מולטימדיה מקורית, יש שם אפשרות להפעיל מערכת ניווט הבעיה שאין לי מושג איך אני מעביר לשם את התוכנה, ניסתי דרך ה usb והוא לא נותן לי אפשרות ל browse ב usb (כנראה מיועד רק לשירים) פירקתי את המערכת כי חשבתי שאולי יש שם סלוט ל sd card, אבל לא היה, אם מישהו יודע איך לעשות אני ממש ישמח לעזרה כי אין לי מושג איך לסדר אתה זה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת guy6136206, -
חיתוך תדרים 6x9 1 2
מאת Omer Yaron-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב, החלטתי להתקין 6x9 שהחליפו את הסט האחורי 6.5 כי הם ממוקמים בדלתות האחוריות למטה והצליל נחסם. הכל טוב ויפה ושומעים נהדר אבל אני רוצה להפיק מהם פחות באסים ולצערי האופציה היחידה היא להוריד בbass במערכת וזה משפיע על הסאב עצמו. במגבר ישנה נקודת חיתוך לlpf בלבד, hpf נחתך ב80hz. ישנה אופציה שאני לא מודע אליה? או אולי קבל? Sent from my SM-N920C using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dts2, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חוות דעת ממישהו עם מגבר מסדרה דומה \ היכרות אישית? יגביר סט קדמי hertz spl show.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://s.aliexpress.com/3yu6FVNJ הזמנתי את זה ל טויוטה פריוס 2012 שרכשתי לאחרונה, מה עלות התקנה של המולטימדיה הזאת? מה נחשב סביר.
הודעה אחרונה מאת iceco, -
- 0 תגובות
- 566 צפיות
מחפש המלצות לקומפוננטים ולרמקולים אחוריים בגודל 6.5 משהו איכותי עוצמתי בתקציב של עד 1000 לכל זוג
הודעה אחרונה מאת Therabrab, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני רוצה לשים מסך מוטימדיה לאוונסיס 2010, ראיתי את המוצר הבא: http://www.roadrover.co.il/?act=showprod&id=32 נשמע שזה ממש מותאם לרכב. מישהו מכיר את המערכת ואת החברה שמתקינה אותם?
הודעה אחרונה מאת Eran-, -
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
שלום לחברי הפורום אחרי חיפושים ארוכים ברשת, מצאתי סאב IMAGE DYNAMICS מבית היוצר האמריקאי המקורי ולא של POWERBASS. הרמקול מדגם ID12 V2 D4. הרמקול שמור בחנות כתצוגה כבר מספר שנים והיה בשימוש ע"י לקוח שעשה טרייד. הרמקול במצב חדש בתיבה מותאמת עם פורט שמכוון ל 32HZ. המחיר שדורשים עליו עם תיבה הוא 700 שקלים (חדש תוצרת POWERBASS ללא תיבה עולה 790 שקלים). השאלה שלי היא כזאת: 1. סאב יכול לאבד מהכוח שלו אחרי נניח 10 שנים? (הוא עבד אולי שנתיים). 2. המחיר כדאי או שלברוח? 3. האם יש שוני ברמקול תוצרת ID לבין POWERBASS? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ברכב שלי - פורד אס מקס טיטניום 2012 מותקנת מערכת סטריאו ובלוטות מובנית של חברת סוני. מאמין שמדובר באותה מערכת של גלקסי ומונדאו טיטניום. לאחרונה הוא התחיל להכבות לי לאחר 5-30 שניות מההדלקה. לאחר מכן הוא מדליק את עצמו שוב ושוב לכמה שניות. זה קרה לאחר ביקור במוסך שלכאורה אינו קשור (רצועות וגלגלי פולי). ויחד עם תקלה במצבר (שיתכן וכן קשורה) שבינתיים הוחלף. במוסך של פורד לא ידעו להגיד לי מה הבעיה ושלחו אותי להחליף מערכת. היא מערכת מאוד איכותית ויקרה ולא בא לי... מאמין שיכול להיות לזה פיתרון פשוט. קראתי איפה שהוא שישנם שני חוטי הזנת חשמל למערכת, אחד אחראי להדלקה יחד עם הסוויץ' ועוד אחד להזנת חשמל קבועה. מישהו יודע משהו בעניין? תודה ר…
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני רוצה לפתוח נושא חדש שזכה לתגובות רבות מאוד בפורומים בחו"ל. היכן לדעתכם צריך להיות מרכז ה- Sound Stage? וליתר דיוק אחלק רת הנושא לשניים: א. היכן ממוקם מרכז ה- Sound Stage כאשר הרמקול איתו מבצעים את המדידה מוצב במושב הנהג? ב. האם עדיף שמרכז ה- Sound Stage יהיה בקו אחד/ מול הנהג או עדיף שיהיה במרכז הדשבורד? נא תשובות מנומקות
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים. ברכב הנ"ל מותקנת המערכת הסטנדרטית המגיעה ללא חיבורי USB וללא מסך, סתם רדיו דיסק פשוט. אני מעוניין לשדרג למערכת מולטימדיה , כנראה גם עם מצלמת רוורס ומתאם לשליטה מההגה , כפי שיש לי היום. מחפש דגם מומלץ, וכמובן מקום שיודע להתקין מסגרת תואמת לרכב באיכות טובה. קיבלתי הצעה על סך 899 ללא מצלמת רוורס , אני מאמין שמדובר במערכת סינית פשוטה , אני חושב שאני מעדיף משהו איכותי יותר. אודה להמלצות!
הודעה אחרונה מאת rsm130d, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש ברשותי רכב סקודה ראפיד 2014 הדגם AMB עכשיו אני לא הכי מרוצה מהמערכת מוזיקה אני מגביר לוולים מעל 20 אני מתחיל לשמוע שהוא קצת צרוד יש לכם הצעות לשפר לי את המערכת ואני יודע שזה ישמע מצחיק אבל אני מחפש לשפר בכמה שפחות כסף ושאני יהיה מרוצה מצד שני מנסה קצת לחסוך
הודעה אחרונה מאת inon007, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן לנו מפגש סאונד ארצי גם לחובבי הSQ וגם לחובבי הSPL המיקום ופרטים נוספים ינתנו בשלב מאוחר יותר במהלך השבוע הבא. שעות המפגש יהיו החל מאחה"צ סביבות 17:00 והיטב לתוך כניסת מוצאי השבת כך שגם חברי פורום שומרי שבת יוכלו להגיע ולהנות. לא מדובר בסדנא או בית התקנות או יבואן - בערך אבל זה לא יהיה מפגש שמהווה ערב מכירות. בלי מכירות, בלי הגרלות פרסים, בלי תחרות (אלא אם כן חברי המפגש ירצו להתארגן בתוך עצמם לייצר תחרות מדידות לSPL) לתחום הSQ יהיה המון! מה להציע באותו ערב בייחוד חברי פורום שירצו גם לקבל ביקורת על המערכת שלהם. מדובר בערב מפגש לשם מפגש! בשביל לעשות GOOD TIME, להכיר, לדבר, לעבור מרכב לרכב במקום תהיה חניה מקורה …
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
היי חברים ברושתח סיד סטיישן 2016 יש לי מולטימדיה סבירה ומחפש לשדרג את הרמקולים יש 2 מקדימה ו 2 בדלתות מאחורה , רוצה יותר עוצמה מקדימה ו משהו טוב אבל לא מפוצץ מאחורה בגלל ילדים קטנים, אשמח לאיכות סאונד טובה תקציב כולל התקנה 1500₪ , רחובות והסביבה. Sent from my A0001 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת matanbbb, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום בשעה טובה התחדשתי בסט של hertz spl show, וזה הסט הכי טוב שיצא לי לרכוש. מדובר בטוויטרים st44 ומידים sv165.1. הסט מחובר בגישור למגבר של hertz hcp4 שמוצהר כ190w בגישור. הסט באמת מטורף בעוצמה שלו, אין ספק, גם הטוויטרים מוצהרים על נצילות של 109db, פי כמה מהסט הקודם שהיה לי של האנרג׳י (93db) הבעיה היחידה היא שהמידים כביכול יכול לנגן תדרים מ100hz עד 10khz אבל המגבר חותך את הסט מ80hz והמידים כבר מתחילים להישמע לא טוב אז אני נאלץ להגדיר את הבאס במערכת על -7 מה שמשפיע בנוסף על הסאב המוגבר. - אין אפשרות לחתוך את הסט יותר גבוה לצערי, המגבר חותך בhpf מ80hz. - לחבר קבל 200uf ישירות למינוסים בטור שיחתוך את הסט מ199hz (?) אשמח לרעיונות, תודה.
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
-
- 1 תגובות
- 839 צפיות
שלום ברשותי מאזדה 6 2009 ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת מכמה סיבות שונות השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מתקין מערכות ברמה גבוה באזור אשדוד? אני מוכן להשקיע בסביבות ה5~7 אלף על המערכת אני רוצה עוצמה אבל מבלי להתפשר על איכות גם. שאלה שניה זה האם מישהו יודע מה הגודל של הרמקולים האחוריים במאזדה 6? האם זה 6X9 או משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת Therabrab, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
להוריי יש רנו פלואנס 2015 עם אלפי דיסקים. אתמול אבא אמר לי (ונתן לי תחושה שהמשיח כאן) "אני רוצה לעשות סדר בין כל הדיסקים, מה כדאי: לצרוב שוב דיסקים או להכין הכל בדיסק און קי". הדרך שבה אני צורך מוסיקה הוא דרך הנגן בטלפון. אבא שלי החליט שזה יזלול לו את כל הסוללה ולכן הוא לא מוכן בשום פנים באופן. לכן האפשרות שהוחלטה הוא דיסק און קי. אני עדין לא שלם עם ההחלטה, כי להתחיל להסביר לבן אדם שכל חיי התעסק עם דיסקים ולהסביר לו לעבוד עם תיקיות במקום ליצור פלייליסט קצת מפחידה אותי. חשבתי אולי לקנות לו נגן MP3 עם ממשק גדול שהוא יוכל לבחור בין אומן, אלבום או ליצור לעצמו פלייליסט בתוך הנגן. עד כמה הרעיון שלי גרוע או שאפשר ליצור הכל ב-USB חוץ מרשימת שירים? תודה לעונים.
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שברולט אורלנדו נרכשה כרכב יד שניה עם מעמד מגנטי לפלאפון מודבק. האמת? במקום לא הכי נוח וגם המגנט עצמו חלש מאוד. הוחלט לפרק ולהתקין אחר. לאחר הפירוק רואים בוודאות מעגל אלקטרוני כלשהו בתוך המגנט. מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא? מישהו יודע על מה מדובר פה בדיוק? חייב להודות שאני ממש סקרן!!! Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת asafmoraz, -
-
PIONEER סאב
מאת inon007-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. בכל חנות שאני נכנס אליה, כאשר מזכירים את החברה PIONEER, עושים פרצוף ומשמיצים. בעולם מהללים את החברה. מעניין אותי האם הסאבים שלהם נחשבים טובים? אם ניקח לדוגמא את הדגם הזה: https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Subwoofers/Champion+Series+PRO/TS-W3002D2%7CD4 גם הוא גרוע? כיום אני עם הרץ HX250 שלא נותן את ה SPL שאני מחפש (מחפש את הנמוכים מאוד). אני לא רוצה להשקיע 2000 על סאב של JL אם ID. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. בארה"ב בשבוע הבא. שוקל לחזור משם עם קומפוננט. תקציב: 150$. 200$ אם מדובר בדיל מטורף. הרכב המיועד: פג'ו 205, גודל רמקול 5.25 לפי מה שבדקתי. חשבתי להביא משהו קצת מעניין שלא ניתן למצוא בארץ/יקר בארץ. לא מכיר חברות אמריקאיות. לא מכיר דגמים מעבר למורלים. אשמח לייעץ והכוונה. דברים מעניינים שמצאתי. קבעתי שהם מעניינים על בסיס מותגים בלבד. מספר 1 מספר 2 מספר 3 - מעל התקציב מספר 4 - לא שמעתי על החברה כדאי לקנות שם? לא כדאי? דעות על דגמים/המלצות התקבלו בברכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 887 צפיות
אני יודע שזה אנדרואיד. שמו שם WAZE אבל חסר לי YOUTUBE ועוד. אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת BNitay,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,635 אורחים (הצג רשימה מלאה)