Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי ואני גן רואה אצל אבא שלי בעל אייפון עם מערכת אנדוראיד מתקדמת

שיש כל הזמן ניתוקים ובעיות בגלל האיפון

אין לי חשק להשקיע 3 אלף שקל ושכל הזמן יהיו לי תקלות ועצבים אין לי זמן ושוקל לרדת מזה רק בגלל בעיות תקשורת

האם אני מגזים?

פורסם

כן, אתה מגזים.

אבא שלך שילם 3 אלף שקל על איזה מכשיר אנדראויד? היכן נרכש, איזה חברה?

תקנה לך מכשיר מבית טוב כגון פיוניר או קנווד שתומך בApple Car Play מלא - אפשר למצוא כאלה חדשים בתקציב שציינת.

פורסם

הציעו לי תואם מקור למאזדה 6 2012 ב2000 שח עם הגירסה האחרונה של האנדרואיד

לא זוכר את שם החברה אבל זה לא היה קנווד או פניוניר..

פורסם

המונח ״תואם מקור״ הוא בסה״כ צמד מילים יפות שמסתירות את האמת - לוח אם גנרי מסין שפועל עם גרסא חצי בשלה של אנדרואיד לרכב וכל זה בתוך מסגרת שתואמת במראה לרדיו המקורי של הרכב.

אל תבזבז 2000 שקל על מכשיר שעולה רבע מזה.

ממליץ ללכת על מכשיר דאבל דין של פיוניר, עם מסגרת מתאימה ומתאם CAN BUS אם יש אפשרות כזו.

תקבל מכשיר עם איכות אודיו גבוה, שליטה מלאה מההגה וכמובן שיקוף מסך שעומד בתקן אפל. כל זה עם כמעט אפס באגים.

• תוכן חדש...